آموزش درست کردن چیلی به سبک تگزاس

 

غذاهای فرنگی طرفداران خاصی دارند در این مطلب به شما دوستان آموزش درست کردن چیلی به سبک تگزاس را بیان می

پردازیم .

 

ژامبون هم غذا را معطر می کند و آرد ذرت به غلظت غذا کمک می کند و غذایی پر از طعم به شما می دهد.

آموزش درست کردن چیلی به سبک تگزاس :

۱- ژامبون را در اندازه های نیم سانت در نیم سانت خرد کنید.

۲- پیاز را در درشت خرد کنید.

۳-سیر را ریز خرد کنید.

۴-  از ارگانو ( پونه کوهی ) خشک شده، استفاده کنید.

۵- از گوشت چرخ کرده ی سردست، استفاده کنید.

۶- اگر دسترسی دارید، می توانید به جای آرد ذرت از ماساهارینا (Masa harina) ، استفاده کنید.

۷- در صورت تمایل می توانید از فلفل هالوپینو خرد شده ،پیاز یا پیازچه خرد شده ، پنیر چدار رنده شده، لیموی قاچ شده و خامه ترش برای سرو، استفاده کنید.

  1. در قابلمه ای، روی حرارت متوسط برای مدت ۴ دقیقه ژامبون ها را با کمی روغن تفت دهید. پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و برای ۳۰ ثانیه بپزید. سپس پودر پاپریکا، زیره ، ارگانو ، فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید و برای حدود ۱۰ دقیقه تا زمانیکه گوشت کاملا پخته شود بپزید (مدام به هم بزنید و قطعات گوشت را با کنار قاشق از هم باز کنید).
  2. آب، آرد ذرت و سرکه را به مواد اضافه کنید و بگذارید تا به نقطه جوش برسد. حرارت را اندکی کم کنید(در حالت قل زدن) ، بگذارید مواد برای ۲۰ دقیقه بپزد ، تا مایه غلیظ شود (گهگاهی مواد را به هم بزنید). اگر تمایل داشتید اندکی آب برای رقیق کردن چیلی به آن اضافه کنید. این غذا را داغ و به همراه مواد ذکر شده ی مورد نظر، سرو کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *