قارچ یک گیاه خوشمزه می باشد در این پست به شما آموزش درست کردن رولت قارچ را بیان می کنیم .مواد لازم این غذا برای 4 نفر می باشد .
ما در دیگر مطالب شما را با دستور درست کردن غذاهای گوناگون و لذیذ آشنا کرده ایم و خیلی از آن ها مورد استقبال قرار گرفته و حتی به منوی غذایی خانواده ها راه یافته است.این بار میخواهیم شما را با یک غذای لذیذ دیگر آشنا نماییم.نام این غذا رولت قارچ میباشد که در ادامه شما را با مواد لازم و طرز تهیه آن آشنا خواهیم کرد.
آموزش درست کردن رولت قارچ ، مواد لازم :
کره ۳۰ گرم
پیاز ریز خردکرده ۱ عدد
فیله گوجهفرنگی ریزخردکرده ۲ عدد
قارچ ورقهای خردکرده ۲۵۰ گرم
آب مرغ ۶۰ میلیلیتر
ریحان خردکرده ۱ قاشق سوپخوری
پنیر چدار رندهکرده ۵۰ گرم
تخممرغ ۶ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
برگ ریحان به میزان لازم
آموزش درست کردن رولت قارچ :
سینی مخصوص مایکروویو به ابعاد ۲۶×۳۲ سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره را در ظرف مناسبی بریزید و در دستگاه مایکروویو قرار دهید. سپس با قدرت ۱۰۰ درصد یا ۹۰۰ وات آن را آب کنید. اینک پیاز، گوجهفرنگی و قارچ را بیفزائید و به مدت ۵ دقیقه با قدرت بالا در مایکروویو بپزید.
دراین میان دو بار آن را هم بزنید. حالا آب مرغ را به آن بیفزائید و ۵ دقیقه دیگر در دستگاه قرار دهید. سپس ریحان و پنیر را اضافه کنید. حالا سفیده و زرده چهار عدد از تخممرغها را جدا کنید و زردههای تخممرغ را همراه با ۲ عدد تخممرغ باقیمانده، با همزن برقی بزنید و نمک و فلفل بزنید.
آنگاه سفیدههای تخممرغ را در کاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. اکنون زردههای تخممرغ را به آرامی با سفیدههای تخممرغ مخلوط کنید و در سینی بریزید. رویش را با پالت صاف کنید به مدت ۳-۴ دقیقه، در دمای بالا در مایکروویو بپزید. اکنون رولت را با همان کاغذ رول کنید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس رولت را باز کنید و کاغذ را از آن جدا سازید. حالا مخلوط فراهمکرده قارچ را روی رولت بریزید و آن را رول کنید. رولت قارچ را ۱۵ دقیقه در یخچال نگه دارید و بعد به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی در دیس بچینید.