یک غذای سوخاری با مرغ را به شما آموزش می دهیم با ما باشید با دستور پخت سینه مرغ شکم پر در ادامه مطلب .
این غذای خوشمزه را می توانید در دورهمی ها و مهمانی های خانوادگی در کنار غذای اصلی تهیه و سرو نمایید.
دستور پخت سینه مرغ شکم پر ، مواد لازم:
- یک عدد فلفل هالوپینو
- ۶۰ گرم پنیر خامه ای
- نصف پیمانه پنیر چدار
- ۳ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- نمک
- دو پیمانه آرد سفید
- دو عدد تخم مرغ همزده
- دو پیمانه پودر سوخاری
- یک پیمانه روغن سرخ کردنی
دستور پخت سینه مرغ شکم پر :
۱- در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، پنیر چدار و فلفل هالوپینوی خرد شده را با یکدیگر مخلوط نمایید.
۲- پس از شستن و خشک کردن سینه های مرغ، با چاقوی تیز یک طرف آنها را به صورت یک جیب برش دهید. سپس داخل آن را با مخلوط هالوپینو پر کنید.
۳- لبه های مرغ را روی هم فشار دهید تا محل برش بسته شود.
۴- آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری را در سه کاسه جداگانه بریزید.
۵- مرغ های شکم پر را ابتدا در آرد، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
۶- روغن را درون تابه بزرگی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا گرم شود.
۷- در این فاصله فر را با دمای ۱۸۰درجه روشن کنید.
۸- سپس سینه های مرغ شکم پر را درون روغن داغ گذاشته و دو طرف آن را تا زمانی که کاملا طلایی گردند، سرخ کنید.
۹- در آخر، آنها را درون ظرف مناسب فر گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.