دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل

می خواهیم یک سوپ پر خاصیت را به شما آموزش دهیم همراه ما باشید با دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل مواد لازم آن برای 6 نفر می باشد .

دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل ، مواد اولیه :
2 قاشق سوپ خوری روغن
3 پیمانه پیاز خرد شده متوسط
2 قاشق سوپ خوری شکر
4/1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
2 قاشق سوپ خوری زنجبیل تازه
8 عدد هویج
1 عدد سیب زمینی
1 پیمانه خامه

 

دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل :
پیازها را درون روغن سرخ می کنیم و بعد فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیم و شعله را کم کرده 30 دقیقه می پزیم. سپس زنجبیل را اضافه کرده و 20 الی 300 دقیقه بدون در می پزیم گهگاهی آن را هم می زنیم. در آخر آن را به دو نیم می کنیم.ضمناً هویج وسیب زمینی را پوست می کنیم و به قطعات 22 سانتی تقسیم می کنیم و در ظرفی دیگر همراه با آب مرغ می پزیم، حرارت را کم کرده و می گذاریم تا 400 دقیقه بپزد، بعد از این مرحله نیمی از پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس مواد را پوره می کنیم و به آن خامه و نمک و فلفل سیاه را می زنیم و بقیه پیازها را اضافه می کنیم.

 

 

نکته دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل

پیازها را درون روغن سرخ می کنیم و بعد فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیم و شعله را کم کرده 30 دقیقه می پزیم. سپس زنجبیل را اضافه کرده …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *