دلیل شکست خوردن موتورهای جستجوگر ایرانی چیست

  • جویشگر یا جست‌وجوگر دیگر حداقل سرویسی است که یک سایت یا شرکت اینترتنی می‌تواند به کاربران خود بدهد پس خود این جست‌وجو به تنهایی مزیتی نیست. جویشگرهای ملی ما شکست می‌خورند؛

بیش از یک دهه است که مدیران ارتباطی ایران هرکدام به نوعی روی جویشگر (جست‌و‌جوگر)های ملی سرمایه‌گذاری و بر راه‌اندازی آنها تاکید کرده‌اند. مدیران ارتباطی کشور با نگاهی به الگوهای موفق جهان مانند گوگل، یاندکس روسیه یا بایدوی چین تصور کردند که مسیر توسعه محتوا در ایران حمایت از ایجاد جست‌و‌جوگر ملی است.

بر این اساس هر سه دولت اخیر میلیاردها تومان هزینه صرف جست‌وجوگرهایی کردند که کاربردی برای کاربران نداشتند و اساسا با استقبالی هم از سوی آنان روبه رو نشده‌اند. چرا به‌رغم این هزینه میلیاردی که صرف این سایت‌ها شده هنوز هیچ‌کس راغب به استفاده از آنها نیست؟ دلیل آن واضح است؛ چون این موتورهای جست‌وجو برای رفع نیازهای کاربران طراحی و توسعه داده نمی‌شوند، بلکه با هدف تامین نظرات مدیران دولتی و گرفتن پروژه ایجاد و پس از پایان تزریق مالی تعطیل می‌شوند. با این حال این شکست‌های دولتی ظاهرا آموزه‌ای برای مدیران نمی‌شود و همچنان تاکید بر ادامه همین مسیر است. مسلما ایراد از برنامه‌نویسان یا تیم‌های پشت جست وجوگرها نیست. آنها هم شبیه هر تیم یا شرکت دیگری به دنبال برنده شدن و موفق شدن بوده‌اند، همانند هر گروه دیگری تصور کرده‌اند وام‌های بلاعوض و حمایت‌های دولتی به آنها کمک می‌کند تا تیم‌های بزرگ‌تر و امکانات بیشتری را در اختیار گیرند.

آنها به پشتوانه همین حمایت‌های مالی دولتی نگران بازار و رقابت و… نبود‌اند و ایده‌های شخصی و فنی مورد علاقه خود را دنبال کرده‌اند و البته به نتیجه نرسیده‌اند. ایراد اصلی از مدل حمایتی دولت است. هر سه دولت آمریکا، روسیه و چین اگر با مدل ایران می‌خواستند از جست وجوگرهای حمایت کنند الان نه گوگلی وجود داشت نه یاندکس و نه بایدو. در دنیایی که استارت‌آپ‌ها با سرمایه بذری ۲۵ میلیون تومان می‌توانند برای مدت ۶ ماه در جریان راستی‌آزمایی کسب‌وکار قرار بگیرند، واضح است تزریق میلیاردی به صفحاتی که صرفا قرار است اطلاعات جست‌وجو کنند، اشتباه است. پس چرا باز بر راه‌اندازی وحمایت از جویشگرهای ملی اصرار داریم؟

جویشگر یا جست‌وجوگر دیگر حداقل سرویسی است که یک سایت یا شرکت اینترتنی می‌تواند به کاربران خود بدهد پس خود این جست‌وجو به تنهایی مزیتی نیست. جویشگرهای ملی ما شکست می‌خورند؛ چون برای برنده شدن تجهیز نشده‌اند و شاید اساسا دوران جویشگرها سال‌هاست به سر آمده و بزرگ‌ترین جست‌وجوگرهای جهان حالا حداقل سرویس‌شان جست‌و‌جوست. بسیاری از کسب وکارهای نوپا و استارت‌آپ‌های ایرانی امروزه نیاز سرمایه دارند؛ اما نحوه و چگونگی دریافت این سرمایه و ترکیب شدن آن با تجربه مدیریتی (‌که معمولا از سوی سرمایه‌گذاران خبره به کارآفرینان ارائه می‌شود) در موفقیت آنها نقش اساسی دارد. به همین دلیل هم هست که در میان لیست سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی یا صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های VC از جست وجوگرهای ملی خبری نیست. صرف دادن پروژه و تزریق پول باعث موفقیت کسب وکار نمی‌شود؛ هرچند احتمالا برای ارائه عملکرد ممکن است کفایت کند.

روش های ساده برای پیشرفت بازدید سایت از گوگل

  • سئو مخفف واژه‌های Search Engine Optimization است که معنی آن «بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو» است. بهینه‌سازی سایت برای کلیدواژه‌ای خاص انجام می‌شود. کلیدواژه عبارتی است که در گوگل جستجو می‌شود که می‌تواند شامل یک یا چند کلمه باشد.

به نقل از مدیر سبز،بسیاری از مدیران سایت این مبحث را بسیار پیچیده می‌دانند و فکر می‌کنند برای بهبود رتبه سایت در گوگل مجبوریم چند میلیون تومان هزینه کنیم تا کارهای عجیب و غریبی انجام شود و سایت ما در اولین نتایج جستجوی گوگل ظاهر شود. ولی موضوع آنقدرها هم پیچیده نیست. هرکسی که درس‌های دبیرستان را با موفقیت گذرانده است می‌تواند بهینه‌سازی سایت را فرا بگیرد و رتبه سایتش را بهبود بخشد. البته این‌کار فرایندی مستمر است و کاری نیست که یکبار انجام شود و سپس به فراموشی سپرده شود و مناسب‌ترین فرد برای انجام این‌کار مدیر همان سایت است.

SEO چیست؟

سئو مخفف واژه‌های Search Engine Optimization است که معنی آن «بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو» است. بهینه‌سازی سایت برای کلیدواژه‌ای خاص انجام می‌شود. کلیدواژه عبارتی است که در گوگل جستجو می‌شود که می‌تواند شامل یک یا چند کلمه باشد. وقتی صفحه ای از سایتمان را برای کلیدواژه‌ای بهینه کنیم، وقتی فردی آن کلیدواژه را در گوگل جستجو کرد سایت ما در اولین نتایج جستجو ظاهر می‌شود و در نتیجه ترافیک سایت افزایش می‌یابد. نکته مهم آن است که سئو بر هر صفحه سایت اعمال می‌شود و هر صفحه سایتمان می‌تواند رتبه‌ای متفاوت از دیدگوگل داشته باشد. وقتی از صفحه خاصی از سایت صحبت نمی‌شود و به بهینه‌سازی اشاره می‌شود معمولا منظور، بهینه‌سازی صفحه اصلی سایت است.

 

چرا سایت را برای گوگل بهینه کنیم؟

هر سایتی برای موفقیت به بازدیدکننده نیاز دارد و یکی از بهترین روش‌های جذب بازدیدکنندگان باکیفیت، هدایت افرادی است که خودشان به‌دنبال مطالب سایتمان هستند و در گوگل به جستجو می‌پردازند. حال چرا در مباحث بهینه‌سازی سایت بیشتر درباره گوگل صحبت می‌شود؟ زیرا تعداد جستجوهایی که در گوگل انجام می‌شود بیشتر از 6 برابر مجموع تمامی جستجوهایی است که در موتورهای جستجوی دیگر مانند یاهو و … انجام می‌شود. نکته دیگر آن است که اصول بهینه‌سازی سایت در موتورهای جستجو تقریبا مشابه هستند، بنابرین اگر سایت را برای گوگل بهینه کنید، معمولا در موتورهای جستجوی دیگر نیز رتبه خوبی خواهید داشت.

نتایج طبیعی و نتایج تبلیغاتی گوگل

همانطور که می‌دانید برای دیده‌ شدن در اولین نتایج جستجوی گوگل دو راه وجود دارد. یک راه پرداخت مبلغی به گوگل برای نمایش تبلیغ شما در ستون سمت راست نتایج جستجو است. گوگل سیستم تبلیغاتی پیشرفته‌ای دارد که Adwords نام دارد و درآمد اصلی گوگل از این راه است. شما می‌توانید متن تبلیغاتی کوتاهی تعریف کنید و هرگاه کسی واژه موردنظر شما را جستجو کرد، تبلیغ شما را ببیند.

راه دیگر قرار گرفتن در اولین نتایج طبیعی گوگل است. برای این کار لازم نیست پولی بپردازید و باید بر بهینه‌سازی سایت کار کنید. نتایج طبیعی همان نتایج جستجو هستند که در ستوان سمت چپ گوگل نمایش داده می‌شوند و هر روز با آنها سروکار داریم. ولی موضوع مهم آن است که اهمیت این دو مکان یعنی نتایج طبیعی و نتایج تبلیغاتی یکسان نیست. طبق بررسی‌هایی که در سال 2010 توسط یک شرکت معروف آمریکایی انجام شده، کمتر از 5 درصد جستجوگران بر نتایج تبلیغاتی کلیک می‌کنند، ولی حدود 45 درصد آنها بر اولین نتیجه جستجوی طبیعی گوگل کلیک می‌کنند. پس اگر در کلیدواژه موردنظر اولین نتیجه جستجوی گوگل باشیم از هر 100 جستجوگر 45 نفر وارد سایت ما خواهند شد، درحالی که حداکثر 5 نفر از طریق لینک‌های تبلیغاتی وارد سایت می‌شوند. ترافیک ایجاد شده از نتایج طبیعی، 9 برابر ترافیک حاصل از تبلیغ در گوگل است و همین موضوع اهمیت و ارزش بهینه‌سازی سایت را نشان می‌دهد. یکبار دیگر تکرار می‌کنیم ترافیک ایجاد شده از نتایج طبیعی رایگان است!

بهینه‌سازی سایت شامل چه کارهایی است؟

بهینه‌سازی سایت به دو بخش عمده تقسیم می‌شود.

1. تغییرات داخل سایت یا بهینه‌سازی صفحات سایت

2. بهینه‌سازی در خارج از سایت

بهینه‌سازی صفحات سایت همان ایجاد تغییرات در محتویات و کد صفحات و کلا تمام تغییراتی است که در سایتمان انجام می‌دهیم. بهینه‌سازی خارج از سایت با ایجاد لینک‌های باارزش از سایت‌های دیگر به سایت ما و چند کار دیگر انجام می‌شود که خود مبحث بسیار گسترده‌ای است. حال شاید این سوال پیش بیاید که کدام مهم‌تر است؟ اگر در مورد ایران صحبت کنیم، بسیاری از وب‌سایت‌ها به‌طور حرفه‌ای بر بهینه‌سازی سایتشان کار نمی‌کنند و در بسیاری از کلیدواژه‌ها رقابت خیلی تنگاتگ نیست. اولین گام بهینه‌سازی، کار بر صفحات سایت است. وقتی صفحات سایت را به‌اندازه کافی بهبود ببخشیم معمولا تغییر قابل‌توجهی در رتبه سایت ما ایجاد می‌شود و حتی شاید در اولین نتایج گوگل قرار بگیریم. سپس می‌توانیم به بهینه‌سازی در خارج از سایت یا همان لینک‌سازی بپردازیم. البته در بهینه‌سازی حرفه‌ای حتما باید بر دو مورد نیز کار کنیم.

انتخاب کلیدواژه مناسب

اولین و مهم‌ترین قدم در بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو انتخاب کلیدواژه‌های مناسب است. البته شاید بهتر باشد برای شروع بر یک کلیدواژه تمرکز کنیم و سپس تعداد کلیدواژه‌ها را افزایش دهیم. بدترین اتفاق ممکن در بهینه‌سازی سایت آن است که سایتتان برای یک کلیدواژه نامناسب بهینه شده باشد. فرض کنید رستوران جدیدی راه‌اندازی کرده‌اید که نامش «رستوران آناناس» است. اگر سایت خود را برای کلیدواژه «رستوران آناناس» بهینه کنید این کار احتمالا هیچ تاثیری در افزایش ترافیک سایت نخواهد داشت، زیرا در ماه شاید یک نفر هم این کلیدواژه را جستجو نکند. البته اگر بعدها که رستوران خیلی معروف شد شاید این کلیدواژه مناسب باشد.

برای انتخاب کلیدواژه مناسب می‌توانیم خود را جای کاربر اینترنتی قرار دهیم و سپس فکر کنیم که اگر به‌دنبال محصولات و خدمات سایتمان بودیم کدام کلیدواژه‌ها را جستجو می‌کردیم. بهتر است کلیدواژه‌ها را دقیق‌تر و محدودتر کنیم. مثلا اگر کار شرکت ما طراحی سایت است و در تهران فعالیت می‌کنیم شاید در ابتدای کار کلیدواژه «طراحی سایت تهران» کلیدواژه‌ای بهتر از «طراحی سایت» باشد.

پس از انتخاب و فهرست کردن کلیدواژه‌های مناسب، قدم بعدی آن است که دریابیم کدام کلیدواژه‌ها بیشتر جستجو می‌شوند. شرکت گوگل برای اینکار ابزار رایگان و قدرتمندی را در اختیارمان قرار می‌دهد. کافی است در گوگل کلمات keyword tool را جستجو کنیم و اولین نتیجه جستجو را انتخاب کنیم. در اینصورت به صفحه‌ای از گوگل دسترسی پیدا می‌کنیم که می‌توان با تایپ کلیدواژه موردنظر، تعداد جستجوهای انجام شده در ماه را مشاهده کرد. همچنین گوگل کلیدواژه‌های مرتبط را پیشنهاد می‌کند. البته ابزار کلیدواژه گوگل اطلاعات بسیار کاملی در اختیار شما قرار می‌دهد، مثلا میزان رقابت بر یر کلیدواژه موردنظر، تعداد جستجوها از منطقه دلخواه و تعداد جستجوهای انجام شده در ماه‌های قبل بخشی از این اطلاعات است.

با استفاده از این ابزار می‌توانیم کلیدواژه‌های متداول‌تر را انتخاب کنیم. اگر واقع‌بین باشیم در بهترین حالت ممکن که قرار گرفتن در اولین نتیجه جستجو است، شاید یک‌سوم جستجوها به سایت ما ختم شود. مثلا اگر کلیدواژه‌ انتخابی ما در ماه 1000 بار جستجو می‌شود، در حالت رویایی شاید حدود 300 بازدیدکننده ایجاد شود که عدد بسیار کمی است. بنابرین احتمالا چنین کلیدواژه‌ای ارزش بهینه‌سازی ندارد و بهتر است به‌دنبال واژه‌های دیگری باشیم که در ماه حداقل چند ده‌هزار بار جستجو می‌شوند.

برای یافتن بهترین کلیدواژه‌های ممکن باید از مشتریانی که در بازار هدف قرار دارند شناخت کافی داشته باشیم و با علاقه‌مندی‌ها و مشکلات آنها به‌اندازه کافی آشنا باشیم. همچنین بهتر است کار را با کلیدواژه‌های شروع کنیم که رقابت شدیدی بر آنها وجود ندارد. بهینه کردن سایت برای کلیدواژه‌های مرکب که شامل چندین واژه هستند معمولا آسان‌تر است زیرا وارد رقابت با افراد کمتری می‌شویم.

پس از انتخاب کلیدواژه‌های موردنظر باید این کلیدواژه‌ها را در سایت اعمال کنیم. در شماره بعد به چند روش ساده و کاربردی برای بهینه‌سازی صفحات سایت برای کلیدواژه انتخاب‌شده می‌پردازیم.

 

سئوی سایت را سریع بالا ببریم

  • اگرچه سئو سایت پروسه ای زمان بر است که در مدت زمان طولانی میسر می گردد اما اگر فشار کار را بیشتر نمایید خواهید توانست در زمان نسبتا سریع تری به نتیجه دلخواه خود دست یابید. متریک هایی که در حین پروسه سئو سایت انجام می شود

 

بهینه سازی سایت با هدف نمایش سایت در صفحه اول گوگل پیاده سازی می گردد و در این میان شاید خواسته بسیاری از کسب و کارها این باشد که در مدت کوتاه و سریع پروسه سئو سایت را به انجام رسانند. کلمات کلیدی مختلف با سطح رقابتی مختلف موجود می باشد که هر یک با توجه به سختی نیازمند پروسه پیچیده تر و یا راحت تر می باشند. اگر زمینه کسب وکاری شما با سطح تقاضای بالایی روبه رو باشد پس در نتیجه باید انتظار داشته باشید که انجام سئو سایت با سختی بیشتری همراه باشد. فرض نمایید کلمات کلیدی انتخابی شما انجام پایان نامه ، طراحی لوگو ، ترجمه مقاله   ، ترجمه مقاله ، باربری ، اتوبار ، انتخاب رشته کنکور  ، طراحی سایت ، دوربین مدار بسته ، تخفیف باشد. در این صورت امری که بدیهی است این می باشد که برای انجام پروسه سئو سایت نیازمند فعالیت و نیز تلاش بسیار می باشد.

چگونه سئو سایت خود را به سرعت انجام دهید؟

اگرچه سئو سایت پروسه ای زمان بر است که در مدت زمان طولانی میسر می گردد اما اگر فشار کار را بیشتر نمایید خواهید توانست در زمان نسبتا سریع تری به نتیجه دلخواه خود دست یابید. متریک هایی که در حین پروسه سئو سایت انجام می شود اگر با درصد عملکردی بیشتری هرماه شود می تواند در مدت زمان سریع تر و کوتاه تر نتیجه دلخواه را به ارمغان آورد. تولید محتوا و انتشار محتوایی که در ارتباط با کلمات کلیدی و نیز کسب وکار شما باشد اگر در حجم بالاتری اقدام گردد می تواند اکتیو بودن سایت شما را بیشتر نشان دهد و نیز میزان کاوش در سایت شما را به واسط موتورهای جستجو بیشتر نماید که اینها می تواند در پروسه سئو سایت شما بسیار اثرگذار باشد. بنابراین اگر می خواهید در مدت زمان کوتاه تری سئو سایت خود را به انجام رسانید لیستی از عناوین محتوا که در ارتباط با کلمه کلیدی شما می باشد را تهیه نمایید و سپس محتوایی در این خصوص را تولید و منتشر نمایید. نمایش لینک سایت شما در نتایج به واسط کلمات کلیدی که در حوزه کسب وکاری شما می باشد می تواند در رنکینگ کلمه کلیدی اصلی شما کمک شایانی نماید. علاوه بر این پارامتر که درون سایت اجرا می گردد تولید بک لینک ها و لینک های خارجی معتبر می تواند در سرعت اجرای پروسه سئو سایت موثر عمل نماید. این آیتم را در نظر داشته باشید که هر چه شما بتوانید لینک های معتبرتری را جمع نمایید اعتبار بالاتری را به خود اختصاص خواهید داد.

برندسازی در کنار سئو سایت

اگر می خواهید سئو سایت خود را سریع تر به انجام رسانید باید بدانید که حجم ترافیک ورودی به سایت شما نیز به عنوان متریکی در سئو می باشد. مواردی که به واسط آن خواهید توانست ترافیک سایت خود را بالا ببرید را به صورت لیست درآورید تا از آنها استفاده نمایید. شبکه های اجتماعی می تواند یکی از این آیتم ها باشد که به واسط درج مطالب و لینک ، می توانید ترافیک بالایی را به سمت سایت خود هدایت کنید. علاوه بر جذب ترافیک ، وجود لینک در شبکه های اجتماعی می تواند در رنکینگ مطلب شما اثرگذار باشد. برند و نام تجاری خود را در سایت خود و یا دیگر سایت ها درج نمایید. شناساندن نام برند به گوگل و موتورهای جستجو ، خود اثری در سئو سایت شما خواهد داشت و در کنار اینکه افراد به واسط جستجو نام برند شما و نه به واسط کلمه کلیدی وارد سایت می شود این خود نیز نقطه مثبتی برای کسب وکار شما خواهد بود. در واقع شما اگر در اصول سئو سایت خود را به طور جزیی تر و دقیق تر پیاده سازی نمایید در حقیقت امر در جهت برندسازی اقدام نموده اید. ویدیو مارکتینگ نیز یکی دیگر از موارد در جهت برندسازی خواهد بود که با درج لینک نیز می توانید افراد بسیاری را به سمت سایت خود هدایت می نمایید. تمامی این موارد یاد شده یعنی بازاریابی آنلاین ، ویدیو مارکتینگ ، شبکه های اجتماعی مواردی هستند که در کنار اثرگذاری در سئو سایت موجب تقویت برندینگ شما خواهد شد و این تصور را نمایید که انجام این موارد تاثیری در سئو سایت شما نخواهد داشت. تجربیات سئوکاران در این زمینه نشان داده است که موارد و آیتم های مربوط به برندسازی در گذر زمان اثر بسیار بالایی در سئو سایت شما خواهد داشت

برای بالا بردن رنک و رتبه سایت چه روش هایی وجود دارد

  • لینک مطالب خود را با محدودیت به بوک‌مارک‌های اجتماعی و سایت‌های ویکی آدرس (Wiki address) همانند ویکی‌پدیا لینک کنید: کاربرانی که از این روش در ارتقای خود افراط می‌کنند به عنوان اسپم شناخته می‌شوند که ممکن است نتیجه آن این باشد که بسادگی تلاش‌های شما نادیده گرفته شود یا حتی بدتر سایت شما در لیست سیاه قرار گیرد.

