آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج

پیاز یک گیاه پرخاصیت می باشد در این مطلب به آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج می دهیم .

 

مواد لازم برای ترشی پیاز و هویج :

 پیاز قرمز (نازک حلقه شده) 1 عدد بزرگ
 هویج (پوست کنده و ریز خرد شده) 1 عدد بزرگ
 سرکه سفید 1 فنجان
شکر 3 قاشق سوپخوری
دانه فلفل قرمز (خرد شده) نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه ترشی پیاز و هویج :

پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید.

سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.

سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و 1 دقیقه بپزید.

 

چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.

 

 

 

 

 

نکته برای ترشی پیاز و هویج :

این چاشنی تا 2 هفته در یخچال می ماند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *