چرا باید گوجه سبز را باید با برگ بخریم

  • نکته – بنزوئيك كه به‌طور طبيعي در گوجه سبز وجود دارد، تركيبي است كه خاصيت ضد‌ميكروبي دارد بنابراين اين ميوه مي‌تواند به‌عنوان يك پاك‌كننده طبيعي دستگاه گوارش به شمار رود

 

گوجه‌سبز يكي از ميوه‌هاي آشناي بهاري است. از آن نوع ميوه‌هايي كه پيش  از آمدن بهار انتظارش را مي‌كشند. حالا ديگر اين انتظار به سرآمده و سبد ميوه‌هاي خيلي از خانه‌ها پر است از گوجه‌ ‌سبزهاي بهاري؛ ميوه‌هاي خوش طعم و رنگي كه كوچك و بزرگ براي خوردنش لحظه شماري مي‌كنند. عجله نكنيد، تازه در آغاز راه‌هستيد و فرصت داريد تا دل‌تان مي‌خواهد گوجه‌سبز نوش‌جان كنيد؛ اما بد نيست قبل از آن نگاهي هم به دنياي پرخاصيت اين ميوه كوچك اما پر فايده بيندازيد.


5021_807

    فشار خون‌ را كنترل كنيد!

كاهش فشار خون يكي از اثرات درماني منحصر به فرد گوجه‌ سبز است. خوردن گوجه سبز فشار بالاي خون شما را تحت كنترل در‌مي‌آورد، چربي خون ‌را كاهش مي‌دهد، رسوبات را از خون حذف مي‌كند و عملكرد معده-روده‌اي را نيز تنظيم مي‌كند. علاوه بر اين، باعث تعادل اسيد و باز در جريان خون مي‌شود و به‌همين‌دليل مي‌تواند در درمان حالت اسيدي خون مفيد باشد. اين ميوه اثرات قابل توجهي در جلوگيري از بيماري‌هايي مانند چربي خون بالا، پيري سلول و حتي درمان سرطان دارد. مطالعات نشان داده اين ميوه مي‌تواند در درمان تومورها هم موثر باشد. بنزوئيك كه به‌طور طبيعي در گوجه سبز وجود دارد، تركيبي است كه خاصيت ضد‌ميكروبي دارد. بنابراين اين ميوه مي‌تواند به‌عنوان يك پاك‌كننده طبيعي دستگاه گوارش هم به شمار رود. علاوه بر اين، خيلي از تحقيقات از خاصيت ضد‌قارچي و ضد‌باكتريايي اين ميوه خبر مي‌دهند. از سوي ديگر به‌دليل وجود اسيد اسكوربيك (ويتامينc) اين ميوه براي افراد مبتلا به نقرس هم يكي از انتخاب‌هاي ايده‌آل است. در كنار تمام اين موارد بايد به خاصيت مسهلي گوجه سبز هم اشاره كرد.


 

    رفع بوي بد دهان با گوجه سبز

گياه‌شناسان اعتقاد دارند خوردن گوجه سبز براي رفع بوي بد دهان مفيد است. اما خواص گوجه‌ سبز بهاري تنها به ميوه آن منحصر نمي‌شود، چرا كه پختن برگ‌هاي درخت گوجه سبز البته در سركه، مي‌تواند در درمان كرم‌هاي حلقوي معده و روده موثر باشد.  به عبارت ديگر جوشانده 25 تا 30 گرم برگ درخت گوجه سبز، كشنده انگل‌هاي معده است و اين خاصيت در هسته گوجه سبز هم وجود دارد. البته فراموش نكنيد برگ گوجه سبز نفاخ بوده و براي معده مضر است، مگر آن‌كه همراه با يك مسهل خورده شود. پس اگر مي‌خواهيد از همه خواص اين ميوه بهره ببريد، بهار امسال اين ميوه را با بر‌گ‌هايش تهيه كنيد.


 

نکته – بنزوئيك كه به‌طور طبيعي در گوجه سبز وجود دارد، تركيبي است كه خاصيت ضد‌ميكروبي دارد بنابراين اين ميوه مي‌تواند به‌عنوان يك پاك‌كننده طبيعي دستگاه گوارش به شمار رود

 


 

   درمان كم‌خوني با گوجه سبز

اگر به مشكل شب‌كوري دچاريد خوردن گوجه سبز را فراموش نكنيد، چون مصرف گوجه سبز براي درمان شب‌كوري، مفيد است و همچنين بيماري‌هاي نقرس، رماتيسم و تصلب شرائين هم با خوردن گوجه سبز بهبود پيدا مي‌كنند. مي‌توانيد روي خواص گوجه سبز حتي به‌صورت خشك شده هم حساب كنيد، چون خشك شده اين ميوه هم براي درمان اعصاب و كم‌خوني مفيد است. ضمن اين‌كه مدر است و اعمال كليه‌ها را تنظيم مي‌كند.


 

  با سبزي‌هاي  كوهي بخوريد

اگر نگران طبيعت سرد گوجه سبز هستيد مي‌توانيد آن را به رسم هم‌وطنان شهرهاي شمالي كشور با سبزي‌هاي كوهي مثل نعنا كه خاصيت گرم دارند، مصرف كنيد. به اين ترتيب ديگر لازم نيست نگران حالت نفاخ گوجه سبز باشيد. يادتان باشد گوجه سبز را بيشتر از 4 روز در يخچال نگهداري نكنيد چون از اين به بعد اين ميوه به‌تدريج خواص خودش را از دست مي‌دهد.


5022_575

   ارزش غذايي گوجه سبز

 

  •   كربوهیدرات 51/8 گرم
  •   چربی 84/2 گرم
  •   پروتئین 6/1 گرم
  •   فیبر خام 5/0 درصد

با مصرف 100گرم گوجه سبز، 5 درصد ویتامین A، 1/2‌درصد ویتامین B1، 9/1 درصد ویتامین B2   ، 8/2 درصد نیاسین، 13 درصد ویتامین c، 1/5 ‌درصد كلسیم، 2/2 درصد فسفر، 5‌درصد آهن و 6/3 درصد پتاسیم  نیاز بدن شما در روز تامین می‌شود.

 

برنامه غذایی منظمی داشته باشیم

  • غير از غذاخوردن، پرهيزهاي يك خانم شيرده هم بسيار مهم است. مانند دوره بارداري خانم شيرده بايد از استعمال دخانيات يا مصرف هر ماده غذايي الكل‌دار يا كافئين‌دار اجتناب كند.

 

خانم‌ها بعد از پشت‌سر گذاشتن زايمان، لازم است نياز بدن‌شان را بازسازي كنند. به عبارتي در دوران شيردهي خانم هم بايد نيازهاي روزانه تغذيه‌اي خود را تامين كند هم غذاي كافي مصرف كرده تا شير كافي توليد كند. خانم‌ها در دوران شيردهي حدود 600، 700 تا 800 سي‌سي شير در روز توليد مي‌كنند و به‌طور متوسط حداقل 500 كالري بيش از حد مورد نياز خود بايد مصرف كرده تا بتوانند هم نياز روزانه خود را برطرف كنند هم شير كافي توليد كنند.
غير از انرژي منابع ويتامين A، 21B، آهن، يد و البته كلسيم و ويتامين D جزو مواد مغذي بسيار مهمي هستند كه خانم باردار بايد مصرف كند تا نيازهاي روزانه‌اش برطرف شود. خانم شيرده خيلي زياد تشنه مي‌شود پس به مصرف آب و مايعات نيز نياز شديدي دارد. به‌طور كلي غذاي خانم شيرده در درجه اول بايد پروتئين حيواني با كيفيت بالا داشته باشد تا ويتامين 21B و آهن به اندازه به بدن خانم شيرده برسد. ميوه و سبزي بايد در برنامه غذايي گنجانده شود تا ويتامين‌هاي مورد نياز بدن خانم شيرده تامين شود.
ويتامين C بايد به اندازه به بدن برسد تا آهن به‌خوبي جذب شود. لازم است كه خانم شيرده به اندازه كافي نيز لبنيات مصرف كند تا كلسيم بدن تامين شود و از آفتاب كافي هم بهره ببرد تا بدن دچار كمبود ويتامين D نشود.

4284_170

براي تامين اين مسائل غير از تنوع غذايي، گاهي لازم است خانم شيرده بيش از 3 وعده غذا بخورد و تقريبا با افزودن 2 ميان‌وعده، 5‌وعده غذا بخورد تا نيازهايش رفع شود. همراه با برنامه غذايي بايد ويتامين‌هاي دوره بارداري نيز در دوره شيردهي مصرف شود.
غير از غذاخوردن، پرهيزهاي يك خانم شيرده هم بسيار مهم است. مانند دوره بارداري خانم شيرده بايد از استعمال دخانيات يا مصرف هر ماده غذايي الكل‌دار يا كافئين‌دار اجتناب كند. غذاهاي نفخ‌دار نيز بايد در حداقل ميزان مصرف شوند. برخي از غذاهاي نفخ‌دار مانند حبوبات را مي‌توان از شب قبل خيساند و آب آن را دور ريخت تا ميزان نفخ كمتر شود. در صورتي كه خانم شيردهي غذاهاي نفاخ يا بدبو مصرف كند، اين حالت بلافاصله به شير منتقل مي‌شود و ممكن است شكم شيرخوار هم نفخ كند يا به تغيير بوي شير عكس‌العمل نشان داده و تمايلش به خوردن شير كمتر شود.

کدام چربی ها لاغر می کنند

a033405022294102a

  • تركيب اسيدي كاتچين كه چاي سبز از بهترين منابع آن به شمار مي‌رود، چربي‌سوزي مناسب است. كاتچين نوعي از تركيبات آنتي‌اكسيداني است كه در چاي سبز يافت مي‌شود.

 

در رژيم‌هاي غذايي كاهش وزن يكي از بهترين راه‌ها، كاهش ميزان كالري‌هاي مصرفي است اما اين مسئله تنها از افزايش وزن جلوگيري مي‌كند و لازم است راهي درنظر گرفته شود تا ذخاير چربي بدن نيز از بين بروند.  يكي از راه‌هاي مناسب براي كاهش ذخاير چربي، ورزش است اما راه ساده‌تري نيز وجود دارد: مواد‌غذايي خوش طعمي را به برنامه غذايي خود اضافه كنيد كه چربي سوزهاي خوبي هستند.  مصرف اين مواد‌غذايي نه تنها به اضافه وزن منجر نمي‌شود بلكه به آساني چربي‌ها را نيز كاهش مي‌دهد. به گروه‌هاي مختلف مواد چربي سوز زير توجه كنيد و سعي كنيد همه يا دست كم تعدادي از آن‌ها را در برنامه غذايي روزانه خود بگنجانيد.


لبنيات  چه تاثيري دارد؟

برخي مواد‌غذايي به سبب وجود كلسيم چربي سوزهاي خوبي هستند.  از نمونه اين چربي سوزها مي‌توان شير كم چرب، ماست كم چرب و پنير را نام برد.  تحقيقات نشان دادند كلسيم يكي از موادي است كه سوخت و ساز بدن را تسريع مي‌كند و در واقع هر تلاشي براي كاهش وزن بدون درنظر گرفتن كلسيم بيهوده خواهد بود. زماني كه كلسيم كافي به بدن نرسد، بدن هورموني ترشح مي‌كند كه از ذخيره كلسيم بدن بهترين استفاده را مي‌كند.  مشكل اينجاست كه بدن در همان زمان به سلول‌هاي چربي پيام مي‌فرستد تا چربي‌ها را ذخيره كنند.
لبنيات از جمله شير و پنير، تا زماني كه در ميزان كالري‌هاي مصرفي زياده روي نكنيد، بهترين منبع كلسيم هستند و مي‌توانند در روند كاهش وزن مؤثر باشند.


بهترين پيشنهاد براي صبحانه

كاهش ميزان كالري‌هاي مصرفي همواره يكي از بهترين شيوه‌هاي كاهش وزن بوده؛ اما بايد به ياد داشته باشيد پروتئين را از برنامه غذايي خود حذف نكنيد.  پروتئين‌ها و به‌ويژه تخم مرغ يكي ديگر از چربي سوزها هستند.  مصرف پروتئين به شيوه‌هاي مختلف در كاهش وزن تاثير‌گذار است: اول اين‌كه بدن براي هضم مواد‌غذايي حاوي پروتئين انرژي زيادي مصرف مي‌كند. همچنين پروتئين سبب مي‌شود در روند كاهش وزن، استحكام ماهيچه‌ها از بين نرود درحالي‌كه ماهيچه‌ها بيشتر از چربي، كالري مي‌سوزانند، بهتر است به افزايش حجم ماهيچه‌هاي خود بينديشيد. دست آخر اين‌كه فراموش نكنيد خوردن پروتئين‌ها اشتها را كاهش مي‌دهد. بهتر است يكي از مواد‌غذايي حاوي پروتئين را در هر يك از وعده‌هاي روزانه به‌ويژه صبحانه درنظر بگيريد.  در اين ميان مصرف تخم‌مرغ راه حلي ساده و كم هزينه است.  همچنين مي‌توان تخم مرغ پخته را به‌عنوان يك ميان وعده مناسب، جايگزين چيپس و كربوهيدرات‌ها كرد.  تخم‌مرغ همچنين يكي از منابع ويتامين است كه نقش مؤثري در پايين نگه داشتن وزن شما دارد.


ذخيره هاي چربي را هدف بگيريد

تركيب اسيدي كاتچين كه چاي سبز از بهترين منابع آن به شمار مي‌رود، چربي‌سوزي مناسب است. كاتچين نوعي از تركيبات آنتي‌اكسيداني است كه در چاي سبز يافت مي‌شود.  نوشيدن چاي سبز كاهش چربي‌هاي ناحيه شكم و پهلو را به‌دنبال خواهد داشت. اين تركيب آنتي‌اكسيداني نه تنها مي‌تواند از سرماخوردگي پيشگيري كند. بلكه يك چربي‌سوز فوق‌العاده است. نوشيدن 4فنجان چاي سبز كافئين‌دار را به برنامه غذايي خود اضافه كنيد تا شاهد كاهش سريع ذخاير چربي بدن‌تان باشيد.


سركه سيب بخوريد

اسيدها هم از انواع چربي سوزها محسوب مي‌شوند. شايد سركه يكي از موادي باشد كه در زمان چربي سوزي به ياد آن نمي‌افتيم.  افزودن 15 تا 30 ميلي‌ليتر سركه به برنامه غذايي روزانه ذخيره چربي بدن را تا ميزان زيادي كاهش مي‌دهد.  به گفته محققان مصرف سركه به ترشح آنزيمي در بدن منجر مي‌شود كه به سوزاندن چربي‌هاي بدن كمك مي‌كند.  سركه سيب يكي از انواع خوش طعم سركه‌هاست كه مي‌توان آن‌را به سالاد يا دسر سبزي‌ها اضافه كرد.


اين چربي‌ها چربي مي‌سوزانند

يكي ديگر از سوزاننده‌هاي چربي، چربي‌هاي سالم هستند كه از جمله آن‌ها مي‌توان به بادام و گردو اشاره كرد.  با افزودن دانه‌هاي آجيل به رژيم غذايي خود مي‌توانيد روند چربي‌سوزي در ناحيه شكم را تسريع كنيد.  30 گرم دانه‌هاي آجيل به‌ويژه گردو در روز براي كاهش وزن كافي است.  اين دانه‌ها سرشار از چربي‌هاي مفيد، فيبر و پروتئين هستند. چربي‌هاي مفيد، حساسيت بدن به انسولين را افزايش مي‌دهند كه نتيجه آن هم كاهش وزن است.  همچنين گردو يكي از بهترين منابع غيردريايي تامين امگا 3 به شمار مي‌رود.  بادام نيز يكي از منابع غني كلسيم است كه به استحكام استخوان‌ها كمك مي‌كند.


ماهي چه  تاثيري دارد؟

اسيد‌هاي چرب امگا 3 كه خود از چربي‌هاي مفيد هستند، يكي ديگر از چربي سوزهاي مؤثرند و از نمونه آن‌ها مي‌توان به ماهي سالمون اشاره كرد.
زماني كه صحبت از چربي سوزي است، مصرف چربي‌ها ممكن است ايده مناسبي به‌نظر نرسد اما مصرف اسيدهاي چرب امگا 3 كه در ماهي‌هايي مثل ماهي سالمون موجود است، يكي از بهترين راه‌ها براي كاهش ذخاير چربي بدن است.
اين اسيدهاي چرب در بدن احساس سيري ايجاد مي‌كنند و گرايش به غذا خوردن را براي ساعاتي طولاني از بين مي‌برند.


قند خون‌تان را كنترل كنيد

فلاونوئيدها يكي ديگر از چربي سوزها هستند كه در سيب، گلابي و فلفل سبز وجود دارند. فلاونوئيدها مواد شيميايي طبيعي موجود در مواد‌غذايي گياهي هستند كه مصرف آن‌ها چربي سوزي در بدن را به‌دنبال دارد.  مصرف فلاونوئيدها ميزان گلوكز انتقالي به ماهيچه‌ها را افزايش مي‌دهد. ميزان ذخيره چربي در بدن افرادي كه از مواد‌غذايي حاوي فلاونوئيدها مصرف مي‌كنند بسيار اندك است.  پياز، چاي سبز، و تره‌فرنگي از ديگر منابع فلاونوئيدها هستند. مركبات به‌ويژه گريپ‌فروت نيز حاوي گونه‌اي از فلاونوئيدها به نام «نارنگنين» هستند.  نارنگنين تا ميزان زيادي از ذخيره چربي در بدن جلوگيري مي‌كند.


با فيبرها از چاقي جلوگيري كنيد

فيبرها، گروه ديگري از چربي سوزها هستند كه از نمونه‌هاي آن مي‌توان به جو اشاره كرد.  براي پيشگيري از چاقي كافي است مصرف غذاهايي كه فيبر ندارند را كم و غذاهاي حاوي فيبر را جايگزين آن‌ها كنيد.  به‌طور كلي، رژيم غذايي سالم، رژيمي است كه حاوي 30 – 25ميلي گرم فيبر باشد و اين در حالي است كه ميزان فيبر موجود در غذاي روزانه حدود 15 – 10 ميلي گرم است. يك كاسه غلات را در وعده شام جايگزين برنج سفيد كنيد تا يك قدم به وزن دلخواه خود نزديك‌‌تر شويد. سعي كنيد دست كم در 3 وعده غذايي روزانه، غلات مصرف كنيد.
در اين ميان جو از بهترين انتخاب هاست، چرا كه فيبر قابل حل در آب دارد. همچنين مصرف جو به اندازه برنج سطح قند خون را بالا نمي‌برد.

 

گردو می تواند به درمان دیابت کمک کند

2767_477

  • دو ماده‌اي كه بسياري نسبت به آن آلرژي دارند. تحقيقات قبلي نشان داده،  مصرف مقادير كمي از هسته‌هاي روغني مي‌تواند خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي، بعضي انواع سرطان، ديابت نوع۲ و بعضي مشكلات بهداشتي ديگر را كاهش دهد.

 

يك مشت گردو دو برابر ساير هسته‌هاي روغني،  آنتي‌اكسيدان دارد پس مي‌تواند خودش را به‌عنوان عنصر جوان‌سازي معرفي كند. براساس آخرين تحقيقات دانشمندان، گردو را به‌عنوان سالم‌ترين هسته روغني در آجيل معرفي مي‌كنند چون آنتي‌اكسيدان موجود درآن بيشتر از ساير هسته‌هاي روغني است و شما براي حفظ سلامت بايد گردو را به فهرست غذايي خودتان اضافه كنيد. تحقيقات دانشگاه پنسيلوانيا ثابت مي‌كند، گردو از ساير هسته‌هاي روغني مانند بادام زميني، پسته، فندق و بادام سالم‌تر است. همه هسته‌هاي روغني به‌عنوان موادي سالم و مغذي شناخته شده است كه ويتامين‌ها و مواد معدني متعدد و فيبر دارد. اين‌گونه هسته‌هاي روغني در عين حال فاقد فرآورده‌هاي شيري و گلوتن است؛ دو ماده‌اي كه بسياري نسبت به آن آلرژي دارند. تحقيقات قبلي نشان داده،  مصرف مقادير كمي از هسته‌هاي روغني مي‌تواند خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي، بعضي انواع سرطان، ديابت نوع۲ و بعضي مشكلات بهداشتي ديگر را كاهش دهد. به گفته جو وينسون، سرپرست اين تحقيقات، براي بهره‌برداري از خواص گردو بايد آن را به شكل بو نداده استفاده كرد. به گفته دكتر وينسون، حرارت ناشي از بو دادن هسته‌هاي روغني، ميزان آنتي‌اكسيدهاي آن‌ها را كاهش مي‌دهد. او مي‌گويد، مردم معمولا گردو را به‌صورت بو نداده و طبيعي مي‌خوردند در نتيجه از آنتي‌اكسيدان‌هاي آن استفاده كامل را مي‌كنند.

 

تاثير ليمو روی درمان تومورهای سرطانی

2765_667

 

  • ، اگر آب‌ ليمو را به‌مدت يك دقيقه، 3 بار در روز غرغره كنيد، پس از چند بار استفاده، اثر خوب درماني آن را خواهيد ديد.  از آب ‌ليمو براي تصفيه كليه‌ها، كبد و خون نيز استفاده مي‌شود.

 

كساني كه به طعم ترش ليمو علاقه دارند و از اين ميوه به‌طور مداوم استفاده مي‌كنند، ناخواسته به مبارزه با تومورها و كيست‌ها رفته‌اند.  در تحقيقات اخير ،تاثير ليمو در بهبود سرطان ثابت شده است. در تحقيقات پزشكان آمريكايي مشخص شد ليمو به‌عنوان يك داروي ضد‌ميكروبي در برابر عفونت‌هاي باكتريايي و قارچي و براي مقابله با انگل هاي داخلي و كرم‌ها مؤثر است.  اين ميوه همچنين تنظيم‌كننده فشار خون بيش از حد بالا بوده و خاصيت ضد‌افسردگي، استرس و ضد‌اختلالات عصبي دارد.  از ليمو براي پيشگيري از آفتاب سوختگي نيز مي‌توان استفاده كرد.  تركيبات طبيعي موجود در چاي همراه با پوست ليمو، بدن را در برابر اشعه فرابنفش مضر خورشيد كه مهم‌ترين عامل ابتلا به سرطان پوست است، محافظت مي‌كند.  گرماي شديد تابستان، مي‌تواند شما را كاملا خسته و فرسوده كند اما چند قطره آب ‌ليمو مي‌تواند اين خستگي را تا حد زيادي كاهش دهد.  آب ‌ليمو مي‌تواند بسياري از بيماري‌ها را معالجه كند، براي مثال براي گلو درد، اگر آب‌ ليمو را به‌مدت يك دقيقه، 3 بار در روز غرغره كنيد، پس از چند بار استفاده، اثر خوب درماني آن را خواهيد ديد.  از آب ‌ليمو براي تصفيه كليه‌ها، كبد و خون نيز استفاده مي‌شود.

آشنایی با 4 غذای چربی سوز و مفید برای لاغری

279428_368

  • این روزها در اكثر سالادها ردپایی ار كلم بروكلی به چشم می خورد كه نكته مثبتی در سفره های ما ایرانی ها محسوب می شود. كلم بروكلی بهتر است به شكل خام یا بخار پز مصرف شود.

شاید برای شما شنیدن یك واژه رژیم غذایی كاهش وزن معنای خاصی نداشته باشد، چرا كه سختی هایی كه این افراد در گرفتن این نوع رژیم ها متحمل می شوند برایتان غیرقابل تصور است، اما به واقع ماندگاری یك رژیم غذایی ازجمله سخت ترین جای موضوع به شمار می رود. به همین علت آوردن برخی غذاهای چربی سوز موثر می تواند هم در ایجاد تنوع غذایی به افراد كمك كند و هم جای رژیم های سرسختانه كاهش وزن را تا حد بسیار زیادی بگیرد.

فلفل های تند چیلی:
دیگر لازم نیست تنها به دید یك چاشنی تند به فلفل چیلی نگاه كنید، بلكه تحقیقات اخیر نشان داده است، كاپسسین نام تركیبی در داخل این ماده غذایی است كه علاوه بر خاصیت آنتی اكسیدانی اش تاثیر فوق العاده ای در كاهش حجم چربی در افراد چاق دارد. این تركیب باعث افزایش سوخت و ساز در بدن می شود و در حقیقت احساس داغی در فرد روشن شدن موتور سوخت و ساز بدن است كه این گونه خود را به نمایش می گذارد.

كلم بروكلی:
این روزها در اكثر سالادها ردپایی ار كلم بروكلی به چشم می خورد كه نكته مثبتی در سفره های ما ایرانی ها محسوب می شود. كلم بروكلی بهتر است به شكل خام یا بخار پز مصرف شود. این ماده غذایی علاوه بر این كه یك فیبر مناسب و حجیم به شمار می رود به عنوان یك سركوبگر قدرتمند اشتها هم محسوب می شود كه بهتر است قبل از وعده غذایی ناهار و شام حداقل 150 تا 200 گرم آن با آب لیمو میل شود (به شكل سالاد برای یك فرد متوسط الجثه) .

گوشت بوقلمون:
بر خلاف تصورات عامه مردم گوشت بوقلمون به عنوان یكی از سالم ترین گوشت های حال حاضر در بازار ایران محسوب می شود كه گوشتی كاملا فاقد چربی است (در حد بسیار جزئی). فقط مراقب باشید در خرید این نوع پرنده موارد لاغر آن را خریداری كنید و ابتدا پوست آن را به طور كامل بكنید و سپس تنها گوشت آن را به فرم كبابی یا آب پز میل كنید. در هفته تا 2 وعده گوشت بوقلمون به اندازه هر بار 150 تا 250 گرم برای یك فرد متوسط الجثه كافی است تا هم حجم پروتئین مورد نیاز فرد را تامین كند و هم خاصیت كاهنده چربی در بدن ایفا كند.

لبنیات:
از لبنیات كم چرب هرگز غافل نشوید. در این بین ماست كم چرب و دوغ بدون گاز البته خانگی از بهترین نمونه ها به شمار می رود. حداقل در روز یك وعده ماست كم چرب معادل 100 گرم ماست را در وعده غذایی خود مخصوصا شام قرار دهید تا هم خوابی راحت و آسوده داشته باشد و هم از خاصیت چربی سوزی لبنیات بهره كافی ببرید.

تمشک چاقی را درمان می کند

49

  • شواني موگ متخصص و فارغ التحصيل دانشگاه «تگزاس وومن» كه اين تحقيق را انجام داده در آزمايشات خود از بافت‌هاي كشت شده از موش‌ها در آزمايشگاه استفاده كرده است.

صرف تمشك آبي مي‌تواند از بدن شما در برابر افزايش فشار خون محافظت كند. تمشك آبي حاوي تركيب زيست فعال آنتوسيانين‌ تاثير ضد فشار خوني دارد. افرادي كه در هفته حداقل يك نوبت از اين ميوه مي‌خورند، ده درصد كمتر از سايرين دچار افزايش فشار خون مي‌شوند.
متخصصان علوم تغذيه در يك تحقيق جديد خاطرنشان كردند كه تمشك آبي براي مقابله با چاقي موثر است.

اين متخصصان مي‌گويند خوردن تمشك آبي به دليل مقابله با رشد سلول‌هاي چربي مي‌تواند راه‌كاري موثر براي مقابله با چاقي باشد.

شواني موگ متخصص و فارغ التحصيل دانشگاه «تگزاس وومن» كه اين تحقيق را انجام داده در آزمايشات خود از بافت‌هاي كشت شده از موش‌ها در آزمايشگاه استفاده كرده است.

به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس، موگ روي «پلي‌فنول‌هاي» موجود در اين ميوه مطالعه كرده و به خاصيت اين تركيب براي مقابله با محتوي چربي در بدن پي برده است.

تمشك آبي سرشار از نوعي ترکيب به نام «آنتوسيانين» است که عامل رنگ آبي اين ميوه است. اين ترکيب، التهاب را کاهش مي‌دهد، از بدن در برابر سرطان محافظت مي‌کند و براي سلامت چشم، عروق سرخرگي و مغز نيز مفيد است.

ميوه‌هايي که مانند تمشك آبي رنگ آبي و قرمز پررنگ دارند سرشار از آنتي اکسيدان هستند که خاصيت ضد پيري و ضد التهاب دارند. توت فرنگي، تمشک، تمشک آبي، انار و آلبالو همه در اين دسته از ميوه‌ها قرار مي گيرند.

بنابراين گزارش، مصرف تمشك آبي مي‌تواند از بدن شما در برابر افزايش فشار خون محافظت كند. تمشك آبي حاوي تركيب زيست فعال آنتوسيانين‌ تاثير ضد فشار خوني دارد. افرادي كه در هفته حداقل يك نوبت از اين ميوه مي‌خورند، ده درصد كمتر از سايرين دچار افزايش فشار خون مي‌شوند.

آنتوسيانين‌ها متعلق به خانواده تركيبات زيست فعالي به نام فلاوونوئيدها هستند كه در اكثر انواع توت‌ها و تمشك‌ها، آب پرتقال خوني، انگور فرنگي سياه و تمشك آبي به وفور يافت مي‌شوند. انواع ديگري از فلاوونوئيدها در ساير ميوه، سبزيجات، دانه‌ها و گياهان يافت مي‌شوند. اين تركيبات نقش مفيدي در كاهش خطر بروز بيماريهاي قلبي و عروقي دارند.

بد غذا بخوریم افسرده می شویم

1074_629

  • اين در حالي است که نوع ديگري از چربي‌ها که در ماهي‌ها، روغن‌هاي گياهي و روغن زيتون يافت مي‌شوند مي‌توانند خطر ابتلا به علائم افسردگي را تا حد زيادي کاهش دهند.

 

حقيقات انجام شده توسط پژوهشگران اسپانيايي روي عادات غذايي 12 هزار و 59 فرد دانشگاهي نشان داده است افرادي كه چربي‌هاي ترانس زياد مصرف مي‌كنند 50 درصد بيش از سايرين در معرض افسردگي قرار دارند. برخلاف آنها افرادي كه اهل مصرف چربي‌هاي يك ظرفيتي غيراشباع هستند كمتر از سايرين به افسردگي دچار مي‌شوند. به گفته متخصصان داشتن يك رژيم سالم غذايي نه تنها خطر ابتلا به ناراحتي‌هاي قلبي و انواع سرطان‌ها را پايين مي‌آورد بلكه سلامت روان را هم تضمين مي‌كند. مثلا داشتن رژيم مديترانه‌اي مانع از بروز افسردگي مي‌شود برخلاف آن رژيم‌هاي غربي احتمال افسردگي را بالا مي‌برند. آلمودنا سانچز استاد طب پيشگيري از دانشگاه لاس پالماس دگران در اين باره گفت: هر چه قدر يک فرد بيش‌تر از چربي‌هاي ترانس استفاده کند به همان ميزان با احتمال بيش‌تري تحت تاثير اثرات مخرب ناشي از آن قرار خواهد گرفت.
اين در حالي است که نوع ديگري از چربي‌ها که در ماهي‌ها، روغن‌هاي گياهي و روغن زيتون يافت مي‌شوند مي‌توانند خطر ابتلا به علائم افسردگي را تا حد زيادي کاهش دهند.
البته بايد توجه داشت اين مطالعات روي افرادي انجام شد که ميزان مصرف چربي‌هاي ترانس در آن‌ها کم بود با اين حال محققان متوجه شدند خطر ابتلا به افسردگي در اين افراد تا 50درصد بيش‌تر از ديگران است که اين موضوع نشان مي‌دهد رژيم غذايي که هر فرد مصرف مي‌کند نقش بسيار مهمي در وضعيت روحي او بازي مي‌کند.
در حال حاضر نزديک به150ميليون نفر در جهان از علائم افسردگي رنج مي‌برند که اين آمار در طول سال‌هاي گذشته رشد چشم‌گيري داشته است. دانشمندان معتقدند تغيير در رژيم غذايي انسان‌ها از مهم‌ترين عوامل بروز اين حالت در جامعه مدرن امروز شده است.

لاغر شدن با خوردن پرتقال

445_844

 

  • در یک جمع‌بندی باید گفت که پرتقال باید دربخشی از هر نوع رژیم سالمی گنجانده شود. این میوه می‌تواند باعث پیشگیری از بیماری‌های گوناگون شود و حتی به شما در کاهش وزن کمک کند.

 

رتقال میوه‌ای بسیار مغذی است که باید بخشی از رژیم غذایی شما را تشکیل دهد. این میوه زمستانی دارای چند ماده مغذی مهم است و به روش‌های گوناگون از بدن شما محافظت می‌کند.

به گزارش ایزاین آرتیکلز، 5فایده خارق‌العاده پرتقال به شرح ذیل است:
التیام بخش آرتریت: پرتقال سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی از قبیل فلاونوئید، فیتونوترینت و ویتامینC است. یکی از فواید اصلی آنتی‌اکسیدان‌ها، کاهش التهاب بدن است. آرتریت یک نوع التهاب مفاصل و مولد درد، تورم، سفتی، سختی و سرخی است. با خوردن پرتقال شما می‌توانید از تمامی علائم دردناک آرتریت دوری کنید.

چربی‌سوز: یکی از فایده‌های اصلی پرتقال برای سلامتی بدن این است که میان وعده‌ای کامل برای از دست دادن چربی‌های اضافه بدن است. یک پرتقال متوسط، حاوی تنها 62کالری و در عین حال سرشار از چندین مواد مغذی چربی‌سوز است. پتاسیم و ویتامین B1 موجود در این میوه باعث تشدید سوخت‌وساز بدن می‌شود، این در حالی است که دارای مقدار بسیار زیادی فیبر خوراکی است که به کاهش اشتها کمک می‌کند.

روده‌های سالم: یکی دیگر از فایده‌های حیرت‌آور پرتقال این است که حاوی 2ماده مغذی تقویت‌کننده روده‌هاست. فیبر خوراکی موجود در این میوه باعث افزایش حرکات طبیعی روده‌ها می‌شود و با بیماری‌های روده‌ای مقابله می‌کند. ضمن اینکه ویتامین C پرتقال می‌تواند از سرطان و زخم‌های معده نیز پیشگیری کند.

کاهش‌دهنده سطح کلسترول خون: خون شما محتوی 2 نوع کلسترول است؛ لیپوپروتئین کم‌چگالی یا کلسترول بد (LDL) و لیپوپروتئین پرچگالی یا کلسترول خوب (HDL).

کلسترول بد به دیواره‌های شریانی می‌چسبد و سرانجام میزان خونی را که می‌تواند به قلب و دیگر اندام‌های حیاتی برسد، محدود می‌کند. کلسترول خوب می‌تواند این کلسترول بد مخرب را از دیواره‌های شریانی بزداید و آن را به خارج از بدن منتقل کند. اکثر مواد مغذی پرتقال، نظیر فیبر خوراکی، فیتونوترینت و ویتامینC، سطح کلسترول بد خون را کاهش می‌دهند. این نه تنها یکی از فواید ممتاز پرتقال برای سلامتی انسان به شمار می‌رود، بلکه خطر ابتلای شما به بیماری‌های قلبی را نیز کم می‌کند.

سیستم ایمنی قوی: این گزارش می‌افزاید، پرتقال بهترین منبع قابل دسترس ویتامینC است و در هر 100 گرم پرتقال 53/2میلی‌گرم ویتامین C وجود دارد. یکی از نقش‌های اصلی ویتامین C تقویت تولید سلول‌های سفید خون است (سلول‌هایی که به‌عنوان بخشی از سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با باکتری و بیماری‌ها عمل می‌کنند). بنابراین چنانچه کمی احساس ناخوشی و کسالت دارید، با اشتها پرتقال میل کنید و از فواید شگفت‌انگیز آن برای سلامتی بدن بهره‌مند شوید.

در یک جمع‌بندی باید گفت که پرتقال باید دربخشی از هر نوع رژیم سالمی گنجانده شود. این میوه می‌تواند باعث پیشگیری از بیماری‌های گوناگون شود و حتی به شما در کاهش وزن کمک کند.

برای درمان التهاب مفاصل چه غذاهایی بخوریم

anti-inflammatory-food-660x330

 

  • اگر می خواهید روده ای سالم داشته باشید کمی بادم خرد شده در کفیر بریزید و میل کنید. کفیر هم مانند تمام محصولات لبنیاتی هزاران باکتری و پروبیوتیک های مفید در شکم تولید می کند.

 

اگر از التهاب رنج میبرید شاید داروهای ضد التهاب را به صورت روزانه مصرف کنید اما خبر خوش برای شما این است که با ترکیب‌های غذایی اصولی می‌توانید کلاً داروهای ضد التهاب را فراموش کنید.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ هنگامی که برخی غذاها با یکدیگر ترکیب می شوند باعث تولید فواید سلامتی ضد التهاب می شوند و به طور کلی فواید بیشتری نسبت به جداگانه خوردن این غذاها خواهند داشت. نگاهی به ترکیب غذاهایی که در زیر آورده ام بیندازید تا پی ببرید که چرا همیشه دو تا بودن بهتر از یکی بودن است.

سبزیجات برگ دار + روغن زیتون

چه کسی گفته است که روغن دشمن بدن ماست؟ تحقیقات نشان داده است که ترکیب سبزیجات و یکی از منابع چربی سالم جذب آنتی اکسیدان هایی مثل لوتین و بیتا کاروتین را بیشتر می کند. لوتین آنتی اکسیدان موجود در سبزیجات است که به کاهش دهنده التهاب در چشم ها معروف است. بنابراین از اختلالات عصبی مثل دژنراسیون ماکولا نیز جلوگیری می کند. بتاکاروتین نیز التهاب را در سنین بالا کاهش می دهد. ازین پس کمی روغن زیتون روی سالاد بریزید تا از فواید بی نظیر آن بهره مند شوید.

اسفناج + بلوبری

با بلوبری و اسفناج اسموتی درست کنید و قبل و بعد از ورزش میل کنید. در یکی از تحقیقات ورزشکارانی که به مدت ۶ هفته هر روز بلوبری مصرف می کردند التهابات پس از ورزش را در خود کاهش داده اند. همچنین در تحقیق دیگری نیز به این نتیجه رسیده اند که اسفناج می تواند تنفس و جریان اکسیژن در طول ورزش را تقویت کند. نیترات موجود در اسفناج به ماهیچه ها کمک می کند عملکرد بهتری هنگام ورزش داشته باشند. از طرفی هم بلوبری درد ماهیچه ها پس از ورزش را کاهش می دهد.

عدس + لیمو

یائسگی زودرس نشان دهنده کمبود آهن (آنمی) در بدن شماست. (سلول های قرمز خونی بسیار کم در اثر فقدان آهن) کمبود آهن به دلیل پاسخ التهابی ایجاد می شود و مقدار آهن موجود دربدن را کاهش می دهد. خوردن غذاهای حاوی آهن مثل عدس و لوبیا همراه با مرکباتی سرشار از اسید اسکوربیک و کاروتنوئید مثل لیمو جذب آهن بدن را افزایش می دهد.

سیب زمینی شیرین + فلفل

سیب زمینی های شیرین فقط یک غذای خوشمزه نیستند بلکه فوایدی فراتر از آن برای بدن ما دارند. افزودن کمی فلفل روی غذاهای نارنجی رنگ سرشار از بتاکاروتن مثل سیب زمینی شیرین و کدو حلوایی جذب ویتامین A را بالا می برد. ویتامین A برای التهابات پوستی مثل آکنه بسیار مفید است.

بادام + کفیر

اگر می خواهید روده ای سالم داشته باشید کمی بادم خرد شده در کفیر بریزید و میل کنید. کفیر هم مانند تمام محصولات لبنیاتی هزاران باکتری و پروبیوتیک های مفید در شکم تولید می کند. بنابراین کفیر همراه با بادام بخورید تا باکتری های سالم روده را تقویت کنید. فیبر لایه پوست نازک روی بادام به عنوان پری بیوتیک عمل می کند و پروبیوتیک های موجود در کفیر را تغذیه می کند در نتیجه باکتری های روده ای محافظی تولید می کند که با التهابات روده ای مبارزه می کنند.

تمشک + انگور

این دو میوه سرشار از آنتی اکسیدان هستند. علم ثابت کرده است که در مورد آنتی اکسیدان ها همیشه دوتا بهتر از یکی عمل می کند. تمشک دربردارنده الاجیک اسید است که توانایی و عملکرد کورستین موجود در انگور را تقویت می کند. وقتی این ماده با هم ترکیب می شوند خاصیت ضدالتهابی پیدا می کنند. همانطور که در تحقیقات ثابت شده است این ترکیب می تواند بیماری قلبی عروقی، پوکی استخوان و سرطان ریه را نیز کاهش دهد.

درست است که سیر و پیاز دهان را بدبو می کنند اما بهترین افزودنی برای غلات کامل مثل برنج قهوه ای و ماکارونی گندم هستند. ترکیب این سه ماده غذایی جذب زینک بدن را بالا می برند. کسانی که سن بالایی دارند و قرص زینک مصرف می کنند خطر ابتلا به بیماری های التهابی مزمن را در خود کاهش می دهند. (بیماری هایی چون تصلب شرایین، سرطان، نورون های حرکتی و اختلالات ایمنی بدن)