عکس های ایده های تزیین کوکو

در این مطلب آشپزی به شما دوستان می خواهیم عکس های ایده های تزیین کوکو  را برای شما دوستان قرار دهیم تا با خلاقیت نو طرحی جدیدتر ارائه دهید.

 

عکس های ایده های تزیین کوکو 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

عکس های ایده های تزیین کوکو 

آموزش درست کردن شامی به سبک رودباری

می خواهیم یک غذای حاضری که در 30 دقیقه درست می شود را به شما آموزش دهیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن شامی به سبک رودباری مواد لازم این غذا برای 5 نفر می باشد .

 

 

آموزش درست کردن شامی به سبک رودباری ، مواد لازم  :

گوشت گوساله چرخ شده : ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۲ عدد
سبزی معطر ( جعفری و گشنیز ) : به میزان لازم
روغن زیتون : به میزان لازم
گلپر پودر شده : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان لازم

آموزش درست کردن شامی به سبک رودباری :
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می ­دهیم.

پس از ۱ تا ۲ ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ می­کنیم.

گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم می‌گذاریم.

(روی حرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت) این غذا را می‌توان با برنج یا نان سرو کرد.

 

آموزش درست کردن فلافل به سبک لبنانی

می خواهیم یک غذای فست فود را که خیلی خوشمزه هست به شما بیان کنیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن فلافل به سبک لبنانی.

 

فلافل یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در بین مردم است که در تمام نقاط جهان مورد استفاده و استقبال افراد قرار می گیرد و هر منطقه ای آن را به شیوه ی خاص خود درست می کند.ریشه ی فلافل در کشورهای عربی به خصوص لبنان است.در ایران این غذای خوشمزه بیشتر در جنوب و به خصوص خوزستان رواج دارد.اگر شما هم جزء علاقه مندان به این غذا هستید در این مطلب با ما همراه باشید چرا که قصد داریم با ارائه دستور پخت این غذا به شما کمک کنیم در منزل فلافلی خوشمزه تهیه کنید.

موادلازم فلافل: درحدود ۳۰۰ گرم نخود (که ماده ی اصلی فلافل محسوب میشه) یک عدد پیاز متوسط  دوحبه سیر، اگه سیرخیلی دوست دارید، سه حبه استفاده کنید. جعفری خرد شده در حدود نصف لیوان. تخم گشنیزیک قاشق. نمک وفلفل به میزان دلخواه. این غذا را اغلب با فلفل فراوان تهیه می کنند اما شما می توانید مقدار فلفل رابه تناسب ذائقه ی خودتان کم کنید یا زیاد کنید. روغن سرخ کردنی به میزان مورد نیاز.

نکته: این موادی که شمردیم جزء مواد اصلی فلافل حساب می شوند. عده ای مواد دیگری هم اضافه می کنند که استفاده ازآنها دراختیارخودتان است ازجمله: آرد نخودچی. رب گوجه فرنگی. بکینگ پودر.تخم مرغ. زیره و …

ساندویچ فلافل

طرز تهیه فلافل : نخود را ۲۴ ساعت قبل ازاستفاده خیس کنید. این کارهم می تواند عامل نفخ کردن را از بین ببرد. و هم زمان پخت را کاهش می دهد. بعد ازخیس خوردن نخود آب آن را خالی کرده به همراه پیاز، جعفری، سیر، تخم گشنیز، نمک وفلفل مخلوط کنید وهمه را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید. بعد از این که مواد کاملا مخلوط شد کمی آنها را ورز دهید تا برای پختن آماده شود. اکنون موقع پختن فلافل است: مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بگذارید کاملا داغ شود آنگاه مقداری از مخلوط آماده را بردارید با دست صاف کنید(میتوانید از قالب مخصوص هم استفاده کنید) وآن را داخل روغن سرخ کنید.بعد از سرخ شدن لازم است آن را درصافی قراردهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. هم اکنون فلافل شما آماده است. نوش جان!

ادویه فلافل

نکات لازم و قابل توصیه: آشپزی ریزه کاریهای دارد که به مرورزمان وتجربه به دست می آید به خاطرهمین لازم است به آن توجه شود. درمورد فلافل هم به همین گونه است من دراینجا چند نکته ی مهم را یادآوری می کنم :

  1. ماده ی اصلی فلافل نخود است که باید چرخ شود دراین مورد باید دقت داشته باشید که نخود نباید زیاد له شود چون ممکن است فلافل “وا برود” اندازه ی تقریبی آن باید کمی درشت تر از دانه های شکر باید باشد. عده ای نخود را قبل از مخلوط کردن می پزند. این کار ممکن است درمرحله سرخ کردن روغن بیشتری را جذب کند.
  2. حتما روغن سرخ کردنی را به اندازه ی کافی داغ کنید.
  3. برای چسبندگی بیشترگاهی به آن تخم مرغ هم اضافه می کنند. توجه داشته باشید افزودن تخم مرغ قدری مزه ی آن را تغییر می دهد و به کتلت متمایل می کند.
  4. زیره ی سبز یا سیاه به عنوان ادویه ی مناسب فلافلبه حساب می آیند. ترشی هم چاشنی مناسب آن است.

آموزش درست کردن فلافل به سبک لبنانی

یکی از انواع اصیل فلافل، نوع لبنانی آن است.ازآنجا که فلافل بومی لبنان محسوب می شود بنابراین فلافل لبنانی  می تواند خوشمزه ترو بهتر از انواع دیگر باشد.هرچند برای این که به خوزستانی های عزیز برنخورد باید بگوییم که فلافل خوزستانی یه چیزدیگه است!

آموزش درست کردن فلافل به سبک لبنانی ، مواد لازم

: ۳۰۰ گرم نخود

 ۳۰۰گرم باقلا

 ۱پیمانه جعفری

۳حبه سیر

۱عدد پیاز

۵عددپیازچه

 ۳قاشق غذا خوری آرد

۱قاشق غذا خوری بیکینگ پودر

۱قاشق مربا خوری تخم گشنیز

۱قاشقغذا خوری پودرزیره

نمک و فلفل به مقدارلازم

روغن  مخصوص سرخ کردنی به میزان مورد نیاز.

آموزش درست کردن فلافل به سبک لبنانی :

درابتدا لازم است نخود و باقالا هردو، یک شبانه روز خیس بخورند بعدازآن پوست نخود و باقالا را به طورکامل بکنید وآنهارا چرخ کنید. باقلا ونخود چرخ شده را به همراه پیاز، سیر،جعفری،پیازچه و سایر مواد و ادویه ها، باهم به وسیله ی میکسر یا غذا ساز یا هر وسیله دیگری مخلوط کنید. درمرحله آخر بهتر است مواد مخلوط شده را به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بگذارید تا خودش را بگیرد. اکنون همه چیزآماده است تا فلافل را سرخ کنید. دراین مرحله مقداری روغن را درتاوه ی گود بریزید و بگذارید کاملا داغ شود. ازخمیراماده شده به اندازه ی یک گلوله ی کوچک بردارید و آن را صاف کرده داخل روغن داغ شده قرار دهید تا کاملا به رنگ طلایی درآیند. بعد از سرخ شدن فلافل ها را درون صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود.

آموزش درست کردن فلافل به سبک لبنانی ، سس فلافل

بعد ازآماده شدن فلافل بهتر است آن را با سس مخصوص فلافل سرو نمایید تا دستپخت شما خوشمزه ترباشد. روش تهیه ی دو نوع سس فلافل را در اینجا بیان می کنیم امیدواریم که مورد پسند شما واقع شود :

سس مخصوص فلافل خانگی: مواد تشکیل دهنده ی این سس عبارتند از: رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری – سرکه یک ونیم پیمانه – پودرانبه دو قاشق غذا خوری – نمک و فلفل به میزان دلخواه – آب به مقدارموردنیاز

طرز تهیه :

ابتدا رب گوجه فرنگی را با کمی آب و سرکه مخلوط کرده خوب به هم بزنید. سپس پودرانبه را اضافه کنید و مایع را هم بزنید تا مایع یک دستی به دست آید. بعدازاین مرحله محلول به دست آمده را روی حرارت ملایم بگذارید تا آرام آرام بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. سس فلافل شما آماده است. آن را روی فلافل هایتان بریزید و میل کنید.

سس مخصوص ساندویچ فلافل: سس مایونز – پیاز خردشده- جعفری خرد شده – نمک وفلفل- سرکه یا آبلیمویا آبغوره

طرزتهیه:

مقدارموادی که بیان شد کاملا بستگی به ذوق و سلیقه ی شما دارد. برای تهیه ی این سس کافیست سس مایونز را با آبلیمو یا سرکه مخلوط کرده هم بزنید و برروی مواد دیگر بریزید. سس شما آماده است آن را به برروی فلافل ریخته میل فرمایید.

در این مقاله سعی کردم طرز تهیه فلافل معمولی و فلافل لبنانی را که یکی ازغذاها ی خوشمزه است و به آسانی پخت می شود را برایتان شرح دهم. امیدوارم توانسته باشم در شادیهایتان سهمی داشته باشم. ما را از نظرات ارزشمند خود بی نصیب نفرمایید.

آموزش درست کردن سوپ کرفس

کرفس یک گیاه پرخاصیت می باشد در این جا به شما دوستان به آموزش درست کردن سوپ کرفس می پردازیم.

 

برگ کرفس حاوی ویتامین A و ساقه کرفس حاوی ویتامین های B۱ ،B۲ ،B۶ و C است. کرفس به همراه املاح و ویتامین‌هایی که دارد به نوعی می‌توان گفت درمان هر دردی است.

سوپ کرفس، یکی از بهترین سوپ‌های فصل خوشمزه و مقوی البته ایده‌آل برای شما که به تناسب اندام خود اهمیت می‌دهید. در ادامه این مطلب را به نقل از فودفا بخوانید.

 
آموزش درست کردن سوپ کرفس ، مواد لازم 
۲۰۰‌گرم کرفس۱/۲ پیمانه جو۱۰۰‌گرم قارچ۱ عدد پیاز۱ پیمانه شیر

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

 

آموزش درست کردن سوپ کرفس
ابتدا جو را با یک عدد پیاز نگینی شده و یک لیوان آب روی حرارت کم بگذارید تا بپزد. سپس جو که پخت کرفس نگینی شده را اضافه کنید.

در نهایت قارچ را هم بریزید و بعد از ۱۰دقیقه شیر را هم به مواد اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم بپزد و جا بیفتد. این سوپ را بایک قاشق غذاخوری روغن‌زیتون سرو کنید.
خواص مواد غذایی اصلی
برگ کرفس حاوی ویتامین A و ساقه کرفس حاوی ویتامین های B۱ ،B۲ ،B۶ و C است. کرفس به همراه املاح و ویتامین‌هایی که دارد به نوعی می‌توان گفت درمان هر دردی است. سبب کاهش فشار خون می‌شود. حداقل هشت ترکیب ضدسرطانی دارد و مانع رشد تومورهای سرطانی می‌شود. سبب تقویت دستگاه گوارش می‌شود. موجب آرامش اعصاب می‌شود. اگر اضافه وزن دارید به کاهش وزن و لاغری شما کمک می‌کند. بعد از برنامه ورزشی با خوردن آب کرفس به سرعت آب از دست رفته جبران می‌شود و املاح معدنی مورد نیاز بدن نیز تامین می‌گردد. ترکیب آب کرفس و هویج را پیشنهاد می‌دهیم

آموزش درست کردن پیتزا مخلوط

در این جا یک غذای فانتزی که طرفداران زیادی دارد را در اختیار شما می گذاریم همراه ما باشید آموزش درست کردن پیتزا مخلوط در ادامه مطلب.
این پیتزا با پیتزاهایی که تاکنون میل کرده اید متفاوت است که بیشتر  به دلیل وجود فلفل دلمه ای و  سبزیجاتی است که درون آن به کاربرده شده ،می توانید با خیال راحت این پیتزا را میل کنید چون حاوی سبزیجات مغذی و بی ضرر برای سلامتی تان است همچنین به صورت سلیقه ای می توانید از انواع سبزیجات نیز برای تهیه این پیتزا کمک بگیرید .
 تنوع این پیتزا میتواند خیلی زیاد باشد. مثلا با گوشت مرغ پخته شده، با گوشت چرخ کرده، با ترکیب بادمجان کبابی و قارچ و انواع سبزیجات به تنهایی یا ترکیبی بدون گوشت و مرغ …..
آموزش درست کردن پیتزا مخلوط  ، مواد لازم:
  • کنسرو ذرت نصف پیمانه
  • ژامبون ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای سبز خرد شده ۱ عدد
  • پنیر پیتزا یا تست به میزان لازم
  • سس کچاپ به میزان لازم
  • نان تست ۱ بسته

 

 

آموزش درست کردن پیتزا مخلوط  :

۱. سعی کنید نونهاتون تازه باشند تا زمان خوردن سفت نباشه.
۲. به سادگی هر چه تمامتر روی نان تست رو کمی سس کچاپ بمالید. میتونید از سس خردل هم استفاده کنید.بعد مواد دلخواه رو روی نونها بریزید….و در آخر روشون رو با پنیر پیتزا یا تست بپوشونید.
۳. اگر اسپری آب تو خونه دارید بهتره روی هر کدوم رو قبل از توی فر رفتن خیلی کم اسپری کنید تا رطوبتش توی فر گرفته نشه و پنیر پیتزا هم کش بیاد و خشک نشه.
۴. بعد هم بگذارید داخل فر داغ یا ماکرو فر یا تستر و خلاصه هر وسیله ای که دارید.( دانشجویان که امکاناتشون کمتره بگذارند یک تابه یا قابلمه در دار روی حرارت حسابی داغ بشه و بعد تست ها رو کفش بچینند و حرارت رو خیلی کم کنند و در بگذارند تا پنیر ها آب بشند.)
۵. یادتون باشه که در صورت استفاده از مایه ماکارونی مایتون نباید آبدار و خیلی چرب باشه. چون بافت نون رو خراب می کنه.
۶. همینطور بهتره خیلی داغم نباشه و از حرارت بیافته و بعد روی نونها بگذارید.
۷. این پیتزا خیلی ساده و سریع آماده می شه و در کنار یک سوپ یا آش ساده و سریع میتونه خیلی لذت بخش تر باشه.

دستور پخت سینه مرغ شکم پر

یک غذای سوخاری با مرغ را به شما آموزش می دهیم با ما باشید با دستور پخت سینه مرغ شکم پر در ادامه مطلب .

 

اگر تمایل دارید یک غذای خوشمزه با سینه مرغ تهیه کنید توصیه می کنیم به دستور این غذا توجه کنید این غذا با طعم تندی که دارد علاقه مندان زیادی برای خود دست و پا کرده است پنیر خامه ای ،فلفل هالوپینو،پنیر چدار، آرد سفید،پودر سوخاری و تخم مرغ موادلازم برای تهیه این غذای خوشمزه هستند در میهمانی های خانوادگی می توانید این غذای مجلسی را تهیه کنید.

 این غذای خوشمزه را می توانید در دورهمی ها و مهمانی های خانوادگی در کنار غذای اصلی تهیه و سرو نمایید.

 

دستور پخت سینه مرغ شکم پر ، مواد لازم:

  • یک عدد فلفل هالوپینو
  • ۶۰ گرم پنیر خامه ای
  • نصف پیمانه پنیر چدار
  • ۳ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • نمک
  • دو پیمانه آرد سفید
  • دو عدد تخم مرغ همزده
  • دو پیمانه پودر سوخاری
  • یک پیمانه روغن سرخ کردنی
 

دستور پخت سینه مرغ شکم پر  :

۱- در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، پنیر چدار و فلفل هالوپینوی خرد شده را با یکدیگر مخلوط نمایید.

۲- پس از شستن و خشک کردن سینه های مرغ، با چاقوی تیز یک طرف آنها را به صورت یک جیب برش دهید. سپس داخل آن را با مخلوط هالوپینو پر کنید.

۳- لبه های مرغ را روی هم فشار دهید تا محل برش بسته شود.

۴- آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری را در سه کاسه جداگانه بریزید.

۵- مرغ های شکم پر را ابتدا در آرد، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.

۶- روغن را درون تابه بزرگی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا گرم شود.

۷- در این فاصله فر را با دمای ۱۸۰درجه روشن کنید.

۸- سپس سینه های مرغ شکم پر را درون روغن داغ گذاشته و دو طرف آن را تا زمانی که کاملا طلایی گردند، سرخ کنید.

۹- در آخر، آنها را درون ظرف مناسب فر گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

آموزش درست کردن ساندویچ پنیر چدار

یک ساندویچ خوشمزه را به شما بیان می کنیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن ساندویچ پنیر چدار در ادامه مطلب .

 

نون و پنیر و گردو؛ یا نون و پنیر سبزی؛ و گاهی هم همان نون و پنیر معمولی؛ تا کی میخواهید کودکتان را با این لقمه ها به مدرسه بفرستید؟! اگر دقت کرده باشید از یک جایی به بعد کودکان لقمه ها و ساندویچ ها را همانطور که از خانه به مدرسه برده اند، دست نخورده برمیگردانند، این دلیلش تنها خستگی آن ها از یکنواختی ساندویچ هاست؛ اگر دوست ندارید فرزندتان ساندویچ های غیر بهداشتی بوفه مدرسه را بخورند، برای آن ها ساندویچ پنیر چدار درست کنید. در ادامه طرز تهیه این ساندویچ را به شما خواهیم گفت.

 

آموزش درست کردن ساندویچ پنیر چدار ، مواد لازم :

هویج درشت و رنده‌کرده:۱۲۰ گرم (۱ عدد متوسط)

کدو سبز درشت و رنده‌کرده: ۱۸۰ گرم (۲ عدد کوچک)

پیازچه‌ی خردکرده: ۲ ساقه

پنیر چدار رنده کرده :۱۲۰ گرم

سس مایونز: ۱۰۰ گرم

نان جو برشی: ۸ ورق

کره نرم :۴۰ گرم

  • برای: ۳
  • زمـان: ۱۵ تا ۳۰ دقیقه
  • روش: نه چندان سخت

 

آموزش درست کردن ساندویچ پنیر چدار :

.سیب‌زمینی، سینه مرغ، پیازچه، سس مایونز، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه نخود‌فرنگی و خیارشور را بیفزائید و به آرامی مخلوط نمائید

.سپس روی هر نان برشی ایجاد کنید و درون نان‌ها را با مواد فراهم کرده پر کنید. حالا ساندویچ‌ها را در کاغذ روغنی بپیچید و تا زمان مصرف در یخچال نگه‌داری کنید

آموزش درست کردن رولت قارچ

قارچ یک گیاه خوشمزه می باشد در این پست به شما آموزش درست کردن رولت قارچ را بیان می کنیم .مواد لازم این غذا برای 4 نفر می باشد .

 

ما در دیگر مطالب شما را با دستور درست کردن غذاهای گوناگون و لذیذ آشنا کرده ایم و خیلی از آن ها مورد استقبال قرار گرفته و حتی به منوی غذایی خانواده ها راه یافته است.این بار میخواهیم شما را با یک غذای لذیذ دیگر آشنا نماییم.نام این غذا رولت قارچ میباشد که در ادامه شما را با مواد لازم و طرز تهیه آن آشنا خواهیم کرد.

 

آموزش درست کردن رولت قارچ ، مواد لازم :

کره                                         ۳۰ گرم

پیاز ریز خردکرده                       ۱ عدد

فیله گوجه‌فرنگی ریزخردکرده     ۲ عدد

قارچ ورقه‌ای خردکرده               ۲۵۰ گرم

آب مرغ                                  ۶۰ میلی‌لیتر

ریحان خردکرده                       ۱ قاشق سوپخوری

پنیر چدار رنده‌کرده                  ۵۰ گرم

تخم‌مرغ                                ۶ عدد

نمک و فلفل                          به میزان لازم

برگ ریحان                           به میزان لازم

 

 آموزش درست کردن رولت قارچ :

سینی مخصوص مایکروویو به ابعاد ۲۶×۳۲ سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره را در ظرف مناسبی بریزید و در دستگاه مایکروویو قرار دهید. سپس با قدرت ۱۰۰ درصد یا ۹۰۰ وات آن را آب کنید. اینک پیاز، گوجه‌فرنگی و قارچ را بیفزائید و به مدت ۵ دقیقه با قدرت بالا در مایکروویو بپزید.

دراین میان دو بار آن را هم بزنید. حالا آب مرغ را به آن بیفزائید و ۵ دقیقه دیگر در دستگاه قرار دهید. سپس ریحان و پنیر را اضافه کنید. حالا سفیده و زرده چهار عدد از تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با ۲ عدد تخم‌مرغ باقیمانده، با همزن برقی بزنید و نمک و فلفل بزنید.

آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ را در کاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. اکنون زرده‌ها‌ی تخم‌مرغ را به آرامی با سفیده‌های تخم‌مرغ مخلوط کنید و در سینی بریزید. رویش را با پالت صاف کنید به مدت ۳-۴ دقیقه، در دمای بالا در مایکروویو بپزید. اکنون رولت را با همان کاغذ رول کنید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس رولت را باز کنید و کاغذ را از آن جدا سازید. حالا مخلوط فراهم‌کرده قارچ را روی رولت بریزید و آن را رول کنید. رولت قارچ را ۱۵ دقیقه در یخچال نگه دارید و بعد به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی در دیس بچینید.

 

آموزش درست کردن خورش بامیه بادمجان

آشپزهای گرامی و کدبانوهایی که می خواهید یک خورش متفاوت درست کنید همراه ما باشید با آموزش درست کردن خورش بامیه بادمجان در ادامه مطلب .

 

ما ایرانی ها کباب های لذیذ و متنوعی داریم که حتی بعضی از آن ها به فرهنگ و منوی اصلی کشورهای همسایه و دور تر راه پیدا کرده اند؛ به طور مثال در گرجستان کباب کوبیده جزء محبوب ترین غذاهاست. ولی اینکه ما کباب های خوشمزه ای داریم، دلیل نمیشود خورش های سنتی و قدیمی خود را فراموش کنیم؛ خورش بامیه بادمجان یکی از لذیذترین و پرفایده ترین خورش های ماست که روغن زیادی در آن به کار نرفته و ارزش غذایی بالایی دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت خورش بامیه بادمجان را در اختیارتان قرار دهیم.

آموزش درست کردن خورش بامیه بادمجان ، مواد لازم:

  • بادمجان ۶ عدد
    بامیه ۵۰۰ گرم
    مرغ ۱ عدد
    غوره ۲۵۰ گرم
    پیاز متوسط ریز شده ۲ عدد
    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق
    روغن به میزان لازم
    نمک و زردچوبه به میزان لازم
    فلفل سیاه به دلخواه
  • برای: ۴ تا ۶ نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای

 

 

آموزش درست کردن خورش بامیه بادمجان :

کمی روغن در یک قابلمه مناسب بریزید و وقتی خوب داغ شد پیازها را در آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.مرغ تکه شده را در پیاز ها بریزید و کمی تفت بدهید تا رنگ مرغ کمی سفید و طلائی شود. حالا نمک و زرد چوبه را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کنید و کمی هم بزنید. ۱ لیوان آب درون قابلمه ریخته و حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.  بادمجانها را پوست بگیرید و خوب بشوئید. بادمجانها را از کمی چاک بدهید. آنها را به مدت ۴ دقیقه در مایکروفر کباب کنید. حالا بادمجانها را در یک تابه با کمی روغن، کمی سرخ کنید. بعد از اینکه آنها را سرخ کردید روی دستمال آشپرخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.غوره ها را بشوئید و کمی نمک روی آن بپاشید، غوره ها را درون چاک بادمجانها قرار دهید.بامیه ها را شسته و چوب آن ها را ببرید. درون قابلمه مرغ بریزید و بادمجانها را روی آن قرار دهید. خورش را روی حرارت ملایم بپزید تا بادمجانها و مرغ کاملا در خورش جا بیفتند.

 

آموزش درست کردن توپک مرغ همراه سس گوجه

با مرغ یک غذای خوشمزه دیگر به شما یاد می دهیم با ما باشید با آموزش درست کردن توپک مرغ همراه سس گوجه مواد لازم برای 4 نفر و در مدت 45 دقیقه آماده است .

 

آموزش درست کردن توپک مرغ همراه سس گوجه