آموزش درست کردن تست تخم مرغ پنیری

1305

  • یک صبحانه برای کودک که صبحانه نمی خورند بیان میکنیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن تست تخم مرغ پنیری این غذا در مدت 15 دقیقه آماده است.

 

 

آموزش درست کردن تست تخم مرغ پنیری ، مواد اولیه برای ۴ نفر:
نان تست ۶ عدد
تخم مرغ ۶ عدد
پنیر پیتزای رنده شده به میزان دلخواه
نمک و فلفل و ادویه های دلخواه به میزان دلخواه

 

آموزش درست کردن تست تخم مرغ پنیری :
برای تهیه تست تخم مرغ پنیری ایتدا فر را با درجه حرارت ۱۷۰ روشن می کنیم تا گرم شود.
یک ظرف مناسب فر انتخاب می کنیم و ظرف را چرب می کنیم .
سپس نان تست ها را با کره آغشته کرده و کف ظرف می چینیم . طوری که کاملا ظرف را بگیرد.
تخم مرغ ها را در ظرفی حسابی هم می زنیم تا خوب مخلوط شود و نمک و سایر ادویه ها را بدلخواه و مناسب ذائقه کودک اضافه می کنیم.
مایه تخم مرغ را روی نان تست ها می ریزیم بطوری که کاملا تمام ظرف را در بر بگیرد و نان ها خیس شود.
پنیر پیتزای رنده شده را هم در اخر روی مواد می ریزیم تا حسابی روی مواد را بپوشاند.در صورت تمایل می توانیم برای زیبا تر شدن تست ها از جعفری و یا قطعات ریز گوچه فرنگی هم استفاده کنیم.
ظرف را بمدت ۱۰-۱۵ دقیقه داخل فر می گذاریم.بحدی که تخم مرغ ها پخته و پنیر آب شود . سپس ظرف را خارج کرده و سرو می کنیم.

1305

دلمه قارچ و نحوه پخت آن

3

  • در این جا به شما دوستان روش درست کردن دلمه قارچ و نحوه پخت آن را بیان می کنیم

دلمه قارچ و نحوه پخت آن ، مواد لازم

•    گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم

•    قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد

•    جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری

•    پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری

•    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

•    پنیر پیتزا

•    نمک و زردچوبه

 

دلمه قارچ و نحوه پخت آن

جهت تهیه دلمه قارچ ابتدا گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید.

وقتی پخت رب گوجه فرنگی اضافه کنید وقتی آبش جمع شد جعفری و پیاز اضافه کنید. پس از شستن قارچ کلاهک آن را جدا کنید و داخلش را با گوشت پر کنید و کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و قارچ ها را بچینید و روی آن پنیر بگذارید و در فر به مدت ده دقیقه بگذارید تا پنیر آب شده و طلایی شود.

دلمه شما آماده است. آن را سرو نمائید.

 

 

3

آموزش درست کردن بادمجان برگر

5482

  • بادمجان یک گیاه خوشمزه می باشد در این جا به آموزش درست کردن بادمجان برگر می پردازیم .

 

آموزش درست کردن بادمجان برگر ، مواد اولیه :

بادمجان  ۲ عدد بزرگ ۱۱۰۰ گرم

آرد ۱ فنجان

تخم مرغ  ۲ عدد (زده شده)

خرده نان ۲ فنجان

پنیر موزارلا ۴۵۰ گرم (تازه، ورقه شده)

روغن نباتی برای سرخ کردن

سس گوجه فرنگی ۲ فنجان (خانگی یا آماده)

نان همبرگر ۲۴ عدد

 

 

آموزش درست کردن بادمجان برگر :

برای تهیه بادمجان برگر ابتدا بادمجان ها را به صورت طولی به شکل ورقه هایی به ضخامت ۱ سانتی متر برش دهید.

سپس با یک قالب بیسکویت بری از هر ورقه ۲ دایره در بیاورید.

دایره ها را در یک سبد بریزید و ۱ و نیم قاشق سوپخوری نمک روی آنها بپاشید و هم بزنید.

سبد را روی یک کاسه قرار دهید و بگذارید ۴۵ دقیقه بمانند تا رطوبت اضافی شان خارج شود و عرق کنند.

تکه های بادمجان را چند تا چند تا داخل آرد بغلتانید. سپس داخل تخم مرغ فرو کنید و در آخر با خرده نان بپوشانید.

یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط داغ کنید و آنقدر روغن بریزید که کف تابه را بپوشاند.

تکه های بادمجان روکش شده را ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید و یکبار هم برگردانید تا هر دو طرف آن قهوه ای طلایی شود.

تکه های بادمجان سرخ شده را در بیاورید و آنها را بلافاصله در بشقابی که کف آن حوله کاغذی انداخته اید بچینید.

به کار سرخ کردن ادامه بدهید تا همه ی بادمجان ها سرخ شوند. در صورت لزوم روغن را عوض کنید.
نان های همبرگر را نصف کنید و ۱ قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی روی تکه ی پایینی بمالید.

برگر بادمجان را روی سس قرار دهید و یک قاشق سوپخوری دیگر سس و یک ورقه پنیر موزارلا روی آن قرار دهید.

وقتی همه ی نان ها را از برگر بادمجان پر کردید آنها را در یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید.
فر را روی کباب پز بگذارید و درجه ی آن را زیاد کنید. سپس سینی بادمجان برگر ها را زیر کباب پز قرار دهید و تا زمانی که پنیر آب شود حرارت دهید.

سپس تکه ی رویی نان همبرگر را روی آن قرار دهید و بلافاصله سرو نمایید.

 

5482

خواص و فواید سوپ ، چرا باید سوپ بخوریم

morgh-soup

 

  • معمولا وقتي بيمار هستيم و گوشه‌اي دراز كشيده‌ايم، با خودمان مي‌گوييم‌، ‌اي كاش كسي برايم يك سوپ داغ درست مي‌كرد! زيرا سوپ را به‌عنوان علاج سرماخوردگي مي‌شناسيم و اين حس را از پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها به ارث برده‌ايم.

از حدود 5 هزار سال قبل از ميلاد مسيح كه انسان توانست ظرف سفالي بسازد و آن را روي آتش بگذارد، يكي از نخستين غذاها سوپ بود .كشف داستان مردي در عصر حجر كه بدون دندان كاملا سالم مانده بود، محققان را به اين نتيجه رساند كه احتمالا مردمان عصر حجر نخستين كساني بودند كه سوپ را اختراع كردند. در واقع قدمت سوپ به قدمت پخت‌وپز برمي‌گردد و شايد سوپ نخستين غذايي بود كه توسط انسان تهيه شد. باستان‌شناسان با تحقيقات خود به اين احتمال دست يافتند كه قبل از ساخت ظرف سفالي، بشر از 2 روش براي تهيه همين ماده غذايي آبكي استفاده مي‌كرده‌ است؛ يكي از اين روش‌ها پر كردن پوست حيوان با آب و بعد اضافه كردن محتويات ديگر است و ديگري ايجاد سوراخي در زمين و پر كردن آن با آب و مواد ديگر. اما چطور است كه غذايي كه بخش عمده آن را مايعات تشكيل داده و البته در آن از مواد جامدي مثل سبزي‌ها و انواع گوشت استفاده شده نقش مهمي در درمان بيماري‌ها دارد. از قديم مردم مي‌دانستند سوپ نقش مهمي در حفظ قدرت بدني دارد، شاهد آن هم پهلوانان قديم يونان هستند كه براي نيرو گرفتن، قبل از مسابقات يك دل سير سوپ مي‌خوردند. در بسياري از درمان‌هاي گياهي هم از گياهان درمانگر، سوپ تهيه و به بيمار داده مي‌شد. طب امروز هم خاصيت شفابخش بودن اين ماده غذايي را تاييد كرده است. در اين پرونده نگاهي به خاصيت درماني سوپ در طب مدرن و مكمل خواهيم داشت. دستور تهيه چند نوع سوپ هم براي درمان برخي بيماري‌ها در ادامه مي‌آيد.


آيا سوپ خاصيت درماني دارد؟

معمولا وقتي بيمار هستيم و گوشه‌اي دراز كشيده‌ايم، با خودمان مي‌گوييم‌، ‌اي كاش كسي برايم يك سوپ داغ درست مي‌كرد! زيرا سوپ را به‌عنوان علاج سرماخوردگي مي‌شناسيم و اين حس را از پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها به ارث برده‌ايم.براساس تحقيقات كن آلبالا، مورخ غذا، اين ماده غذايي براي قرن‌ها به‌عنوان ماده‌اي شناخته مي‌شد كه براي كوتاه كردن دوره نقاهت بيماري‌ها مورد استفاده قرار مي‌گرفت و با اين‌كه طي سال‌ها تغييراتي در پخت آن صورت گرفته اما همچنان مانند دارو عمل مي‌كند. بعد از قرن‌ها، علم مدرن به اين نتيجه رسيده است كه اين ماده غذايي خاصيت تسكين‌دهنده و ضد‌التهاب براي آن‌هايي كه سرماخورده‌اند، دارد. به‌هر حال، اين واضح است كه خوردن سوپ راحت‌ترين راه براي هضم مواد مغذي مورد نياز به‌خصوص در زماني است كه بيماريد اما تحقيقات اخير آلبالا نشان مي‌دهد، مردم بيشتر از اين‌كه بدانند سوپ از لحاظ علمي هنگام بيماري مفيد است، به‌صورت ناخودآگاه از اين ماده غذايي استقبال مي‌كردند. حتي امروز هم مردم مانند مردمان 5 قرن پيش از اين ماده غذايي استفاده مي‌كنند.


 

سوپ انرژي‌زا يعني سوپ مرغ و جوجه!

در قرن نوزدهم، پزشكان سوپ جوجه را براي مبارزه با سرماخوردگي تجويز مي‌كردند. در ميان انواع سوپ، خواص درماني «سوپ جوجه» قابل توجه است. جوجه مانند ساير خوراكي‌هاي پروتئين‌دار، آمينواسيد طبيعي به نام سيستئين دارد كه با پخته شدن از گوشت مرغ خارج مي‌شود. سيستئين قدرت شيميايي خارق‌العاده‌اي دارد زيرا شبيه داروي استيل سيستئين عمل مي‌كند كه پزشكان آن را براي بيماران مبتلا به برونشيت و عفونت‌هاي تنفسي تجويز مي‌كنند. همچنين در سوپ جوجه ماده خوشبويي وجود دارد كه باعث پاكيزگي راه‌هاي هوايي مي‌شود.


فوايد سوپ از نگاه طب مدرن

 

  •  با مصرف سوپ، چربي كمتري به‌صورت اشباع دريافت مي‌كنيد.
  •  سوپ براي بيماراني كه مشكل جويدن يا هضم دارند، بسيار مفيد است.
  •  سوپ يك غذاي فوق‌العاده براي كاهش‌وزن در مدت زمان كوتاه است.

بايد بدانيد سوپ‌هاي سنگين، به‌خصوص آن‌هايي كه حاوي سبزي، پوره و تخم‌مرغ هستند، مي‌توانند به‌عنوان غذاي اصلي تلقي شوند و بهترين راه براي دريافت سبزي‌ها در رژيم‌غذايي است.  درحال حاضر اغلب‌ سوپ‌ها كم چرب تهيه مي‌شوند و گزينه مناسبي براي افرادي است كه مي‌خواهند كنترل بيشتري بر محتواي تغذيه‌اي خود و رژيم غذايي‌شان داشته باشند. سوپ‌هاي گياهي نيز به‌طور گسترده‌اي در دسترس هستند و مي‌توانند براي آن‌هايي كه نگران چربي‌هاي اشباع شده هستند، مناسب باشند.


 

سوپ، شما را ياد چه مي‌اندازد؟

ظاهر سوپ مانند غذاي كودك است و شايد اين مهم‌ترين دليل مصرف آن هنگام بيماري است، زيرا هر 2 به راحتي هضم مي‌شوند و روش آماده كردن‌شان شبيه هم است. افراد از لحاظ رواني با مواد‌غذايي كه مادر در دوران كودكي تهيه كرده ارتباط برقرار مي‌كنند؛ اين ارتباط در بخش ناخودآگاه‌شان رشد مي‌كند و براي همين زماني كه مي‌خواهيد به احساس آرامش برسيد به آنچه مادرتان تهيه مي‌كرده، روي مي‌آوريد.

آنچه آلبالا در تحقيقاتش به آن رسيده نشان مي‌دهد، از دوران باستان تهيه سوپ بسيار شبيه دستورات تهيه‌اي است كه در حال حاضر در كتاب‌هاي آشپزي مي‌بينيم. دايانا هنري، نويسنده كتب آشپزي معتقد است بسياري از غذاها مانند سابق تهيه نمي‌شوند اما سوپ يك استثناست. او عقيده دارد دلايل عاطفي پشت اين قضيه است. او مي‌گويد: «شما سوپ را براي افرادي تهيه مي‌كنيد كه دوران سختي را مي‌گذرانند و اين نشانه توجه شما به آن فرد است.»

در حقيقت سوپ تمام زمينه‌ها را پوشش مي‌دهد، رواني، فيزيولوژي و تغذيه. زماني كه شما از لحاظ رواني احساس ناخوشايندي داريد، نياز به آرامش داريد. از لحاظ تغذيه‌اي هم احساس بهتري داريد زماني‌كه چيزي مايع مانند سوپ مي‌خوريد.


 

آش و سوپ در طب سنتي

پايه سفر خانواده ايراني را سوپ يا به عبارتي آش تشكيل مي‌داده و بيش از 100 نوعش در منابع طب سنتي توصيف شده است.

از آنجا كه «سوپ» اصطلاحي فرانسوي است، در طب مكمل ايران به سوپ اصطلاح ديگري به نام «حسو» يا «آش» داده شده است. البته از عبارت ديگري به نام «با» يا «باج» نيز استفاده مي‌شد كه «شورباج» و «زيره‌باج» هم از همين عبارت استخراج شده و به مرور زمان به شوربا و… تغيير كرده است. در ادامه، دكتر عليرضا عباسيان، متخصص طب مكمل در مورد نقش اين ماده غذايي در درمان و تغذيه افراد توضيح مي‌دهد.


تركيبات سوپ

تصور كنيد قرار است ماشيني بسازیم. در ساخت اين ماشين بدون شك از موتور، چرخ، فرمان و… استفاده مي‌شود. حال هر امكاناتي روي اين ماشين قرار گيرد، آن را تبديل به ماشيني خاص با استفاده‌اي خاص مي‌كند. همين موضوع در مورد انواع مختلف سوپ نيز صدق مي‌كند.

به‌عنوان مثال سوپ ساده يا شوربا از سبزي (اسفناج و گشنيز)، آب و نمك تهيه شده اما گاهي برنج هم به آن اضافه مي‌شود. براساس اين‌كه مصرف‌كننده سوپ چه مشكلاتي داشته باشد، به اين سوپ پايه موادي اضافه مي‌شود. به‌عنوان مثال براي پايين آوردن تب كمي آبغوره به سوپ اضافه مي‌شود. در صورتي كه بخواهند فردي را تقويت كنند گوشت به سوپ اضافه مي‌كنند. در خشكي مزاج و يبوست از آنجا كه فرد بايد مايعات بيشتري مصرف كند، به اين ماده غذايي گوشت اضافه مي‌كنند چون به اين ترتيب رطوبت بدن بالا مي‌آيد. در صورتي كه فردي بخواهد كاهش وزن پيدا كند به سوپ، سركه اضافه مي‌كنند. به‌منظور تقويت معده سماق و براي رفع اسهال كشك به سوپ اضافه مي‌شود تا فرد بتواند بر اين مشكلات غلبه پيدا كند. تركيبات سوپ در طب سنتي بسيار زياد است كه از سوپ ساده شروع مي‌شود و تا تركيبات بسيار غليظ پيش مي‌رود. تركيبي كه از اسفيدباج و فكباج به دست مي‌آيد را زير‌باج مي‌گويند كه براي افرادي كه طبع گرمي دارند مناسب است. علاوه بر آن براي افرادي كه مشكلات قلبي- عروقي دارند مفيد است.

در سرماخوردگي كه در طب مكمل به آن زكام مي‌گويند، معمولا نبايد از ترشي استفاده شود و سوپ‌تان كمي گوشت داشته باشد.


 

چه سوپي برای چه فصلی؟

به‌طور كلي سوپ‌هاي گوشت دار در زمستان بيشتر مصرف مي‌شوند. اين به‌دليل آن است كه در قديم چون وسايل گرمايشي مناسبي وجود نداشته، بدن بايد خودش را گرم مي‌كرد و بايد مواد‌غذايي بيشتري دريافت مي‌كرد. به همين دليل اين سوپ در اين فصل استفاده مي‌شد. مي توان اشاره كرد در فصل تابستان از‌ آش آبغوره و آش دوغ استفاده مي‌شد تا دماي بدن پايين بيايد.


 

انواع سوپ در طب مكمل

به‌طور كلي طب مكمل نگاه درماني به غذاها دارد و معتقد است مواد‌غذايي علاوه بر خاصيت تغذيه‌اي، اثر درماني نيز دارند. به همين دليل از اثر درماني سوپ‌ها يا آش‌ها استفاده مي‌كند.

به‌طور کلی سوپ‌ها به 2 دسته تقسيم مي‌شوند، دسته اول آن‌هايي هستند كه گوشت دارند و به آن «اسفيدباج» مي‌گويند كه ترشي هم ندارد. دسته دوم آن‌هايي را شامل مي‌شود كه گوشت ندارند كه به آن‌ها آش ساده، شوربا يا مزوره مي‌گويند.


 

سبزي‌هاي سوپ

سبزي‌هاي سوپ بنا به طبع، خاصيت و طعم‌دهندگي در سوپ استفاده مي‌شوند. به‌عنوان مثال طبع نعنا گرم است، بنابراين وقتي در سوپ مي‌ريزيم، طبع آن سوپ را گرم مي‌كند. از سويي نعنا خواصي دارد كه براي مشكلات تنفسي مفيد است.

ضمن آن‌كه حبس باد شكم مي‌دهد و از اسهال جلوگيري مي‌كند. طعم نعنا هم در رفع برخي مشكلات نقش مهمي دارد. به‌طور كلي طعم چند فاكتور را در برمي‌گيرد يكي اين‌كه براي چه سني سوپ استفاده مي‌شود، به‌عنوان مثال كودكان برخي طعم‌ها را نمي‌توانند تحمل كنند و در تهيه سوپ براي آن‌ها بايد به اين مورد توجه شود. فاكتور مهم ديگر مردمي هستند كه براي آن‌ها سوپ تهيه مي‌شود. به‌عنوان مثال مردم آذربايجان فسنجان را شيرين‌تر ميل مي‌كنند و…

نقطه مقابل نعنا، اسفناج قرار دارد كه سرد است و مدر و براي بيماري‌هاي ريه مناسب نيست.  بنابراين در تهيه‌اش به سبزي مورد استفاده در آن بايد توجه لازم را داشت زيرا هر كدام خاصيتي دارد كه مي‌تواند در حال بيمار تاثير مستقيم داشته باشد. امروزه آشپزها يكسري مواد را به سوپ اضافه مي‌كنند و تنها هدف‌شان دادن شكل مناسب به سوپ است. در گذشته دستور پخت سوپ را حكيم به آشپز مي‌داد و به‌طور كلي در كنار دستور پخت اين‌كه اين ماده براي چه افرادي مفيد و براي چه كساني مضر است نيز مي‌آمد.


 

سوپ براي ورزشكار‌ها

مواد لازم

  • كنسرو لوبيا قرمز: 4 قاشق غذاخوري
  • كنسرو لوبيا سبز: 4 قاشق غذاخوري
  • گوشت گوسفند:100 گرم
  • زيتون خرد شده: 10 عدد
  • فلفل سياه تازه: مقداري

طرز تهيه: گوشت گوسفند را خرد كرده، لوبيا‌ها را به سوپ اوليه‌تان اضافه كنيد؛ بگذاريد 10‌دقيقه بجوشد. زيتون را در آخر اضافه كرده و پس از زدن ادويه، سوپ را سرو كنيد.

چرا؟ رد‌بول خوردن را فراموش كنيد. لوبيا و گوشت گوسفند به‌اندازه‌ كافي انرژي شما را بالا خواهند برد. با خوردن اين غذاي ساده هم از نظر بدني و هم از نظر ذهني، احساس قدرت زيادي خواهيد كرد.

فوت كوزه‌گري: از آنجا كه در اين سوپ از گوشت استفاده مي‌كنيد، بهتر است به‌جاي آب مرغ از همان آب‌گوشت استفاده كنيد. اگر لوبيا دوست نداريد، با اضافه‌كردن جو يا گندم پخته مي‌توانيد اين انرژي را به بدن‌تان برسانيد و اين سوپ را به سوپ جو يا گندم تبديل كنيد.


 

سوپ انرژي‌بخش براي سرماخورده‌هاي بي‌رمق

مواد لازم

  • مارچوبه آب‌پز: 3 عدد
  • خامه: 3 قاشق غذاخوري
  • فلفل خشك تكه شده: مقداري
  • مغز بادام تكه‌شده تست شده: يك قاشق سوپ‌خوري
  • تخم كدوتنبل تست شده: يك قاشق سوپ‌خوري
  • فلفل سياه تازه: مقداري

طرز تهيه:سوپ اوليه‌تان را گرم كنيد. مارچوبه را اضافه و مخلوط كرده و تكه‌هاي فلفل اضافه كنيد. در نهايت درست 4-3 دقيقه قبل از خاموش كردن، خامه را اضافه كنيد. اين مخلوط را با مقداري از باقي‌مانده خامه سرو و روي آن مغزها و تخم‌هاي گفته شده را در مخلوط‌كن ريخته و خوب ريز كنيد، سپس كمي فلفل بپاشيد.

اين سوپ با شما چه مي‌كند؟ روي و چربي‌هاي مفيد در تخمه‌ها و ‌آجيل‌ها انرژي شما را بسيار بالا مي‌برند و فلفل هم مي‌تواند انرژي از دست رفته را به شما برگرداند.

فوت كوزه‌گري: اگر دوست داشته باشيد، مي‌توانيد اين سوپ را به‌جاي آب‌گوشت و مرغ با آب قلم بپزيد تا انرژي بيشتري داشته باشد.


 

سوپ براي خلاص‌شدن از معده درد

مواد لازم

  • روغن زيتون مخصوص سرخ‌كردن: يك قاشق غذاخوري
  • هويج خرد شده: 4 عدد
  • گوجه‌فرنگي پوست‌كنده: يك عدد
  • رشته‌فرنگي: يك حلقه
  • لوبيا سبز خرد شده: 10‌عدد
  • فلفل سياه تازه: مقداري

طرز تهيه: هويج را در روغن زيتون تفت دهيد و لوبيا را اضافه كرده و براي 3 دقيقه بپزيد. اين مواد را به سوپ اصلي‌تان اضافه كنيد و بگذاريد كمي بجوشد. گوجه‌فرنگي و رشته را اضافه كنيد و براي 5دقيقه بپزيد و سپس ادويه را اضافه كرده و سرو كنيد.

چرا؟ اين يك وعده‌غذايي ساده و سبك است. هويج و گوجه‌فرنگي شما را براي يك شب طولاني مجهز مي‌كند و رشته‌فرنگي جداره‌اي براي حفاظت از معده شما ايجاد مي‌كند.


سوپ براي روز‌هاي مسموميت

مواد لازم

  • روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
  • نخودفرنگي: نصف كنسرو
  • اسفناج تكه‌تكه شده: يك مشت
  • كدو سبز: يك عدد كوچك
  • جعفري: يك مشت
  • فلفل سياه تازه: مقداري

طرز تهيه: كدو را ريز خرد كرده يا رنده درشت كنيد و كمي در روغن زيتون تفت دهيد و به سوپ اصلي اضافه كنيد. اجازه دهيد كه 5دقيقه اين مواد با هم بجوشند و سپس اسفناج و مواد ديگر را اضافه كرده و پس از افزودن فلفل سرو كنيد.

چرا؟ كدو سبز ميزان پتاسيم را در بدن ما تنظيم مي‌كند و به خارج شدن سم از بدن‌تان كمك مي‌كند. اين ماده همچنين سيستم ايمني بدن را بالا مي‌برد و منبع غني براي آنتي‌اكسيدان است.

آموزش درست کردن دسر شارلوت آناناس

deser

  • می خواهید یک دسر خاص ارائه دهید در مهمانی خود در این مطلب همراه ما باشید با آموزش درست کردن دسر شارلوت آناناس .

 

آموزش درست کردن دسر شارلوت آناناس مواد لازم  :

  • کمپوت آناناس ….. یک قوطی
  • ژله آناناس ….. یک بسته
  • شیر ….. ۱ لیوان
  • آرد ….. ۱ قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ ….. ۲ عدد
  • خامه ….. ۱ پاکت ۱۰۰ گرمی
  • وانیل ….. نصف قاشق چایخوری
  • شکر ….. ۳ قاشق غذاخوری

آموزش درست کردن دسر شارلوت آناناس :

برای تهیه دسر شارلوت آناناس ا ابتدا پودر ژله آناناس را با یک و یک سوم لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف شود و در کناری قرار دهید.

بعد شیر ، شکر ، آرد و زرده های تخم مرغ را در ظرف دیگری خوب بهم بزنید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید و هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و غلیظ شود.

در آخر وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. از روی شعله بردارید تا کمی از حرارت بیفتد. یک قوطی خامه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

این مخلوط را با ژله حل شده و ولرم شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید .

داخل قالب مورد نظر را سلفون کشیده حلقه های آناناس را کناره ها و کف ظرف بچینید. از مخلوط آماده شده به آرامی داخل ظرف بریزید.

دسر شارلوت آناناس را به مدت یه الی ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود .

بعد از این مدت در ظرف سرو برگردانید و در صورت تمابل با مغز پسته تزیین کنید.

آموزش درست کردن رول مرغ شکم پر

stuffed-chicken-roll-1

  • یک غذای شیک مجلسی را به شما آموزش می دهیم با ما باشید با آموزش درست کردن رول مرغ شکم پر در ادامه مطلب

 

آموزش درست کردن رول مرغ شکم پر

بعد از فیله کردن سینه مرغ ، آنها را روی تخته کار با بیفتک کوب پهن کنید و با سیر و پیاز و زعفران و فلفل و نمک و ماست یا سس مایونز مریینت کنید و ۲ تا ۴ ساعت تو یخچال بزارید.

گوشت چرخ کرده را با پیاز و نمک و فلفل و زرد چوبه و کمی آرد ورز بدید و به صورت بیضی متوسط دربیارید و سرخ کنید و کنار بزارید.

فیله مرغ را ار یخچال دربیارید و روی تخته کار بزارید و روش به ترتیب یه ورق پنیر ورقه ای گودا ، کمی اسفناج ، بعد کوفته های آماده و پنیر پیتزا و باز پنیر گودا بگذارید.

بعد رولش کنید و با خلال دندون فیکسش کنید تا مواد ازش بیرون نریزه. البته من با دست انقد فشارش دادم که مرغا چسبید بهم و به خلال دندون احتیاجی نشد.

بعد اول تو آرد سفید بزنید بعد توی تخم مرغی که با فلفل سیاه و کاری مزه دارش کردید بزنید و بعد هم توی آرد سوخاری بغلطونیدش و بعد تو روغن فراوون سرخش کنید.

من کنار رول مرغ شکم پر سیب زمینی پارمزان سرو کردم که خیلی عالی بود. میتونید سیب زمینی ساده واسه کنارش سرخ کنید.

 

طرز تهیه سیب زمینی پارمزان 

اول سیب زمینی کوچکی را با فرچه حسابی بشورید و بعد با پوست ورقه های نارک برش بزنید.

بعد توی یک کاسه روغن زیتون و پنیر پارمزان و پاپریکا یا ادویه لیمو فلفلی یا آویشن با فلفل سیاه و نمک بریزید و یکی یکی سیب زمینیها روتوش برنید طوری که هر دوطرفش آغشته بشه بعد کف سینی فر بچینید.

بزارید تو فر با آخرین درجه گرم شده یه ربع بماند بعد دربیارید و برشون گردونید و یه ربع هم از اون طرف توفر بزارید و باز دربیارید و روش باز هم پنیر پارمزان بپاشید و دوباره دوسه دقیقه تو فر بزارید و دربیارید.

آموزش درست کردن کباب چنجه

1048

  • می خواهید خودتان کباب مهمانی را درست کنید در این مطلب آموزشی به آموزش درست کردن کباب چنجه می پردازیم .

 

آموزش درست کردن کباب چنجه  ، مواد لازم 

پیاز :•: ۲ عدد

لیمو :•: ۳ عدد

ماست :•: ۲۵۰ گرم

نمک و فلفل سیاه :•: به اندازه کافی

روغن زیتون :•: ۳ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای :•: به اندازه کافی

گوشت ران یا فیله گوسفند :•: یک کیلو گرم

دنبه گوسفند :•: به میزان لازم

آموزش درست کردن کباب چنجه 

1048

نکته مهم در تهیه کباب چنجه اندازه برش های گوشت است ، ابتدا گوشت را با دقت به قطعات دو سانتی متری برش می زنیم. این کار باعث می شود که کباب چنجه یکسان و همزمان کباب شود. بعد از قطعه قطعه و پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم .

بعد از رنده شدن پیاز آبش را کامل می گیریم و داخل یک ظرف مناسب می ریزیم. سپس ماست را داخل ظرف می ریزیم. آب لیموها را می گیریم و به ظرف اضافه می کنیم. سپس نمک ، فلفل و روغن زیتون را به ظرف اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم.

حالا قطعات گوشت را در مواد می خوابانیم و روی ظرف را سلفون می کشیم و داخل یخچال قرار می دهیم. برای اینکه گوشت طعم دار و نرم شود حداقل ۱۲ ساعت گوشت باید در یخچال قرار داشته باشد.

بعد از خارج کردن گوشت ها از یخچال و آماده کردن برای سیخ کردن ، با پشت کارد روی گوشت ها می زنیم تا کمی تخت شوند ، سپس سروع به سیخ کردن گوشت ها می کنیم . بعد از سیخ کردن هر تکه گوشت مقدار کمی دنبه سیخ می کنیم تا از سوختن کباب چنجه جلوگیری کند.

اگر می خواهید کباب چنجه خوش طعم تری داشته باشید می توانید بین گوشت ها فلفل هم سیخ کنید. اگر می خواهید کباب چنجه خشک نشود ، باید حرارت ذغال ها بسیار ملایم باشد. چون گوشت بخوبی در مواد خوابیده است نیاز به کباب کردن طولانی ندارد.

می توانید در کنار کباب چنجه مثل کباب کوبیده و جوجه کباب چند سیخ گوجه کبابی هم آماده نمایید و با برنج سرو کنید. برای تزیین کباب می توانید از پیاز حلقه شده و گوجه و فلفل کبابی استفاده نمایید. هر چه دمبه بین کباب چنجه بیشتر باشد کباب چرب تر و نرم تر خواهد شد.

دستور پخت جوجه ترش به سبک گیلانی

587

  • جوجه ترش یک غذای خوشمزه شمالی هست در این جا به دستور پخت جوجو ترش به سبک گیلانی را بیان می کنیم.

 

جوجه ترش یا جوجه کباب ترش از غذاهای خوشمزه گیلانی است که طرفداران زیادی دارد. همان‌طور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن مرغ (در صورت امکان جوجه مرغ) بوده و خوراک به صورت کبابی تهیه می‌شود.

با مجله تصویر زندگی همراه باشید تا روش تهیه این غذای لذیذ را به شما آموزش دهیم.

دستور پخت جوجو ترش به سبک گیلانی ، مواد مورد نیاز :

سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
گردو ۲۰۰ گرم
گشنیز و نعناع ۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
آب نارنج ۳ قاشق غذاخوری
روغن و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

587

 

 

دستور پخت جوجو ترش به سبک گیلانی :

ابتدا مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش بزنید.

سپس با پیاز رنده شده، فلفل دلمه خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو مخلوط کنید تا مزه دار شود.

۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی طعم دار شود.
سپس تکه های جوجه را به سیخ های چوبی کشیده و در تابه چدنی در دار می گذاریم تا بپزند.

در این مرحله حتما شعله گاز باید در کمترین حد باشد.
در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزی های خرد شده و آب نارنج خوب مخلوط می کنیم.

پس از آنکه جوجه ها آماده شدند، مواد را روی جوجه ها ریخته و می گذاریم تا به همراه جوجه ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

 

نکته :

برای این که جوجه‌ها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخ‌ها را به روغن مایع آغشته کنیم.

امیدواریم این غذای شمالی خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

آموزشی درست کردن لازانیا با میگو و ماهی

392

  • لازانیا یک غذای فانتزی خوشمزه هست در این جا به آموزشی درست کردن لازانیا با میگو و ماهی می پردازیم

 

لازانیا با ماهی و میگو برای طرفداران غذاهای دریایی و افرادی که از خوردن گوشت قرمز منع شده اند غذایی مناسب و لذیذ است.

آموزشی درست کردن لازانیا با میگو و ماهی ، مواد اولیه :

نمک،فلفل،روغن مایع و کره به مقدار لازم
لازانیا ۲۵۰ گرم
میگو ۲۵۰ گرم
ابلیمو ۲قاشق غذا خوری
ماهی ۲عدد
پنیر پیتزا ۱ بسته
پیازچه یا موسیر ۳ بوته

 

مواد لازم برای سس :

خامه ۱۵۰ گرم
پیاز پیاز ۱ عدد
شیر شیر ۱ لیوان
کره ۳۰ گرم
آرد گندم ۱ فنجان
قارچ  ۲۰۰گرم
گوجه فرنگی ۵ عدد
ریحان ۵ شاخه
نمک و فلفل به مقدار لازم

392

 

آموزشی درست کردن لازانیا با میگو و ماهی

۱- میگو های تازه ی بدون پوست را از پشت با چاقو ببرید و رگ ان را بیرون بیاوردید.
۲- ماهی هارا در اندازه های یکسان خرد کنید.
۳- موسیر یا پیازچه را ریز خورد کرده و با کره تفت دهید.سپس میگو،ابلیمو،نمک و فلفل را با نصف فنجان اب به آن اضافه کنید.
۴- میگو و موسیر را از آن خارج کرده و در ظرفی بریزید.
۵- برای تهیه سس،پیاز را ریز خورد کرده و به همراه شیر و نیمی از پودر فلفل در ظرفی ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.
۶- قارچ ها را ریز خورد کرده و در سس باقی مانده ی میگو و موسیر بریزید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید.
۷- آرد را با کره،کمی تفت دهید سپس به سس شیر اضافه کرده و هم بزنید.
۸- سس شیر باید ولرم باشد و اگر گولوله شد،از صافی رد کنید تا یکدست شود.
۹- قارچ و اب ان را روی سس سفید بریزید و هم بزنید.
۱۰- گوجه را پوست کرده و ریز خورد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.
۱۱- سپس ریحان را خورد کرده و به اندازه یک قاشق به مواد اضافه کنید.
۱۲- لازانیا را پس از پختن اب کش کنید.
۱۳- کف ظرف پیرکس را سس سفید بزنید و روی ان میگو و موسیر بچینید.
۱۴- سپس روی آن را با لازانیا بپوشانید،تکه های ماهی را روی ان بچینید.
۱۵- دوباره یک ردیف لازانیا بچینید و بقیه میگو و موسیر را روی ان بریزید.
۱۶- پنیر پیتزای رنده شده را روی ان ریخته و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید تا پخته و طلایی شود.

شیوه درست کردن توپک مرغ با سس گوجه فرنگی

74

  • می خواهید تنوع ایجاد کنید در غذاهایی که با مرغ درست می کنید در این جا به شیوه درست کردن توپک مرغ با سس گوجه فرنگی می پردازیم .

 

توپک مرغ با سس گوجه فرنگی یک غذای ایتالیایی و خوشمزه است که می توان آن را با انواع پاستا، برنج، سالاد یا نان یا بصورت ساندویچی سرو کرد.

یکی از مهم ترین مواد پروتئینی که می بایست در سفره غذایی خانواده ها جای داشته باشد گوشت سفید است. مرغ و ماهی را می توان بهترین انواع گوشت سفید دانست.

 

شیوه درست کردن توپک مرغ با سس گوجه فرنگی ، مواد لازم:

سینه مرغ پخته شده ۳۰۰ گرم
نان تست سبوس دار ۳ عدد
شیر ۵۰ میلی‌لیتر
زیتون ۵۰ گرم
شپله (میوه کبر) خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
پارمزان رنده شده ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
روغن زیتون به میزان لازم
جعفری تازه و خرد شده ۱ دسته
روغن زیتون (برای‌ تهیه سس) ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده ۳ حبه
گوجه خرد یا رنده شده ۸۰۰ گرم
شکر (اختیاری) ۱/۲ قاشق چایخوری

شیوه درست کردن توپک مرغ با سس گوجه فرنگی :

74

 

فر را روشن کنید و تا دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. با یک چاقوی تیز مرغ های پخته را ریز ریز کنید ، کمی با هم مخلوط کنید و بعد کنار بگذارید. نانها را داخل کاسه ای خرد کنید و شیر را روی آن بریزید. کمی هم بزنید تا شیر کاملا جذب نان شود.

نان خیس خورده، زیتون ها، شپله های خرد شده، سیر و پارمزان را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا وقتی که خوب ترکیب شوند.

مرغ را اضافه کنید و تخم مرغ را داخل آن بشکنید؛ سپس مجددا کمی مخلوط کنید تا زمانیکه مخلوط کاملا یکدست شود اما خیلی له نشود و برای درست کردن توپک مناسب باشد. ترکیب را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

ته ظرفی مناسب فر را کمی چرب کنید.توپک ها را در ظرف بچینید. کمی روغن روی توپک ها بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در فری که از قبل گرم شده است قرار دهید؛ تا زمانیکه توپک ها خوب بپزند و سطحشان طلایی شود.

در مدتی که توپک ها در حال پخت هستند سس را آماده کنید. در ماهیتابه‌ای بزرگ کمی روغن زیتون بریزید تا خوب گرم شود. سپس سیر را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید.

گوجه فرنگی های رنده شده و ۱/۳ لیوان آب اضافه کنید و با حرارت زیاد بمدت ۸-۱۰ دقیقه بپزید.

هرازگاهی سس را هم بزنید تا زمانیکه آب آن کشیده شود و سس غلیظ شود. اگر طعم گوجه فرنگی ها کمی ترش است می توانید اندکی شکر به سس اضافه کنید تا شیرین شود. با نمک و فلفل آنرا مزه دار کنید.

۵-۱۰ قبل از اتمام زمان پخت توپک ها سس را داخل ظرف بریزید، و سپس با کمی جعفری ساطوری شده آنرا تزئین کنید و نوش جان کنید.