اقدامات لازم برای بالا بردن سرعت وردپرس

 

 

  • بهینه سازی بانک اطلاعاتی ، یکی از مهمترین کارهایی است که باید برای وردپرس انجام داد . بهینه سازی در وردپرس ، جدول های اضافه در بانک اطلاعاتی را حذف می کند و حجم دیتابیس را کاهش میدهد. برای بهینه سازی بانک اطلاعات میتوانید از افزونه  WP-Optimize استفاده کنید.

 

وردپرس ، هسته ای بسیار قوی و انعطاف پذیر دارد . اما زمانی که شما شروع به نصب افزونه های مختلف و بعضی اوقات غیر استاندارد می کنید ، این سیستم قوی نیز در مقابل شما زانو میزند ! . بعضی اوقات آنقدر استفاده از منابع سرور توسط وردپرستان مصرف میشود که کار شما به ساسپند شدن می کشد !

بعد از ۳ سال کار با وردپرس به طور مداوم ، چند نکته کوتاه را لازم میبینم تا برای شما دوستان عزیزم در یک ادمین منتشر سازم تا قدرت وردپرستان به همان روز اول مشابه بماند !

۱ – کش را فعال کنید !

ارسال محتوا و فایل های کش شده به کاربران ، باعث افزایش سرعت سایت شما و افزایش رضایت کاربر نسبت به سایت شما میشود . یکی از بهترین افزونه های کش ، W3 Total Cache  میباشد که با گرد هم آوردن روش های مختلف کش ، سرعت وردپرس را بسیار بیشتر می کند و استفاده از منابع شما را به همان حد کمتر.

۲ – پلاگین های که مورد نیاز نیستند را حذف کنید

اگر افزونه های نصب کردید که بدون آن وبسایت شما دچار هیچ مشکلی نمی شود ، بهتر است آن را غیر فعال کنید . یا اگر امکانی به سایتتان اضافه کرده اید که فکر میکنید کاربران زیادی از آن استقبال نکرده اند ، بهتر است که آن را نیز غیر فعال کنید . افزایش سرعت ، رابطه کاملا مستقیمی با سبک بودن سایت دارد . پس به فکر رژیم گرفتن برای وردپرس خود باشید !

۳ – از کلودفلیر استفاده کنید

کلودفلیر ، یک سرویس CDN رایگان است که به شما این امکان را میدهد ، وبسایت خود را به صورت کش شده برای بازدید کنندگان بفرستید و با توجه به مصافت آن ها از نزدیک ترین سرور ممکن برای بازدید کننده وبسایتتان ارسال نمایید. همچنین ، کلودفلیر ؛ قدرت مقابله با حملات را نیز دارد و میتواند وبسایت شما را کش کند.

۴- کمی هم دستی !

کد هایی در قالب های وردپرسی وجود دارد که به صورت تابعی فعالیت می کنند . این کد ها زمانی که سایت شما توسط بازدید کنندگان باز میشود ، از بانک اطلاعاتی درخواست این اطلاعات را میکنند و بانک اطلاعاتی برای وبسایت های که بازدید زیادی دارند ، با تعداد بسیار زیادی درخواست در ثانیه مواجه میشود که میتواند مثل یک حمله DDOS یا BotNet پدر سرور را در بیاورد ! بهتر است که این کد ها را به صورت دستی قرار دهید ، مثلا به جای این کد :

<?php bloginfo(‘template_directory‘); ?>

آدرس قالب خود را مثل شکل زیر قرار دهید :

http://www.yoursite.com/wp-content/themes/yourtheme

یعنی شما در حقیقت ، کد های داینامیک را به کد های استاتیک تغییر دادید . بهتر است که ادرس های CSSها و JS ها را به صورت سورس اصلی قرار دهید تا چند صد هزار درخواست به MYSQL بیچاره کمتر شود.

۵- بانک اطلاعاتی را بهینه کنید !

بهینه سازی بانک اطلاعاتی ، یکی از مهمترین کارهایی است که باید برای وردپرس انجام داد . بهینه سازی در وردپرس ، جدول های اضافه در بانک اطلاعاتی را حذف می کند و حجم دیتابیس را کاهش میدهد. برای بهینه سازی بانک اطلاعات میتوانید از افزونه  WP-Optimize استفاده کنید.

SEO و SEM چه فرقی با هم دارند ؟

sem-seo-bigtheme-ir_

  • تقریبا دیگه هممون با مفهوم SEO آشنا هستیم و وقتی این کلمه رو میشنویم به قول خودمون تا تهشو میخونیم که اوضاع  از چه قراره.میدونیم که  SEO مخفف  Search Engine Optimization است و منظور از آن یعنی بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوگر مثل گوگل.

 

.اگر به بخش سئو وردپرس در بیگ تم سری بزنید متوجه میشوید که این بخش چقدر پروپیمون وکامله.همین بحث SEO چیزیه که هر روز در حال آپدیت شدنه پس ما همباید به وازات این تغییرات خودمون رو به روز کنیم.مطلب امروز هم همین هدف رو داره.در این امموزش قصد داریم با یک مفهوم جدید در بحث بهینه سازی سایت اشنا بشیم و به سوالاتی که در ذهن بعضی هاتون وجود داره پاسخ بدیم.پس با من همراه باشید.

SEM چیست؟

تقریبا دیگه هممون با مفهوم SEO آشنا هستیم و وقتی این کلمه رو میشنویم به قول خودمون تا تهشو میخونیم که اوضاع  از چه قراره.میدونیم که  SEO مخفف  Search Engine Optimization است و منظور از آن یعنی بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوگر مثل گوگل.در واقع یعنی برای وب سایتمان صفحات وبی را ایجاد کنیم که برای موتورهای جستجوگر جالب,جدید,جذاب و فریبنده باشه که کاربران رو به سایت ما هدایت کنه.اما سوالی که اینجا مطرح میشه  اینه که:

SEM چیست؟آیا SEM  و SEO دو مفهوم جدا از هم هستند یا خیر؟اگر بله تفاوت آنها در چیست؟هر کدام چه کاری را برای سایت ما انجام میدهند؟

این ها سوالاتی هستند که قصد دارم در ادامه به آنها پاسخ دهیم.

در بالا گفیتم که SEO مخفف Search Engine Optimization است اما SEM مخففSearch Engine Marketing است.

به نظرم برای اینکه این مفهوم رو بهتر بشناسیم خوبه که اول تفاوت SEM  و SEO را بررسی کنیم.

تفاوتهای SEM  و SEO در چیست؟

SEO:بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو گر به طوری که کاربران اینترنت به سایت ما هدایت شوند.SEO اقداماتی هستند که سبب میشوند محتوای یک سایت خیلی راحت در اختار کاربران قرار گیرند.که این هدف با اقداماتی مثل کم کردن حجم سایت,تولید محتواهای جذاب برای سایت,انتخاب کلمات کلیدی مناسب برای سایتو…….محق میشود.

SEM :بازاریابی برای موتورهای جستجوگر است.یعنی هر اقدامی که در راستای استفاده از امکانات و تکنولوژی موتورهای جستجوگر با هدف جذب بیشتر کاربر و بازدید کننده صورت میگیرد تا درنهایت از سایت درآمد بیشتری داشته باشیم در این دسته قرار میگیرند.پس با توجه به این توضیحاتی که از SEM   ارائه دادیم,مفهوم SEM  بخشی از همان مفهوم گستردهء SEO هستند.در واقع شما اول باید سایت خود راSEO  کنید یعنی برای موتورهای جستجور بهینه کنید تا بازدید کننده های بیشتری به سایت شمابیایند و در قدم بعدی این بازدید ها رابا استفده از SEM   تبدیل به درآمد و پول 🙂 از سایتتان کنید.

مهترین اقداماتی که در زمینه SEM  صورت میگیرند:

یکسری اقدامات در که در زمینهء SEM برای سایت انجام میشوند,عبارت اند از:

  •  انتخاب کلمات کلیدی
  • بررسی وضعیت فعلی سایت و رقبای آن
  • اصلاح ساختار سایت
  • تنظیم متاها و عناوین سایت
  • بهینه سازی سایر پارامترهای سایت
  • معرفی سایت به موتورهای جستجوگر
  • افزایش محبوبیت و پیوندهای سایت و مدیریت این پروسه
  • شرکت در برنامه های PFI
  • تحلیل آمار سایت
  • بالا بردن رتبه ها (کنترل رتبه ها و اعمال تغییرات مورد نیاز)
  • انتخاب موتورهای جستجوگر برای سرمایه گذاری بر آنها
  • بهینه سازی اخبار و Press Release

 

اگربخواهیم از مطالبی که تا اینجا گفتیم یک نتیجه گیری کلی داشته باشیم باید بگویم که SEM از دوقسمت تشکیل شده است:

1-گرفتن بازدید از موتوهای جستجوگر مثل گوگل که کاملا رایگان است

2-تبلیغات در موتورهای جستجوگر باز هم مثل گوگل که کاملا غیر رایگان و پولی است.

seo-sem-bigtheme.ir

همانطور که در تصویر بالا میبیند و البته شاید برای خود شما هم پیش آمده باشد زمانی که کلمه ای را سرچ میکنید مثل تصویر بالا که کلمهء

sandals for girle را جستجو کردیم,با دو دسته لینک که برای ما باز میشودمواجه میشویم:

لینکهایی که بر اساس SEM  باز میشوند و لینکهایی براساس SEO برای شما نمایش داده میشوند.

دستهء اول لینک های SEM  سایتهایی هستند که با استفاده از یکی یا همهء روشهای زیر در گوگل رتبه گرفتند:

1-این سایتها به دایرکتورهای بزرگ و شناخته شده هزینه ای را پرداخت کردند تا سایتشان را در جستجو ها در بهترین رتبه به کاربران نمایش دهد.در این روش میزان پرداخت با میزان محبوبیت سایت در بین کاربران  نسبت مستقیم دارد.

2-استفاده از همان روشهای سنتی و قدیمی که قرار دادن تبلیغات پولی سایت شما در موتورهای جستجو است .که هزینه اش بستگی به کلمهء کلیدی مورد نظر شما وتعداد نمایش به بازدیدکنندگان صفحات جستجو دارد.

3-روش تبلیغات کلیکی(PPC) که گوگل پرچمدار استفاده از این روش است.و روش کارش به این صورت است که این سایتهامیزان هزینه ای که برای تبلیغاتشان در نظر گرفته اید و کلمهء کلیدی که میخواهند بر اساس آن در گوگل رتبه بگیرند را مشخص میکنند.بعد از اینکه این هزینه به گوگل  پرداختشد به ازای هر کلیک که روی لینک سایتشان در نتایج گوگل میشود از حسابشان کم میشود.

اینها روشهایی بودند که با استفاده از آنها میتوان خیلی سریع در گوگل رتبه گرفت.حالا ببینیم که مزایا و معایب روش SEM   چیست؟

مزایای روش SEM

شاید مهمترین و اصلی حسن SEM   به SEO  این باشد که SEM   در کمترین زمان بیشترین بازدید کننده را برای سایت شما فراهم میکند.پس اگر عجله دارید و میخواهید که خیلی سریع بازدید کننده های زیادی به سایتتان بیایند از روش SEM   استفاده کنید چون SEO  برای اینکه به نتیجه برسد شاید حداقل 1 تا40 روز زمان ببرد.

معایب SEM

اصلی ترین,مهمترین و بزرگترین عیبی که روشSEM دارد “”البته در ایران”” این است که سایتهایی به گوگل هزینه پرداخت میکنند زمانی که لینک سایتشان در نتایج باز میشود وکاربر به آدرس داده شده میرود با صفحهء پیوندها روبرو میشود بهتر بگوییم این لینک فیلتر است . 😐 .دلیلش هم این است که با پرداخت هزینه به گوگل از کشور دلار خارج میشود و برای جلوگیری از اینکار,این سایتهادر گوگل فیلتر هستند و در زیر آدرسشان در نتایج توضیحاتی نوشتند مثل این:””این سایت فیلتر نیست به این آدرس را در مرورگر وارد کنیدWWW…..COM “و یا “این سایت فیلتر نیست بااین شاره تماس بگیرید333333333″”.مطمعنا این روش اصلا بزدهی خوبی ندارد چرا ه کاربران اینترنت دنبال بهترین نتیجه در کمترین زمان ممکن هستند .و این کارها شاید از حوصلهء کاربر خارج باشه.موضوع دیگه اینه که بعد از تمام این مسائل سایت شما در گوگل رتبه گرفت و کاربر به سایتتان آمد,کاربر با چه چیزی مواجه میشود؟آیا مطالب و محتوای سایت شما پاسخگوی نیاز کاربر هست؟ایا تبلیغات شمابا موضوع سایتتان در ارتباط است یا خواستید سره گوگل و کاربران را کلاه بگذارید؟؟این کار هارا نکنید که عواقب خوبی ندارد و تمام هزینهو وقت خود را هدر داده اید.

نتیجه گیری

با توجه به مسائلی که گفته شد  بهنظر شخص خود من SEO هم بهتره و هم بازدهی بهتری داره و هم کم هزینه تره.در عین حالکه SEM  بدون داشتن SEO  مناسب خوب جواب نمیدهد.مطمعن باشید که یک بهینه سازی خوب وبا کیفیت میتواند هم بازدید کننده های خوبی برای سایت شما داشته باشد و هم در کنارش باعث درآمد زایی از سایتتان شود.در عین حالی که شاید هزینه ای که برای SEO میشود میتواندبه مراتب کمتر از هزینه های SEM باشد.اما اگر از نظر هزینه محدودیتی ندارید میتوانید از روشSEM استفاده کنید.

دوستان خوبم این مطلب   هم به پایان رسید.اگر ازنظر شمانکته ای از قلم افتاده حتما در قسمت کامنتها باما در میون بگذارید.همیشه یادتون باشه که کیفیت ازکمیت مهمتره.

 

در وردپرس چه عواملی باعث سود آوری در کسب و کار آنلاین می شوند

z1

  • اگه این چهار فاکتور رو کاملا در نظر بگیرید و طبق بررسی اونها پیش برید شک نکنید که در تجارت خودتون حتما موفق میشید و با تلاش مستمر به یک سایت مرجع و بزرگ و قوی دست خواهید یافت.

عوامل سود آوردی در کسب و کار آنلاین با وردپرس

همونطور که میدونید دنیای امروز دنیای پیشرفت و فناوری هستش و تجارت الکترونیک روز به روز در حال فراگیر شدنه! امروز قراره ۴ فاکتور مهم در سود آورد کردن تجارت الکترونیک رو معرفی کنیم. پس با من همراه بشید…

با توجه به تحقیقاتی که در این زمینه توسط دکتر کن با عنوان تئوری بسکتبال برای وبسایت های تجاری بر بستر وردپرس انجام شد به ۴ فاکتور اساسی و ارزشمند دست یافتند که میتوان به خوبی از آنها بهره وری نمود!در واقع این ۴ فاکتور وبسایت خوب رو از بد جدا میکنه و با این جداسازی شما رو به سمت تجارت بهتر و بهره گیری از وبسایت خوب که به کسب و کار بهتر شما کمک میکنه، راهنمایی میکنه.

۱- زیر ساخت
۲- محتوا و طراحی
۳- ارتباطات
۴- کسب درآمد

این ها همون ۴ فاکتوری هستند که با کمک گرفتن از اونها میتونین در تجارت خودتون واقعا موفق و پیروز باشید!حالا اگه موافق باشید به توضیح و بررسی بهتر هر کدوم میپردازیم.

زیر ساخت

این امر همیشه مثل یک کابوس تکراری است!در این کابوس کسی که هدایت کننده ی امور هست به خلق محتوا میپردازه و همه ی سعی بر اینه که اونها رو به شکلی زیبا و قانون مند ارائه کنه. کم کم این وبسایت به سمت ارتباطات و مردمی شدن پیش میره و با محتوای ارزشمندی که داره به سمت کسب و کار بهتر سوق پیدا میکنه اما به طور اتفاقی بعد از مدتی که واقعا انتظارش رو ندارید سقوط میکنه! این واقعا ناراحت کننده است و اینجاست که متوجه میشیم این تنها یک کابوس نبوده بلکه واقعیتی عذاب آوره و دیگه خودمون رو تا هدف واقعا دور میبینیم. فکر میکنید ریشه ی این مشکل از کجاست؟
چیزی جز زیر ساخت معیوب نیست! خب حالا برای ساخت زیر ساخت خوب باید چه کنیم؟

اگه خاطرتون باشه در مطلبی که در گذشته در موردش با هم صحبتی داشتیم گفتیم انتخاب یک هاستینگ خوب به سایت شما از بسیاری جهات کمک میکنه. بله! اولین امری که برای ساخت زیر ساخت مطلوب لازمه انتخاب یک هاستینگ خوب و قدرتمنده که سایت شما رو از نظر سرعت بارگذاری، آپ تایم بودن، پشتیبانی قوی و … تضمین کنه.

محتوا و طراحی

تقریبا میتونم بگم این مورد اولین عنصری هست که به ذهن فردی که میخواد سایت بزنه میرسه! در واقع محتوای شما همون چیزی است که باید روی ذهن خواننده اثر بذاره! حالا انتخاب با شماست که چطور بنویسید که اثرش مثبت باشه و یا منفی. پس باید در انتخاب مقالات خود و ارتباطش با موضوع کاری خود بسیار دقت کنید تا ذهن خواننده رو کاملا به سمت مطالب و سایت خود هدایت کنید. محتوای شما باید شامل دو عنصر باشه :

۱- چه چیزی میخواهید بیان کنید؟
۲- چطور میخواهید آن چیز را بیان کنید؟

باید بگم که بحث محتوا به هیچ وجه از طراحی جدا نیست یعنی میتونیم با جرئت بگیم که محتوا همون طراحی است و طراحی همان محتواست! و این دو اصلا از هم جدا نیستند. چرا؟ متون شما در کنار طراحی زیبایی که داره میتونه دلپذیر و جالب به نظر بیاد در غیر اینصورت به محتوای شما هیچ اهمیتی داده نمیشه.

ارتباطات

شاید این امر یعنی ارتباطات تنها موردیه که بیشترین بی اعتنایی بهش میشه! در حالیکه باید امری بسیار ضروری و مهم و لازم در تجارت های آنلاین و آفلاین در نظر گرفته بشه. فرض کنید بهترین زیر ساخت رو ایجاد کردید و همچنین بهترین طرح و محتوا رو پیاده سازی کردید حالا بیش از هزار کاربر در سایت شما عضو هستند و بازدید کننده ی سایت شما هستند اما هیچ گونه راهی برای ارتباط بین افراد با هم و حتی با شما مقدر نیست، به نظر شما چه ضربه ای در انتظار سایت شماست؟ بعد از مدتی کاربر سایت شما رو فاقد اعتبار میبینه و دیگه رغبتی به مراجعه نداره. پس از راه های محتلف باید ارتباطات خوبی رو برقرار کنید. با ایجاد فرم های تماس، پشتیبانی های خوب از طرق مختلف، ایجاد فضای باز گفتگو مانند دیدگاه ها در وردپرس میتونید این ارتباطات رو شکل بدید.

کسب درآمد

این آخرین فاکتوری هست که باید بهش پرداخته بشه! برای اینکار همونطور که قبلا هم گفته شد باید گام های درستی برداشته بشه. اگه شما هدایت کننده ی سایتی هستید که انتظار شما از اون دادن خدمات تجاری و خرید و فروش به شیوه های آنلاین و آفلاین هست باید سیستم درستی رو انتخاب کنید و موارد لازم برای اون رو محیا کنید و همچنین اطلاعاتی رو کسب کنید تا بدونید باید چه کارهایی رو انجام بدید. مسلما همونطور که قبلا هم گفتیم وردپرس کمک بسیار بزرگی در این راستا میتونه به شما بکنه!

اگه این چهار فاکتور رو کاملا در نظر بگیرید و طبق بررسی اونها پیش برید شک نکنید که در تجارت خودتون حتما موفق میشید و با تلاش مستمر به یک سایت مرجع و بزرگ و قوی دست خواهید یافت.