آموزش درست کردن موساکا

می خواهیم یک غذای فرنگی خوشمزه را به که در کمترین زمان آماده می شود یاد دهیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن موساکا در ادامه مطلب .

 

 

آموزش درست کردن موساکا:

۱- بادمجان را به قطعات ۳ سانتی متری برش دهید.
۲- پیاز را خرد کنید.
۳- سیر را ریز خرد کنید
۴- از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
۵- گوجه ها را در آب بپزید و پوستشان را جدا کنید.
۶- برگ های جعفری را خرد کنید.
۷- از ارگانوی خشک شده استفاده کنید.
۸- می توانید به جای پنیر ریکوتا از پنیر خامه ای استفاده کنید.

 

  1. از قبل فر را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب را با کره چرب کنید.
  2. در سینی فر، ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون و نصف قاشق چای خوری نمک و فلفل بریزید. بادمجان ها را در آن بریزید و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید، تا نرم و طلایی شوند. بادمجان ها را به صورت یکدست در قالب آماده شده بریزید.
  3. در قابلمه ای بزرگ روی حرارت متوسط، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را گرم کنید. پیاز، سیر و گوشت چرخ شده را در آن بریزید و برای ۵ تا ۷ دقیقه بپزید. مواد را مدام هم بزنید.
  4. گوجه، رب گوجه، جعفری، اریگانوی خشک، پودر دارچین و یک چهارم قاشق چای خوری نمک و فلفل به مواد اضافه کنید. گوجه ها را با لبه ی قاشق له کنید و بگذارید تا مواد برای ۱۵ دقیقه قل بزند. سپس ترکیب را روی بادمجان ها بریزید.
  5. گریل را روشن کنید. در ظرفی پنیر ریکوتا، پنیر فتا، تخم مرغ (همه به دمای محیط)، یک هشتم قاشق چای خوری فلفل و یک نوک انگشت نمک را با هم ترکیب کنید و روی غذا بریزید و آن را به صورت یکدست تا کناره های قالب پخش کنید. موساکا را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه تا رویه قهوه ای شود از رو گریل کنید. آن را داغ سرو کنید.

آموزش درست کردن چیلی به سبک تگزاس

 

غذاهای فرنگی طرفداران خاصی دارند در این مطلب به شما دوستان آموزش درست کردن چیلی به سبک تگزاس را بیان می

پردازیم .

 

ژامبون هم غذا را معطر می کند و آرد ذرت به غلظت غذا کمک می کند و غذایی پر از طعم به شما می دهد.

آموزش درست کردن چیلی به سبک تگزاس :

۱- ژامبون را در اندازه های نیم سانت در نیم سانت خرد کنید.

۲- پیاز را در درشت خرد کنید.

۳-سیر را ریز خرد کنید.

۴-  از ارگانو ( پونه کوهی ) خشک شده، استفاده کنید.

۵- از گوشت چرخ کرده ی سردست، استفاده کنید.

۶- اگر دسترسی دارید، می توانید به جای آرد ذرت از ماساهارینا (Masa harina) ، استفاده کنید.

۷- در صورت تمایل می توانید از فلفل هالوپینو خرد شده ،پیاز یا پیازچه خرد شده ، پنیر چدار رنده شده، لیموی قاچ شده و خامه ترش برای سرو، استفاده کنید.

  1. در قابلمه ای، روی حرارت متوسط برای مدت ۴ دقیقه ژامبون ها را با کمی روغن تفت دهید. پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و برای ۳۰ ثانیه بپزید. سپس پودر پاپریکا، زیره ، ارگانو ، فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید و برای حدود ۱۰ دقیقه تا زمانیکه گوشت کاملا پخته شود بپزید (مدام به هم بزنید و قطعات گوشت را با کنار قاشق از هم باز کنید).
  2. آب، آرد ذرت و سرکه را به مواد اضافه کنید و بگذارید تا به نقطه جوش برسد. حرارت را اندکی کم کنید(در حالت قل زدن) ، بگذارید مواد برای ۲۰ دقیقه بپزد ، تا مایه غلیظ شود (گهگاهی مواد را به هم بزنید). اگر تمایل داشتید اندکی آب برای رقیق کردن چیلی به آن اضافه کنید. این غذا را داغ و به همراه مواد ذکر شده ی مورد نظر، سرو کنید.

آموزش درست کردن خورش کنگر

کنگر یک گیاه پرخاصیت می باشد در این جا به آموزش درست کردن خورش کنگر می پردازیم ..

 

سلامتی خورش کنگر :

بهار فصل کنگر است و در واقع یکی از نوبرانه های بهار است . کنگر گیاهی است خودرو که خاصیت آنتی اکسیدانی قابل قبولی دارد و برای کاهش کلسترول مناسب است

اشتها آور است و به هضم غذا کمک می کند . برای نارسایی کبد هم مؤثر است ؛ البته کسانی که سنگ کیسه صفرا دارند نباید آن را مصرف کنند چون محرک انقباض کیسه صفراست .کنگر گرم و خشک است برای همین با ماست آن را می خورند !

در هنگام پاک کردن کنگر دقت کنید چون دارای تیغ های ریز است . باید با دقت تیغ ها را جدا و مغز آن را استفاده کنید.

آموزش درست کردن خورش کنگر

کنگر گرم و خشک می باشد.

  1. ابتدا کنگر را با دقت پاک کنید و تیغ های آن را جدا کنید و مغز آن را کنار بگذارید. دقت کنید تیغ در دستتان نرود.
  2. سپس کنگر را با آب بشویید ( ماده ضدعفونی کننده نمی خواهد )
  3. پیاز را نگینی خرد کرده در روغن تفت دهید . سپس کنگر را به آن اضافه کنید و تفت بدهید . سپس در قابلمه را بگذارید تا کمی بپزد.
  4. مرغ را شسته و به تکه های دلخواه برش دهید . در کمی روغن تفت داده به کنگر اضافه کنید . نمک و فلفل و زرچوبه را هم بریزید.
  5. رب را با کمی آب و نمک و آبغوره رقیق کنید و به مواد اضافه کنید . اجازه دهید خورش جا بیفتد .
  6. خورش را با برنج سرو کنید . نوش جان !

آموزش درست کردن دلمه خیار

خیار یک میوه با خواص زیاد است در این جا همراه ما باشید با آموزش درست کردن دلمه خیار در ادامه مطلب .

 

آموزش درست کردن دلمه خیار ، مواد لازم :

 خیار سالادی  9 عدد
 گوشت چرخ کرده 1 پیمانه
 رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری
نمک 1/5 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه خرد شده
بلغور 2 قاشق غذاخوری
برنج دانه گرد 1 پیمانه سرخالی
کره 100 گرم
* شوید خشک و نعنا و پیازچه از هر کدام به میزان دلخواه

 

* شوید خشک و نعنا و پیازچه از هر کدام به میزان دلخواه (من از هر کدوم 1 قاشق غذاخوری ریختم)

 

آموزش درست کردن دلمه خیار :

ابتدا خیارها را شسته و داخل آن ها را با وسیله ای که داخل تصویر می بینید خالی می کنیم.

پیاز و سیر را با کره داخل قابلمه تفت داده و کمی زردچوبه بزنید و تفت بدهید تا رنگ آن طلایی شود گوشت را اضافه کرده و تفت بدهید نمک و فلفل و فلفل سیاه و رب را اضافه کنید و خوب هم بزنید و سپس برنج و بلغور و سبزیهای خشک راو اضافه کرده و کمی که تفت خورد از روی حرارت بردارید و داخل خیارها را با این مواد پر کنید و داخل قابلمه مرتب بچینید و کمی آب بریزید که مغز پخت شوند و در آخر اگر مثل من چرب و چیلی دوست دارید روی آن روغن مایع بریزید.

 

 

آموزش درست کردن دلمه خیار ، نکته  :

اگر ترش مزه دوست دارید می توانید به جای آب خالی که برای پخت روی خیارها می ریزید. سماق را نیم ساعت قبل داخل آب ولرم خیس کنید و صاف کرده و ته نشین که شد + 1 قاشق رب گوجه روی آن بریزید.

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خیلی خوشمزه است.

 

آموزش درست کردن پیده گوشت

می خواهیم با گوشت یک غذای خوشمزه فانتزی یاد بدهیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن پیده گوشت در ادامه مطلب .

 

آموزش درست کردن پیده گوشت ، مواد لازم  :

 شیر 1 استکان
روغن مایع نصف استکان
 خمیر مایه  1 قاشق غذاخوری
شکر و نمک  از هر کدام یک قاشق مرباخوری
آرد به مقداری که تا بدست نچسبد

 

آموزش درست کردن پیده گوشت ، طرز تهیه خمیر پیده :

همه مواد را با هم مخلوط کنید و به خمیرمان حدود 45 دقیقه استراحت می دهیم، بعد مواد داخل پیده را آماده می کنیم.

 

آموزش درست کردن پیده گوشت ، مواد لازم  :

 گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 1عدد
 فلفل سبز 3عدد
 گوجه فرنگی 2عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق
نمک، فلفل، زرچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه پیده گوشت :

پیاز رنده شده را تفت می دهیم، گوشت چرخ کرده، فلفل و سیر و گوجه فرنگی رنده شده و ادویه و رب گوجه را اضافه کنید و تفت می دهیم.

خمیر را پهن کنید و از مواد روی خمیر می مالیم و بعد کناره های آن را جمع میکنیم و زرده تخم مرغ می زنیم، روی آن پنیر پیتزا بپاشید و داخل فر می گذاریم و با دمای 170 درجه نیم ساعت می پزیم.

این غذا با جعفری و لیمو ترش سرو می شود.

این غذایی متنوع هست برایتان خمیر آن فوق العاده راحت است فقط خیلی با خمیر بازی نکنید مزه خمیر را می توانید با ذائقه خودتان تغییر بدهید.

نحوه پهن کردن خمیر پیده گوشت

مواد گوشتی را روی خمیر پهن کنید

روی مواد گوشتی پنیر بریزید و لبه های آن را مانند تصویر جمع کنید

آموزش درست کردن پیراشکی سیب زمینی

با سیب زمینی غذاهای زیادی خوشمزه درست کرد در این مطلب به آموزش درست کردن پیراشکی سیب زمینی می پردازیم

 

آموزش درست کردن پیراشکی سیب زمینی ، مواد لازم  :

 سیب زمینی  حدود 5 عدد
 گوشت چرخ کرده 150 گرم
فلفل دلمه ریز خرد شده 1 عدد
رب گوجه 1 قاشق غذا‌خوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک، فلفل روغن و آویشن به میزان لازم
پیاز 1 عدد
پودر سوخاری به میزان لازم

 

آموزش درست کردن پیراشکی سیب زمینی :

ابتدا سیب زمینی ها را بپزید، سپس رنده کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن آن را تفت دهید.

بعد از این که کمی طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن افزوده و بعد فلفل دلمه، رب گوجه، نمک و فلفل و آویشن را هم اضافه کنید و همه مواد را تفت دهید.

تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب به هم بزنید تا صاف شود. از سیب‌زمینی پوره شده، به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را کف دست، باز کنید و از مواد گوشتی یک قاشق روی سیب زمینی بگذارید و دوباره آن را ببندید.

 

طوری که کاملا مواد داخل آن پوشیده و به شکل پیراشکی آن را فرم دهید و در تخم مرغ فرو کنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید. تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید.

 

آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج

پیاز یک گیاه پرخاصیت می باشد در این مطلب به آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج می دهیم .

 

مواد لازم برای ترشی پیاز و هویج :

 پیاز قرمز (نازک حلقه شده) 1 عدد بزرگ
 هویج (پوست کنده و ریز خرد شده) 1 عدد بزرگ
 سرکه سفید 1 فنجان
شکر 3 قاشق سوپخوری
دانه فلفل قرمز (خرد شده) نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه ترشی پیاز و هویج :

پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید.

سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.

سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و 1 دقیقه بپزید.

 

چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.

 

 

 

 

 

نکته برای ترشی پیاز و هویج :

این چاشنی تا 2 هفته در یخچال می ماند.

آموزش درست کردن ته چین گوشت

ببینید در این جا آموزش درست کردن ته چین گوشت خوشمزه ترین غذای مجلسی .

 

این غذای خوشمزه و با ظاهری شیک را می توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید و از خوردن آن در کنار مهمانانتان لذت ببرید.

نکاتی آموزش درست کردن ته چین گوشت :

۱- پیاز را خرد کنید.

۲-از گوشت بدون استخوان استفاده کنید. آن را به سایز دلخواه خرد کنید. می توانید از گوشت بره هم استفاده کنید.

۳- برنج را از قبل برای ۲ ساعت در آب نمک خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.

۴- می توانید آن را در قابلمه و روی گاز هم بپزید.

 

 

  1. در قابلمه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید. پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود و سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. به آن ها فلفل سیاه، زردچوبه و آب اضافه کنید و بگذارید تا برای ۲ ساعت بپزد. می توانید به آن کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید. در پایان پخت به آن نمک بزنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
  2. در این میان، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  3. در قابلمه ای روی حرارت بالا مقداری آب بریزید و بجوشانید، برنج را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آن بپزید. برنج را آبکشی کنید.
  4. در ظرفی مناسب، تخم مرغ ها را کمی بزنید. ماست، کره و ادویه ها (زعفران دم کرده، فلفل سیاه و نمک) را به آن اضافه کنید. برنج را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
  5. کمی روغن در در ظرف مورد نظر(مخصوص فر) بریزید. نیمی از مایه ته چین را در آن بریزید. گوشت را به صورت لایه ای منظم روی آن بچینید و باقیمانده مایه ته چین را روی آن بریزید. ته چین را برای حدود ۱ ساعت در فر قرار دهید.
  6. بعد از پخت آن را از فر خارج کنید و در ظرف مد نظر برگردانید. می توانید ته چین را با انواع خلال (پسته، بادام و پوست پرتقال) تفت داده تزیین کنید و سرو نمایید.

آموزش درست کردن قابلی پلو

قابلی پلو از غذاهای کشور افغانستان است، آن را در کشورهای همسایه به خصوص ایران هم به انواع مختلف می پزند.

 

آموزش درست کردن قابلی پلو :

۱- از گوشت گوسفندی استفاده کنید. آن را به سایز دلخواه خرد کنید. می توانید از ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید.
۲- پیاز را خرد کنید. اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید، پیاز را رنده کنید.
۳- هویج ها را تمیز بشویید، پوست آن ها را بگیرید و آن ها را درشت رنده کنید و یا خلالی برش دهید.
۴- برنج را از دو ساعت قبل در آب نمک خیس کنید. چون این غذا طعم شیرین دارید، از نمک کمتری استفاده کنید. برنج را برای ۵ دقیقه جوشانده، سپس آبکشی کنید.
۵- در افغانستان به این غذا ادویه ی چهار مصالحه (مساله) ترکیبی از زیره، میخک، دارچین و جوز هندی می زنند.

  1. در ماهیتابه کمی روغن بریزید و گوشت را به همراه پیاز تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و پیاز نرم شود. سپس به آن نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید.در آن کمی آب بریزید و بگذارید تا کاملا پخته شود.
  2. اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید، آن را به همراه پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه با هم ترکیب کنید. آن را به شکل توپ های کوچک شکل دهید و در روغن سرخ کنید.
  3. در ماهیتابه ای دیگر، کمی روغن بریزید و هویج را تا نرم شود، تفت دهید.( اگر مایلید تا غذا شیرین تر شود، کمی شکر به هویج اضافه کنید). هویج را خارج کرده، کشمش و خرما (در صورت تمایل) را به همراه خلال بادام و پسته برای ۱ دقیقه تفت دهید. آن ها را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
  4. برای تهیه شکر کاراملی، شکر را در همان ماهیتابه و روغن باقیمانده بریزید و آن را آب کنید، سپس با احتیاط آب جوش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاراملی کاملا در آب حل شود.
  5. مقداری از هویج، کشمش، خرما و خلال های تفت داده را برای تزیین کنار بگذارید.
  6. برنج آبکش شده، گوشت پخته، هویج، کشمش، خرما و خلال های تفت داده و ادویه پلویی را لایه لایه در قابلمه بریزید. شکر کاراملی را روی آن بدهید و برنج را برای ۲۰ دقیقه دم کنید.
  7. برنج را در ظرف مورد نظر بکشید و با موادی که کنار گذاشته بودید، تزیین کنید

آموزش درست کردن پلو بندری

اگر دنبال غذاهای تند و تیز و پلوهای مخلوط هستید همراه ما باشید با آموزش درست کردن پلو بندری در ادامه مطلب .

 

آموزش درست کردن پلو بندری :

۱- پیاز و سیر را خرد کنید.
۲- تن ماهی را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید.
۳- گوجه فرنگی را نگینی خرد کنید.
۴- از سبزی معطر مورد نظر مانند گشنیز، شوید، ترخون و جعفری و یا ترکیبی از آن ها استفاده کنید. سبزی را تمیز بشویید و آن را خرد کنید.
۵- برنج را از ۱ ساعت قبل در  آب نمک خیس کنید.
۶- برای تند تر شدن طعم غذا می توانید ۱ عدد فلفل سبز تند را خرد کرده و به همراه گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید.
۷- می توانید این غذا را با میگو هم تهیه کنید.

  1. در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا نرم شوند.
  2. تن ماهی و گوجه فرنگی خرد شده را به آن ها اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید.
  3. سبزی خرد شده را به همراه نمک، فلفل و ادویه کاری اضافه کنید و برای ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.
  4. برنج را( به همراه آب آن) و زعفران دم کرده به سایر مواد اضافه کنید. بگذارید تا آب آن کشیده شود و سپس آن را دم بگذارید.
  5. پلو را در ظرف مورد نظر بکشید ، کمی کره روی آن قرار دهید و سرو کنید.