آموزش درست کردن مرغ پنجابی به سبک هندی

یک غذای هندی فوق العاده خوشمزه با ما باشید با آموزش درست کردن مرغ پنجابی به سبک هندی در ادامه مطلب.

 

آموزش درست کردن مرغ پنجابی به سبک هندی ، مواد لازم  :

کره ۲ قاشق سوپخوری
زیره سبز  ۱ قاشق چایخوری
 پباز رنده سده و آب گرفته  ۱ عدد
سیر  ۵ حبه
زنجبیل تازه ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری
ادویه گرام ماسالا ۱ قاشق سوپخوری
زرد چوبه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل چیلی قرمز خرد شده ۱ عدد
ران مرغ ۲ عدد

 

آموزش درست کردن مرغ پنجابی به سبک هندی :

کره  را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *