گردو می تواند به درمان دیابت کمک کند

2767_477

  • دو ماده‌اي كه بسياري نسبت به آن آلرژي دارند. تحقيقات قبلي نشان داده،  مصرف مقادير كمي از هسته‌هاي روغني مي‌تواند خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي، بعضي انواع سرطان، ديابت نوع۲ و بعضي مشكلات بهداشتي ديگر را كاهش دهد.

 

يك مشت گردو دو برابر ساير هسته‌هاي روغني،  آنتي‌اكسيدان دارد پس مي‌تواند خودش را به‌عنوان عنصر جوان‌سازي معرفي كند. براساس آخرين تحقيقات دانشمندان، گردو را به‌عنوان سالم‌ترين هسته روغني در آجيل معرفي مي‌كنند چون آنتي‌اكسيدان موجود درآن بيشتر از ساير هسته‌هاي روغني است و شما براي حفظ سلامت بايد گردو را به فهرست غذايي خودتان اضافه كنيد. تحقيقات دانشگاه پنسيلوانيا ثابت مي‌كند، گردو از ساير هسته‌هاي روغني مانند بادام زميني، پسته، فندق و بادام سالم‌تر است. همه هسته‌هاي روغني به‌عنوان موادي سالم و مغذي شناخته شده است كه ويتامين‌ها و مواد معدني متعدد و فيبر دارد. اين‌گونه هسته‌هاي روغني در عين حال فاقد فرآورده‌هاي شيري و گلوتن است؛ دو ماده‌اي كه بسياري نسبت به آن آلرژي دارند. تحقيقات قبلي نشان داده،  مصرف مقادير كمي از هسته‌هاي روغني مي‌تواند خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي، بعضي انواع سرطان، ديابت نوع۲ و بعضي مشكلات بهداشتي ديگر را كاهش دهد. به گفته جو وينسون، سرپرست اين تحقيقات، براي بهره‌برداري از خواص گردو بايد آن را به شكل بو نداده استفاده كرد. به گفته دكتر وينسون، حرارت ناشي از بو دادن هسته‌هاي روغني، ميزان آنتي‌اكسيدهاي آن‌ها را كاهش مي‌دهد. او مي‌گويد، مردم معمولا گردو را به‌صورت بو نداده و طبيعي مي‌خوردند در نتيجه از آنتي‌اكسيدان‌هاي آن استفاده كامل را مي‌كنند.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *