آموزش درست کردن لقمه سوخاری پنیر و گردو

یک صبحانه سوخاری خوشمزه را یادتان می دهیم با ما باشید با آموزش درست کردن لقمه سوخاری پنیر و گردو در ادامه مطلب .

 

آموزش درست کردن لقمه سوخاری پنیر و گردو ، مواد لازم  :

خمیر یوفکا یک بسته
 پنیر سفید صبحانه هر نوعی که دوست دارید  یک بسته
گردو خرد شده یک مشت
 تخم مرغ دو عدد
شیر دو قاشق غذاخوری
زعفران یک قاشق چایخوری
پودر سوخاری ( بدون ادویه ) و یا پودر نان و کنجد به میزان لازم

 

آموزش درست کردن لقمه سوخاری پنیر و گردو:

روی خمیر یوفکایمان پنیر و گردو می گذاریم و به هر طریقی که دوست داریم می پیچیم و بعد داخل مایه تخم مرغ و شیر و زعفران می زنیم و سپس داخل کنجد و یا پودر سوخاری می غلتانیم تا جایی که همه ی قسمت های آن پوشانده شود. و سپس داخل روغن سرخ می کنیم. به همین سادگی و به همین خوشمزه گی.

 

 

 

آموزش درست کردن ترشی گوجه سبز

گوجه سبز یک میوه پرخاصیت است در این جا به شما دوستان به آموزش درست کردن ترشی گوجه سبز را بیان می کنیم .
آموزش درست کردن ترشی گوجه سبز ، مواد لازم :

گوجه سبز 1 کیلو
 شکر  250 گرم
 سرکه  2 پیمانه
 دارچین  1 قاشق چایخوری

آموزش درست کردن ترشی گوجه سبز :
سرکه، دارچین و شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. بعد از جوشیدن گوجه سبز را به مواد اضافه میکنیم و اجازه می دهیم تا یکی دو جوش بخورد سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود و آن را درون ظرف مورد نظر که اکثرا از ظروف شیشه ای استفاده می شود ریخته درب آن را می بندیم و در جای خنک قرار می دهیم. ترشی بعد از چند روز آماده استفاده است.

آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

با بادمجان ترشی را به روش های مختلف می توان درست کرد همراه ما باشید با آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر در ادامه مطلب .
آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر ، مواد لازم :

 سبزی ترشی  1/5 كيلو
 ادويه  يك قاشق سوپخوری
 نمک  يك قاشق سوپخوری
 بادمجان قلمی کوچک  3 كيلو
 سرکه به میزان لازم

آموزش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر :
سبزي ترشي شامل جعفري، نعناع، ترخون و در صورت امكان كمي سبزيهاي معطر محلي است. سبزيها را پس از پاك كردن و شستن روي يك پارچه تميز پهن كرده و مي گذاريم يك شبانه روز بماند تا آب آنها كاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد مي كنيم.
براي تهيه اين ترشي از بادمجان هاي كوچك استفاده مي كنيم. اگر بادمجان ها خيلي ريز و كوچك باشد، كلاهك سبز آن را بر نمي داريم و به همين ترتيب آنها را در حاليكه يك برش3 سانتيمتري در وسط بادمجان ها ايجاد كرده ايم، در سركه مي جوشانيم. به طوري كه براي هر يك كيلو، يك ليوان سركه لازم است. ظرف را روي حرارت ملايم قرارمي دهيم تا بادمجان ها كمي بپزد، ولي له نشود.
سبزي ترشي خرد شده را درظرف تقريباً بزرگي مي ريزيم وسير، نمك و ادويه را به آن اضافه مي كنيم . بعد ازمخلوط كردن آنها، شكم بادمجان ها را ازاين مخلوط پرمي كنيم و در ظروف مخصوص ترشي مي ريزيم . سپس روي مواد سركه مي ريزيم تا سركه روي بادمجان ها را بگيرد. در آنها را محكم مي بنديم و در جاي خنك نگه مي داريم.

نكات تغذيه اي :
خوردن ترشي به همراه غذا باعث افزايش اشتها مي شود. همچنين به علت دارا بودن سركه باعث هضم بهتر غذا و چربي ها ميشود. اگر در صورت خوردن يك غذاي چرب احساس سنگيني كرديد، با خوردن مقداري ترشي يا آبليمو يا آبغوره كه همگي خاصيت اسيدي دارند، حالتان بهبود خواهد يافت.

 

تذكر:
در مصرف ترشي نبايد زياده روي كرد.همانطور كه اشاره شد ترشي خاصيت اسيدي دارد ، بنابراين افرادي كه دچار ناراحتي معده هستند نبايد آن را مصرف كنند.
اين ترشي به علت دارا بودن بادمجان، براي افرادي كه به آن حساسيت دارند مناسب نيست.

 

 

دستور پخت خورش آلو اسفناج

اگر گیاهخوار هستید در این جا یک خورش گیاهی را آموزش می دهیم باما باشید با دستور پخت خورش آلو اسفناج ، توجه کنید مواد لازم این خورش برای 4 نفر می باشد .

 

 

فصل اسفناج که می شود خورش آلو اسفناج اولین غذایی است که به ذهن خانم های خانه می افتد ولی لابد می خواهید بگویید از وقتی گیاهخوار شده اید لب به این غذا نزده اید.

دستور پخت خورش آلو اسفناج ، مواد لازم برای 4  نفر :

 اسفناج خرد شده  500 گرم
 آلوبرقانی  200 گرم
 قارچ دکمه‌ای 250 گرم
 پیاز متوسط  1 عدد
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
ادویه دلخواه 1 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم

دستور پخت خورش آلو اسفناج  :
ابتدا اسفناج را پاك كرده و بشویيد. بعد از آنکه کاملا خشک شد، آن را به صورت قطعات درشت خرد كنيد. آلوبرقانی را بشویید و حدود نیم ساعت آن را خیس کنید. قارچ دکمه‌ای را خوب بشویید و  به صورت درسته در غذا استفاده کنيد.

سپس پیاز را به صورت نگيني خرد کنید. در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، پیاز را داخل روغن تفت دهید تا سبک شده و طلایی شود. بعد زردچوبه و ادویه را اضافه كرده و مخلوط كنيد.

در این زمان باید آلو و قارچ را به پیاز داغ اضافه کرده و کمی تفت دهيد. بعد از دو تا سه دقيقه اسفناج خرد شده را افزوده و با بقيه مواد تفت دهيد. نصف ليوان آب هم اضافه كنيد. صبر کنید تا مواد بپزند و خورش جا بيفتد.

شکر و آبلیمو را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. در آخر پخت، نمک و مخلوط شكر و آبليمو را به خورش اضافه كنيد. بعد از چند دقيقه خورش شما آماده است.

به روش دیگر:
در این خورش از قارچ هاي درشت به صورت ورقه‌ای نيز می توانيد به جای قارچ دکمه‌ای استفاده كنيد.

فوت‌وفن :
اين خورش نبايد آبكی باشد. پس به ميزان آبی كه اضافه می كنيد خوب دقت كنید. همچنين اجازه دهيد خورش خوب جا بيفتد.

آموزش درست کردن ترشی زیتون پرورده

زیتون دارای خواص زیادی می باشد اگر آن را دوست ندارید به تنهایی مصرف کنید در این جا به آموزش درست کردن ترشی زیتون پرورده که بسیار خوشمزه هست اشاره می کنیم ..

 

زیتون پرورده توی شمال با ترکیب رب انار و گردو روغن زیتون و سبزی های محلی و افزودنی هایی مثل دونه انار خشکیده درست می شود. تو تهران و بقیه ی شهرها سبزی های تازه ی شمالی گیر نمی آید و دونه انار خشک هم ممکنه تو فروشگاه های محصولات شمال پیدا بشود. سعی کنید حداقل رب انار رو از این فروشگاههای محصولات شمال و به صورت باز بخرید چون خیلی مزه اش متفاوته و بهتر از رب انارای بسته بندی است. برای سبزی هم جایگزین وجود داره که تو دستور می خوانید.

 

 

آموزش درست کردن ترشی زیتون پرورده ، مواد لازم:

 

زیتون هسته گرفته نیم کیلو
رب انار یک پیمانه و نیم
گردو چرخ کرده 250 تا 300 گرم
آبلیمو دو قاشق
نعنا خشک سابیده یک قاشق مرباخوری
آویشن ساییده شده یک قاشق چایخوری
دانه انار خشک 2-1 قاشق

 

 

 

 

آموزش درست کردن ترشی زیتون پرورده :
اگه زیتون شور و ترش بود 1 ساعت تو آب خیس کنیدش، مواظب باشید بیشتر تو آب نمونه چون بی مزه می شه ( هر چی زیتون کمتر شور باشه، کمتر باید تو آب بمونه، راه درستش اینه که نیم ساعت که گذشت بچشیدش و اگه یه شوری معمولی داشت از آب درش بیارین). زیتون رابریزید تو سبد، آبش که رفت بریزید تو یه کاسه بزرگ و رب انار و آبلیمو رو اضافه کنید. خوب هم بزنید و بقیه مواد را اضافه کنید. خوب که مخلوط کردید 1 ساعت بگذارید تو یخچال تا خنک شود یا اگر عجله دارید همونطوری بخورید. میل خودتونه!

شیوه درست کردن شیره انگور در خانه

شیره انگور خواص زیادی دارد بخصوص برای افراد کم خون در این مطلب به بیان شیوه درست کردن شیوه انگور در خانه می پردازیم .
در کل ایران نزدیک به 100 نوع انگور کشت می‌شود. البته فکر نکنید که از هر نوع انگوری شیره می‌گیرند، خیر.

در واقع انگورهایی که درشت و خیلی شیرین بوده و در موقع رشد کمتر آب خورده باشند- یعنی درختشان کمتر آبیاری شده باشد- به درد شیره‌ گرفتن می‌خورند.

شیره
(گاش انگور) در گیلان، (دیو انگور) در مازندران،(انگور فرنگی) در استان مرکزی،(انگور عسگری) در اردبیل و اطراف تبریز و (انگور فخری و گزنه‌ای) در همدان کمتر به صورت عادی مصرف می‌شوند و دلیل تولید آنها، گرفتن شیره از این نوع انگورهاست.

شیوه درست کردن شیوه انگور در خانه :

بعد از شستن انگورها، آنها را له کرده و آب شان را می‌گیرند؛ سپس خاک سفید را به آن اضافه می‌کنند.

اما خاک سفید چیست؟
خاک سفید، خاکی است با ترکیب بالای املاح معدنی که در عطاری‌ها فروخته می‌شود. این نوع خاک در روستاهای اطراف ملایر استان همدان به مقدار زیاد یافت می‌شود.

خاک سفید را معمولا زیر آفتاب یا روی بخاری حرارت می‌دهند، سپس به آب انگور اضافه می‌کنند، چون خاک حرارت ندیده باعث گل‌ آلود شدن آب انگور می‌شود.

در ضمن ممکن است اگر خاک سفید را به آ‌ن اضافه نکنند، در موقع جوشاندن، آب انگور ترش شود و به اصطلاح نجس شود.

آب انگوری که به آن خاک سفید اضافه کرده‌اند را یک شب نگه می‌دارند، سپس به وسیله پارچه‌های مخصوص، آن را صاف کرده و خاک را از آن جدا می‌کنند. بعد آب انگور جدا شده از خاک را بعد از 2 ساعت می‌جوشانند.

تولید کنندگان شیره سنتی معتقدند اگر آب انگور جدا شده از خاک سفید را از اول در ظرف‌های بزرگ “رویی”‌ بریزند و بجوشانند، آب انگور زودتر قوام می‌آید و زودتر به مرحله کش دار شدن می‌رسد و رنگ قهوه‌ای روشن و شفاف خواهد داشت.

اما اگر آب انگور جدا شده از خاک سفید را از اول در دیگ‌های “مسی” بریزند و در آنها بجوشانند، زمان بیشتری طول می‌کشد تا آ‌ب انگور قوام بیاید و کش دار شود و در نتیجه به‌خاطر جوشیدن زیاد، تیره‌رنگ می شود و محصول نهایی هم سفت‌تر خواهد بود.

 

نکته 1:
شیره انگور ملایر، سفت و رنگ آن قهوه‌ای خیلی روشن است.
شیره انگور همدان شل‌تر، شیرین‌تر و پررنگ‌تر از شیره ملایر است.
شیره اردبیل شل‌تر و پررنگ‌تر از شیره همدان است.
شیره خرما هم، که به رنگ قهوه‌ای سوخته است و معمولا از شیره انگور اردبیل شل‌تر است.

نکته 2:
شیره ای که در بازار به نام شیره کشمش عرضه می‌شود، درواقع همان شیره انگور است، ولی چون آذری ‌زبان‌ها به انگور عسگری (کشمش) می‌گویند، روی قوطی این نوع شیره به جای شیره انگور، شیره کشمش نوشته شده است.

آموزش درست کردن مربای سیب و کشمش

سیب میوه ای است که می توان یک مربای همه پسند با آن درست کرد در این جا به آموزش درست کردن مربای سیب و کشمش می پردازیم.
آموزش درست کردن مربای سیب و کشمش ، مواد لازم  :

سیب  2 کیلو گرم
شکر  2 کیلو گرم
 کشمش 1 لیوان
 لیمو ترش 2 عدد
چوب دارچین 2 عدد

 

آموزش درست کردن مربای سیب و کشمش :
ابتدا پوست سیب ها را بگیرید به صورت درشت خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و دارچین و شکر و کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنید و کمی آب بریزید تا بجوشد.

بعد از اینکه آب مربا جوشید داخل قابلمه آب دو عدد لیمو را هم اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد و آب آن غلیظ شود.

شیوه درست کردن مربای آلوئه ورا

آلوئه ورا یک گیاه پرخاصیت می باشد که برای پوست اثرات مفید بسیاری دارد در این جا به شیوه درست کردن مربای آلوئه ورا اشاره می کنیم .
شیوه درست کردن مربای آلوئه ورا ، مواد لازم:

 آلوئه ورا تازه پوست گرفته و خردشده  یک کیلوگرم
 شکر  یک کیلوگرم
 آب  ۷۰۰ گرم
 اسانس آلوئه ورا  ۲ قطره
 آبلیموی تازه  یک قاشق غذاخوری

شیوه درست کردن مربای آلوئه ورا :
۱ – آلوورا را پوست بگیرید و ژل‌های وسط آن را بیرون بیاورید و به صورت حبه‌ای خرد کنید.
۲ – آلوورای خرد شده را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید.
۳ – بعد از اینکه آلوورا را از داخل فریزر بیرون آوردید آنها را درون ظرف ریخته و ۲۰۰۰ گرم از شکر را روی آنها بریزید. سپس اجازه دهید ترکیب شکر و آلوورا به مدت ۲ تا ۳۳ ساعت در دمای محیط قرار بگیرد.
۴ – ترکیب شکر و آلوورا را روی حرارت بالا قرار‌دهید تا جوش بیاید. بعد از اینکه به جوش آمد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه و البته با در بسته اجازه دهید با حرارت سوزنی به مدت ۳۵ تا ۴۰۰ دقیقه دیگر بجوشد.
۵ – ۸۰۰ گرم باقیمانده از شکر را در این مرحله داخل ظرف ریخته و ۷۰۰۰ گرم آب را هم اضافه کنید. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.
۶ – سپس ترکیب آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا زمانی که به نقطه جوش برسد.
۷ – هنگام جوشیدن کف شکر سطح آب می‌آید که باید آنها را با یک قاشق بردارید.
۸ – حرارت گاز را ملایم کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت همین‌طور بجوشد.
۹ – وقتی که ترکیب کمی غلیظ شد آلوورا و شکری را که قبلا پخته‌‌اید روی شربت بریزید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، آبلیمو را هم اضافه کنید.
۱۰ – مربای شما آماده است فقط اجازه دهید که کاملا خنک شود و بعد اسانس آلوورا را به آن اضافه کنید.

نکته:
اگر نتوانستید اسانس آلوورا پیدا کنید می‌توانید وانیل را جایگزین آن کنید.

 

آموزش درست کردن نوشیدنی لیموناد هندوانه

می خواهید در تابستان یک نوشیدنی خنک و خوشمزه پرخاصیت بخورید با ما باشید با آموزش درست کردن نوشیدنی لیموناد هندوانه در ادامه مطلب.

 

 

آموزش درست کردن نوشیدنی لیموناد هندوانه ، مواد لازم  :

آب سرد ۴ پیمانه

یخ به مقدار لازم

شکر (دانه ریز) ۲/۳ پیمانه

آب لیموترش (تازه) ۳/۴ پیمانه

هندوانه (خرد شده و بدون دانه) ۶ پیمانه

برگ نعنا (جهت تزیین) مقداری

 

آموزش درست کردن نوشیدنی لیموناد هندوانه :

۱٫ هندوانه را داخل مخلوط کن ریخته تا کاملا پوره شود.

۲٫ سپس آب سرد +شکر+ آب لیمو ترش را اضافه نموده کمی هم زده مجددا چند پالس باهم مخلوط میکنیم.

۳٫ در لیوان های مورد نظر یخ ریخته و لیموناد را داخل لیوان ها میریزیم و با چند برگ نعناع تازه تزیین میکنیم.

 

 

نکات:

۱- مقدار شکرذکر شده تقریبی است میتوانید با توجه به ذائقه خودتون اضافه یا کم کنید.

۲- در مرحله اول بعداز میکس شدن هندوانه برای نتیجه بهتر میتوانید از صافی رد کنید و مجددا داخل دستگاه ریخته و بقیه مواد را اضافه کنید.

۳- حتما از لیوترش تازه استفاده کنید.

 

شیوه درست کردن نوشیدنی قهوه موکا شکلاتی

قهوه موکا یک قهوه خیلی خوشمزه می باشد در این جا به شما شیوه درست کردن نوشیدنی قهوه موکا شکلاتی را بیان می کنیم .

 

شیوه درست کردن نوشیدنی قهوه موکا شکلاتی ، مواد لازم  :

پودر قهوه ۱ قاشق چایخوری
شیر
۲ فنجان
 شکلات یا پودر کاکائو ۳ قاشق چایخوری
خامه ۱/۲ فنجان
شکر ۱ قاشق چایخوری
دارچین یا وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

 

 

شیوه درست کردن نوشیدنی قهوه موکا شکلاتی :

قهوه را دم کنید ( قهوه را با ۱ فنجان اب سرد مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مرتب بهم بزنید ، وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید ).

دو فنجان شیر را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، شکلات را به شیر داغ اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید تا شکلات در شیر حل شود سپس شکر ، خامه و قهوه دم کرده را به ان اضافه کنید.

تمام مواد را روی حرارت ملایم مدام بهم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسند ، پس از برداشتن از روی حرارت دارچین یا وانیل را اضافه کنید ؛ برای سرو قهوه موکا درون فنجان قهوه را ریخته و رویش را با خامه زده شده تزئین کنید.

 

نکته :

استفاده از شکر و خامه درون قهوه موکا سلیقه ای میباشد ؛ بهترین نوع قهوه برای قهوه موکا اسپرسو می باشد ؛ در صورت تمایل میتوانید مواد درون موکا را کم و زیاد کنید.