آموزش درست کردن مرصع پلو

یک پلو مخلوط پرخاصیت را در این مطلب یاد می دهیم با ما باشید با آموزش درست کردن مرصع پلو در ادامه مطلب.

 

آموزش درست کردن مرصع پلو :

برنج رو آبکش کرده و ته دیگه روغن بریزید و بگذارید دم بکشد و روی برنج کره آب شده بریزید و مرغ را جداگانه با گیاز بگدارید بپزد.تهیه مواد: زرشک را تفت دهید می تواندی مقداری اب مرغ  به آن اضافه کنید تا خوش ظعم تر شود، شکر را به زرشک در حال تفت اضافه کنید تمام مواد گفته شده اط جمله خلال بادام خیس و خرد شده،خلال پوست پرتقال شیرین نمک و…را به مواد اضافه کنید .

سلامتی مرصع پلو :

دانۀ برنج دارای مواد غذایی است که تحریکات احشا و درون معده ر اآرام می سازد. سینه‌مرغ حاوی پروتئین بیشتر و چربی کمتری است بنابراین مصرف آن برای افرادی که می‌خواهند کالری کمتری در طول روز دریافت کنند، کسانی که چربی خون بالایی دارند و ورزشکاران، بسیار مناسب‌ است. زرشک تسکین دهنده صفرا و خون، تشنگی و حرارت کبد و معده، تقویت کننده قلب و کبد و معده گرم میباشد. کشمش به تقویت حافظه کمک می کند. ضعف و ناتوانی اعضای بدن همچون قلب، کبد، مغز و سیستم تناسلی را تامین می کند.

 

خواص مرصع پلو :

همه مواد تشکیل دهنده این غذا گرم می باشند و فقط برنج آبکش سرده. پس این یک غذای مقوی و پرکالری برای افراد سرد مزاج است.

  1. برنج رو آبکش کرده و ته دیگه روغن بریزید و بگذارید دم بکشد و روی برنج کره آب شده بریزید و مرغ را جداگانه با گیاز بگدارید بپزد.
  2. تهیه مواد: زرشک را تفت دهید می تواندی مقداری اب مرغ به آن اضافه کنید تا خوش ظعم تر شود، شکر را به زرشک در حال تفت اضافه کنید تمام مواد گفته شده اط جمله خلال بادام خیس و خرد شده،خلال پوست پرتقال شیرین نمک و…را به مواد اضافه کنید و تفت دهیدو
  3. مرغ پخته شده را هم می توانید ریز خرد کنید و به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید و هم می توانید برای این که مجلسی تر شود به همان صورت جداگانه سرخ کنید.
  4. مایه درست شده برای مرصه پلو را به دو صورت می توانید استفاده کنید : اول اینکه برنج را در دیستون بریزید و کمی از آن را با زعفرون مخلوط کرده و به صورت لایه لایه مواد را روی برنج بریزیدو مجددا روی آن را با کمی پلو زعفرونی شده و مواد آماده تزئین کنید . دوم اینکه برنج را در دیسی کشیده و روی سطح برنج رو به صورت اریبی از مواد به ترتیب تزیین کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *