چگونه یک کشک و بادمجان کاملا رژیمی تهیه کنیم؟

چگونه یک کشک و بادمجان کاملا رژیمی تهیه کنیم؟

چگونه یک کشک و بادمجان کاملا رژیمی تهیه کنیم؟

چگونه یک کشک و بادمجان کاملا رژیمی تهیه کنیم؟

مطلب زیر حاوی آموزش درست کردن یک کشک و بادمجان بسیار خوشمزه را قرار داده ایم این غذا کاملا رژیمی میباشد و لطمه ای به رژیمتان وارد نمیکند.

 

آماده سازی :45 دقیقه
پخت :30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه كشك و بادمجان رژيمى

 

بادمجان متوسط   4   عدد
پیاز 1     عدد
سیر 6     عدد

طرز تهیه كشك و بادمجان رژيمى:
دو عدد از بادمجان ها را به هر طريق كه مايليد كبابى كنيد ( منقل / فر )
و بعد از اينك خنك شد پوست آن را جدا كنيد و به قطعات كوچك خرد كنيد ، داخل ماهيتابه كمى پياز را تفت دهيد به آن سير ريز خرد شده و يا له شده را اضافه كنيد و كمى زرد چوبه و نمك بريزيد ، بادمجانهاى كبابى را هم اضافه كنيد ، حالا دو عدد بادمجانى كه باقى مانده را هم پوست بگيريد و به برشهاى كوچك تقسيم كنيد و به بقيه مواد اضافه كنيد درب ظرف را گذاشته و با حرارت خيلى ملايم اجازه دهيد بادمجانها كاملاً پخته و نرم شوند … به طورى كه آبى نداشته باشند ” چون درب ظرف بسته است غذا خودش آب مياندازد” زمانى كه مطمئن شديد بادمجانها كاملاً پخته ، داخل ظرف سرو كشيده و روى آن را با نعناع داغ ، سير داغ ، پياز داغ ، گردو و زعفران و كشك تزئين كنيد … نوش جان فلور

نكته در تهیه كشك و بادمجان رژيمى:
اگر فقط دو عدد از بادمجان ها را كبابى كردیم فقط به خاطر عطر و بوييست كه به غذا ميدهد . چون زمانى كه كبابى ميشوند گوشت شان هم كمى كمتر ميشود … وترجيح ميدهم بادمجان هاى ديگر كامل و گوشتى استفاده شوند .
من در تفت دادن يك عدد پياز هم فقط از يك قاشق غذا خورى روغن استفاده كردم .
در صورت تمايل ميتوانيد 1/2پيمانه كشك را در آخر پخت اضافه كنيد خوب هم بزنيد بعد از چند دقيقه از روى حرارت برداشته و روى آن را تزئين نمائيد .
نوووش جان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *