دستور پخت زیره پلو با مرغ

 

یک پلو سنتی را در این جا بیان میکنیم با ما باشید با دستور پخت زیره پلو با مرغ در ادامه مطلب.

 

زیره سیاه دارویی‌ سنتی‌ و مفید برای رفع‌ سوءهاضمه‌ به خصوص نفخ‌ شکم‌ است‌. در کنار لذت بردن از این غذای خوشمزه با طعمی متفاوت، از خواص درمانی آن هم بهره مند شوید.

در کنار این غذا می توانید ته چین مرغ را نیز طبق دستور ارائه شده آن در آشپزباشی تهیه کنید.

دستور پخت زیره پلو با مرغ :

۱-پیاز را نگینی خرد کنید.
۲- از ۴ تکه ران یا سینه ی مرغ به سایز مورد نظرتان استفاده کنید.
۳- برنج را حداقل از ۱ ساعت قبل با کمی نمک در آب خیس کنید.
۴-زیره را قبل از استفاده بشویید.
۵-می توانید برای ته دیگ برنج، از نان یا سیب زمینی استفاده کنید.
۶- به ۳ قاشق غذاخوری زعفران آب کرده نیاز دارید.

  1. در قابلمه ای کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید، تا نرم شود. در صورت تمایل می توانید کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
  2. سپس تکه های مرغ را به همراه ۱ قاشق غذاخوری زعفران (آب کرده) به آن اضافه کنید و تفت دهید. بر روی آن ها کمی نمک بپاشید. سپس نصف لیوان آب در آن بریزید و مرغ را برای حدود نیم ساعت تا مغز پخت شود، بپزید.
  3. در این میان، برنج را به همراه کمی نمک در آب در حال جوش بریزید. زمانیکه دانه برنج میان دو انگشتتان له نشود اما خام هم نباشد، موقع آبکشی است.
  4. کمی روغن در قابلمه بریزید ، ته دیگتان را در آن قرار دهید. برنج و زیره را همراه ۱ قاشق باقیمانده زعفران(آب کرده) و کمی روغن و نمک، دم کنید.(می توانید برنج و زیره را با هم ترکیب کرده و یا لایه لایه در قابلمه بریزید).
  5. برای سرو، برنج را در دیس ریخته و تکه های مرغ پخته را دور آن بچینید.

آموزش درست کردن مرصع پلو

یک پلو مخلوط پرخاصیت را در این مطلب یاد می دهیم با ما باشید با آموزش درست کردن مرصع پلو در ادامه مطلب.

 

آموزش درست کردن مرصع پلو :

برنج رو آبکش کرده و ته دیگه روغن بریزید و بگذارید دم بکشد و روی برنج کره آب شده بریزید و مرغ را جداگانه با گیاز بگدارید بپزد.تهیه مواد: زرشک را تفت دهید می تواندی مقداری اب مرغ  به آن اضافه کنید تا خوش ظعم تر شود، شکر را به زرشک در حال تفت اضافه کنید تمام مواد گفته شده اط جمله خلال بادام خیس و خرد شده،خلال پوست پرتقال شیرین نمک و…را به مواد اضافه کنید .

سلامتی مرصع پلو :

دانۀ برنج دارای مواد غذایی است که تحریکات احشا و درون معده ر اآرام می سازد. سینه‌مرغ حاوی پروتئین بیشتر و چربی کمتری است بنابراین مصرف آن برای افرادی که می‌خواهند کالری کمتری در طول روز دریافت کنند، کسانی که چربی خون بالایی دارند و ورزشکاران، بسیار مناسب‌ است. زرشک تسکین دهنده صفرا و خون، تشنگی و حرارت کبد و معده، تقویت کننده قلب و کبد و معده گرم میباشد. کشمش به تقویت حافظه کمک می کند. ضعف و ناتوانی اعضای بدن همچون قلب، کبد، مغز و سیستم تناسلی را تامین می کند.

 

خواص مرصع پلو :

همه مواد تشکیل دهنده این غذا گرم می باشند و فقط برنج آبکش سرده. پس این یک غذای مقوی و پرکالری برای افراد سرد مزاج است.

  1. برنج رو آبکش کرده و ته دیگه روغن بریزید و بگذارید دم بکشد و روی برنج کره آب شده بریزید و مرغ را جداگانه با گیاز بگدارید بپزد.
  2. تهیه مواد: زرشک را تفت دهید می تواندی مقداری اب مرغ به آن اضافه کنید تا خوش ظعم تر شود، شکر را به زرشک در حال تفت اضافه کنید تمام مواد گفته شده اط جمله خلال بادام خیس و خرد شده،خلال پوست پرتقال شیرین نمک و…را به مواد اضافه کنید و تفت دهیدو
  3. مرغ پخته شده را هم می توانید ریز خرد کنید و به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید و هم می توانید برای این که مجلسی تر شود به همان صورت جداگانه سرخ کنید.
  4. مایه درست شده برای مرصه پلو را به دو صورت می توانید استفاده کنید : اول اینکه برنج را در دیستون بریزید و کمی از آن را با زعفرون مخلوط کرده و به صورت لایه لایه مواد را روی برنج بریزیدو مجددا روی آن را با کمی پلو زعفرونی شده و مواد آماده تزئین کنید . دوم اینکه برنج را در دیسی کشیده و روی سطح برنج رو به صورت اریبی از مواد به ترتیب تزیین کنید.

آموزش درست کردن ته چین اسفناج

اسفناج یک سبزی پرخاصیت می باشد در این جا به آموزش درست کردن ته چین اسفناج می پردازیم همراه ما باشید

 

آموزش درست کردن ته چین اسفناج

گوشت گوسفند کثیر الغذا بوده و به سرعت هضم می شود . تولید کننده خون صالح ، تقویت کننده بدن و چاق کننده می باشد. تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و املاح ضروری است و می تواند به عنوان یک ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد وجود داشته باشد.یک عدد تخم مرغ متوسط ۷۶ کیلوکالری انرژی دارد.پروتئین تخم مرغ دارای تمامی اسیدآمینه های ضروری برای سلامتی بدن می باشد. دانۀ برنج دارای مواد غذایی است که تحریکات احشا و درون معده ر اآرام می سازد. برنج نظیر سایر دانه ها منبع غنی از مهار کننده های پروتئاز است که در به تاخیر انداختن رشد سرطان بسیار موثر می باشد. اسفناج مدر، ملین، زود هضم و دفع کننده صفرا بوده، جهت رفع التهاب و تشنگی تب های گرم، بیماری های ریه مفید است. پیاز خاصیت میکروب کشی و ضدعفونی کنندگی دارد. زعفران به هیچ وجه غلظت را تغییر نخواهد داد، بلکه آنرا در حال خشکی نگه می دارد .عفونت را می زداید، دیده را جلا می دهد و اشک ریزی را منع کند . همچنین شادی افزا و توانبخش قلب است.

برنج آبکشی و ماست سرد هستند ولی زعفران، ادویه جات و فلفل، سیر، پیاز ،گوشت و اسفناج همگی گرم هستند. تخم مرغ هم گرمه هم سرد.

  1. گوشت را به اندازه دلخواهتان خرد کنید و با ادویه و کره کمی تفت دهید و بگذارید بپزد.
  2. اسنفاج خرد کرده و در پیاز و روغن سرخ کنید و بگذارید خنک شود و ماست را با اسفناج و پیاز مخلوط کرده ادویه مابقی مواد را بریزید بعد تخم مرغ را هم ریخته و تمام مواد را بهم بزنید.
  3. تهِ دیگ را روغن بریزید و نصف چاقو را با مواد سس مخلوط کنید و بعد روی آن را به طور مساوی برنج و مخلوط اسفناج و گوشت بریزید این کار را ادامه داده تا مواد تمام شود. سپس برنج را بگذارید تا دم بکشد. ته دیگ این پلو خیلی خوش طعم و خوش بو می شود.

آموزش درست کردن بادمجان زغالی

می خواهیم با بادمجان یک غذای زغالی خوشمزه به شما آموزش دهیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن بادمجان زغالی در ادامه مطلب .

 

در این دستور پخت سعی کردیم با سس چرمولا طعم بادمجان های کبابی را به سطحی دیگر ببریم. انواع ادویه جات و سبزیجاتی که در این دستور غذایی به کار رفته، آن را تبدیل به غذایی سالم و خوش طعم می کند.

 

آموزش درست کردن بادمجان زغالی ، مواد لازم  :

 دانه زیره سبز 2 قاشق چایخوری
 بذر گشنیز  1 قاشق چایخوری
 پوسته لیموی رنده شده 1 قاشق چایخوری
 نمک یک دوم قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه یک هشتم قاشق چایخوری
سیر که به خوبی ریز ریز شده باشند 2 حبه
گشنیز تازه یک فنجان
جعفری تازه یک فنجان
آب لیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون خالص یک چهارم فنجان
اسپری پخت یا روغن مقداری
بادمجان متوسط که برش های باریک خورده باشد 2 عدد ( حدود 900 گرم )

 

آموزش درست کردن بادمجان زغالی :

ماهی تابه ای خشک را روی حرارت متوسط گرم کنید.

دانه های زیره سبز و گشنیز را اضافه کنید.

به مدت 3 تا 4 دقیقه یا تا زمانی که بو داده شوند و عطرشان پخش شود بپزید.

 

دانه ها را با یک هاون یا ماهی تابه ای کوچک خرد کنید.

رویه پوست رنده شده لیمو، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و سیر را اضافه کنید.

این مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا حالتی خمیری پیدا کنند.

 

میکس ادویه جات، گشنیز، جعفری و آب لیمو را داخل مخلوط کن قرار دهید، چند بار با مخلوط کن بهم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

در همین حال که مواد را مخلوط می کنید آرام روغن زیتون را نیز به ترکیب اضافه کنید.

یک ماهی تابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.

 

ماهی تابه را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید.

یک چهارم برش های بادمجان را داخل ماهی تابه قرار دهید و هر طرف را 3 تا 5 دقیقه بپزید.

بادمجان های پخته شده را داخل یک ظرف بگذارید.

 

سه بار دیگر این کار را انجام دهید تا همه بادمجان ها بپزند.

میکسی که در مرحله قبل درست کردید همان سس چرمولا است.

سس را روی بادمجان ها بریزید تا غذا کاملا آماده شود.

 

آموزش درست کردن بادمجان زغالی ، اطلاعات تغذیه ای 

مواد گفته شده در این دستور پخت برای 6 وعده می باشد و هر وعده حدودا شامل 5 برش بادمجان به علاوه 2 قاشق غذاخوری سس چرمولا می باشد.

 

 

اطلاعات زیر مربوط به یک وعده از این غذا است.

کالری: 127

چربی در یک وعده: 9.7 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 1.3 گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: 6.8 گرم

چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 1.1 گرم

پروتئین در یک وعده: 2 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 11 گرم

فیبر در یک وعده: 6 گرم

کلسترول در یک وعده: 0.0 گرم

آهن در یک وعده: 2 میلی گرم

سدیم در یک وعده: 171 میلی گرم

کلسیم در یک وعده: 39 میلی گرم

قند در یک وعده : 4 گرم

آموزش درست کردن نان مغزدار

یک صبحانه و میان وعده خوشمزه با ما باشید با آموزش درست کردن نان مغزدار در ادامه مطلب .

 

آموزش درست کردن نان مغزدار ، مواد لازم  :

شیر ولرم  سه چهارم پیمانه
 آب ولرم یک چهارم پیمانه
 شکر  یک قاشق چایخوری
 تخم مرغ یک عدد
کره ذوب شده سه قاشق غذاخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
خمیر مایه دو قاشق مرباخوری
آرد تقریبا چهار پیمانه
کره ذوب شده دو قاشق اضافی برای مالیدن روی خمیر

 

آموزش درست کردن نان مغزدار :

ابتدا شکر و آب ولرم را مخلوط و بعد خمیر مابه را مخلوط کنید و بگذارید کنار تا عمل بیاید کره و شیر و تخم مرغ و نمک را مخلوط و خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بعد سه پیمانه از آرد را اضافه و مخلوط کرده ورز بدهید اگر چسبنده بود آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید خمیر را در جای گرم یک ساعت استراحت بدهید تا اینکه حجم آن دو برابر شود.

برای مواد میانی چهار پنج عدد سیب را به صورت ورقه های نازک بریده با  سی گرم کره ذوب شده تفت بدهید تا نرم شود و آب آن کشیده شود بعد به دلخواه کمی شکر اضافه کرده و کمی گردوی خرد شده و دو قاشق مرباخوری دارچین افزوده و می گذاریم کاملا نرم شود بعد می گذاریم خنک شود و داخل خمیر استفاده می کنیم.

بعد اینکه حجم خمیر دو برابر شد خمیر را روی سطح آرد پاشی شده دوباره ورز بدهید سپس بدلخواه شکل داده با برس از کره آب شده روی خمیر بمالید و از مواد میانی داخل آن بگذارید و ببندید و در سینی فر آرد پاشی شده با فاصله چیده و دوباره نیم ساعت استراحت داده بعد با مخلوط زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کرده و یک قاشق چایخوری روغن مایع رومال کنید در فر دویست درجه که از نیم ساعت قبل گرم شده به مدت تقریبی بیست دقیقه پخته برای سرخ شدن روی نان ها چند دقیقه گریل را روشن کنید.

من با وردنه خمیر را نازک باز کردم قالب زدم روی آن کره مالیدم از مواد میانی داخل آن گذاشتم و یک ورقه خمیر دیگر روی آن گذاشتم لبه ها را به هم چسباندم و رومال کردم فقط موقع شکل دادن سطح کار را آرد پاشی کردم.

یک ظرف کوچک آب کف فر برای بخار کردن یادتان نرود موقع گرم کردن فر بگذارید تا خوب بخار کند.

 

آموزش درست کردن شیرعسلی در منزل

می خواهیم یک شیر خوش طعم برای کسانی که از خوردن شیر امتناع می کنند آموزش دهیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن شیرعسلی در منزل در ادامه مطلب ..

 

آموزش درست کردن شیرعسلی در منزل ، مواد لازم  :

شکر  یک لیوان
شیر دو لیوان
کره  ۵۰ گرم

 

آموزش درست کردن شیرعسلی در منزل :

شیر عسلی یک چیز خیلی خیلی ساده است که در خانه به راحتی می شود آن را درست کرد.

هر چه ماهیتابه تان بزرگ تر باشد درست شدن آن کمتر طول می کشد. سپس شیر و شکر را داخل ماهیتابه می ریزیم روی حرارت کم می گذاریم و مدام با قاشق چوبی هم می زنیم آنقدر هم می زنیم تا نصف شیر تبخیر شود و ما به شیر عسلی غلیظ دلخواهمان برسیم. اگر شعله زیاد باشد و شما مداوم هم نزنید شیر عسلی تان حتما گلوله گلوله می شود پس مراقب باشید. در آخر هم که به غلظت رسید به آن کره را اضافه کنید. خیلی خوشمزه است.

 

 

آموزش درست کردن سوپ لبو

یک سوپ ویژه روزهای سرد زمستان را آموزش می دهیم با ما باشید با آموزش درست کردن سوپ لبو لازم است بدانید مواد اولیه برای 6 نفر می باشد .

 

آموزش درست کردن سوپ لبو ، مواد لازم  :

 

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
پیاز یک عدد خرد شود 100 گرم / 5 کالری
سیب زمینی ۳۵۰ گرم نگینی 100 گرم / 75 کالری
سیب یک عدد خوراکی کوچک 100 گرم / 55 کالری
آب ۳ قاشق سوپ خوری 100 گرم / 0 کالری
زیره یک قاشق چای خوری 100 گرم / 15 کالری
لبوی پخته ۵۰۰ گرم 100 گرم / 35 کالری
برگ بو یک عدد 100 گرم / 60 کالری
پودر آویشن نوک قاشق چای خوری 100 گرم / 276 کالری
آب لیمو ترش یک قاشق چای خوری 100 گرم / 26 کالری
آب مرغ دو و نیم پیمانه نامشخص
خامه ۴ قاشق سوپ خوری 100 گرم / 250 کالری
شوید چند برگ برای تزئین 100 گرم / 25 کالری
نمک و فلفل به میزان لازم 100 گرم / 0 کالری

 

آموزش درست کردن سوپ لبو :

*. یک ظرف گود مخصوص مایکروفر را آماده کنید و پیاز، سیب زمینی، سیب و آب را در آن بریزید و پس از گذاشتن در ظرف، مواد را با قدرت ۱۰۰ درصد و به مدت ۱۰ دقیقه در مایکروفر بپزید.پس از این مدت،زیره سبز را روی مواد بپاشید و یک دقیقه دیگر با همان قدرت حرارت دهید.

*. لبوی پخته و خردشده را به همراه برگ لبو، آویشن، آب لیموترش و آب مرغ گرم شده به مواد اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و دوباره آن را به مدت ۱۲ دقیقه روی حداکثر قدرت در مایکروفر حرارت دهید؛ فقط توجه داشته باشید.در نیمه های این مدت یک بار در مایکروفر را باز کرده و مواد را هم بزنید.

*. نکته : آب مرغ را پیش از اضافه کردن به مواد، روی اجاق گاز یا در مایکروفر گرم کنید.ظرف را از مایکروفر خارج کنید و بدون در به مدت ۵ دقیقه کناری بگذارید تا حرارت آن کمی از دست برود. سپس برگ بو را از داخل مواد بیرون آورده و بقیه سبزیجات را صاف کنید.

*. در ضمن، آب آن را نیز در کاسه دیگری نگه دارید. حالا سبزیجات پخته صاف شده را داخل دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید تا به صورت پوره درآید و کرم مانند شود.ظرف دیگری آماده کرده و پوره را به همراه آب مرغ در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید..

*. پس از آن، مخلوط را با نمک و فلفل، طعم دار کنید. سپس در ظرف را گذاشته و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با حداکثر قدرت در مایکروفر حرارت دهید تا سوپ داغ و آماده شود. حالا تنها کافی است آن را به کاسه بزرگی منتقل کرده و روی سوپ را با خامه و چند برگ شوید تزئین کنید.

خواص زیره :

دانه های زیره منبع غنی از آهن است که می تواند برای درمان کم خونی استفاده شود. مشکل کم خونیهمواره معضلی برای زنان و کودکان بوده که باعث می شود سطح هموگلوبین خون کاهش پیدا کند. اضافه کردن این ماده به ترکیبات غذایی روزانه در جلوگیری از پیشرفت این بیماری موثر است.

زیره سیاه دارای خواص مدر، بادشکن ، مقوی ، زیادکننده شیر، قاعده آور، نیرودهنده ، ضد کرم ، هضم کننده ، ضد تشنج ، قابض ، معرق ، مقوی معده ، قاطع اسپرم است .

دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل

می خواهیم یک سوپ پر خاصیت را به شما آموزش دهیم همراه ما باشید با دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل مواد لازم آن برای 6 نفر می باشد .

دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل ، مواد اولیه :
2 قاشق سوپ خوری روغن
3 پیمانه پیاز خرد شده متوسط
2 قاشق سوپ خوری شکر
4/1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
2 قاشق سوپ خوری زنجبیل تازه
8 عدد هویج
1 عدد سیب زمینی
1 پیمانه خامه

 

دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل :
پیازها را درون روغن سرخ می کنیم و بعد فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیم و شعله را کم کرده 30 دقیقه می پزیم. سپس زنجبیل را اضافه کرده و 20 الی 300 دقیقه بدون در می پزیم گهگاهی آن را هم می زنیم. در آخر آن را به دو نیم می کنیم.ضمناً هویج وسیب زمینی را پوست می کنیم و به قطعات 22 سانتی تقسیم می کنیم و در ظرفی دیگر همراه با آب مرغ می پزیم، حرارت را کم کرده و می گذاریم تا 400 دقیقه بپزد، بعد از این مرحله نیمی از پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس مواد را پوره می کنیم و به آن خامه و نمک و فلفل سیاه را می زنیم و بقیه پیازها را اضافه می کنیم.

 

 

نکته دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل

پیازها را درون روغن سرخ می کنیم و بعد فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیم و شعله را کم کرده 30 دقیقه می پزیم. سپس زنجبیل را اضافه کرده …

آموزش درست کردن سوپ فلفل دلمه ای

ویژه بیماران مبتلا به آنفولانزا یک سوپ مخصوص آموزش می دهیم با ما باشید با آموزش درست کردن سوپ فلفل دلمه ای در ادامه مطلب .

 

آموزش درست کردن سوپ فلفل دلمه ای  ، مواد لازم  :

 

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
فلفل دلمه ای قرمز 5 عدد 100 گرم / 15 کالری
روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری 100 گرم / 900 کالری
چیلی قرمز خرد کرده 1 عدد 100 گرم / 315 کالری
سیر خرد کرده 2 حبه 100 گرم / 120 کالری
پیاز خرد کرده 2 عدد 100 گرم / 36 کالری
فیله گوجه فرنگی خرد کرده 5 عدد 100 گرم / 15 کالری
قرص عصاره سبزیجات 2 عدد نامشخص
آب 1 لیتر (4.5 پیمانه) 100 گرم / 0 کالری
نمک به میزان لازم 100 گرم / 0 کالری
فلفل به میزان لازم 100 گرم / 318 کالری
پودر مرزنجوش به میزان لازم نامشخص

 

آموزش درست کردن سوپ فلفل دلمه ای :

*. آکاایران : فلفل ها را بشویید و به چهار قسمت تقسیم نمایید. الیاف سفید وسط آن و نیز دانه های فلفل را جدا کنید و آن ها را از طرف پوستشان روی سینی فر قرار دهید.

*. به مدت 10-15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا پوست فلفل برشته شود.فلفل ها را از فر خارج کنید آن ها را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید.

*. کیسه را ببندید و 5 دقیقه آن را به حال خود بگذارید.سپس فلفل ها را از کیسه پلاستیکی خارج کنید و پوست آن ها را بگیرید و آن ها را کنار بگذارید.

*. اکنون روغن زیتون را گرم کنید و چیلی را با حرارت ملایم در آن تفت دهید. سپس سیر و پیاز را به چیلی اضافه کنید و آن ها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

*. اکنون گوجه فرنگی ها را به پیاز و چیلی اضافه نمایید. مخلوط حاصل را به مدت 5 دقیقه به آرامی حرارت دهید تا مواد نرم شوند و سپس فلفل دلمه ای ها را اضافه کنید.

*. مایه حاصل را درون دستگاه غذاساز بریزید و صبر کنید تا به حالت پوره در آید.در مرحله آخر مایه گوجه فرنگی و فلفل را درون ظرف بزرگی بریزید و مخلوط عصاره سبزیجات و آب را به آن اضافه کنید.

*. به مدت 5 دقیقه آن را به آرامی حرارت دهید.سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.برای طعم دادن به سوپپودر مرزنجوش را روی سوپ بپاشید.سوپ را با نان سفید تازه میل نمایید.

 

خواص گوجه فرنگی :

بینائی را تقویت می کند.

*. گوجه فرنگی منبعی غنی از ویتامین های آ و ث است که به تقویت بینائی کمک می کند و از شب کوری پیشگیری می کند. تحقیقات اخیر نشان داده اند که مقدار بالای ویتامین آ در گوجه فرنگی به پیشگیری از دژنراسیون ماکولا (تباهی لکه زرد، نوعی بیماری چشم) کمک می کند. به علاوه گوجه فرنگی ریسک ابتلا به آب مروارید را نیز کاهش می دهد. این گیاه همچنین سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند لیکوپن، لوتئین و زئازانتین است که از چشمان شما در مقابل صدمه نور آفتاب مراقبت می کند.

 

دستور پخت آش ماست

در فصل زمستان بهترین سوپ برای افراد سرماخورده آش ماست می باشد با ما باشید با دستور پخت آش ماست در ادامه مطلب .

 

دستور پخت آش ماست ، مواد لازم 

عدس : ۱ پیمانه
جو پرک : ۱ پیمانه
برنج نیم دانه : ۱/۲ پیمانه
پیاز : ۴ عدد بزرگ
سبزیآش : ۱ پیمانه
پیاز خرد شده نگینی : به مقدار لازم
ادویه و نمک : به مقدار لازم
آب قلم یا بوقلمون : ۴ لیوان
شلغم پخته شده : ۴۴ عدد ( به صورت دلخواه )

طرز تهیه آش ماست
ابتدا پیازهای نگینی خرد شده را بسیار کم تفت داده و نمک، ادویه را ضافه کنید.
آب قلم یا بوقلمون را درون پیاز داغ بریزید.
سبزیآش، برنج نیم دانه نیم پز شده، جو پرک، ۴ عدد پیاز و شلغم را اضافه کرده و هم بزنید.
درب قابلمه را بگذارید تا کامل بپزد.
بعد از این که مواد داخل قابلمه پخت پیاز و شلغم ها را خارج کرده و درون مخلوط کن کاملا میکس کنید.
مخلوط پیاز و شلغم را مجدد به آش اضافه کرده و بگذارید کمی جابیفتد.
چاشنی اصلی این آش ماست است که برای اضافه کردن باید صبر کنید کمی آش خنک شود.
اگر علاقه ای به خوردن ماست ندارید می توانید با آب لیمو تازه آش را مزه دار کنید.