آموزش درست کردن ته چین اسفناج

اسفناج یک سبزی پرخاصیت می باشد در این جا به آموزش درست کردن ته چین اسفناج می پردازیم همراه ما باشید

 

آموزش درست کردن ته چین اسفناج

گوشت گوسفند کثیر الغذا بوده و به سرعت هضم می شود . تولید کننده خون صالح ، تقویت کننده بدن و چاق کننده می باشد. تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و املاح ضروری است و می تواند به عنوان یک ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد وجود داشته باشد.یک عدد تخم مرغ متوسط ۷۶ کیلوکالری انرژی دارد.پروتئین تخم مرغ دارای تمامی اسیدآمینه های ضروری برای سلامتی بدن می باشد. دانۀ برنج دارای مواد غذایی است که تحریکات احشا و درون معده ر اآرام می سازد. برنج نظیر سایر دانه ها منبع غنی از مهار کننده های پروتئاز است که در به تاخیر انداختن رشد سرطان بسیار موثر می باشد. اسفناج مدر، ملین، زود هضم و دفع کننده صفرا بوده، جهت رفع التهاب و تشنگی تب های گرم، بیماری های ریه مفید است. پیاز خاصیت میکروب کشی و ضدعفونی کنندگی دارد. زعفران به هیچ وجه غلظت را تغییر نخواهد داد، بلکه آنرا در حال خشکی نگه می دارد .عفونت را می زداید، دیده را جلا می دهد و اشک ریزی را منع کند . همچنین شادی افزا و توانبخش قلب است.

برنج آبکشی و ماست سرد هستند ولی زعفران، ادویه جات و فلفل، سیر، پیاز ،گوشت و اسفناج همگی گرم هستند. تخم مرغ هم گرمه هم سرد.

  1. گوشت را به اندازه دلخواهتان خرد کنید و با ادویه و کره کمی تفت دهید و بگذارید بپزد.
  2. اسنفاج خرد کرده و در پیاز و روغن سرخ کنید و بگذارید خنک شود و ماست را با اسفناج و پیاز مخلوط کرده ادویه مابقی مواد را بریزید بعد تخم مرغ را هم ریخته و تمام مواد را بهم بزنید.
  3. تهِ دیگ را روغن بریزید و نصف چاقو را با مواد سس مخلوط کنید و بعد روی آن را به طور مساوی برنج و مخلوط اسفناج و گوشت بریزید این کار را ادامه داده تا مواد تمام شود. سپس برنج را بگذارید تا دم بکشد. ته دیگ این پلو خیلی خوش طعم و خوش بو می شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *