آموزش درست کردن سوسیس بندری

اگر غذاهای تند بندری را دوست دارید همراه ما باشید با آموزش درست کردن سوسیس بندری در ادامه مطلب .

 

آموزش درست کردن سوسیس بندری ، مواد اولیه  :

زردچوبه به میزان لازم

سیب زمینی  ۲عدد

سوسیس  ۳۰۰گرم (کوکتل)

رب گوجه فرنگی ۲قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

روغن به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

پیاز  ۲عدد

آموزش درست کردن سوسیس بندری

– جهت تهیه سوسیس بندری ابتدا سوسیس را به صورت حلقه ای خرد کنید

-پیاز را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید(میتوانید آن را رنده هم بزنید)

-سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید.

-داخل تابه مقداری روغن مایع و کمی زردچوبه بریزید.

-زردچوبه را در روغن هم بزنید تا یکدست شود.

-حرارت را بسیار ملایم کرده و پیاز را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید سرخ شود.

-داخل تابه دیگری کمی روغن بریزید.

-به آن رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را اضافه کنید. چند دقیقه با حرارت ملایم روی اجاق بگذارید تا خامی رب گرفته شود.سپس کمی آبجوش به آن اضافه کنید.

-سیب زمینی و سوسیس را جداگانه سرخ میکنیم.

-پیاز و سیب زمینی سرخ کرده را با هم مخلوط میکنیم.

-به سس کمی دیگر فلفل اضافه کرده و به همراه سوسیس به سیب زمینی و پیاز اضافه میکنیم.

-درب قابلمه را میگذاریم و ۵دقیقه با حرارت متوسط مواد را قرار میدهیم تا خوشمزه تر شوند!

 

 

نکات:

۱)این غذا به صورت تند سرو میشود.
۲)در صورت تمایل به جای رب از سس کچاپ استفاده کنید.
۳)این غذا را به صورت ساندویچی و با خیارشور و گوجه سرو کنید.
۴)اضافه کردن ۲قاشق غذاخوری آبلیمو و کمی زعفران آبکرده به سس این غذا را خوشمزه تر میکند.

دستور پخت قارچ شکم پر به سبک ایتالیایی

یک غذای ایتالیایی را در این جا به شما بیان می کنیم با ما باشید با دستور پخت قارچ شکم پر به سبک ایتالیایی در ادامه مطلب .مواد لازم برای 3 نفر می باشد و در کمتر از نیم ساعت آماده است .

 

دستور پخت قارچ شکم پر به سبک ایتالیایی ، مواد اولیه  : 

کره (یا مارگارین) ۱ قاشق سوپخوری

فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
ادویه ایتالیایی ۲ قاشق چایخوری
خرده نان (نرم) ۱ و نیم فنجان
فلفل دلمه ای (قرمز، خرد شده) ۱/۴ فنجان
پیازچه (خرد شده) ۱/۴ فنجان
قارچ (تازه، درسته) قارچ ۳۶ عدد متوسط، ۴۵۰ گرم
کره (یا مارگارین) ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پارمزان (در صورت تمایل، رنده شده) به میزان دلخواه

 

دستور پخت قارچ شکم پر به سبک ایتالیایی

برای تهیه این قارچ شکم پر فر را با دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید.
ساقه ی قارچ ها را بچرخانید تا از کلاهک آن جدا شوند. ساقه ها را ریز خرد کنید تا به اندازه ی ۱/۳ فنجان بشوند. کلاهک قارچ ها را کنار بگذارید.
۲ قاشق سوپخوری کره را در یک دیگچه۲۵ سانتی متری روی شعله ی نسبتاً زیاد آب کنید. ساقه های قارچ خرد شده، پیازچه و فلفل دلمه ای را به مدت ۳ دقیقه در کره تفت دهید تا پیاز ها نرم شوند و گاهی هم بزنید. از روی شعله بردارید. خرده های نان، ادویه ی ایتالیایی و نمک و فلفل را اضافه کنید. داخل کلاهک قارچ ها را با مخلوط خرده نان پر کنید.
۱ قاشق سوپخوری کره را در یک ماهیتابه ی مثلثی در فر آب کنید. قارچ ها را به شکلی که سمت پر شده ی آن رو به بالا باشد داخل تابه بگذارید. روی آن پنیر بپاشید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید.
فر را روی حالت کباب کردن بگذارید. قارچ ها را به شکلی که روی آن ۸ تا ۱۰ سانتی متر از قسمت حرارت دهنده ی فر فاصله داشته باشد به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه ای روشن شود کباب کنید. داغ سرو کنید.

 

آموزش درست کردن پیتزا ترکیه ای

یک غذای ترکی را در این جا به شما بیان می کنیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن پیتزا ترکیه ای در ادامه مطلب .

 

آموزش درست کردن پیتزا ترکیه ای ، مواد اولیه :

مواد لازم برای خمیر لاه ماجون :
آرد ۵ فنجان
شیر (یا آب) یک و نیم فنجان
روغن نباتی یک چهارم فنجان
نمک ۳ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
مایه خمیر ۱۰ گرم

 مواد لازم برای مخلوط گوشت  :
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
فلفل قرمز ۱عدد
فلفل سبز نصف فلفل
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا ۲ قاشق چایخوری
زیره آسیاب شده یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک و نیم قاشق چایخوری
نمک۲ قاشق چایخوری
جعفری کمی
روغن زیتون یک و نیم فنجان

 

دستور تهیه خمیر:
همه مواد خمیر را در کاسه یا میکسر مخلوط کنید. حدود ۵ دقیقه با دست ورز دهید و بگذارید دو ساعت بماند. خمیر لاه ماجون مانند خمیر پیتزا نیست که بتوان گفت بخش اصلی غذا را تشکیل می دهد. نکته مهم در تهیه لاه ماجون مخلوط گوشتی آن است، نه خمیر. در حالیکه خمیر را گذاشته اید تا ور بیاید، مخلوط گوشت را آماده کنید.

 

آموزش درست کردن پیتزا ترکیه ای :
۱. فلفل، گوجه فرنگی، جعفری و پیاز را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا همه چیز خوب خرد شود.
۲. جعفری را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
۳. این مخلوط باید غلظتی بین غلظت رب و سس داشته باشد.
۴. حالا رب، روغن زیتون و ادویه را به گوشت اضافه کنید و با دستتان مخلوط کنید تا یکنواخت شود.
۵. بدین ترتیب همه مواد را مخلوط کنید و آماده کنید.
۶. وقتی خمیر ور آمد، آن را به گلوله های مساوی تقسیم کنید. اندازه این گلوله ها به اندازه دلخواه لاه ماجون شما بستگی دارد. می توانید اندازه آنها را کمی بزرگتر از توپ پینگ پنگ بگیرید. روی گلوله ها را بپوشانید تا خشک نشوند.
۷. روی سطح صافی آرد بپاشید و با وردنه گلوله ها را باز کنید. خمیر لاه ماجون باید خیلی نازک و در حد ۲ میلیمتر باشد. مواد روی آن نیز نباید زیاد باشد. پس یک قاشق از مخلوط یا کمی بیشتر، برای هر گلوله خمیر کافی است. با قاشق مواد را روی خمیر پهن کنید.
۸. در حالت ایده آل لاه ماجون باید در تنور پخته شود. اگر امکان پخت در تنور ندارید، داخل پیتزاپز یا فر بپزید. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و لاه ماجون ها را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید. در پیتزاپر حدود ۳ دقیقه بپزید.
۹. برای سرو کردن آنها، رویشان آب لیموی تازه بچکانید و روی آن سالاد سبزیجات ریخته و لوله کنید و میل کنید.

 

آموزش درست کردن بادمجان برگر

یک ببرگر دیگر این بار با طعمی متفاوت همراه ما باشید با آموزش درست کردن بادمجان برگر این غذا در کمتر از یک ساعت آماده هست .

 

آموزش درست کردن بادمجان برگر ، اولیه :

بادمجان  ۲ عدد بزرگ ۱۱۰۰ گرم

آرد ۱ فنجان

تخم مرغ  ۲ عدد (زده شده)

خرده نان ۲ فنجان

پنیر موزارلا ۴۵۰ گرم (تازه، ورقه شده)

روغن نباتی برای سرخ کردن

سس گوجه فرنگی ۲ فنجان (خانگی یا آماده)

نان همبرگر ۲۴ عدد

 

 

آموزش درست کردن بادمجان برگر :

برای تهیه بادمجان برگر ابتدا بادمجان ها را به صورت طولی به شکل ورقه هایی به ضخامت ۱ سانتی متر برش دهید.

سپس با یک قالب بیسکویت بری از هر ورقه ۲ دایره در بیاورید.

دایره ها را در یک سبد بریزید و ۱ و نیم قاشق سوپخوری نمک روی آنها بپاشید و هم بزنید.

سبد را روی یک کاسه قرار دهید و بگذارید ۴۵ دقیقه بمانند تا رطوبت اضافی شان خارج شود و عرق کنند.

تکه های بادمجان را چند تا چند تا داخل آرد بغلتانید. سپس داخل تخم مرغ فرو کنید و در آخر با خرده نان بپوشانید.

یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط داغ کنید و آنقدر روغن بریزید که کف تابه را بپوشاند.

تکه های بادمجان روکش شده را ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید و یکبار هم برگردانید تا هر دو طرف آن قهوه ای طلایی شود.

تکه های بادمجان سرخ شده را در بیاورید و آنها را بلافاصله در بشقابی که کف آن حوله کاغذی انداخته اید بچینید.

به کار سرخ کردن ادامه بدهید تا همه ی بادمجان ها سرخ شوند. در صورت لزوم روغن را عوض کنید.
نان های همبرگر را نصف کنید و ۱ قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی روی تکه ی پایینی بمالید.

برگر بادمجان را روی سس قرار دهید و یک قاشق سوپخوری دیگر سس و یک ورقه پنیر موزارلا روی آن قرار دهید.

وقتی همه ی نان ها را از برگر بادمجان پر کردید آنها را در یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید.
فر را روی کباب پز بگذارید و درجه ی آن را زیاد کنید. سپس سینی بادمجان برگر ها را زیر کباب پز قرار دهید و تا زمانی که پنیر آب شود حرارت دهید.

سپس تکه ی رویی نان همبرگر را روی آن قرار دهید و بلافاصله سرو نمایید.

 

چگونه لقمه سوخاری پنیر و گردو درست کنیم؟

چگونه لقمه سوخاری پنیر و گردو درست کنیم؟

چگونه لقمه سوخاری پنیر و گردو درست کنیم؟

معمولا غذاهای سوخاری شده در بین افراد بخصوص کودکان طرفداران زیادی دارد و شما میتوانید برای تنوع گردو و پنیر به این لقمه های کوچک سوخاری اضافه کنید.

ادامه خواندن چگونه لقمه سوخاری پنیر و گردو درست کنیم؟

چگونه در منزل قرص آهن تهیه کنیم؟

چگونه در منزل قرص آهن تهیه کینم؟

چگونه در منزل قرص آهن تهیه کینم؟

معمولا کودکان و خانم ها برای خوردن قرص آهن تنبلی میکنند بنابراین در مطلب زیر طرز تهیه قرص آهن خانگی را برای شما قرار داده ایم. امیدوارم که لذت ببرید.

ادامه خواندن چگونه در منزل قرص آهن تهیه کنیم؟

چگونه اسلایس کدو در منزل تهیه کنیم؟

چگونه اسلایس کدو در منزل تهیه کنیم؟

چگونه اسلایس کدو در منزل تهیه کنیم؟

شاید نام این غذا برایتان کمی عجیب و نا اشنا باشد این غذا شباهت زیادی به پیتزا دارد ولی در عین حال با مخلفاتی کاملا متفاوت .در مطلب زیر طرز تهیه و مواد لازم برای تهیه این غذا برای شما گذاشته شده است.

ادامه خواندن چگونه اسلایس کدو در منزل تهیه کنیم؟

آموزش پخت کباب ترکی به همراه سس مخصوص

آموزش پخت کباب ترکی بهمراه سس مخصوص

آموزش پخت کباب ترکی بهمراه سس مخصوص

معمولا کباب ترکی روش های پخت متفاوتی دارد و هر اشپزی دستور پخت مختص بخود را دارد بنابراین در مطلب زیر طرز تهیه کباب ترکی بهمراه سس مخصوص برای شما گذاشته شده است.

ادامه خواندن آموزش پخت کباب ترکی به همراه سس مخصوص

آموزش درست کردن ادویه کیوی مخصوص گوشت

آموزش درست کردن ادویه کیوی مخصوص گوشت

آموزش درست کردن ادویه کیوی مخصوص گوشت

در مطلب زیر طرز تهیه ادویه ای مخصوص که ویژه گوشت میباشد رو برایتان قرار داده ایم. این ادویه , ادویه کیوی نام دارد که بسیار خوشبو و معطر می باشد.

ادامه خواندن آموزش درست کردن ادویه کیوی مخصوص گوشت

آموزش پخت مانی بگ لواش

آموزش پخت مانی بگ لواش

آموزش پخت مانی بگ لواش

در مطلب زیر طرز تهیه مانی بگ لواش گذاشته شده که همانطور از اسم آن مشخص است هسته اصلی این غذا نان لواش میباشد.

ادامه خواندن آموزش پخت مانی بگ لواش