-
می خواهیم غذایی با طعم متفاوت به شما آموزش دهیم با ما باشید با دستور پخت پلو و گوشت با طعم پرتقال در ادامه مطلب
این نوع پلو که با پرتقال و گوشت همراه است می تواند انتخاب تازه و جدیدی برای نهار یا شام شما باشد این غذای جذاب و رنگی را می توانید برای علاقه مندان به خوراکی با طعمی جدید و متفاوت انتخاب کنید پروتئین و املاح معدنی زیادی در این غذا نهفته است در ادامه با روش تهیه این غذای جالب که از منوی مارتا استوارت انتخاب شده است آشنا شوید .
دستور پخت پلو و گوشت با طعم پرتقال ، مواد لازم:
- پرتقال ۳ عدد
- سیر ۲ حبه
- سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
- گوشت ۷۰۰ گرم
- نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
- روغن گیاهی ۲ قاشق غذاخوری
- پیازچه ۶ ساقه
دستور پخت پلو و گوشت با طعم پرتقال :
نکات دستور پخت پلو و گوشت با طعم پرتقال :
۱- پوست ۱ عدد پرتقال را رنده کنید و آب آن را بگیرید. ۲ عدد پرتقال دیگر را پوست بگیرید، آن ها را به پهنای یک و نیم سانتی متر ورقه ورقه کنید و بعد از وسط نصف کنید. هسته های آن ها را جدا کنید.