در این مطلب آشپزی به شما دوستان می خواهیم عکس های ایده های تزیین کوکو را برای شما دوستان قرار دهیم تا با خلاقیت نو طرحی جدیدتر ارائه دهید.
عکس های ایده های تزیین کوکو
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
عکس های ایده های تزیین کوکو
در این مطلب آشپزی به شما دوستان می خواهیم عکس های ایده های تزیین کوکو را برای شما دوستان قرار دهیم تا با خلاقیت نو طرحی جدیدتر ارائه دهید.
عکس های ایده های تزیین کوکو
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
عکس های ایده های تزیین کوکو
می خواهیم یک غذای حاضری که در 30 دقیقه درست می شود را به شما آموزش دهیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن شامی به سبک رودباری مواد لازم این غذا برای 5 نفر می باشد .
آموزش درست کردن شامی به سبک رودباری ، مواد لازم :
آموزش درست کردن شامی به سبک رودباری :
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می دهیم.
پس از ۱ تا ۲ ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ میکنیم.
گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم میگذاریم.
(روی حرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت) این غذا را میتوان با برنج یا نان سرو کرد.
می خواهیم یک غذای فست فود را که خیلی خوشمزه هست به شما بیان کنیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن فلافل به سبک لبنانی.
فلافل یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در بین مردم است که در تمام نقاط جهان مورد استفاده و استقبال افراد قرار می گیرد و هر منطقه ای آن را به شیوه ی خاص خود درست می کند.ریشه ی فلافل در کشورهای عربی به خصوص لبنان است.در ایران این غذای خوشمزه بیشتر در جنوب و به خصوص خوزستان رواج دارد.اگر شما هم جزء علاقه مندان به این غذا هستید در این مطلب با ما همراه باشید چرا که قصد داریم با ارائه دستور پخت این غذا به شما کمک کنیم در منزل فلافلی خوشمزه تهیه کنید.
موادلازم فلافل: درحدود ۳۰۰ گرم نخود (که ماده ی اصلی فلافل محسوب میشه) یک عدد پیاز متوسط دوحبه سیر، اگه سیرخیلی دوست دارید، سه حبه استفاده کنید. جعفری خرد شده در حدود نصف لیوان. تخم گشنیزیک قاشق. نمک وفلفل به میزان دلخواه. این غذا را اغلب با فلفل فراوان تهیه می کنند اما شما می توانید مقدار فلفل رابه تناسب ذائقه ی خودتان کم کنید یا زیاد کنید. روغن سرخ کردنی به میزان مورد نیاز.
نکته: این موادی که شمردیم جزء مواد اصلی فلافل حساب می شوند. عده ای مواد دیگری هم اضافه می کنند که استفاده ازآنها دراختیارخودتان است ازجمله: آرد نخودچی. رب گوجه فرنگی. بکینگ پودر.تخم مرغ. زیره و …
طرز تهیه فلافل : نخود را ۲۴ ساعت قبل ازاستفاده خیس کنید. این کارهم می تواند عامل نفخ کردن را از بین ببرد. و هم زمان پخت را کاهش می دهد. بعد ازخیس خوردن نخود آب آن را خالی کرده به همراه پیاز، جعفری، سیر، تخم گشنیز، نمک وفلفل مخلوط کنید وهمه را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید. بعد از این که مواد کاملا مخلوط شد کمی آنها را ورز دهید تا برای پختن آماده شود. اکنون موقع پختن فلافل است: مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بگذارید کاملا داغ شود آنگاه مقداری از مخلوط آماده را بردارید با دست صاف کنید(میتوانید از قالب مخصوص هم استفاده کنید) وآن را داخل روغن سرخ کنید.بعد از سرخ شدن لازم است آن را درصافی قراردهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. هم اکنون فلافل شما آماده است. نوش جان!
نکات لازم و قابل توصیه: آشپزی ریزه کاریهای دارد که به مرورزمان وتجربه به دست می آید به خاطرهمین لازم است به آن توجه شود. درمورد فلافل هم به همین گونه است من دراینجا چند نکته ی مهم را یادآوری می کنم :
آموزش درست کردن فلافل به سبک لبنانی
یکی از انواع اصیل فلافل، نوع لبنانی آن است.ازآنجا که فلافل بومی لبنان محسوب می شود بنابراین فلافل لبنانی می تواند خوشمزه ترو بهتر از انواع دیگر باشد.هرچند برای این که به خوزستانی های عزیز برنخورد باید بگوییم که فلافل خوزستانی یه چیزدیگه است!
آموزش درست کردن فلافل به سبک لبنانی ، مواد لازم
: ۳۰۰ گرم نخود
۳۰۰گرم باقلا
۱پیمانه جعفری
۳حبه سیر
۱عدد پیاز
۵عددپیازچه
۳قاشق غذا خوری آرد
۱قاشق غذا خوری بیکینگ پودر
۱قاشق مربا خوری تخم گشنیز
۱قاشقغذا خوری پودرزیره
نمک و فلفل به مقدارلازم
روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان مورد نیاز.
آموزش درست کردن فلافل به سبک لبنانی :
درابتدا لازم است نخود و باقالا هردو، یک شبانه روز خیس بخورند بعدازآن پوست نخود و باقالا را به طورکامل بکنید وآنهارا چرخ کنید. باقلا ونخود چرخ شده را به همراه پیاز، سیر،جعفری،پیازچه و سایر مواد و ادویه ها، باهم به وسیله ی میکسر یا غذا ساز یا هر وسیله دیگری مخلوط کنید. درمرحله آخر بهتر است مواد مخلوط شده را به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بگذارید تا خودش را بگیرد. اکنون همه چیزآماده است تا فلافل را سرخ کنید. دراین مرحله مقداری روغن را درتاوه ی گود بریزید و بگذارید کاملا داغ شود. ازخمیراماده شده به اندازه ی یک گلوله ی کوچک بردارید و آن را صاف کرده داخل روغن داغ شده قرار دهید تا کاملا به رنگ طلایی درآیند. بعد از سرخ شدن فلافل ها را درون صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود.
آموزش درست کردن فلافل به سبک لبنانی ، سس فلافل
بعد ازآماده شدن فلافل بهتر است آن را با سس مخصوص فلافل سرو نمایید تا دستپخت شما خوشمزه ترباشد. روش تهیه ی دو نوع سس فلافل را در اینجا بیان می کنیم امیدواریم که مورد پسند شما واقع شود :
سس مخصوص فلافل خانگی: مواد تشکیل دهنده ی این سس عبارتند از: رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری – سرکه یک ونیم پیمانه – پودرانبه دو قاشق غذا خوری – نمک و فلفل به میزان دلخواه – آب به مقدارموردنیاز
طرز تهیه :
ابتدا رب گوجه فرنگی را با کمی آب و سرکه مخلوط کرده خوب به هم بزنید. سپس پودرانبه را اضافه کنید و مایع را هم بزنید تا مایع یک دستی به دست آید. بعدازاین مرحله محلول به دست آمده را روی حرارت ملایم بگذارید تا آرام آرام بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. سس فلافل شما آماده است. آن را روی فلافل هایتان بریزید و میل کنید.
سس مخصوص ساندویچ فلافل: سس مایونز – پیاز خردشده- جعفری خرد شده – نمک وفلفل- سرکه یا آبلیمویا آبغوره
طرزتهیه:
مقدارموادی که بیان شد کاملا بستگی به ذوق و سلیقه ی شما دارد. برای تهیه ی این سس کافیست سس مایونز را با آبلیمو یا سرکه مخلوط کرده هم بزنید و برروی مواد دیگر بریزید. سس شما آماده است آن را به برروی فلافل ریخته میل فرمایید.
در این مقاله سعی کردم طرز تهیه فلافل معمولی و فلافل لبنانی را که یکی ازغذاها ی خوشمزه است و به آسانی پخت می شود را برایتان شرح دهم. امیدوارم توانسته باشم در شادیهایتان سهمی داشته باشم. ما را از نظرات ارزشمند خود بی نصیب نفرمایید.
کرفس یک گیاه پرخاصیت می باشد در این جا به شما دوستان به آموزش درست کردن سوپ کرفس می پردازیم.
برگ کرفس حاوی ویتامین A و ساقه کرفس حاوی ویتامین های B۱ ،B۲ ،B۶ و C است. کرفس به همراه املاح و ویتامینهایی که دارد به نوعی میتوان گفت درمان هر دردی است.
سوپ کرفس، یکی از بهترین سوپهای فصل خوشمزه و مقوی البته ایدهآل برای شما که به تناسب اندام خود اهمیت میدهید. در ادامه این مطلب را به نقل از فودفا بخوانید.
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
آموزش درست کردن سوپ کرفس
ابتدا جو را با یک عدد پیاز نگینی شده و یک لیوان آب روی حرارت کم بگذارید تا بپزد. سپس جو که پخت کرفس نگینی شده را اضافه کنید.
آموزش درست کردن پیتزا مخلوط :
یک غذای سوخاری با مرغ را به شما آموزش می دهیم با ما باشید با دستور پخت سینه مرغ شکم پر در ادامه مطلب .
این غذای خوشمزه را می توانید در دورهمی ها و مهمانی های خانوادگی در کنار غذای اصلی تهیه و سرو نمایید.
دستور پخت سینه مرغ شکم پر ، مواد لازم:
دستور پخت سینه مرغ شکم پر :
۱- در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، پنیر چدار و فلفل هالوپینوی خرد شده را با یکدیگر مخلوط نمایید.
۲- پس از شستن و خشک کردن سینه های مرغ، با چاقوی تیز یک طرف آنها را به صورت یک جیب برش دهید. سپس داخل آن را با مخلوط هالوپینو پر کنید.
۳- لبه های مرغ را روی هم فشار دهید تا محل برش بسته شود.
۴- آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری را در سه کاسه جداگانه بریزید.
۵- مرغ های شکم پر را ابتدا در آرد، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
۶- روغن را درون تابه بزرگی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا گرم شود.
۷- در این فاصله فر را با دمای ۱۸۰درجه روشن کنید.
۸- سپس سینه های مرغ شکم پر را درون روغن داغ گذاشته و دو طرف آن را تا زمانی که کاملا طلایی گردند، سرخ کنید.
۹- در آخر، آنها را درون ظرف مناسب فر گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
یک ساندویچ خوشمزه را به شما بیان می کنیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن ساندویچ پنیر چدار در ادامه مطلب .
نون و پنیر و گردو؛ یا نون و پنیر سبزی؛ و گاهی هم همان نون و پنیر معمولی؛ تا کی میخواهید کودکتان را با این لقمه ها به مدرسه بفرستید؟! اگر دقت کرده باشید از یک جایی به بعد کودکان لقمه ها و ساندویچ ها را همانطور که از خانه به مدرسه برده اند، دست نخورده برمیگردانند، این دلیلش تنها خستگی آن ها از یکنواختی ساندویچ هاست؛ اگر دوست ندارید فرزندتان ساندویچ های غیر بهداشتی بوفه مدرسه را بخورند، برای آن ها ساندویچ پنیر چدار درست کنید. در ادامه طرز تهیه این ساندویچ را به شما خواهیم گفت.
آموزش درست کردن ساندویچ پنیر چدار ، مواد لازم :
هویج درشت و رندهکرده:۱۲۰ گرم (۱ عدد متوسط)
کدو سبز درشت و رندهکرده: ۱۸۰ گرم (۲ عدد کوچک)
پیازچهی خردکرده: ۲ ساقه
پنیر چدار رنده کرده :۱۲۰ گرم
سس مایونز: ۱۰۰ گرم
نان جو برشی: ۸ ورق
کره نرم :۴۰ گرم
.سیبزمینی، سینه مرغ، پیازچه، سس مایونز، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه نخودفرنگی و خیارشور را بیفزائید و به آرامی مخلوط نمائید
.سپس روی هر نان برشی ایجاد کنید و درون نانها را با مواد فراهم کرده پر کنید. حالا ساندویچها را در کاغذ روغنی بپیچید و تا زمان مصرف در یخچال نگهداری کنید
قارچ یک گیاه خوشمزه می باشد در این پست به شما آموزش درست کردن رولت قارچ را بیان می کنیم .مواد لازم این غذا برای 4 نفر می باشد .
ما در دیگر مطالب شما را با دستور درست کردن غذاهای گوناگون و لذیذ آشنا کرده ایم و خیلی از آن ها مورد استقبال قرار گرفته و حتی به منوی غذایی خانواده ها راه یافته است.این بار میخواهیم شما را با یک غذای لذیذ دیگر آشنا نماییم.نام این غذا رولت قارچ میباشد که در ادامه شما را با مواد لازم و طرز تهیه آن آشنا خواهیم کرد.
آموزش درست کردن رولت قارچ ، مواد لازم :
کره ۳۰ گرم
پیاز ریز خردکرده ۱ عدد
فیله گوجهفرنگی ریزخردکرده ۲ عدد
قارچ ورقهای خردکرده ۲۵۰ گرم
آب مرغ ۶۰ میلیلیتر
ریحان خردکرده ۱ قاشق سوپخوری
پنیر چدار رندهکرده ۵۰ گرم
تخممرغ ۶ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
برگ ریحان به میزان لازم
آموزش درست کردن رولت قارچ :
سینی مخصوص مایکروویو به ابعاد ۲۶×۳۲ سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره را در ظرف مناسبی بریزید و در دستگاه مایکروویو قرار دهید. سپس با قدرت ۱۰۰ درصد یا ۹۰۰ وات آن را آب کنید. اینک پیاز، گوجهفرنگی و قارچ را بیفزائید و به مدت ۵ دقیقه با قدرت بالا در مایکروویو بپزید.
دراین میان دو بار آن را هم بزنید. حالا آب مرغ را به آن بیفزائید و ۵ دقیقه دیگر در دستگاه قرار دهید. سپس ریحان و پنیر را اضافه کنید. حالا سفیده و زرده چهار عدد از تخممرغها را جدا کنید و زردههای تخممرغ را همراه با ۲ عدد تخممرغ باقیمانده، با همزن برقی بزنید و نمک و فلفل بزنید.
آنگاه سفیدههای تخممرغ را در کاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. اکنون زردههای تخممرغ را به آرامی با سفیدههای تخممرغ مخلوط کنید و در سینی بریزید. رویش را با پالت صاف کنید به مدت ۳-۴ دقیقه، در دمای بالا در مایکروویو بپزید. اکنون رولت را با همان کاغذ رول کنید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس رولت را باز کنید و کاغذ را از آن جدا سازید. حالا مخلوط فراهمکرده قارچ را روی رولت بریزید و آن را رول کنید. رولت قارچ را ۱۵ دقیقه در یخچال نگه دارید و بعد به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی در دیس بچینید.
آشپزهای گرامی و کدبانوهایی که می خواهید یک خورش متفاوت درست کنید همراه ما باشید با آموزش درست کردن خورش بامیه بادمجان در ادامه مطلب .
ما ایرانی ها کباب های لذیذ و متنوعی داریم که حتی بعضی از آن ها به فرهنگ و منوی اصلی کشورهای همسایه و دور تر راه پیدا کرده اند؛ به طور مثال در گرجستان کباب کوبیده جزء محبوب ترین غذاهاست. ولی اینکه ما کباب های خوشمزه ای داریم، دلیل نمیشود خورش های سنتی و قدیمی خود را فراموش کنیم؛ خورش بامیه بادمجان یکی از لذیذترین و پرفایده ترین خورش های ماست که روغن زیادی در آن به کار نرفته و ارزش غذایی بالایی دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت خورش بامیه بادمجان را در اختیارتان قرار دهیم.
کمی روغن در یک قابلمه مناسب بریزید و وقتی خوب داغ شد پیازها را در آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.مرغ تکه شده را در پیاز ها بریزید و کمی تفت بدهید تا رنگ مرغ کمی سفید و طلائی شود. حالا نمک و زرد چوبه را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کنید و کمی هم بزنید. ۱ لیوان آب درون قابلمه ریخته و حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد. بادمجانها را پوست بگیرید و خوب بشوئید. بادمجانها را از کمی چاک بدهید. آنها را به مدت ۴ دقیقه در مایکروفر کباب کنید. حالا بادمجانها را در یک تابه با کمی روغن، کمی سرخ کنید. بعد از اینکه آنها را سرخ کردید روی دستمال آشپرخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.غوره ها را بشوئید و کمی نمک روی آن بپاشید، غوره ها را درون چاک بادمجانها قرار دهید.بامیه ها را شسته و چوب آن ها را ببرید. درون قابلمه مرغ بریزید و بادمجانها را روی آن قرار دهید. خورش را روی حرارت ملایم بپزید تا بادمجانها و مرغ کاملا در خورش جا بیفتند.
یکی از مهم ترین مواد پروتئینی که می بایست در سفره غذایی خانواده ها جای داشته باشد گوشت سفید است. مرغ و ماهی را می توان بهترین انواع گوشت سفید معرفی کرد. شما با داشتن یک دستور غذایی مناسب می توانید هم یک غذای خوشمزه داشته باشید و هم جای خالی یک ماده مغذی را در سبد غذایی خود جای دهید.
اگر طرفدار غذاهای خوشمزه با چانشی های فوق العاده مفید و مغذی هستید مطمئنا از غذایی که می خواهیم به شما آموزش دهیم بسیار لذت خواهید برد. توپک مرغ با سس گوجه یک غذای چشم نواز می باشد که از ترکیبات متنوعی بهره می برد.
–فر را روشن کنید و تا دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. با یک چاقوی تیز مرغ های پخته را ریز ریز کنید ، کمی با هم مخلوط کنید و بعد کنار بگذارید. نانها را داخل کاسه ای خرد کنید و شیر را روی آن بریزید. کمی هم بزنید تا شیر کاملا جذب نان شود.
-نان خیس خورده، زیتون ها، شپله های خرد شده، سیر و پارمزان را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا وقتی که خوب ترکیب شوند. مرغ را اضافه کنید و تخم مرغ را داخل آن بشکنید؛ سپس مجددا کمی مخلوط کنید تا زمانیکه مخلوط کاملا یکدست شود اما خیلی له نشود و برای درست کردن توپک مناسب باشد. ترکیب را با نمک و فلفل مزهدار کنید.
-ته ظرفی مناسب فر را کمی چرب کنید. توپک ها را در ظرف بچینید. کمی روغن روی توپک ها بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در فری که از قبل گرم شده است قرار دهید؛ تا زمانیکه توپک ها خوب بپزند و سطحشان طلایی شود.
-در مدتی که توپک ها در حال پخت هستند سس را آماده کنید. در ماهیتابهای بزرگ کمی روغن زیتون بریزید تا خوب گرم شود. سپس سیر را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی های رنده شده و ۱/۳ لیوان آب اضافه کنید و با حرارت زیاد بمدت ۸-۱۰ دقیقه بپزید. هرازگاهی سس را هم بزنید تا زمانیکه آب آن کشیده شود و سس غلیظ شود. اگر طعم گوجه فرنگی ها کمی ترش است می توانید اندکی شکر به سس اضافه کنید تا شیرین شود. با نمک و فلفل آنرا مزه دار کنید.
-۵ تا۱۰ دقیقه قبل از اتمام زمان پخت توپک ها سس را داخل ظرف بریزید، و سپس با کمی جعفری ساطوری شده آنرا تزئین کنید و نوش جان کنید.
نکته: این غذای ایتالیایی و خوشمزه را می توان با انواع پاستا، برنج ، سالاد یا نان یا بصورت ساندویچی سرو کرد.