 

الکسا (Alexa) سازمانی است که به تحلیل ترافیک داده با استفاده از ابزارها و الگوریتم‌های خاص خودش می‌پردازد. سایت الکسا با تهیه‌ی یک رده‌بندی از سایت‌ها روی اینترنت آنها را با یکدیگر مقایسه می‌کند. با وجود آنکه شیوه‌ی الکسا در گردآوری داده‌ها ممکن است پرسش‌برانگیز باشد، اما روش‌هایی وجود دارد که شما می‌توانید به کمک آن، شانس‌ افزایش رتبه سایت خود را بالا ببرید و بطور کلی ترافیک سایت خود را بهبود بخشید.

بهبود ترافیک (بهبود رتبه گوگل)

1. بهتر است بدانید که رتبه‌بندی الکسا چطور کار می‌کند: الکسا آمارهایی بر پایه عادت‌های کاربرانی که نوار ابزار الکسا را بر روی مرورگر خود نصب کرده‌اند، به هنگام بازکردن صفحات مختلف تهیه می‌کند. این بدین معنی است که نمونه‌ای که الکسا از آن استفاده می‌کند بسیار کوچک است و اطلاعات خود را بر اساس رفتار کاربرانی تهیه می‌کند که نوارابزارهای زیادی همچون نوار ابزار الکسا روی مرورگر خود داشته باشند. (بیشتر پیمایشگرها نوار ابزار الکسا را تحت عنوان ابزارهای تبلیغاتی مزاحم یا track ware می‌شناسند.) الکسا فقط یک معیار کوچک برای بهبود رتبه شماست و هیچ تاثیری روی رتبه‌بندی موتور جستجو شما ندارد. بطور کلی، شما زمانی در رتبه‌بندی الکسای خود پیشرفت مشاهده می‌کنید که ترافیک بیشتری از طریق تولید و ارائه‌ی محتوای با کیفیت و “بهینه‌سازی موتور جستجو” شده (SEO) بدست آورده باشید. در حقیقیت بدین گونه بهبود رتبه گوگل حاصل می‌شود.

2. بر روی محتوای با کیفیت تمرکز کنید: اولین راه بهبود ترافیک سایت شما ساختن محتوای منحصر بفرد و با کیفیت است. بدین منظور راه‌های بسیار زیادی بسته به این که سایت شما برای چه هدفی است وجود دارد. اگر شما سعی دارید تا ترافیک یک وبلاگ را افزایش دهید، مطمئن شوید که تمامی پست‌های شما خوب نوشته شده‌اند و منحصر بفرد هستند. اگر سایت شما برپایه عکس است، به دنبال بهترین عکس بر روی اینترنت باشید. هر محتوایی که دارید مطمئن شوید که خالی از خطا است و خوب عرضه شده است. برای بهبود رتبه گوگل شما به رعایت این نکات نیاز دارید.

3. بطور منظم محتوا تولید کنید: یک بروزرسانی منظم خوانندگان را به بازگشت دوباره به سایت شما تشویق خواهد کرد و به موتورهای جستجو نشان می‌دهد که سایت شما فعال است. بنابراین سعی کنید حداقل یکبار در هفته وبسایت یا وبلاگ خود را بروزرسانی کنید.

4. لینک های اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی را در سایت خود قرار دهید: در محدوده شبکه‌های اجتماعی، اشتراک‌گذاری یکی از مهمترین جنبه‌های افزایش ترافیک شماست. این به معنای داشتن یک سرصفحه جذاب، تعدادی جملات آغازین دلربا و یک تصویر متقاعدکننده است. این امر محتوای شما را برای به اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی جذاب‌تر می‌کند.

5. سایت خود را دوباره طراحی کنید: استایل دلخواه برای وبسایت‌ها پیوسته در حال تغییر و تکامل است و اگر شما از استایلی استفاده کنید که در سال 2009 داشتید، مطمئنا شما از زمان عقب هستید. یک سایت تمیز و با عملکرد خوب ترافیک شما را شگفت‌زده می‌کند و به شما در بدست‌آوردن مجدد بازدیدکنندگان یاری می‌رساند که نتیجه این امر بهبود رتبه گوگل برای سایت شما است.

6. به یک برنامه ترقی‌دهنده الکسا بپیوندید: اگر شما می‌خواهید که بر روی افزایش رتبه الکسا خود کاری کنید، برنامه‌های بسیاری وجود دارد که می‌توانید به کمک آن رتبه الکسای سایت خود را ترقی دهید. این برنامه‌ها کاربران خود را که نوار ابزار الکسا بر روی بروزر (Browser) خود دارند مجبور می‌سازد تا از سایت شما بازید کنند و بدین طریق رتبه سایت شما در الکسا افزایش می‌یابد. اگرچه این برنامه‌ها هزینه‌بر هستند و افزایش رتبه الکسا از طریق این راه‌ها پرسش‌برانگیز است، چرا که شما واقعا محبوبیت سایت خود را بالا نبرده‌اید.

سایت خود را بهینه کنید

1. کلید واژه‌های خود را بهینه کنید. (بهینه سازی صفحات وب یا سئو چیست؟) کلید واژه‌های مناسب می‌تواند به ظاهر شدن محتوای شما در موتورهای جستجوی کمک کند. در نظر داشته باشید که بیش از حد اضافه‌کردن کلیدواژه می‌تواند علیه شما اثر کند. کلید واژه‌ها باید بطور طبیعی با محتوای مطلب شما در جریان باشند. برای یافتن کلیدواژه‌های مرتبط با وبسایت خود از ابزار AdWords گوگل استفاده کنید تا کلیدواژه‌هایی که برای هدف شما مهمتر است را بیابید. اولین جایی که نیاز دارید تا از کلید واژه‌ها استفاد کنید به هنگام نوشتن مقالات است. مطمئین شوید که کلیدواژه‌ها در جاهای طبیعی در بدنه متن محتوای شما ظاهر می‌شود. از کلیدواژه‌های مهم چندین بار استفاده کنید. رعایت این موضوع به بالا آمدن سایت شما و بهبود رتبه گوگل کمک بسزایی خواهد کرد.

URLs: شما می‌توانید از کلیدواژه‌ها در URL خود نیز استفاده کنید که ممکن است در مقاله ظاهر بشود یا نشود. یو آر ال محل خوبی برای قراردهی کلیدواژه‌هایی است که لزوما در مقاله شما نمی‌گنجد.

2. تصاویر خود را بهینه کنید. تصاویر می‌توانند ترافیک بسیاری از موتورهای جستجوی عکسی نظیر تصاویر گوگل تولید کنند. توضیحات عکس بهتر است دارای چندین کلیدواژه باشند که در متن آمده است. همچنین مطمئن شوید که تصاویر شما دارای کوچکترین اندازه ممکن هستند (بدون آنکه بخواهید کیفیت را فدا کنید) زیرا زمان طولانی برای بارگزاری عکس‌ها می‌تواند تاثیری منفی بر روی رتبه‌بندی شما داشته باشد. بهتر است نام فایل تصویر شما بیانگر آن باشد که تصویر شما مربوط به چه مقوله‌ای است. از گذاشتن عناوینی همجون “تصویر 1″، “تصویر 2” و… بر روی عکس‌های خود بپرهیزید.

3. تعدادی لینک پشتیبان (بک لینک) بسازید. لینک‌های پشتیبان یا همان بک لینک‌ها یکی از راه‌های موثر به منظور هدایت ترافیک به سایت شما و به تبع آن بهبود رتبه گوگل ست. پست‌های مهمان یکی از راه‌هایی است که افراد به کمک آن لینک‌های پشتیبان کسب می‌کنند اما این مورد به عنوان یک پتانسیل اسپم (potential spam) توسط گوگل به باد انتقاد گرفته شده است.

مطرح و بزرگ بودن یک سایت به بک لینکی که به سایت شما می‌دهد ارزش می‌گذارد و در رتبه‌بندی جستجو موثر خواهد بود.

متنی که بک لینک شما در آن قرار می‌گیرد و در آن آدرس لینک شما نمایش داده می‌شود بهتر است به محتوایی که به آن لینک داده شده مربوط باشد این امر نیز در بهبود رتبه گوگل کمک خواهد کرد.

4. برای سایت خود یک نقشه سایت (Sitemap) درست کنید: نقشه سایت شما به ربات‌ها اجازه می‌دهد تا بسادگی ببینند که سایت شما چگونه قرار گرفته است. نقشه سایت خوب به صفحات شما کمک می‌کند تا در موتورهای جستجوی اصلی ارجاع داده شوند. شما می‌تواند نقشه سایت را خودتان بسازید یا از یک ابزار برای ساخت آن استفاده کنید. نقشه سایت خود را در در دایرکتوری (راهنمای) ریشه سرور وب خود قرار دهید.

5. ساختار سایت خود را چک کنید: شما می‌خواهید مطمئن شوید که ربات‌های موتورهای جستجو بسادگی درون سایت شما می‌خزند. (خزنده وب چیست و نحوه کار با آن چگونه است؟) این یعنی تمام لینک‌های شما باید کار کند و سایت باید بسادگی قابل هدایت باشد. چندین نوع خدمات آنلاین وجود دارد که به شما اجازه می‌دهد تا شبیه‌سازی خزندگی را بر روی سایت خود انجام دهید.

برخی از شبیه‌سازهای خزندگی معروف شامل G Site Crawler، Screaming Frog و Xenu می‌باشند. این شبیه‌سازهای رباتی کمک می‌کنند تا هر نوع حوزه مسئله‌سازی با توجه به هدایت و ساختار سایت شما دیده شود.

6. ثبت نام سایت در گوگل (ثبت نام سایت در موتورهای جستجو): سه موتوری که شما باید بر روی آن تمرکز کنید شامل گوگل، بینگ و یاهو هستند. ثبت‌نام سایت شما در این موتورهای جستجو به شما کمک می‌کند که بسرعت شاخص شوید و بهبود رتبه گوگل برای سایت شما سریع‌تر اتفاق خواهد افتاد.

برای بهبود رتبه گوگل، سایت خود را تبلیغ کنید

1. ساختن شبکه‌های اجتماعی برای وبسایت: فیس‌بوک و گوگل‌پلاس هر دو اجازه می‌دهند تا شما صفحات شبکه‌های اجتماعی سایت خود را بسازید و این دو از محبوبترین شبکه‌های اجتماعی آنلاین هستند. هر زمان که شما یک تکه از محتوای سایت خود را منتشر می‌کنید، به هر دو این شبکه‌های اجتماعی لینک دهید.

2. یک حساب توییتر بسازید: یا از توییتر شخصی خود استفاده کنید یا یک حساب توئیتری برای سایت یا تجارت خود بسازید و لینک‌های تمامی محتویات جدید خود را در آن پست کنید. شما می‌توانید به راحتی از حساب توییتر به منظور ارتباط با مخاطبان و دیگر تولیدکنندگان محتوا در محیط شبیه خودتان بهره ببرید. توییتر یک فروم عمومی است و زمانی که چیزهایی را به نام وبسایت خود می‌گویید باید مراقب آن باشید. اگر مردم از توییت‌های شما ناراحت شوند که اغلب بیش از آنچه فکر می‌کنید روی می‌دهد شما بسرعت یک کابوس عمومی را تجربه می‌کنید.

3. ساختن فید آر اس اس برای سایت (RSS feed) و بهبود رتبه گوگل: فید RSS به بازدیدکنندگان شما اجازه می‌دهد تا در سایت شما ثبت‌نام کنند و به محض اینکه محتوای جدیدی بارگزاری شد مطلع شوند. شما می‌توانید فید RSS خود را دستی بسازید یا از چندین ابزار مختلف برای ساختن آن استفاده کنید.

4. یک لیست ایمیل تهیه کنید: اگر شما دارای یک سیستم ثبت یوزر هستید، تمامی این یوزرها را بطور خودکار به یک لیست ایمیل منتقل کنید. شما می‌تواند محتوای جدیدی که به کیفیت آن اعتماد دارید را برجسته کنید و به آدرس ایمیل بازدیدکنندگانی که مدتی است به سایت شما سر نزده‌اند ارسال کنید. این کار به بهبود رتبه سایت شما مجددا کمک خواهد کرد.

5. به خوانندگان خود گزینه‌های اشتراک‌گذاری بدهید: روی تمامی مقالات خود دکمه‌هایی قرار دهید تا خوانندگان بتوانند مقالات شما را روی سایت‌های جمعی ثبت کنند. ارجاع از سایت‌های دیگر به سایت شما باعث بهبود رتبه گوگل شما می‌شود.

لینک مطالب خود را با محدودیت به بوک‌مارک‌های اجتماعی و سایت‌های ویکی آدرس (Wiki address) همانند ویکی‌پدیا لینک کنید: کاربرانی که از این روش در ارتقای خود افراط می‌کنند به عنوان اسپم شناخته می‌شوند که ممکن است نتیجه آن این باشد که بسادگی تلاش‌های شما نادیده گرفته شود یا حتی بدتر سایت شما در لیست سیاه قرار گیرد.

برای بالا بردن رتبه و بازدید سایت چه کارهایی انجام دهیم

  • امیدواریم شما از آن دسته از افراد نباشید که به دنبال یک چهارچوب خاص و منطق صفر و یکی برای تعریف و یادگیری سئو هستند.زیرا بحث بهینه سازی سایت، یک منطق فازی است و هیچ وقت نباید روشی را مطلقا رد کنید یا مطلقا صحیح بدانید.دنیای سئو، دنیای متغیر هایی هست که به شکل مداوم در حال تغییر هستند.

متاسفانه یا خوشبختانه به تعداد افراد روی کره زمین، نظرات مختلفی درباره روش های ارتقای رتبه سایت در گوگل وجود دارد.

ارتقای رتبه سایت ها یا همان سئو و بهینه سازی سایت، صاحب نظران زیادی پیدا کرده اما در این مطلب کوتاه قصد داریم با دید بازتر و صحیح تری به این موضوع بپردازیم که چرا انقدر دنیای سئو، دنیای متناقضی شده است و به کدام حرف باید اعتماد کرد؟

واقعیت اینجاست که خود گوگل راهنمایی های زیادی درباره بهینه سازی سایت دارد.اما باید این حقیقت را بپذیریم که گوگل هیچ وقت، چیزی نمی گوید که کار خود را سخت تر کنند و صاحبان وب سایت ها بتوانند گوگل را دور بزنند یا از فاکتوری های بسیار موثر آن باخبر شوند.

در نتیجه افراد ساده لوح، صد در صد به گوگل اعتماد دارند و افرادی که کمی هوشمند تر هستند، این نکته را می دانند که گوگل هیچ گاه با فاش کردن فاکتور های خود، کار را بر خود سخت تر نمی کند!

در نتیجه، اختلاف نظر ها درباره سئو اینجا به وجود می آید.تمام اختلاف ها درباره بهینه سازی سایت بر سر همین است که سئو باید طبق الگوی گوگل باشد یا می تواند گاها بر خلاف راهنمایی های گوگل باشد

و اینکه کوتاه ترین و کم هزینه ترین راه کدام است؟

اگر بخواهیم به جمع بندی برسیم، می توان اینطور نتیجه گیری کرد که سئو و بهینه سازی سایت، باید با رهنمود های خود گوگل و موتور جستجو، در یک راستا باشد

ولی موارد غیر پایه و سطوح بالاتر، مانند مباحث مرتبط با لینک بیلدینگ، اگر به گونه ای باشد که بر خلاف قوانین گوگل باشد ولی گوگل متوجه ان نشود و یا قدرت مبارزه با ان را نداشته باشد، در کم کردن هزینه سئو و راحتی کار و پیروزی در رقابت ها بسیار موثر است

خوشبختانه در بین سایت های سئوی فارسی زبان، وب سایت سئوروز به آدرس seorooz.net خیلی دقیق و شفاف و منطقی این موضوعات را مطرح کرده است به شکلی که هر با یک حساب کتاب ساده، میتوان به صحت مطالب آن پی برد.آقای طاوسی و آقای مهدی زاده، از نویسندگان و مدیران این سایت، تلاش زیادی در جهت فرهنگ سازی و ارائه یک دید صحیح درباره سئو کرده اند.همانطور که آقای Rand Fishkin در سایت moz.com نتایج تحقیقات خود را درباره بهینه سازی سایت، با مردم جهان به اشتراک می گذارد که گامی بسیار مهم در جهت افزایش آگاهی در حوزه وب و تجارت الکترونیک می باشد.

امیدواریم شما از آن دسته از افراد نباشید که به دنبال یک چهارچوب خاص و منطق صفر و یکی برای تعریف و یادگیری سئو هستند.زیرا بحث بهینه سازی سایت، یک منطق فازی است و هیچ وقت نباید روشی را مطلقا رد کنید یا مطلقا صحیح بدانید.دنیای سئو، دنیای متغیر هایی هست که به شکل مداوم در حال تغییر هستند.

 

در سئو این 5 راز را بلد باشیم

  • سئو علم دقیقی نیست. متاسفانه گوگل لیستی جامع از عوامل رتبه بندی به ما نداده است. با توجه به اینکه گوگل حدود 200 عامل رتبه بندی دارد، و به اندازه 10،000 عامل فرعی دارد، ما نمی توانیم از هر جنبه الگوریتم خود مطمئن شویم.

هر کدام از هک های سئو و یا “اسراری” که در مورد سئو بتوانید بفهمید، می تواند به شما کمک کند و باعث پیشبرد اهدافتان شود. در حالی که گوگل به ما اجازه کشف اسرار سطح بالای سئو را نمی دهد، چند استراتژی برای افزایش رتبه بندی وجود دارد که ما از طریق تحقیق و از طریق خود گوگل می دانیم.

  • محتوا را برای افرادی ایجاد کنید که می توانند به شما لینک بدهند

با اینکه بسیاری از متخصصین قدیمی سئو بر این باورند که درحال حاضر تکنیک های لینک بیلدینگ(تبادل لینک با وب سایتهای دیگر برای افزایش لینکها و کیفیت سایت) تا حد زیادی بی اثر هستند(یا حداقل تأثیر کمتری دارند)، اما لینکها هنوز هم برای افزایش رتبه بندی بسیار مهم هستند. در واقع، لینک ها هنوز هم در فهرست عوامل نه گانه رتبه بندی بالا قرار دارند.

بازاریابان در مورد مفهوم لینک ارنینگ(بدست آوردن لینک) به جای لینک بیلدینگ، بسیار صحبت کرده اند. ایده اصلی این است که با ایجاد محتوای ستاره ای کاملا منحصر به فرد، شما به طور طبیعی لینک هایی را بدست خواهید آورد که رتبه بندیتان را بهبود می بخشد.

همچنین شما نیاز به ایجاد محتوای خاص به منظور جذب لینک از وبلاگ نویسان، روزنامه نگاران، و بازاریابان آنلاین دارید. وقتی محتوایی می نویسید که مخاطبان خود را هیجان زده می کند، به احتمال زیاد اشتراک ها و لینک های اجتماعی را جمع آوری کرده اید.

در مورد اینکه وبلاگ نویسان و روزنامه نگاران معمولا در پست های خود به چه چیزی لینک می دهند فکر کنید، و برایش محتوایی مخصوص بنویسید. برخی از نمونه های محتوا می توانند به صورت زیر باشند:

•    نظرسنجی های عمده و یا تحقیق
•    لیستی از داده ها یا آمارهای صنعتی
•    مصاحبه های تخصصی
•    اینفوگرافیکهای صنعتی
•    پستهای پیش بینی
•    پستهای جنجالی

  • 3 عامل اصلی رتبه بندی گوگل را بهینه کنید

سئو علم دقیقی نیست. متاسفانه گوگل لیستی جامع از عوامل رتبه بندی به ما نداده است. با توجه به اینکه گوگل حدود 200 عامل رتبه بندی دارد، و به اندازه 10،000 عامل فرعی دارد، ما نمی توانیم از هر جنبه الگوریتم خود مطمئن شویم.

با این حال، درک اهمیت سه عامل اصلی رتبه بندی گوگل باعث می شود ما روی استراتژی ها و فعالیت هایی که به احتمال زیاد در افزایش رتبه بندی ما موثرند، متمرکز شویم.

خب این سه عامل چه چیزهایی هستند؟ لینک ها، محتوا و RankBrain . قبلا کمی در مورد لینکها صحبت کرده ایم.

حال بببینیم RankBrain چیست. RankBrain سیستم یادگیری ماشین هوش مصنوعی گوگل است که به پردازش نتایج جستجو کمک می کند. در واقع، RankBrain یکی از راه های کلیدی مرتب سازی گوگل از طریق صفحات است که تعیین می کند کدام یک برای پرس و جو بهتر است.

چگونه یک سایت برای RankBrain بهینه می شود؟
اگر سعی کنید مانند یک ماشین بنویسید، RankBrain گیج می شود و شما را اشتباه می گیرد و احتمالا شما را پس می زند. اما اگر شما یک سایت محتوایی دارید، سعی کنید برخی مقالات خود یا هر آنچه که نوشته اید را بخوانید و از مردم بپرسید که آیا آن ها عادی به نظر می رسند.

اگر به صورت محاوره ای و زبان طبیعی  که در یک روز از زندگیمان به کار میبریم به نظر می رسیدند، پس از آن مطمئن باشید، شما برای RankBrain بهینه شده اید.

  • پاسخهای برجسته ترافیک بیشتری به سایت شما می فرستند

همانطور که احتمالا می دانید، پاسخهای برجسته(Featured snippets) تلاش گوگل برای پاسخ های مستقیم به سؤالات، آن هم دقیقا در نتایج جستجو است. اگر گوگل تعیین کند که صفحه‌ی شما بهترین پاسخ را به سوالی خاص فراهم می کند، آنها خلاصه ای از پاسخ شما را همراه با آدرس URL و عنوان صفحه‌تان نمایش می دهند.

متاسفانه، برخی از صاحبان وب سایت ها و بازاریابان برای بهینه سازی پاسخهای برجسته مردد هستند. آنها اعتقاد دارند که با نشان دادن محتوایشان در پاسخهای برجسته، ترافیک را به خطر می اندازند(چون کاربران آنچه که نیاز دارند را بدون نیاز به کلیک کردن، بدست خواهند آورد).

با این حال با توجه به تحقیقات انجام شده، به نظر می رسد تنظیم پاسخهای برجسته برای مطالبتان منجر به افزایش ترافیک سایت می شود (شاید به اندازه بیشتر از 20 تا 30 درصد).

موقع بهینه سازی پاسخهای برجسته، سعی کنید در صورت امکان روی سوالات پیچیده تر تمرکز کنید. اگر پاسخ برجسته‌تان پاسخی یک یا دو کلمه‌ای را برای سوالی بسیار ساده فراهم می کند، احتمال دارد کاربران برای وارد شدن به سایت شما کمتر کلیک کنند.

  • قرار دادن موضوعات و کلمات مربوطه در مطالبتان رتبه بندی شما را افزایش می دهد

در بالا ذکر شد که یکی از دو عامل رتبه بندی بالای گوگل محتوا است – اما این دقیقا به چه معنا است؟ خب، ما تعدادی از عواملی که می توانند شانس رتبه بندی مطالبتان را افزایش دهند می دانیم. برخی از زمینه هایی که با رتبه بندی بالا مرتبطند عبارتند از:

•    استفاده از کلمه(کلمات) کلیدی در شرح و بدنه متن
•    استفاده از سطحی مناسب خواندن برای مخاطبان
•    استفاده از کلمات کلیدی در لینک های داخلی و خارجی

با این حال، Searchmetrics  کشف جالب دیگری است که ممکن است در مورد آن بدانید: آنها دریافتند صفحاتی با رتبه بندی بالا حاوی 53 درصد از الفاظ مربوطه هستند.

“الفاظ مربوطه”، کلمات و عباراتی هستند که به کلمات کلیدی اصلی یا موضوع شما نزدیک و مرتبطند. به جای اینکه فقط روی کلمات کلیدی اصلیتان تمرکز کنید، مطمئن شوید که شما از ابزار کلمات کلیدی معمول و استراتژی های پیدا کردن کلمات و عبارات مرتبط استفاده می کنید. این کار نه تنها کیفیت مطالبتان را بهبود می بخشد، بلکه به افزایش رتبه بندی شما کمک خواهد کرد.

  • طبق هدف و نیت کاربر رتبه بندی خود را بالا ببرید

صفحه ای که نیازها و انتظارات کاربران را برآورده نمی سازد هرگز به سیگنالهای قوی کاربران دست نمی یابد. بخاطر درست جواب ندادن سوالات و یا ارائه نکردن اطلاعات صحیح، کاربران به سرعت صفحه  شما را برای جستجوی یک سایت مفید تر رها میکنند.

همانطور که کاربران صفحه را رها می کنند، نرخ پرش صفحه‌تان را افزایش می دهند و زمان شما در سایت کاهش خواهد یافت. در دوره کوتاهی از زمان، گوگل متوجه خواهد شد که صفحه شما علامت را از دست داده است، و رتبه بندی شما نزول پیدا خواهد کرد.

آیا می خواهید این اتفاق برای شما نیفتد؟ یکی از بهترین راه ها برای اینکه مطمئن شوید شما با قصد و نیت کاربر مطابقت دارید، تجزیه و تحلیل صفحه نتایج موتور جستجو(SERP) است. کلمات کلیدی تان را جستجو کنید، و نگاه کنید که در حال حاضر کدام صفحات برای این واژه ها رتبه بندی دارند.

کلمات کلیدی خود را با دقت انتخاب کنید، و قصد و نیت کاربر را به عنوان هدف اصلی خود قرار دهید!

نظریات نهایی
در حالی که استراتژی های فوق ممکن است برای همه راز نباشد، آنها استراتژی های بسیاری از صاحبان وب سایت ها هستند که به کار گرفته نمی شوند. اجرای آنها شما را از رقبایتان در نتایج موتورهای جستجو جلو می اندازد.

 

گوگل برای سئو و بهینه سازی سایت چه استانداردهایی دارد

  • فقط با بک لینک سایت بالا می آید! گوگل در راهنمای خود اعلام کرده است که بجای لینک سازی، محتوای مناسب تولید کنید تا دیگران خودشان شما را لینک کنند.اما واقعیت این است که لزوما با محتوای خوب، دیگران خود به خود شما را لینک نمی کنند! درباره این موضوع به طور مفصل در مقاله های نخریدن بک لینک، باید ها و نباید های لینک سازی ، به آن پرداختیم

هر گاه سایت یا وبلاگی، لینک سایت شما را در صفحه ای از سایت یا وبلاگ خود قرار دهد، به آن لینک داده شده به سایت شما را بک لینک می گویند.

بک لینک چه خاصیتهایی دارد؟ بک لینک خوب، باعث افزایش پیج رنک، افزایش رتبه کلمه کلیدی سایت شما در گوگل، افزایش محبوبیت سایت شما در گوگل می شود.

آیا بک لینک ضررهایی هم دارد ؟ اگر بک لینک طبق استانداردهای گوگل ثبت نشود، باعث برخورد گوگل با سایت خاطی می شود.قبل از استفاده از بک لینک باید از بهینه سازی سایت خود اطمینان داشته باشید.

استاندارد های ثبت بک لینک گوگل چیست ؟ در سایتهای مرتبط بک لینک ثبت شود. بجای درج بک لینک خالی، بک لینک باید در محتوا ثبت شود. (مثل بک لینک در سایتهای مقاله و شبکه های اجتماعی ) یکی از موارد مهم بک لینک، تنوع نوع بک لینکهاست (شبکه های اجتماعی، وبلاگ، ویکی، فروم ها و ..) شما می توانید از این خدمات برای افزایش اعتبار وب سایت خود استفاده کنید.

لینک سازی یعنی ساخت لینک هایی که به سایت شما اشاره دارند.سایت شما به لینک سازی نیاز دارد.بدون لینک سازی هر چه در محتوا و ساختار سایت خود از نظر سئو انجام داده اید، بی فایده خواهد بود(به جز موارد کم یا بی رقابت).وقتی لینک شما در سایت های تالار گفتگو (forum) قرار می گیرد، وقتی لینک شما در وبلاگی در قسمت پیوند ها قرار میگیرد ، وقتی برای سایت خود تبلیغ بنری می کنید (لینک بنر) ، وقتی لینک شما در کامنتی ثبت می شود، زمانی که سایتی شما را در قسمت مورد علاقه خود به عنوان لینک مفید قرار می دهد و یا در موضوع خاصی به صفحه ای از سایت شما ارجاع می دهد، وقتی لینک شما در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته می شود، همه اینها لینک سازی محسوب می شود. هر لینکی در سطح اینترنت که به سایت شما اشاره داشته باشد بک لینک نامیده می شود.

حال، وقتی لینک سازی را خودتان انجام دهید، معنی آن کامل می شود.زیرا در حالت عادی بسیار دشوار است که شما را به صورت طبیعی لینک کنند.لذا خود شما برای خرید بک لینک دست به کار می شوید. لازم به ذکر است گوگل هیچ وقت توصیه نکرده است که شما Link Building انجام دهید.گوگل توصیه کرده است که با ارئه خدمات و مطالب مفید و دست اول، لینک جمع کنید.یعنی دیگران خود به خود شما را به خاطر کیفیت خدمات و محتوایتان لینک کنند.از طرفی منابع غیر رسمی و گاها مدیر بخش اسپم گوگل(مت کاتز) ، لینک بیلدینگ را نفی نکرده است و بر تأثیر گذار بودن و مهم بودن آن اشاره کرده است.

با تغییرات گوگل و تغییر راهنمایی های گوگل در بخش راهنمای مدیران وب سایت ها google webmaster guideline ، باورهای غلط و رایجی بوجود آمد و دلیل آن این بود که گوگل صراحتا مواردی را نوشته بود که شاید در نگاه اول و با نگاه بی دقت، نشان از بد بودن بک لینک بود.برای مطالعه این قوانین به مقاله باید ها و نباید های لینک سازی مراجعه کنید. شاید گوگل حق داشته باشد که این گونه بنویسید.زیرا کافیست گوگل بنویسد بک لینک خوب است! آنوقت در یک روز، کل وب دنیا پر از لینک اسپم می شود! (هم اکنون هم شده است!) اما باور های غلط چه باور هایی است:

بک لینک کلا بد است و سایت شما نباید بک لینک دریافت کند وگرنه رتبه شما آسیب می بیند.

بک لینک زیاد بد است.بک لینک باید کم باشد (کم و زیاد خود تعریف دارد!)

سایت x با بک لینک بالا آمده.پس به زودی افت می کند!

با بک لینک خیلی راحت می توان سایت را به صدر نتایج گوگل آورد!

بک لینک فالو خوب است و بک لینک نوفالو به هیچ دردی نمی خورد.

بک لینک نوفالو خوب است و بک لینک فالو خطرناک است!

بک لینک دیگر اثری در رتبه سایت ندارد.

فقط با بک لینک سایت بالا می آید! گوگل در راهنمای خود اعلام کرده است که بجای لینک سازی، محتوای مناسب تولید کنید تا دیگران خودشان شما را لینک کنند.اما واقعیت این است که لزوما با محتوای خوب، دیگران خود به خود شما را لینک نمی کنند! درباره این موضوع به طور مفصل در مقاله های نخریدن بک لینک، باید ها و نباید های لینک سازی ، به آن پرداختیم

رپورتاژ آگهی در حقیقت همان (Advertorial) است و مطالبی که در این بخش قرار می‌گیرند علی‌ رغم اینکه ظاهری شبیه به سایر مقالات و مطالب دارند اما در واقع باسفارش قبلی و با هدف تبلیغ برای کمپانی ها و شرکت های تجاری تهیه شده‌اند. در فضای اینترنتی در برخی وب‌ سایت‌های خبری و مجلات اینترنتی نیز از چنین شیوه‌ای برای تبلیغات استفاده می‌شود. رپورتاژ آگهی یکی از بهترین روش‌های برندسازی و تبلیغات اینترنتی است که بزرگترین برندهای دنیا برای معرفی محصولات و خدمات جدید خود از آن استفاده می کنند.

 

 

در کسب و کارهای کوچک سئو را بهتر کنیم

  • شاید احساس کنید که برخی از راه‌های توضیح داده شده در این مقاله کاربرد زیادی برای ما در ایران ندارند. خوشبختانه سایت‌های زیادی وجود دارند که خدمات مشابهی برای شما ارائه می‌دهند و با یک جستجوی ساده می‌توانید آن‌ها را شناسایی کنید.

 

 

سئو یا بهینه‌سازی موتورهای جستجوی عنصر جدانشدنی تمام روش‌های بازاریابی است. شما به کمک سئو می‌توانید ترافیک وب‌سایت خود را افزایش داده و مخاطبان بیشتری جذب کنید.

همه‌ی کسب‌وکارهای قرن بیست‌و‌یکم با دیجیتال مارکتینگ در ارتباط هستند. این به این معنی نیست که همه‌ی روش‌های بازاریابی و روابط کسب‌و‌کار باید به‌صورت دیجیتال باشند بلکه به معنای آن است که دیجیتال مارکتینگ می‌تواند به‌طور تضمین شده ارتباط شما با مردم و مشتری‌هایتان را حفظ کند. بهینه‌سازی موتورهای جستجو یا سئو (SEO) بخش ثابت تمام استراتژی‌های بازاریابی محتوا است. درواقع سئو یک عنصر حیاتی برای هدایت مشتری‌ها به سمت کسب‌و‌کار شما از طریق پلت‌فرم‌های آنلاین است. به عبارت دیگر دیجیتال مارکتنیگ بازاریابی به روش مدرن و امروزی است. مراحلی که در ادامه‌ی این مقاله‌ی  آورده شده است به شما کمک می‌کند که بتوانید ترافیک حاصل از جستجو در موتورهای جستجو را برای سایت خود افزایش دهید. این راه‌ها نیازی به اختصاص دادن بودجه‌ی زیاد ندارند و برای کسب‌و‌کارهای کوچک بسیار مناسب هستند.

 

سئوی خود را به گوگل محدود نکنید

اگر دنبال معنی کلمه‌ی موتور جستجو بگردید بدون شک در تعریف آن به کلمه‌ی گوگل برخورد خواهید کرد. کلمه‌ی موتور جستجو برای بسیاری از افراد ‌معادل با گوگل است. گوگل یکی از مبتکران اصلی جستجوی آنلاین است. بنابراین این موتور جستجو یک دروازه‌ی مهم برای هدایت کسب‌و‌کار شما به سمتی است که بتواند توسط جستجوی کاربران در اینترنت پیدا شود. با این حال گوگل تنها موتور جستجوی پرطرفدار نیست. با محدود کردن سئوی خودتان به سمت کسب رتبه‌ی بهتر در گوگل ممکن است شانس‌ بزرگی برای رشد کسب‌و‌کار خودتان را از دست بدهید.

محلی فکر کنید

هیچ چیزی مانند اجتماعی که در آن حضور دارید و زندگی می‌کنید برای کسب‌و‌کار شما مهم نیست. اگر می‌خواهید کسب‌و‌کار کوچکتان در میان رقبا بدرخشد باید روی حضور پررنگ خودتان در محدوده‌ی محلی تمرکز کنید. سئوی محلی حرف اول را در استراتژی‌های بازاریابی برای کسب‌و‌کارهای کوچک می‌زند. موتورهای جستجوی محلی زیادی وجود دارند که می‌توانند کسب‌و‌کار شما را به افراد مشتاقی که در اطرافتان هستند معرفی کنند. ۴ روش زیر به بهبود سئوی محلی شما کمک می‌کنند.

 

۱- حضور خود را در Yelp پررنگ کنید

اغلب موتورهای جستجو لیست‌های Yelp را در الگوریتم‌های خود فهرست بندی می‌کنند. بنابراین داشتن یک پروفایل فعال در این سایت و استفاده از کلمات کلیدی در آن به شما کمک می‌کند که کسب‌و‌کارتان در بین رقبای موجود در بازار برجسته شود. Yelp یک وب‌سایت است که در سال ۲۰۰۴ راه‌اندازی شده است و به کاربران اجازه می‌دهد که به اطلاعات تماس، عکس‌ها و نقشه‌ی شرکت‌ها و موسساتی که در اطراف آن‌ها فعالیت می‌کنند دسترسی داشته باشند. این وب‌سایت به‌طور میانگین ۱۴۵ میلیون بازدیدکننده در ماه دارد که ۷۰ درصد آن از طریق موبایل انجام می‌شود. این نشان می‌دهد بسیاری از افراد زمانی که بیرون از منزل هستند در این وب‌سایت جستجو می‌کنند و بر اساس لیست‌های این سایت تصمیم می‌گیرند که از کجا خرید کنند. برای اینکه بتوانید تاثیر بهتری روی کاربران بگذارید باید سعی کنید که پروفایل جذابی در این وب‌سایت داشته باشید. این کار باعث می‌شود تا مردم در مورد محصولات یا خدمات شما نقد بنویسند. فاکتور اصلی رتبه‌بندی سیستم Yelp بر اساس نقدهایی است که کاربران برای شما می‌نویسند. بنابراین ارائه‌ی خدمات خوب به مشتری‌ها و گرفتن نظرات مثبت از آن‌ها به رتبه‌بندی بهتر پروفایل شما کمک می‌کند.

یکی از استراتژی‌های موفق بازاریابی در کسب‌و‌کارهای کوچک این است که از اپلیکیشن‌های موبایل برای قدرتمندتر کردن پروفایل خود در Yelp استفاده می‌کنند. به‌عنوان مثال کسب‌و‌کارهای کوچک از تعیین کننده‌های محدوده‌ی جغرافیایی برای نوتیفیکیشن دادن به کاربران استفاده می‌کنند و از آن‌ها می‌خواهند همان لحظه‌ای که در مغازه یا فروشگاه آن‌ها حضور دارند برایشان نقد بنویسند. بهترین زمان برای درخواست از مشتری‌ها برای نوشتن نقد درست در زمانی است که از فروشگاه شما خرید کرده‌اند یا یک وعده‌ی غذایی را در رستوران شما میل کرده‌اند.

 

۲- در شبکه‌های اجتماعی فعالیت کنید

شبکه‌های اجتماعی نقش پررنگی را در حضور آنلاین کسب‌و‌کار شما ایفا می‌کنند. طبق اعلام TechCrunch (سایت بررسی محصولات جدید اینترنتی و اخبار فناوری) روزانه ۲ میلیارد جستجو در فیسبوک انجام می‌شود. بنابراین حضور در شبکه‌های اجتماعی موضوعی است که نباید در دیجیتال مارکتینگ نادیده گرفته شود. کلید اصلی بهبود سئو در شبکه‌های اجتماعی این است که فعال باشید. فعال بودن در چند شبکه‌ی اجتماعی برای کسب‌و‌کارهای جدید چالش بزرگی است. راه‌هایی که در ادامه آورده شده است در انجام این کار به شما کمک می‌کنند.

اطلاعات مفید به اشتراک بگذارید

  • به‌روزرسانی‌های جدید محصولات
  • اخبار مرتبط با موضوعات پرطرفدار در صنعت خودتان
  • داستان موفقیت مشتری‌ها
  • اطلاعیه‌ی تخفیف‌ها
  • اطلاعات فروشگاه‌ها
  • معرفی محصولات

کانال‌های خود را محدود کنید

حفظ فعالیت‌ها اولین چیزی است که در مورد شبکه‌های اجتماعی باید به یاد داشته باشید. بنابراین اولین سوالی که باید از خودتان بپرسید این است که مشتری‌های فعلی من در کدام شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند. سپس می‌توانید تمرکز خودتان را روی بهبود دادن سئو و استراتژی‌های بازاریابی در آن شبکه‌ی اجتماعی متمرکز کنید. به‌عنوان مثال اگر مشتری‌هایتان در پینترست عضو نیستند نیازی به افزایش فعالیت در این شبکه‌ی اجتماعی نیست.

 

با مشتری‌های خود معاشرت کنید

درگیر کردن مشتری‌ها ایده‌ای است که معمولا توسط کسب‌و‌کارهای کوچک به کار گرفته می‌شود. تنها پست گذاشتن در شبکه‌های اجتماعی کافی نیست. شما باید فالوئرهایتان را با پست‌ها درگیر کنید. این یعنی باید به کامنت‌های آن‌ها پاسخ درست و مناسب بدهید. درواقع مطالعات نشان می‌دهد که ۶۷ درصد مشتری‌ها از یکی از شبکه‌های اجتماعی به‌عنوان وسیله‌ای برای خدمات پس از فروش استفاده می‌کنند. بنابراین پاسخ‌ ندادن به کامنت‌ها می‌تواند نتیجه‌ی بسیار بدی برای شما و برندتان داشته باشد.

از یک ابزار نظارت بر شبکه‌های اجتماعی استفاده کنید

بعد از اینکه بهترین شبکه‌ی اجتماعی را برای فعالیت‌های خود انتخاب کردید باید فعالیت‌های خودتان را در آن مدیریت کنید. اپلیکیشن‌های زیادی برای انجام این کار وجود دارند. به‌عنوان مثال Hootsuite، TweetReach، Klout و Buffer برنامه‌های خوب و رایگانی هستند که اطلاعات خوبی در مورد محتوا و میزان مشارکت مردم به شما می‌دهند. بسیاری از آن‌ها حتی اپلیکیشن موبایل نیز دارند و در پاسخ دادن کامنت‌ها به شما کمک می‌کنند. Red Mango یکی از نمونه‌های خوبی است که می‌توانید نکته‌های خوبی در مورد استفاده از شبکه‌های اجتماعی به‌عنوان ابزاری برای سئو از آن یاد بگیرید. این شرکت ۷۶ هزار دنبال‌کننده در فیسبوک و ۵۴ هزار دنبال‌کننده در توییتر دارد. تیم بازاریابی این برند از ۳ تکنیک برای بازاریابی و نشان دادن فعالیت‌های خود به مشتری‌ها استفاده می‌کند: درگیر کردن مشتری‌ها، تخفیف دادن برای محصولات و به اشتراک گذاشتن تصاویر باکیفیت.

 

۳- ویدئوهای خود را در یوتیوب به اشتراک بگذارید

معمولا اکثر افرادی که قصد خرید کردن دارند نمی‌دانند که چه محصولی را باید خریداری کنند. خرید کردن از چند مرحله تشکیل می‌شود و شما باید با انتشار پست‌های مناسب حضور کسب‌و‌کارتان را در این مراحل تضمین کنید. بعضی از مشتری‌ها قبل از اینکه محصولی را بخرند دوست دارند طرز استفاده از آن را مشاهده کنند. بسیاری دیگر از آن‌ها به دنبال راهنمایی یا نصیحت برای خریدن یک محصول یا خدمات هستند. از آنجایی که تقاضا برای دیدن فیلم‌های آموزشی زیاد است بنابراین یوتیوب بهترین موتور جستجو برای این منظور است.

یوتیوب دومین بزرگ‌ترین موتور جستجو بعد از گوگل است که ماهیانه بیش از ۳ میلیارد جستجو در آن انجام می‌شود. اگر هنوز به استفاده کردن از آن قانع نشده‌اید خوب است بدانید که ۵۹ درصد مردم ترجیح می‌دهند به جای خواندن یه مطلب یا یک پست در وبلاگ محتوای مورد نظر خود را به شکل ویدئو تماشا کنند. به یاد داشته باشید که همه چیز به فروختن محصولات ختم نمی‌شود. شما برای رشد کاربران خود در یوتیوب و افزایش وفاداری‌شان باید به آن‌ها نشان دهید که در زمینه‌ی کاری خود متخصص هستید. درست کردن ویدئوهایی که در مورد چگونه انجام شدن کاری توضیح می‌دهند به مشتری‌ها نشان می‌دهد که شما درباره‌ی همه‌ی جزئیات صنعت خود اطلاعات دارید. رعایت کردن موارد زیر به شما کمک می‌کند که کسب‌و‌کار خودتان را از طریق سایت یوتیوب عمومی‌تر کنید.

  • ویدئوهای کوتاه تهیه کنید
  • برای هر ویدئو توضیحات باکیفیت بنویسید
  • از عناوین توصیفی استفاده کنید
  • برای ویدئوها حاشیه‌نویسی داشته باشید
  • ویدئوهای خود را به یکدیگر لینک دهید
  • از تگ‌ها یا برچسب‌ها استفاده کنید
  • از thumbnail استفاده کنید
  • خودتان را با کاربران درگیر کنید

 

ساختن یک ویدئو کار سختی نیست. فقط کافی است یک دوربین و یک نرم‌افزار ویرایش داشته باشید. مطمئنا راهنمای ساختن ویدئو را نیز در سایت یوتیوب می‌توانید پیدا کنید. فراموش نکنید که درست کردن ویدئو یک راه ارزان برای قرار گرفتن در معرض دید عموم به‌صورت آنلاین است. همچنین یک راه عالی برای بهبود سئوی محلی است و به جذب مخاطب کمک بسیار زیادی می‌کند.

به یاد داشته باشید که خلاقیت راز به قدرت رسیدن در همه چیز است. شرکت BlendTec توانست از همین طریق بیش از ۱ میلیون بیننده برای ویدئوهای خود جذب کند. این شرکت یک شو به نام ?Will it Blend درست کرد و طی آن همه‌ی موادی که ترکیب‌نشدنی به نظر می‌رسیدند را باهم مخلوط کرد. این ویدئو بینندگان را به خریدن مخلوط‌کننده‌های این شرکت تشویق کرد. بعد از گذشت ۱۰ سال از پخش شدن ویدئوهای این شوی تبلیغاتی شرکت سازنده‌ی آن اعلام کرد که توانسته است از طریق بهبود سئو در یوتیوب رشد ۱۰۰۰ درصدی برای فروش محصولات خود داشته باشد.

 

۴- به سوالات در سایت Quora پاسخ دهید

سایت Quora سایتی است که کاربران سوال‌های خودشان در زمینه‌های مختلف را در آن می‌پرسند و کاربران دیگری که پاسخ سوال‌ها را می‌دانند به آن ها جواب می‌دهند. Quora حدود ۱۹۰ میلیون کاربر دارد. این سایت در حال تبدیل شدن به یک منبع بزرگ است که مردم می‌توانند پاسخ همه‌ی سوالات خود را در آنجا پیدا کنند. بنابراین این سایت یک موتور جستجو برای افرادی است که برای سوالات خود به دنبال جواب هستند. شما نیز برای بازاریابی کسب‌و‌کار خود می‌توانید به سوالات مربوطه در حوزه‌ی فعالیت کسب‌و‌کارتان پاسخ دهید. هدف همه‌ی استراتژی‌های سئو این است که یک برند را به مردم شناسایی کند و حضور آن در فعالیت‌های مرتبط به صنعتی که در آن فعالیت می‌کند را افزایش دهد. Quora نیز مانند یک موتور جستجو برای بهبود دادن سئوی شما کمک می‌کند و استفاده از آن دارای مزایای زیر است:

  • می‌توانید مخاطبان هدف را در زمانی که دنبال پاسخ برای پرسش‌هایشان هستند شناسایی کنید.
  • می‌توانید شهرت خودتان را در میان  همکاران و مشتری‌ها افزایش دهید.
  • می‌توانید به‌راحتی وب‌سایت و محتوای خود را ترفیع دهید.

گیل دمپسی (Gail Dempsey) صاحب یک کسب‌و‌کار کوچک مرتبط با بازاریابی است که توانسته است از طریق این سایت کسب‌و‌کار خود را رشد دهد. او در این سایت به پرسش‌هایی که در زمینه کاری‌اش بوده پاسخ داده است و در تمام پاسخ‌های خود لینک یک مطلب مرتبط با موضوع سوال را قرار داده است و این کار باعث شده که ترافیک سایتش بالا برود.

یکی از نکاتی که در استفاده از سایت Quora به‌عنوان یک موتور جستجو باید به یاد داشته باشید این است که هرگز نباید از لحن بازاریابی و تبلیغاتی برای معرفی سایت خودتان به کاربران استفاده کنید. شما در این سایت باید دانش باارزش خود را در اختیار دیگران قرار دهید. درواقع کاربران بر همین اساس به شما اعتماد می‌کنند و پیشنهاد شما برای وارد شدن به سایتتان را می‌پذیرند.

شاید احساس کنید که برخی از راه‌های توضیح داده شده در این مقاله کاربرد زیادی برای ما در ایران ندارند. خوشبختانه سایت‌های زیادی وجود دارند که خدمات مشابهی برای شما ارائه می‌دهند و با یک جستجوی ساده می‌توانید آن‌ها را شناسایی کنید.

نقش و تاثیری که ویدئو مارکتینگ روی سئو دارد

  • میانگین توجه کاربران به محتوای شما کمتر از ۸ ثانیه است. نرخ خروج کاربران یکی از عواملی است که بیشترین صدمه را به رتبه شما در نتایج جست‌وجوها وارد خواهد کرد. ویدئو‌مارکتینگ راحت‌ترین کاری است که می‌توان برای ماندن کاربران در سایت انجام داد.

 

بسیاری از بازاریابان محتوا همچنان از اهمیت ویدئو مارکتینگ در بهبود سئوی وب‌سایت غافل هستند. اما سوال مهم این است که بازاریابی ویدئویی چگونه بر بهینه‌سازی وب‌سایت برای موتورهای جست‌وجو تأثیر می‌گذارد و چگونه می‌توان از آن در استراتژی بازاریابی محتوا استفاده کرد؟ در ادامه چگونگی تاثیر محتوای ویدئویی بر سئوی وب‌سایت را تشریح خواهیم کرد.

رتبه ویدئوها در صفحه نتایج موتور جست‌وجو (SERP)

طبق آخرین اطلاعاتی که از به‌روزرسانی الگوریتم‌های گوگل در اختیار است، صفحات دارای ویدئو، ۵۳ درصد بیشتر احتمال حضور در صفحه نخست نتایج جست‌وجو را دارند و به نوعی گوگل، نتایج ویدئویی را در اولویت قرار می‌دهد. البته همچنان هم تاثیر محتوای متنی در سئوی وب‌سایت را نمی‌توان نادیده گرفت. بهترین روش‌ها برای قرار‌گرفتن در صفحه نتایج ویدئویی گوگل، این است که ویدئوی شما باید کوتاه و کمتر از ۴ دقیقه باشد و همچنین دارای rich video snippets یا همان قطعات کوچک ویدئویی باشد.

افزایش کلیک

تحقیقات نشان می‌دهد که نتایج جست‌وجوی دارای ویدئو، میزان ۴۱ درصد بیشتر از محتوای متنی کلیک می‌خورند. درصد زیادی از این کلیک‌ها به دلیل همان rich video snippets ها هستند که در کنار نتایج جست‌وجو به نمایش درمی‌آیند. برای مثال یوتیوب به طور خودکار، این تصاویر کوچک را ایجاد می‌کند اما برای تاثیرگذاری در سئو نباید به یوتیوب برای انجام این کار اکتفا کنید چراکه ریچ اسنیپت‌های ویدئویی کانال یوتیوب شما یا دیگر وب‌سایت‌های اشتراک ویدئو، کاربر را مستقیما به آن سایت هدایت می‌کنند نه دامنه و وب‌سایت شما. بهترین روش‌ها برای افزایش کلیک این است که ویدئوها را به همراه اسنیپت‌های ویدئویی، مستقیما در وب‌سایت خود قرار دهید.

جذاب‌کردن صفحه سایت

میانگین توجه کاربران به محتوای شما کمتر از ۸ ثانیه است. نرخ خروج کاربران یکی از عواملی است که بیشترین صدمه را به رتبه شما در نتایج جست‌وجوها وارد خواهد کرد. ویدئو‌مارکتینگ راحت‌ترین کاری است که می‌توان برای ماندن کاربران در سایت انجام داد.

نتایج تحقیقات درباره وب‌سایت‌های خرده‌فروشی نشان می‌دهد که بازدیدکنندگانی که یک ویدئو را تماشا می‌کنند، ۲ دقیقه بیشتر در سایت می‌مانند و ۶۴ درصد بیشتر احتمال دارد که از وب‌سایت شما خرید کنند. بهترین روش‌ها برای کاهش نرخ خروج کاربران این است که ویدئوی خود را در بالای سایت در معرض دید قرار دهید و از انطباق عنوان ویدئو با محتوای داخل آن اطمینان حاصل کنید چون هیچ کاربری دوست ندارد به او دروغ گفته شود.

ویدئوها لینک می‌سازند

یکی از عواملی که در سئو تاثیر دارد، مربوط به ساخت لینک است. محتوای ویدئویی در مقایسه با محتوای متنی، تقریبا تعداد لینک‌دهی را سه برابر می‌کند؛ اما چگونه؟ این کاربران هستند که لینک‌های محتوای شما را ایجاد می‌کنند و مردم ویدئو را دوست دارند چون ارزشش بیش از یک میلیون کلمه است. تولید ویدئوی با کیفیت و با انتخاب مخاطبان هدف درست، بک لینک‌های عالی برای سایت شما ایجاد خواهد کرد. بهترین روش‌ها برای لینک‌سازی این است که حتما ویدئوی حرفه‌ای و با کیفیت خود را در سایت خودتان قرار دهید نه وب‌سایت‌های اشتراک ویدئو.

در ادامه به چند روش استفاده از ویدئو برای بهبود سئوی وب‌سایت، اشاره خواهیم کرد: ادغام فایل ویدئویی: ویدئو نشانی از یک محتوای باکیفیت است و به‌عنوان بخشی از یک ترکیب چندرسانه‌‌ای در یک وب‌سایت، سیگنال‌هایی به موتورهای جست‌وجو ارسال می‌کند که صفحه‌ شما دارای محتوای غنی است که می‌تواند مرتبط با نیازها و درخواست‌های مخاطبان باشد. بنابراین وجود ویدئو در کنار محتوای متنی، رتبه سایت را افزایش می‌دهد.

برچسب‌های کلیدواژه: گنجاندن کلیدواژه‌ها برای سئوی محتوای متن برای توضیح ویدئوهایتان (در عنوان‌ها، نام فایل‌ها، توضیحات و تگ‌ها) تضمین می‌کند که ارتباط ویدئوی شما با نتایج جست‌وجو برای موتورهای جست‌وجو مشخص است.

متن ویدئو: کپشن‌نویسی و نوشتن متن بخش‌های صوتی ویدئوهایتان بر میزان دیده‌شدن آن تأثیرگذار بوده و به ارتباط آن با جست‌وجوها بیشتر کمک می‌کند.

نقشه سایت ویدئو: Video Sitemap ضمیمه‌ای برای نقشه کلی وب شماست که به صورت مجزا برای نقشه کلی سایت تعریف شده و اطلاعاتی نظیر مدت زمان، اولویت، دفعات بازدید و غیره در آن ثبت می‌شود.

بهینه‌سازی ویدئوها برای زمان بارگذاری: زمان بارگذاری صفحه بر تجربه کاربر اثر می‌گذارد و همین دلیل در سئو نیز تأثیر خواهد داشت. ۵۷ درصد کاربران تلفن همراه، پس از ۳ثانیه انتظار از سایت خارج می‌شوند.

 

 

 

بالا بردن ترافیک و بازدید سایت را یاد بگیریم

  • سایت Quora از جمله سایت‌های بزرگی است که مردم سوالات خود را در حوزه‌های مختلف مطرح می‌کنند و کاربران دیگر به آن‌ها جواب می‌دهند. این سایت نزدیک به 190 میلیون عضو دارد. در نتیجه چنین سایتی بهترین راهکار را در اختیار شما قرار می‌دهد

کسب‌وکارهای امروزی به شدت با مبحث بازاریابی دیجیتالی در تعامل هستند. بازاریابی دیجیتالی به شما اطمینان می‌دهد که ارتباط شما و مشتریان‌تان به بهترین نحو ممکن برقرار خواهد بود. اما برای دستیابی به چنین فاکتور مهمی باید بهینه‌سازی موتورهای جست‌وجو و همچنین سئو به گونه‌ای انجام شود که در نهایت بر سیاست‌های راهبردی بازاریابی محتوایی تاثیر مطلوبی بگذارد. برای آن‌که سئو بتواند مشتریان و مخاطبان بیشتری را به سمت زیرساخت‌های آنلاین و به ویژه سایت شما هدایت کند نیاز دارید تا یکسری الگوها را به دقت به کار ببرید. ما در این مقاله به‌طور مختصر تعدادی از این تکنیک‌ها را مورد بررسی قرار داده‌ایم.

گوگل این‌جا، گوگل آن‌جا!

اگر اصطلاح search engine را در یک لغت‌نامه جست‌وجو کنید به احتمال زیاد با واژه گوگل روبرو خواهید شد. بسیاری از مردم با شنیدن این واژه به‌طور ناخودآگاه گوگل را به یاد می‌آورند. در حالی که گوگل یکی از اصلی‌ترین جریان‌های تاثیرگذار بر جست‌وجوی آنلاین است و به خوبی قادر است نقش یک دروازه را برای هدایت کاربران به سمت سایت/کسب‌وکار شما بازی کند، اما واقعیت این است که گوگل همه چیز نیست. اگر سئوی خود را به کسب رتبه بهتر در گوگل محدود کنید در حقیقت فرصت ارزشمندی را به لحاظ رشد و پویایی از کسب‌وکار خود گرفته‌اید.

بومی/محلی فکر کنید

جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کنید برای کسب‌وکار شما ارزش بسیار بالایی دارد. اگر به دنبال آن هستید تا کسب‌وکار شما به خوبی بدرخشد باید تاثیرگذاری خود را به لحاظ محلی به اثبات برسانید. سئوی محلی در ارتباط با سیاست‌های راهبردی بازاریابی حرف اول را می‌زند. موتورهای جست‌وجوی بومی این پتانسیل را دارند تا کسب‌وکار شما را به مخاطبان بومی معرفی کنند. برای بهینه‌سازی سئوی محلی همواره به این چهار نکته دقت کنید.

حضور قدرتمندی در Yelp داشته باشید

موتورهای جست‌وجوی بزرگ فهرست‌های Yelp را در الگوریتم‌های خود نمایه‌گذاری می‌کنند. اگر یک پروفایل فعال در Yelp داشته باشید و از کلمات کلیدی در آن استفاده کنید، کسب‌وکار شما در مقایسه با دیگر رقبای بازار جایگاه بهتری خواهد داشت. Yelp سایتی است که در سال 2004 میلادی راه‌اندازی شد. این سایت به مخاطبان خود اجازه می‌دهد به ویژگی‌هایی همچون اطلاعات تماس، تصاویر، نقشه شرکت‌ها و سازمان‌هایی که پیرامون آن‌ها به فعالیت اشتغال دارند دسترسی داشته باشند. سایت فوق به‌طور معمول نزدیک به 145 میلیون بازدیدکننده دارد که بیش از 70 درصد از آن‌ها با استفاده از موبایل از این سایت استفاده می‌کنند. این آمار به معنای آن است که بازدیدکنندگان آن بر مبنای فهرست‌های ارائه شده از سوی این سایت تصمیم می‌گیرند خریدهای خود را از چه مکانی انجام دهند. سازوکار رتبه‌بندی Yelp بر مبنای نقدها و انتقاداتی است که کاربران برای محصولات یا سرویس‌های شما می‌نویسند. برنامه‌های موبایل به میزان قابل توجهی باعث بهبود پروفایل شما در Yelp می‌شوند.

حضور فعالی در شبکه‌های اجتماعی داشته باشید

تک‌کرانچ در گزارشی که چندی پیش منتشر کرد اعلام داشت فیس‌بوک روزانه پذیرای دو میلیارد جست‌وجوی محاوره‌ای است. در نتیجه غافل شدن از شبکه‌های اجتماعی یک اشتباه راهبردی بزرگ است. کلید موفقیت سئو در ارتباط با شبکه‌های اجتماعی فعال بودن است. در شبکه‌های اجتماعی باید به دنبال ارائه جدیدترین اخبار در ارتباط با محصولات، انتشار اخباری مرتبط با حوزه کاری خود، ارائه تخفیف‌ها، اطلاعات مربوط به شرکت و معرفی محصول خود باشید.

از یک ابزار مانیتورینگ شبکه‌های اجتماعی استفاده کنید

حضور و فعالیت مستمر در شبکه‌های اجتماعی پایان ماجرا نیست. برنامه‌ریزی شما باید به گونه‌ای باشد که بتوانید فعالیت‌های خود را مورد بررسی قرار دهید. برای این منظور برنامه‌های کاربردی رایگانی همچون Hootsuite، TweetReach، Klout وBuffer  در اختیارتان قرار دارند که در مورد محتوا و تعامل مردم با فعالیت‌های شما اطلاعات قابل توجهی در اختیارتان قرار می‌دهند.

از رسانه‌های تصویری به منظور به‌اشتراک‌گذاری ویدیوها استفاده کنید

بسیاری از مردم تمایل دارند در مورد یک خبر، نحوه کار با یک محصول یا حتا فراگیری آموزش‌ها از فایل‌های چندرسانه‌ای استفاده کنند. با توجه به این‌که هر روزه بر تعداد کاربرانی که به دنبال فیلم‌های آموزشی هستند افزوده می‌شود در نتیجه باید به سراغ رسانه‌های پر مخاطبی باشید که در این زمینه به فعالیت اشتغال دارند. یوتیوب در نمونه خارجی و آپارات در نمونه داخلی از بهترین انتخاب‌هایی هستند که پیش روی شما قرار دارند. ویدیوها به شما اجازه می‌دهند چند صفحه مطلب را در قالب یک دقیقه فیلم کاربردی خلاصه کرده و به بهترین شکل پیام خود را به مخاطبان‌تان منتقل کنید. در زمان آماده‌سازی ویدیوها توجه داشته باشید که آن‌ها باید کوتاه باشند، توضیحات و زیرنویس‌های دقیقی داشته باشند و دارای حاشیه‌نویسی باشند. همچنین فراموش نکنید از برچسب‌ها در ارتباط با آن‌ها استفاده کرده و ویدیوهای خود را به یکدیگر پیوند دهید.

به سوالات مطرح شده در سایت‌هایی مشابه با Quora پاسخ دهید

سایت Quora از جمله سایت‌های بزرگی است که مردم سوالات خود را در حوزه‌های مختلف مطرح می‌کنند و کاربران دیگر به آن‌ها جواب می‌دهند. این سایت نزدیک به 190 میلیون عضو دارد. در نتیجه چنین سایتی بهترین راهکار را در اختیار شما قرار می‌دهد تا به سوالات مردم پاسخ داده و در عین حال پیوندهایی را به سایت خود در آن قرار دهید. با این رویکرد به خوبی می‌توانید سایت خود را به مردم بشناسید. سایت فوق نیز همانند یک موتور جست‌وگر قادر است سئو شما را بهبود بخشیده و به شما اجازه می‌دهد مخاطبان بهتری را در زمان پاسخ‌گویی به سوالات پیدا کرده، محتوای سایت خود را از طریق پرسش‌های ارائه شده در این سایت بهبود بخشید و ترافیک سایت خود را بالا ببرید. اما به این نکته دقت کنید که Quora یک سایت بازاریابی و تبلیغاتی نیست. شما تنها از طریق آگاهی و سطح دانش خود می‌توانید مخاطبان این سایت را به مشتریان خود تبدیل کنید.