چگونه دسر کدو حلوایی بدون فر درست کنیم؟

چگونه دسر کدو حلوایی بدون فر درست کنیم؟

چگونه دسر کدو حلوایی بدون فر درست کنیم؟

چگونه دسر کدو حلوایی بدون فر درست کنیم؟

در مطلب زیر یک دسر بسیار خوشمزه را برایتان قرار داده ایم این دسر بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد و پایه و اساس این دسر کدو حلوایی می باشد و به دسر کدو حلوایی معروف است.

مواد لازم :

_ کدو حلوایی

_ ماست چکیده میوه ای  یا معمولی

_ شیره خرما

_ انواعی از مغزها (گردو ،بادام ،پسته و…

 

طرز تهیه :

کدو حلوایی را خوب شسته و به قطعات درشت مربعی به اضلاع تقریبا 6 الی 8 سانتی متر برش زده و تخمه ها را از قسمت داخلی  بوسیله کارد یا قاشق جدا کنید ولی پوست کدو را جدا نکنید ( این پوست بعد از پخت از ولو شدن کدو جلوگیری کرده و نقش یک ظرف ، برای دسر دارد  ) .

 

برای پخت از فر یا از ماهی تابه رژیمی و یا بخار پز استفاده کنید . چند قاشق آب زیر کدو ها بریزید و بعد روی حرارت ملایم در ماهیتابه گذاشته و صبر کنید تا پخته شود 20 الی 30 دقیقه برای پخت کافیست و بستگی به سفت بودن کدو دارد . از کدوی خام کمی بچشید اگر شیرین بود نیازی به اضافه کردن مواد شیرین نیست . اما اگر دوست دارید شیرین تر باشد کمی شکر روی کدو بپاشید . در فر هم به همین روش عمل کنید . کدو خیلی سریع پخته میشود . موقع خرید کدو هایی که پوست تیره تر و ضخیمتری دارند را انتخاب کنید . این کدو ها شیرین و خوشمزه ترند و دیرتر در غذا له میشوند و بافت محکمتری دارند .

 

بعد از پخته شدن کدو را در ظرف چیده و روی آن را با ماست چکیده و شیره خرما و گردو و … تزیین کنید . این هم نوعی دیگر از پخت ، برای کدوی حلوایی است که برای صبحانه ،دسر و میان وعده مناسب است .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *