کنگر یک گیاه پرخاصیت می باشد در این جا به آموزش درست کردن خورش کنگر می پردازیم ..
سلامتی خورش کنگر :
بهار فصل کنگر است و در واقع یکی از نوبرانه های بهار است . کنگر گیاهی است خودرو که خاصیت آنتی اکسیدانی قابل قبولی دارد و برای کاهش کلسترول مناسب است
اشتها آور است و به هضم غذا کمک می کند . برای نارسایی کبد هم مؤثر است ؛ البته کسانی که سنگ کیسه صفرا دارند نباید آن را مصرف کنند چون محرک انقباض کیسه صفراست .کنگر گرم و خشک است برای همین با ماست آن را می خورند !
در هنگام پاک کردن کنگر دقت کنید چون دارای تیغ های ریز است . باید با دقت تیغ ها را جدا و مغز آن را استفاده کنید.
آموزش درست کردن خورش کنگر
کنگر گرم و خشک می باشد.
- ابتدا کنگر را با دقت پاک کنید و تیغ های آن را جدا کنید و مغز آن را کنار بگذارید. دقت کنید تیغ در دستتان نرود.
- سپس کنگر را با آب بشویید ( ماده ضدعفونی کننده نمی خواهد )
- پیاز را نگینی خرد کرده در روغن تفت دهید . سپس کنگر را به آن اضافه کنید و تفت بدهید . سپس در قابلمه را بگذارید تا کمی بپزد.
- مرغ را شسته و به تکه های دلخواه برش دهید . در کمی روغن تفت داده به کنگر اضافه کنید . نمک و فلفل و زرچوبه را هم بریزید.
- رب را با کمی آب و نمک و آبغوره رقیق کنید و به مواد اضافه کنید . اجازه دهید خورش جا بیفتد .
- خورش را با برنج سرو کنید . نوش جان !