آموزش درست کردن خوراک پاستا

khorakihaye-pasta

  • آشپزهای گرامی در این مطلب به آموزش درست کردن خوراک پاستا با سه نوع نحوه پخت اشاره می کنیم

 

Pasta نام ایتالیایی پاستا است و خمیراک هم دیگر نام فارسی برای آن میباشد.بصورت حدودی به ۳۵۰ شکل گوناگون وجود دارد و پاستاهای معروف ماکارونی،لازانیا،اسپاگتی و فوسیلی هستند.در کشورمان گاهی اوقات برای اسپاگتی،ماکارونی و … از واژه ماکارونی استفاده میشود.میخواهیم شما را با طرز تهیه چند خوراکی پاستا آشنا کنیم.

اگر وقت کافی برای پخت و پز و آشپزی ندارید می توانید از دستور پخت خوراکی‌های سریع مثل پاستا استفاده کنید.

یکی از خوراکی های بسیار مفید برای سلامت بدن پاستا است. این خوراکی لذیذ را می توان به انواع روش ها درست کرد و علاوه بر دریافت مواد مغذی برای سلامت بدن، یک وعده غذایی پر انرژی را نیز مصرف کرد.
پاستا و ترکیبات داخل آن به دلیل وجود انواع مواد معدنی و ویتامین ها یک خوراک بسیار مفید حتی برای ورزشکاران بوده و معمولا در رژیم غذایی آنها وجود دارد.
 
آموزش درست کردن خوراک پاستا از انواع دستورات غذایی زیر استفاده کنید :
آموزش درست کردن خوراک پاستا راویولی با نخود فرنگی
برای پختن این خوراک یک بسته راویولی را در آب جوش ریخته تا پخته و نرم شود. در ظرفی دیگر مقداری موسیر را در کره ریخته حرارت دهید تا طلایی شود. آنگاه موسیر را به راویولی اضافه کرده مقداری نخود فرنگی، نمک، فلفل و پنیز پیتزا به آن اضافه کنید و صبر کنید تا دم بکشد.
مدت زمان دم کشیدن تا زمانی است که نخود فرنگی ها نرم شود، این خوراک را می توانید در عرض مدت ۲۰ دقیقه آماده کنید و از یک خوراک سالم لذت ببرید.
آموزش درست کردن خوراک پاستا با کلم بروکلی
این خوراک یکی از برترین و سالم ترین غذاها است که زمان آماده کردن آن بسیار کوتاه است. برای درست کردن این خوراک مقداری پاستای حلقه ای یا لوله ای بسته به سلیقه‌تان پخته و آبپز کنید.
در ظرفی دیگر هم مقداری کلم بروکلی را پخته و بخارپز کنید و در گام آخر کلم بروکلی، نمک ، فلفل و پنیر پیتزا، پنیر کبابی، یا پنیر گودا را به پاستا اضافه کنید. صبر کنید تا پنیر ذوب شده و غذای لذیذتان آماده شود. اکنون می‌توانید یک خوراک سالم را مصرف کنید.
 
آموزش درست کردن خوراک پاستا با میگوی تندوری
مقداری رشته پاستای بسیار نازک را انتخاب کرده مطابق دستور طبخ ماکارونی در ظرف با آب و نمک و اندکی روغن آبپز کنید. در ظرفی دیگر مقداری میگوی تازه را با آب، نمک، آبلیمو و سرکه آبپز کنید.
در گام آخر مقدرای سیر را در ظرف کره حرارت داده تا برشته شود. اکنون محتویات حاوی نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، میگو و سیر را به رشته ها اضافه کنید. این خوراک را می توان در همین زمان مصرف یا آن را دم کرد، این دستور پخت مطابق سلیقه و ذائقه خانواده است.
khorakihaye-pasta
پاستا با تکه های مرغ و پنیر پارمسان
در این روش نیز پاستای صدفی را آبپز کرده و سپس تک های مرغ پخته را به آن اضافه می کنید، در ظرفی دیگر پنیر را به همراه فلفل و نمک حرارت داده تا تبدیل به یک سس شود، این سس را به مخلوط پاستا و مرغ اضافه می کنید و خوراک مطلوب شما آماده است.

آموزش درست کردن کوفته سبزی به سبک اصفهانی

 

fo2634

  • می خواهیم به شما دوستان یک غذای سنتی آموزش دهیم با ما باشید با آموزش درست کردن کوفته سبزی به سبک اصفهانی در ادامه مطلب .

 

در طبخ این غذا از سبزیجات معطر از جمله شوید، تره ، ترخون ، ریحان ، جعفری استفاده شده است.

آموزش درست کردن کوفته سبزی به سبک اصفهانی ، مواد لازم:

-برنج نیم‌دانه: ۲پیمانه
-نخود ریز: یک پیمانه
-سبزی کوفته (شوید، تره ، ترخون ، ریحان ، جعفری )
-گوشت چرخ کرده: حدود نیم‌کیلوگرم

آموزش درست کردن کوفته سبزی به سبک اصفهانی :

برنج و نخود را از روز قبل به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت خیس می‌کنیم.
سبزی را پس از پاک کردن و شستن خرد می‌کنیم. برنج و نخود خیس خورده را در آبکش ریخته تا آب آن برود بعد روی یک دستمال تمیز پهن کرده تا نم آن گرفته شود ( چون اگر آب داشته باشد کوفته باز می‌شود ) در همین فاصله یک پیمانه برنج نیمدانه و مقداری از سبزی در قابلمه ریخته بصورت آش پخته شود ( آب آن زیاد باشد )
برنج و نخود و سبزی و گوشت چرخ کرده و ادویه و نمک و فلفل را همه باهم در غذا ساز ریخته تا میکس شود بعد حدود ۱۵ دقیقه ورز می‌دهیم.
سپس پیاز داغ درست می‌کنیم. مقداری کشمش و گردوی ریزشده را تفت می‌دهیم .
از مواد میکس شده گلوله‌ای اندازه یک نارنگی برداشته وسط آن را کشمش ، گردو، و پیازداغ گذاشته می‌پیجیم و بعد طبخ میکنیم.

 

fo2634

مافین پیتزا و دستور پخت آن

16668

  • شیوه درست کردن پیتزا به روش خیلی فانتزی در این قسمت آشپزی به شما مافین پیتزا و دستور پخت آن را آموزش می دهیم این غذا در مدت 25 دقیقه آماده است و برای 12 نفر می باشد .

 

مافین پیتزا و دستور پخت آن ، مواد لازم

•    ۴۵۰ گرم خمیر پیتزا

•    آرد ذرت

•    یک پیمانه سس پاستا

•    دو قاشق چایخوری پودر آویشن

•    دو پیمانه پنیر موزارلا یا پنیر چدار رنده شده

•    ۴۰ گرم پپرونی خرد شده

•    ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

•    زیتون تازه خرد شده

•    فلفل قرمز خرد شده

 

مافین پیتزا و دستور پخت آن
•    خمیر پیتزا را به مدت ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب ۱۲ تایی مافین را با روغن چرب کنید. داخل انها آرد ذرت بپاشید و کنار بگذارید.

•    روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر را با وردنه باز کنید. آن را به شکل مستطیل پهن کنید. با کمک چاقوی تیز آنها را به مربع‌های ۱۰ سانتی‌متری برش دهید. هر کدام از این مربع‌ها را درون قالب مافین بگذارید به طوری که لبه‌های خمیر بیرون باشد.

•     در یک کاسه کوچک، سس پاستا و آویشن خشک را با یکدیگر مخلوط کنید. مقداری از سس را روی خمیر بمالید. داخل آن را با پپرونی و پنیر پر کنید. روی آن بقیه سس را بریزید و پنیر پارمسان بپاشید.

•     آنها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

•     پس از خنک شدن آنها را از قالب خارج کنید. روی آنها فلفل قرمز خرد شده، زیتون و آویشن یا اورگانو تازه خرد شده بریزید و سرو کنید.

16668

 

ارزش غذایی

•    کالری: ۱۹۰

•    چربی: ۸ گرم

•    کلسترول: ۲۱ میلی‌گرم

•    سدیم: ۴۹۱ میلی‌گرم

•    کربوهیدرات: ۲۰ گرم

•    فیبر: ۱ گرم

•    قند: ۲ گرم

•    پروتئین: ۹ گرم

 

کیک اسفناج و نحوه پخت آن

ab3863

  • اسفناج یکی از سبزیجات پر خاصیت می باشد در این قسمت پست آشپزی به شما کیک اسفناج و نحوه پخت آن را آموزش می دهیم .

کیک اسفناج و نحوه پخت آن ، مواد لازم:

برگ اسفناج (پاک و خردشده) : ۲۰۰ گرم

تخم مرغ : ۳ عدد

شکر (نرم و دانه ریز) : ۱۵۰ گرم

روغن مایع : ۱۲۵ میلی لیتر

وانیل مایع : یک قاشق چای‌خوری

آب لیموترش : ۲ قاشق سوپ‌خوری

آرد گندم (الک شده) : ۳۱۰ گرم

بیکینگ پودر : ۲ قاشق چای‌خوری

روغن جامد :     : مقداری برای چرب کردن

خامه (فرم گرفته) : ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم

پودر پسته: : مقداری برای تزیین

 

کیک اسفناج و نحوه پخت آن :

۱-برگ‌های اسفناج را با گوشت کوب برقی بکوبید تا کاملاً به صورت پوره درآید.

۲- در ظرفی، تخم مرغ و شکر را بریزید.

۳-مواد را با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.

۴- روغن مایع را به مخلوط بالا اضافه کنید.

۵- وانیل را نیز به آن بیفزایید.

۶- آب لیموترش را به آن اضافه کرده و مجدداً هم بزنید.

۷- در ظرفی دیگر، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کرده، سپس آن را به تدریج و طی دو مرحله به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و هم بزنید.

۸- در آخر، پوره اسفناج را اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید.

۹- در سینی فر ۴۰*۳۰ سانتی متری کاغذ روغنی انداخته و آن را با روغن جامد کمی چرب کنید.

۱۰- مایه کیک را در سینی فر چرب شده بریزید و به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد.

۱۱-کیک را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط بماند تا خنک شود. اطراف کاغذ روغنی را با چاقو از سینی جدا کرده و کیک را برداشته، از کاغذ روغنی جدا کنید، سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود.

۱۲- کیک را به دو قسمت تقسیم کنید. خامه را روی یک سطح آن ریخته و با لیسک صاف کنید. لایه دوم را روی آن قرار دهید، مجدداً روی آن خامه مالیده و کیک را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید، سپس به صورت لوزی برش دهید و با پودر پسته تزیین و سرو کنید.

ab3863

آموزش درست کردن ته چین ماکارونی

fo4231

  • ماکارونی غذایی هست که کودکان علاقه خاص به آن دارند در این جا به آموزش درست کردن ته چین ماکارونی در ادامه مطلب .

 

آموزش درست کردن ته چین ماکارونی ، مواد لازم  :

ماکارونی نصف بسته
 تخم مرغ کامل  یک عدد
 زرده یک عدد
* ماست  سه قاشق غذا خوری
مایع گوشتی ماکارونی دلخواه
زعفران ساییده شده  دلخواه

 

* ماست هر نوع ماستی فرق نمی کند

 

آموزش درست کردن ته چین ماکارونی :

تخم مرغ و زرده و ماست و نمک و فلفل را مخلوط کرده ماکارونی را آبکش کرده و به مخلوط ماستی اضافه کرده نکته آب ماکارونی کاملا گرفته شده باشد

بقیه ماکارونی را با مواد گوشتی ماکارونی کاملا مخلوط کنید با هر مدل ماکارونی می توانید این ته چین را درست کنید.

قالب مورد نظر راچرب کرده و کمی از مواد ته چین را ریخته و دوباره بقیه مواد ته چین، این ته چین را می توانید در قابلمه روی اجاق گاز و فر درست کنید

می توانید در قالب های کوچک و لقمه ای درست و با سس تزیین کنید و جز غذاهای فینگر فودی قرار دهید.

درب ظرف را بپوشانید و یک ساعت در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا روی شعله گاز با حرارت کم یک ساعت طبخ کنید به راحتی از قالب در می آید.

 

fo4231

آموزش درست کردن اسنک تن ماهی

514

  • می خواهید با تن ماهی یک غذای متنوع درست کنید در این جا به شما آموزش درست کردن اسنک تن ماهی را می دهیم ..

 

اسنک تن ماهی یک غذای خوشمزه که می تونین در وعده صبحانه، شام یا ناهار میل کنین. حتی بچه ها هم به این اسنک ها علاقمند میشن.

 

آموزش درست کردن اسنک تن ماهی ، مواد لازم :

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
تن ماهی ۱۸۰گرم ۱۰۰ گرم / ۳۱۵ کالری
خیار شور (نگینی شده) ۱۰۰گرم ۱۰۰ گرم / ۱۲ کالری
پنیر موزارلا ۱۰۰گرم ۱۰۰ گرم / ۲۸۹ کالری
سس مایونز ۲قاشق سوپخوری ۱۰۰ گرم / ۶۹۱ کالری
پیاز (سفید و بسیار ریز شده) ۱عدد ۱۰۰ گرم / ۵ کالری
جعفری (ساطوری شده) ۵۰گرم ۱۰۰ گرم / ۲۵ کالری
نان تست ۸عدد ۱۰۰ گرم / ۲۶۵ کالری

 

 آموزش درست کردن اسنک تن ماهی:

ابتدا تن ماهی را در آب جوش می جوشانیم. پس از باز کردن قوطی آن را در آبکش ریخته تا تمام روغن آن کشیده شود.

نان تست ها را برداشته و یک قاشق از سس مایونز را به دو طرف نان مالیده کنار می گذاریم.

تن ماهی را با چنگال باز کرده و با خیارشور، پیاز، جعفری و باقیمانده سس مایونز با هم مخلوط کرده، به صورت خمیر در می آوریم.

این مواد را روی یک طرف نان ها مالیده.

در طرف دیگر پنیر را گذاشته و نان را می بندیم.

نان ها را در دستگاه ساندویچ ساز قرار داده، پس از آماده شدن آنها را خارج کرده و آن را با سس تند سرو می کنیم.

514

 

نکات :

♦ اگر دستگاه ندارید نان ها را داخل فر یا مایکروفر طبخ کنید.

♦ بهتر است این غذا با سایر پنیر ها طبخ نشود.

♦ میتوانید از مقدار سس بیشتری برای غذا استفاده کنید.

♦ حواستان باشد سس را روی نان ها نزنید چون دستگاه خراب میشود.

 

خواص خیار :

خیار چنبر به علّت داشتن اشعه ی رادیو اکتیو،باعث آشکار شدن بیماریهای پنهان می شود و از این رو عدّه ای آن را عامل تب نوبه و تب می دانند در صورتی که این میوه ی مفید دارای انگل تب نوبه نیست و فقط نوبه ی پنهانی را آشکار می کند.

آب خیار را به عنوان محلول شستشو برای پوستهای چرب؛ همچنین ضدّ گال و جرب به کار می برند.

 

آموزش درست کردن کالباس یا ژامبون در خانه

5974

  • اگر به کالباس های بیرون اطمینان ندارید در این جا به شما آموزش درست کردن کالباس یا ژامبون در خانه را یاد می دهیم که در کمتر از 5ساعت آماده است .

 

آموزش درست کردن کالباس یا ژامبون در خانه ، مواد اولیه  :

گوشت ۳۷۵گرم (مخلوط گوسفند و گوساله(برای کالباس گوشت) و یا ران مرغ(برای کالباس مرغ))

آب ۶۰میلی لیتر (سرد به همراه یخ پودر شده داخل آن)

تخم مرغ  ۱عدد

نمک ۱۰گرم(۲قاشق چایخوری سرخالی)

شکر نصف قاشق چایخوری

شیر خشک نصف قاشق سوپخوری

نشاسته ۱ونیم قاشق سوپخوری (پودر شده)

فلفل سیاه ۱سوم قاشق چایخوری

پودر سیر ۱قاشق چایخوری

پودر موسیر ۱قاشق چایخوری

پودر زنجبیل ۱چهارم قاشق چایخوری

پودر تخم رازیانه ۱چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع ۲قاشق سوپخوری

پودر تخم شنبلیله ۱چهارم قاشق چایخوری

پسته به میزان لازم (تازه)

فلفل قرمز به میزان لازم

هویج به میزان لازم

قارچ  به میزان لازم

 

آموزش درست کردن کالباس یا ژامبون در خانه  :

جهت تهیه ژامبون خانگی ابتدا گوشت یا مرغ را شسته و خوب خشک کنید و بعد آن را ۲ بار چرخ کنید و خوب ورز دهید و داخل نایلون ریخته و ۱۱ ساعت داخل فریزر بگذارید تا کمی یخ بزند.

ادویه هایتان اگر درسته است با آسیاب پودر کنید و آماده بگذارید.
اکنون گوشت یا مرغ را که حالت یخمکی دارد را در یک ظرف بگذارید و ورز دهید تا کاملا چسبندگی پیدا کند.سپس نمک را اضافه کنید و به خوبی آن را ورز دهید.

سپس ۳۰ میلی از آب و یخ پودر شده را داخل گوشت ریخته و مجددا آنقدر ورز دهیدتا به خورد گوشت برود.
در ادامه تخم مرغ را اضافه کنید و ورز دهید.پس از این مرحله روغن و باقی آب یخ را اضافه کنید و آنقدر ورز دهید تا گوشت خودش را بگیرد.
در مرحله آخر تمام مواد خشک و ادویه ها را بریزید و به خوبی مخلوط کرده و ورز دهید. تمام مراحل فوق را میتوانید با میکسر یا غذا ساز هم انجام دهید.
اگر از مواد اضافه مانند پسته،قارچ و فلفل یا… استفاده می کنید زمانی درون مایه بریزید که مخلوط کردن شما تمام شده و از داخل غذا ساز به ظرف دیگر منتقل کرده اید.

یا آخر ورز دادن با دست به ظرف اضافه کنی

5974

مرحله آخر تهیه کالباس خانگی :

شما ۲ کار میتوانید انجام دهید:
۱)مخلوط را داخل چرخ گوشت بریزید و اگر از بسته بندی مخصوص سوسیس استفاده میکنید سر مخصوص سوسیس را روی چرخ سوار کرده و مخلوط را داخل آن قرار دهید .
(کالباس را ریز و به شکل سوسیس تهیه کنید)
و بعد از اتمام کار ژامبون ها را به اندازه داخواه نخ ببندید تا مانند ژامبونهای آماده قطعه قطعه بشود.
سپس به همراه آب داخل قابلمه ریخته و روری حرارت قرار دهید(نباید آب داخل ژامبون برود باید خیلی محکم آن را بسته باشید).
تا در حین گرم شده آب ژامبونها نیر به تدریج پخته شوندو بعد از چوش آمدن به مدت ۱۵ دقیقه دیگر آنها را بپزید.بعد این مدت ژامبونها را داخل آب یخ قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید .
۲)بعد از میکس کردن گوشت و مخلوط کردن آن با فلفل و پسته یک تکه فویل بزرگ را بر روی میز یا سطح کارتان باز کنید.و گوشت را روی قسمت بالای آن قرار دهید.
با دست چرب شده آن را به صورت رول شکل دهید.کوچک یا بزرگ دست خودتان است.
سپس گوشت را با فویل رول کنید و محکم بپیچید و سر آن را مانند شکلات بپیچید و محکم کنید.
رولهای آماده را داخل بخار پز بگذارید و ۱ ساعت و نیم بپزیدو یا میتوانید بر روی گاز با یک آبکش بخار پز درست کنید و رولها را بپزید.
(آبکش فلزی را روی ظرف آب در حال جوش بگذارید و رولها را درون آن قرار داده و روی آبکش را بپوشانید)
بعد پخت ، رولها را داخل کیسه فریزر بگذارید و مقدار زیادی یخ خرد شده روی آن بریزید تا ژامبونها خنک شوند.
سپس آنها را داخل یخچال بگذارید ۲۴ ساعت بماند و بعد رول را باز کنید و برش دهید.

نکات:

۱)شما میتوانید از قارچ،هویج،پسته ،بادام یا هر افزودنی دلخواه دیگری در مرحله آخر استفاده کنید اما سعی کنید همین ادویه ها را داخل ژامبون بریزید تا خوشمزه تر شود.
۲)دقت کنید که برای منسجم شدن کالباس رول ها را محکم بپیچید و سر آنها را هم خوب و محکم بپیچید.
۳)آب و یخ پودری را میتوانید با گوشت کوب برقی درست کنید و یا آب را بگذارید داخل فریزر و به مرحله یخ زدن که رسید بیرون بیاورید و هم بزنید.

دوباره داخل فریزر بگزارید تا یک حالت آب و یخ درست شود.(مثل یخ در بهشت)
۴)در مرحله ورز دادن اگر دیدید مایه کمی شل است میتوانید کمی نشاسته یا آرد اضافه کنید.

 

 

چیزبرگر درون پنیری همراه دستور پخت

1239

  • دنبال یک غذای فانتزی برای مراسم عصرانه و تولد هستید در این مطلب چیزبرگر درون پنیری همراه دستور پخت را بیان می کنیم.مواد لازم این برای سه نفر و در کمتر از 30 دقیقه اماده است .

چیزبرگر درون پنیری همراه دستور پخت  ، مواد لازم  :
پنیر چدار خرد شده ۱/۴ پیمانه
پنیر پیتزا خرد شده ۱/۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پودر سوخاری ۲-۳ قاشق غذا خوری
سس باربیکیو یا سس استیک ۲ قاشق غذا خوری
پاپریکا ( پودر فلفل دلمه ای قرمز خشک شده ) ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری

 

1239

چیزبرگر درون پنیری همراه دستور پخت  :
پنیر چدار و پنیر پیتزا را در یک کاسه کوچک مخلوط میکنیم.
به آرامی گوشت، پاپریکا و فلفل و سس را در یک ظرف بزرگ مخلوط می کنیم ورز می دهیم، پودر سوخاری را به خوبی روی آن پخش می کنیم و دوباره ورز می دهیم، در صورتی احساس کردید هنوز گوشت شما آب دار است مقدار کمی دیگر به آن پودر سوخاری اضافه کنید و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید و بعد از آن آنها به شکل ۸ تکه گرد نازک دربیاورید.
دو قاشق برآمده از این مخلوط پنیر را در ۴ تکه بریزید و از لبه ی آن به اندازه ۱ سانتیمتر خالی بگذارید، هر کدام از تکه های باقی مانده را برای روی آن ۴ تکه استفاده کنید و پنیر ها را بپوشانید. لبه های آنها را چین چین کنید و ببندید.
ماهیتابه گریل را از قبل روی دمای متوسط به بالا گرم می کنیم، یا فر را گرم میکنیم.
برای گریل کردن، مقدار کمی روغن را به آرامی روی ظرف چدنی گریل (ماهیتابه گریل) بریزید، تکه گوشت های پرشده را با حرارت متوسط به بالا بپزید، حدود ۵ دقیقه برای هر سمت به طور میانگین خوب می باشد، (مطمئن شوید که برگرها هنگام پختن فشرده نشوند و ترک آنها باز نشود و پنیر ها خارج شوند) در صورتی که از فر استفاده میکنید فر را از قبل گرم کنید و تابه گریل را کمی روغن چرب نمایید، برای کباب کردن گوشت های تکه شده را در طبقه دوم با سوم فوقانی فر بگذارید، حدود ۴ دقیقه برای هر سمت به طور میانگین خوب می باشد. می توانید بعد از چرخاندن گوشت ها دوباره از سس برای روی گوشت ها استفاده نمایید.

 

نکته :
برای روغن ریختن رو ماهیتابه گریل: می توانید کاغذ پخت و پز را روغن بزنید، آن را روی ماهیتابه گریل بمالید.

آموزش درست کردن ساندویچ بادمجان پنیری

1414

  • می خواهیم یک ساندویچ ویژه گیاهخواران را یاد دهیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن ساندویچ بادمجان پنیری در ادامه مطلب .

 

 

برای تهیه این ساندویچ احتیاجی به مرغ و گوشت ندارید. با یک عدد بادمجان و مقداری پنیر و چند برگ اسفناج می‌شود ساندویچ بادمجان پنیری را درست کرد.

 

آموزش درست کردن ساندویچ بادمجان پنیری ،مواد لازم  :

۱ عدد بادمجان

۱ عدد تخم‌مرغ

۲  /۱ پیمانه پودر سوخاری

۴  /۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

۵ برگ اسفناج خردشده

۲ /۱ پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده

۲ ق س رب گوجه‌فرنگی

۲ حبه سیر رنده شده

۲ ق س روغن‌زیتون

به میزان لازم نمک و فلفل

۲ عدد نان همبرگری

روغن به میزان لازم

 

آموزش درست کردن ساندویچ بادمجان پنیری :

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک‌کاسه مناسب تخم‌مرغ را با ۲ قاشق آب خوب مخلوط‌ و  مقداری نمک و فلفل را هم اضافه کنید.

در یک‌کاسه دیگر پودر سوخاری را با ۴/۱ پیمانه پنیر پارمسان و مقداری نمک و فلفل مخلوط‌کنید.

بادمجان را پوست بگیرید، سپس آن را به‌صورت حلقه‌ای خردکنید و در مخلوط تخم‌مرغ خوب بغلتانید، سپس آنها را در مخلوط پنیر و پودر سوخاری قرار داده و بغلتانید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید. حالا دو طرف بادمجان‌ها را داخل تابه سرخ‌کنید، سپس آنها را از تابه خارج کرده و داخل یک ظرف مناسب قرار دهید.

حلقه‌های بادمجان را از وسط نصف کنید. در یک قابلمه کوچک رب گوجه‌فرنگی را با ۴ قاشق آب جوش مخلوط‌ کنید و آن را روی حرارت قرار دهید.

سیر رنده شده، روغن‌زیتون و مقداری نمک و فلفل هم بریزید. خوب هم بزنید تا سس آماده شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

چهار قاشق از سسی را که آماده کرده‌اید روی بادمجان‌ها بریزید و آنها را کاملاً آغشته به سس کنید. نان ساندویچی‌ها را از وسط نصف کنید.

چند عدد بادمجان داخل آن قرار دهید، سپس ۲ برگ اسفناج روی بادمجان‌ها قرار دهید.

حالا روی آنها مقداری پنیر بریزید و دوباره تعدادی بادمجان روی مواد قرار دهید و روی بادمجان‌ها مقدار دیگری پنیر بریزید و قسمت دیگر نان را روی مواد قرار دهید.

ساندویچ دیگر را هم به همین روش آماده کنید. ساندویچ‌ها را به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر داخل آن‌ها آب شود، سپس آنها را سرو کنید.

1414

نکته : 

در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را با پوست خرد و سرخ کنید.

آموزش سه روش درست کردن قارچ شکم پر

3

  • قارچ یک ماده غذایی پرخاصیت است در این مطلب آشپزی آموزش سه روش درست کردن قارچ شکم پر را بیان می کنیم .

قارچ شکم پر یکی از پیش غذاهای ساده، شیک و خوشمزه است که به راحتی آماده و سرو می شود. برای تهیه این غذا به تعدادی قارچ بزرگ نیاز داریم.

اگر چه این غذا قارچ شکم پر نام دارد ولی با توجه به اینکه قارچ دارای بافتی ظریف است، خالی کردن فضای داخل آن و پر کردن مخلوطی از مواد در آن امکان پذیر نیست اما اگر قارچ های بزرگی انتخاب کنید با جدا کردن قسمت پایه قارچ از انتها، فضایی دیواره دار باقی می ماند که می توان آن را به عنوان ظرفی کم عمق برای پر کردن مخلوط مورد نظر استفاده کرد.

 

آموزش سه روش درست کردن قارچ شکم پر ، مواد لازم:

قارچ درشت و تازه

۲۰ عدد کره
۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده- ۲ حبه
اسفناج خرد شده، بدون آب- ۲۸۰ گرم
پنیر مازارلا- یک لیوان
پنیر پارمیزان- یک لیوان
نمک و فلفل به مقدار کافی

 

آموزش سه روش درست کردن قارچ شکم پر :

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید. ساقه ها را از قارچ جدا و آن ها را خرد کنید. در کره آب شده، ساقه های خرد شده و سیر له شده را تفت دهید تا نرم شود، سپس اسفناج را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید. نمک و فلفل به اندازه لازم به مواد اضافه و قارچ ها را پر کنید. زیر گاز را خاموش کنید و ۲ نوع پنیر را به مواد اضافه کنید. قارچ ها را با قسمت پر شده به سمت بالا در ظرف بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه و یا تا این که قارچ و مواد پخته شود در فر قرار دهید.

 

آموزش سه روش درست کردن قارچ شکم پر ، مواد اولیه :

قارچ (بزرگ) قارچ ۲۲۵ گرم

خرده نان (ادویه دار) ۳ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای (پنیر خامه ای با مخلوط اسفناج و کنگر) ۱۸۵ گرم

 

آموزش سه روش درست کردن قارچ شکم پر :

ساقه قارچ ها را کات کنید و کلاهک قارچ را کنار بگذارید. پنیر را داخل پلاستیک فریزر بریزید، گوشه پلاستیک را به وسیله قیچی ببرید و پنیر را مانند کرم روی قارچ ها بریزید (فقط کلاهک قارچ را با پنیر پر کنید).
قارچ ها را از سمت پایین روی خرده نان ها قرار دهید و مقداری خرده نان روی قارچ ها بریزید. سپس به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد گرم سرو کنید.

3

 

آموزش سه روش درست کردن قارچ شکم پر ، مواد لازم:

گوشت چرخ کرده حدودا ۱۵۰ گرم

پیاز متوسط ۱ عدد
فلفل دلمه کوچک ۱ عدد
قارچ درشت ۴ تا ۵ عدد
سیب زمینی متوسط اعدد
نمک و فلفل و رب گوجه به اندازه
ذرت پخته ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزای ورقه ای یا رنده شده به اندازه

 

آموزش سه روش درست کردن قارچ شکم پر :

قبل از هرچیز سیب زمینی رو بذارید آب پز بشه بعد پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و یه مقدار وسط دو نیمه سیب زمینی رو با قاشق خالی کنید.

قارچها رو هم بشورید و کلاهک رو از ساقه جدا کنید و یه مقدار به قارچها آبلیمو بزنید که موقع پخت سیاه نشه.

پیاز و فلفل دلمه ای رو یه همراه گوشت چرخ کرده تفت بدبد و بعد از اضافه کردن نمک و فلفل و زرد چوبه ساقه های قارچها رو که خورد کردین رو به همراه ذرت به مواد اضافه کنید و رب گوجه رو هم بریزید و بذارید یه مقدار تفت بخوره بعد شعله رو خاموش کنید.

قارچها و سیب زمینی ها رو توی ظرف بچینید و در صورت تمایل کف ظرف رو با روغن زیتون چرب کنید…بعد از مواد وسط قارچها و سیب زمینی هارو پر کنید و روی مواد رو با پنیر پیتزا بپوشونید بعد ۱۰ دقیقه توی فر یا مایکروویو بذارید تا پنیر آب بشه و طلایی…