چرا باید گوجه سبز را باید با برگ بخریم

  • نکته – بنزوئيك كه به‌طور طبيعي در گوجه سبز وجود دارد، تركيبي است كه خاصيت ضد‌ميكروبي دارد بنابراين اين ميوه مي‌تواند به‌عنوان يك پاك‌كننده طبيعي دستگاه گوارش به شمار رود

 

گوجه‌سبز يكي از ميوه‌هاي آشناي بهاري است. از آن نوع ميوه‌هايي كه پيش  از آمدن بهار انتظارش را مي‌كشند. حالا ديگر اين انتظار به سرآمده و سبد ميوه‌هاي خيلي از خانه‌ها پر است از گوجه‌ ‌سبزهاي بهاري؛ ميوه‌هاي خوش طعم و رنگي كه كوچك و بزرگ براي خوردنش لحظه شماري مي‌كنند. عجله نكنيد، تازه در آغاز راه‌هستيد و فرصت داريد تا دل‌تان مي‌خواهد گوجه‌سبز نوش‌جان كنيد؛ اما بد نيست قبل از آن نگاهي هم به دنياي پرخاصيت اين ميوه كوچك اما پر فايده بيندازيد.


5021_807

    فشار خون‌ را كنترل كنيد!

كاهش فشار خون يكي از اثرات درماني منحصر به فرد گوجه‌ سبز است. خوردن گوجه سبز فشار بالاي خون شما را تحت كنترل در‌مي‌آورد، چربي خون ‌را كاهش مي‌دهد، رسوبات را از خون حذف مي‌كند و عملكرد معده-روده‌اي را نيز تنظيم مي‌كند. علاوه بر اين، باعث تعادل اسيد و باز در جريان خون مي‌شود و به‌همين‌دليل مي‌تواند در درمان حالت اسيدي خون مفيد باشد. اين ميوه اثرات قابل توجهي در جلوگيري از بيماري‌هايي مانند چربي خون بالا، پيري سلول و حتي درمان سرطان دارد. مطالعات نشان داده اين ميوه مي‌تواند در درمان تومورها هم موثر باشد. بنزوئيك كه به‌طور طبيعي در گوجه سبز وجود دارد، تركيبي است كه خاصيت ضد‌ميكروبي دارد. بنابراين اين ميوه مي‌تواند به‌عنوان يك پاك‌كننده طبيعي دستگاه گوارش هم به شمار رود. علاوه بر اين، خيلي از تحقيقات از خاصيت ضد‌قارچي و ضد‌باكتريايي اين ميوه خبر مي‌دهند. از سوي ديگر به‌دليل وجود اسيد اسكوربيك (ويتامينc) اين ميوه براي افراد مبتلا به نقرس هم يكي از انتخاب‌هاي ايده‌آل است. در كنار تمام اين موارد بايد به خاصيت مسهلي گوجه سبز هم اشاره كرد.


 

    رفع بوي بد دهان با گوجه سبز

گياه‌شناسان اعتقاد دارند خوردن گوجه سبز براي رفع بوي بد دهان مفيد است. اما خواص گوجه‌ سبز بهاري تنها به ميوه آن منحصر نمي‌شود، چرا كه پختن برگ‌هاي درخت گوجه سبز البته در سركه، مي‌تواند در درمان كرم‌هاي حلقوي معده و روده موثر باشد.  به عبارت ديگر جوشانده 25 تا 30 گرم برگ درخت گوجه سبز، كشنده انگل‌هاي معده است و اين خاصيت در هسته گوجه سبز هم وجود دارد. البته فراموش نكنيد برگ گوجه سبز نفاخ بوده و براي معده مضر است، مگر آن‌كه همراه با يك مسهل خورده شود. پس اگر مي‌خواهيد از همه خواص اين ميوه بهره ببريد، بهار امسال اين ميوه را با بر‌گ‌هايش تهيه كنيد.


 

نکته – بنزوئيك كه به‌طور طبيعي در گوجه سبز وجود دارد، تركيبي است كه خاصيت ضد‌ميكروبي دارد بنابراين اين ميوه مي‌تواند به‌عنوان يك پاك‌كننده طبيعي دستگاه گوارش به شمار رود

 


 

   درمان كم‌خوني با گوجه سبز

اگر به مشكل شب‌كوري دچاريد خوردن گوجه سبز را فراموش نكنيد، چون مصرف گوجه سبز براي درمان شب‌كوري، مفيد است و همچنين بيماري‌هاي نقرس، رماتيسم و تصلب شرائين هم با خوردن گوجه سبز بهبود پيدا مي‌كنند. مي‌توانيد روي خواص گوجه سبز حتي به‌صورت خشك شده هم حساب كنيد، چون خشك شده اين ميوه هم براي درمان اعصاب و كم‌خوني مفيد است. ضمن اين‌كه مدر است و اعمال كليه‌ها را تنظيم مي‌كند.


 

  با سبزي‌هاي  كوهي بخوريد

اگر نگران طبيعت سرد گوجه سبز هستيد مي‌توانيد آن را به رسم هم‌وطنان شهرهاي شمالي كشور با سبزي‌هاي كوهي مثل نعنا كه خاصيت گرم دارند، مصرف كنيد. به اين ترتيب ديگر لازم نيست نگران حالت نفاخ گوجه سبز باشيد. يادتان باشد گوجه سبز را بيشتر از 4 روز در يخچال نگهداري نكنيد چون از اين به بعد اين ميوه به‌تدريج خواص خودش را از دست مي‌دهد.


5022_575

   ارزش غذايي گوجه سبز

 

  •   كربوهیدرات 51/8 گرم
  •   چربی 84/2 گرم
  •   پروتئین 6/1 گرم
  •   فیبر خام 5/0 درصد

با مصرف 100گرم گوجه سبز، 5 درصد ویتامین A، 1/2‌درصد ویتامین B1، 9/1 درصد ویتامین B2   ، 8/2 درصد نیاسین، 13 درصد ویتامین c، 1/5 ‌درصد كلسیم، 2/2 درصد فسفر، 5‌درصد آهن و 6/3 درصد پتاسیم  نیاز بدن شما در روز تامین می‌شود.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *