موز بخوریم تا سکته نکنیم

5793_565

 

 

  • تحقيقات نشان مي‌دهد هر فرد بالغ بايد هر روز نزديك به 3‌هزار و 500 ميلي‌گرم پتاسيم مصرف كند اما با مصرف نيمي از ميزان تعيين شده يعني حدود هزار و 600 ميلي‌گرم در روز

خوردن يك موز در وعده صبحانه، يك موز در وعده ناهار و يك عدد ديگر در بعد از ظهر پتاسيم مورد نياز بدن را تامين كرده و به اين ترتيب خطر لخته شدن خون در مغز را تا 21 درصد كاهش مي‌دهد.محققان انگليسي و آمريكايي اعلام كردند با اين كار مي‌توان سالانه از هزاران مورد ابتلا به سكته پيشگيري كرد. البته علاوه بر موز مواد‌غذايي ديگري مانند اسفناج، شير، ماهي، عدس و انواع دانه‌هاي خوراكي مانند گردو و فندق داراي مقادير زيادي پتاسيم هستند.
تحقيقات نشان مي‌دهد هر فرد بالغ بايد هر روز نزديك به 3‌هزار و 500 ميلي‌گرم پتاسيم مصرف كند اما با مصرف نيمي از ميزان تعيين شده يعني حدود هزار و 600 ميلي‌گرم در روز هم مي‌توان خطر سكته را تا 20 درصد كاهش داد.
هر موز به‌طور متوسط 500 ميلي‌گرم پتاسيم دارد كه مي‌تواند به كاهش فشار خون و تعادل مايعات موجود در بدن كمك كند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *