آموزش درست کردن بادمجان برگر

یک ببرگر دیگر این بار با طعمی متفاوت همراه ما باشید با آموزش درست کردن بادمجان برگر این غذا در کمتر از یک ساعت آماده هست .

 

آموزش درست کردن بادمجان برگر ، اولیه :

بادمجان  ۲ عدد بزرگ ۱۱۰۰ گرم

آرد ۱ فنجان

تخم مرغ  ۲ عدد (زده شده)

خرده نان ۲ فنجان

پنیر موزارلا ۴۵۰ گرم (تازه، ورقه شده)

روغن نباتی برای سرخ کردن

سس گوجه فرنگی ۲ فنجان (خانگی یا آماده)

نان همبرگر ۲۴ عدد

 

 

آموزش درست کردن بادمجان برگر :

برای تهیه بادمجان برگر ابتدا بادمجان ها را به صورت طولی به شکل ورقه هایی به ضخامت ۱ سانتی متر برش دهید.

سپس با یک قالب بیسکویت بری از هر ورقه ۲ دایره در بیاورید.

دایره ها را در یک سبد بریزید و ۱ و نیم قاشق سوپخوری نمک روی آنها بپاشید و هم بزنید.

سبد را روی یک کاسه قرار دهید و بگذارید ۴۵ دقیقه بمانند تا رطوبت اضافی شان خارج شود و عرق کنند.

تکه های بادمجان را چند تا چند تا داخل آرد بغلتانید. سپس داخل تخم مرغ فرو کنید و در آخر با خرده نان بپوشانید.

یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط داغ کنید و آنقدر روغن بریزید که کف تابه را بپوشاند.

تکه های بادمجان روکش شده را ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید و یکبار هم برگردانید تا هر دو طرف آن قهوه ای طلایی شود.

تکه های بادمجان سرخ شده را در بیاورید و آنها را بلافاصله در بشقابی که کف آن حوله کاغذی انداخته اید بچینید.

به کار سرخ کردن ادامه بدهید تا همه ی بادمجان ها سرخ شوند. در صورت لزوم روغن را عوض کنید.
نان های همبرگر را نصف کنید و ۱ قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی روی تکه ی پایینی بمالید.

برگر بادمجان را روی سس قرار دهید و یک قاشق سوپخوری دیگر سس و یک ورقه پنیر موزارلا روی آن قرار دهید.

وقتی همه ی نان ها را از برگر بادمجان پر کردید آنها را در یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید.
فر را روی کباب پز بگذارید و درجه ی آن را زیاد کنید. سپس سینی بادمجان برگر ها را زیر کباب پز قرار دهید و تا زمانی که پنیر آب شود حرارت دهید.

سپس تکه ی رویی نان همبرگر را روی آن قرار دهید و بلافاصله سرو نمایید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *