گوشت بوقلمون گوشتی لذیذ و بسیار خوشمزه است در این جا به شما دوستان دستور پخت گوشت بوقلمون را می دهیم .
- خرده نان یا پودر سوخاری ۱/۴ فنجان
- گوشت بوقلمون چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
- زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده ۱ حبه
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
- گشنیز خرد شده ۱/۴ فنجان
- پیازچه خرد شده ۳ عدد
- سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد ۲ قاشق چایخوری
- سس سویا برای سس مخصوص ۳ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
- آب لیموی تازه ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
- آب ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
- پیازچه خرد برای تزیین ۱ قاشق غذاخوری
۲. گوشت بوقلمون چرخکرده، خرده نان، تخم مرغ، نمک، پیازچه، زنجبیل، گشنیز خرد شده، ۱ قاشق سس سویا و ۲ قاشق چایخوری روغن کنجد را در کاسه بزرگی بریزید. با دست مخلوط گوشت را ورز دهید تا خوب با هم ترکیب شوند.۳. به اندازه گردو از مایه گوشتی بردارید و با دست کوفته قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و داخل سینی فر بچینید. سینی فر را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. کوفته های بوقلمون را حدود ۱۲- ۱۵ دقیقه بپزید تا مغزپخت و برشته شوند.
۴. در این فاصله سس مخصوص کوفته را آماده کنید. آب لیمو، آب و ۲ قاشق چایخوری روغن کنجد باقیمانده را در کاسه ای بریزید. پیازچه را اضافه کنید و کنار بگذارید.
۵. کوفته های بوقلمون را از فر خارج کنید. آنها را داخل ظرف سرو بریزید. کمی از سس روی آن بریزید و همراه با برنج یا نان نوش جان کنید. باقیمانده سس را در کنار ظرف سرو قرار دهید تا هرکس بدلخواه کوفته را داخل سس بزند و میل کنید