اقدامات لازم برای بالا بردن سرعت وردپرس

 

 

  • بهینه سازی بانک اطلاعاتی ، یکی از مهمترین کارهایی است که باید برای وردپرس انجام داد . بهینه سازی در وردپرس ، جدول های اضافه در بانک اطلاعاتی را حذف می کند و حجم دیتابیس را کاهش میدهد. برای بهینه سازی بانک اطلاعات میتوانید از افزونه  WP-Optimize استفاده کنید.

 

وردپرس ، هسته ای بسیار قوی و انعطاف پذیر دارد . اما زمانی که شما شروع به نصب افزونه های مختلف و بعضی اوقات غیر استاندارد می کنید ، این سیستم قوی نیز در مقابل شما زانو میزند ! . بعضی اوقات آنقدر استفاده از منابع سرور توسط وردپرستان مصرف میشود که کار شما به ساسپند شدن می کشد !

بعد از ۳ سال کار با وردپرس به طور مداوم ، چند نکته کوتاه را لازم میبینم تا برای شما دوستان عزیزم در یک ادمین منتشر سازم تا قدرت وردپرستان به همان روز اول مشابه بماند !

۱ – کش را فعال کنید !

ارسال محتوا و فایل های کش شده به کاربران ، باعث افزایش سرعت سایت شما و افزایش رضایت کاربر نسبت به سایت شما میشود . یکی از بهترین افزونه های کش ، W3 Total Cache  میباشد که با گرد هم آوردن روش های مختلف کش ، سرعت وردپرس را بسیار بیشتر می کند و استفاده از منابع شما را به همان حد کمتر.

۲ – پلاگین های که مورد نیاز نیستند را حذف کنید

اگر افزونه های نصب کردید که بدون آن وبسایت شما دچار هیچ مشکلی نمی شود ، بهتر است آن را غیر فعال کنید . یا اگر امکانی به سایتتان اضافه کرده اید که فکر میکنید کاربران زیادی از آن استقبال نکرده اند ، بهتر است که آن را نیز غیر فعال کنید . افزایش سرعت ، رابطه کاملا مستقیمی با سبک بودن سایت دارد . پس به فکر رژیم گرفتن برای وردپرس خود باشید !

۳ – از کلودفلیر استفاده کنید

کلودفلیر ، یک سرویس CDN رایگان است که به شما این امکان را میدهد ، وبسایت خود را به صورت کش شده برای بازدید کنندگان بفرستید و با توجه به مصافت آن ها از نزدیک ترین سرور ممکن برای بازدید کننده وبسایتتان ارسال نمایید. همچنین ، کلودفلیر ؛ قدرت مقابله با حملات را نیز دارد و میتواند وبسایت شما را کش کند.

۴- کمی هم دستی !

کد هایی در قالب های وردپرسی وجود دارد که به صورت تابعی فعالیت می کنند . این کد ها زمانی که سایت شما توسط بازدید کنندگان باز میشود ، از بانک اطلاعاتی درخواست این اطلاعات را میکنند و بانک اطلاعاتی برای وبسایت های که بازدید زیادی دارند ، با تعداد بسیار زیادی درخواست در ثانیه مواجه میشود که میتواند مثل یک حمله DDOS یا BotNet پدر سرور را در بیاورد ! بهتر است که این کد ها را به صورت دستی قرار دهید ، مثلا به جای این کد :

<?php bloginfo(‘template_directory‘); ?>

آدرس قالب خود را مثل شکل زیر قرار دهید :

http://www.yoursite.com/wp-content/themes/yourtheme

یعنی شما در حقیقت ، کد های داینامیک را به کد های استاتیک تغییر دادید . بهتر است که ادرس های CSSها و JS ها را به صورت سورس اصلی قرار دهید تا چند صد هزار درخواست به MYSQL بیچاره کمتر شود.

۵- بانک اطلاعاتی را بهینه کنید !

بهینه سازی بانک اطلاعاتی ، یکی از مهمترین کارهایی است که باید برای وردپرس انجام داد . بهینه سازی در وردپرس ، جدول های اضافه در بانک اطلاعاتی را حذف می کند و حجم دیتابیس را کاهش میدهد. برای بهینه سازی بانک اطلاعات میتوانید از افزونه  WP-Optimize استفاده کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *