با ما باشید با آموزش درست کردن نان شکلاتی با گردو در ادامه مطلب .
این نان خوشمزه انتخاب خوبی برای صبحانه و یا عصرانه فرزندتان است این شیرینی خوش طعم و سالم را در منزل برای اعضای خانواده تهیه کنید برای کودکانتان اشتها آور و مقوی خواهد بود
قالب کمربندی عمیق را به قطر ۲۳ سانتیمتر چرب کنید و کنار بگذارید. آنگاه آرد، نمک و دارچین را درکاسه بزرگی الک کنید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شکل خردهنان درآید.
آموزش درست کردن نان شکلاتی با گردو ، مواد لازم
آرد نان (آرد قوی) ۴۵۰ گرم
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
دارچین آسیاب کرده یکدوم قاشق چایخوری
کره خرد کرده ۵۰ گرم
شکر ریز ۵۰ گرم
پودر مایه خمیر فوری ۲ قاشق چایخوری
زرده تخممرغ ۱ عدد
آب ۱۲۰ میلیلیتر (حدود یکدوم پیمانه)
شیر ۶۰ میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
آموزش درست کردن نان شکلاتی با گردو مواد لازم میانی
کره آبکرده ۴۰ گرم
شکر قهوهای روشن ۵۰ گرم
شکلات چیپسی ۱۷۵ گرم
گردوی خرد کرده ۷۵ گرم
میپل سیروپ ۴۰ میلیلیتر (۳ قاشق سوپخوری)
آموزش درست کردن نان شکلاتی با گردو
قالب کمربندی عمیق را به قطر ۲۳ سانتیمتر چرب کنید و کنار بگذارید. آنگاه آرد، نمک و دارچین را درکاسه بزرگی الک کنید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شکل خردهنان درآید. اکنون. شکر و مایه خمیر را بیفزائید. حالا زرده تخممرغ، آب و شیر را با هم مخلوط کنید و آن را کمکم به مخلوط آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.
اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و آن را به اندازه ۳۰×۴۰ سانتیمتر باز کنید. سپس کره آبکرده را روی خمیر بمالید و شکر قهوهای، شکلات چیپسی و گردو را رویش بپاشید. آنگاه خمیر را از درازا رول کنید و به ۱۲ قسمت مساوی ببرید.
اکنون این برشها را کنار هم در قالب بچینید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یکونیم ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
اینک قالب را در فر گرم کرده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و نان شیرینی را به مدت تقریبی ۳۰-۳۵ دقیقه یا تا زمانیکه طلائیرنگ شود، بپزید. سپس نان شیرینی را از قالب درآورید و همچنان که گرم است، میپل سیروپ را رویش بریزید.