آموزش درست کردن کوفته بادمجان

fo4227

  • بادمجان یک گیاه پرخاصیت است که با آن غذاهای زیادی می پزند در این جا به آموزش درست کردن کوفته بادمجان می پردازیم.

 

 

طرز تهیه کوفته بادمجان :

برای این خورش خوشمزه بادمجان را سرخ و کنار بگذارید گوشت چرخی را با پیاز رنده شده نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و پودر آویشن و گرد لیمو عمانی مخلوط و بصورت گرد یا بیضی در بیاورید و سرخ کنید در ظرفی یک پیاز را در روغن تفت دهید زردچوبه و فلفل و ادویه مخلوط بزنید و رب را اضافه کنید و تفت دهید حدود دو لیوان آب بریزید وقتی جوش آمد بادمجان و کوفته را داخل سس بگذارید و گوجه خام را نصف کنید و حرارت را کم کنید تا بپزد و جا بیفتد.

 

fo4227

 

نکته :

مقدار مواد لازم برای کوفته بادمجان بستگی به خودتان و میزان مصرفتان دارد که با توجه به ذائقه تان آن را می توانید تغییر بدهید.

 

 

چطور جوجه ایتالیایی درست کنیم

fo495

 

این غذا با جوجه درست می شود اما مخلفات دیگری هم مثل اسپاگتی دارد که این غذا را بسیار خوشمزه و اذیذ می کند این غذا را ایتالیایی ها درست می کنند

 

 

مواد لازم :

 

آرد دو سوم فنجان
نمک یک قاشق چای خوری
روغن گیاهی نصف فنجان
فلفل سبز یک عدد
فلفل نصف قاشق چای خوری
پودر سیر نصف قاشق چای خوری
پیاز قاچ شده 1 عدد
سس اسپاگتی ( کچاپ ) یک شیشه
سینه مرغ بدون استخوان 4 تکه شده
اسپاگتی یک بسته

 

 

طرز تهیه :

 

اسپاگتی را در آب نمک بجوشانید تا پخته شده و آن را آبکش کنید و کنار بگذارید .
آرد ، نمک ، فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و مرغ را به آن آغشته کنید . سپس مرغ ها را در روغن تفت داده و بعد روغن آن را بگیرید . فلفل و پیاز را روی مرغ ریخته و سس را روی آن بریزید . به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزید . مرغ پخته شده را با اسپاگتی سرو کنید .