آموزش درست کردن آش آلو

اگر به آش علاقه دارید در این مطلب به آموزش درست کردن آش آلو می پردازیم.

 

آموزش درست کردن آش آلو ، مواد لازم :

 

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
پیاز خرد شده یک عدد 100 گرم / 5 کالری
کره ۲ قاشق غذاخوری 100 گرم / 737 کالری
آب ۱۶ پیمانه 100 گرم / 0 کالری
برنج یک پیمانه 100 گرم / 360 کالری
زردچوبه یک قاشق غذاخوری 100 گرم / 0 کالری
نمک و فلفل به میزان کافی 100 گرم / 0 کالری
لپه نصف پیمانه 100 گرم / 359 کالری
پیازچه ۲ یا ۳ عدد 100 گرم / 3 کالری
جعفری خرد شده یک پیمانه 100 گرم / 25 کالری
اسفناج یا برگ چغندر نیم کیلوگرم 100 گرم / 25 کالری
آلو بدون هسته ۱۰ تا ۱۵ عدد 100 گرم / 25 کالری
نعناع داغ به میزان کافی 100 گرم / 279 کالری

 

آموزش درست کردن آش آلو :

*. پیاز را همراه با کمی کره تفت دهید. آب برنج، زردچوبه، نمک، فلفل، لپه، پیازچه، جعفری و اسفناج را به پیاز اضافه کنید و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۳۰۰ دقیقه با حرارت کم بجوشد.

*. پس از نیم ساعت آلو و شکر را اضافه کنید و بگذارید پخت ادامه پیدا کند تا آش جا بیفتد.قبل از سرو غذا می توانید آن را با نعناع داغ تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید پس از ۳۰ دقیقه اول پخت، کوفته قلقلی تهیه شده با گوشت چرخ شده را به مواد نیز اضافه کنید.

 

 

خواص نعناع :

*. برگ های خشک و نرم شده نعنا را برای خوشبو کردن ماست و دوغ و سرخ شده آن را در روغن که به نام نعنا داغ موسوم است برای خوشبو کردن برخی آش ها به کار می رود.برای سوء هاضمه میتوان از عرق نعنا یا دمکرده ی نعنا بعد از غذا استفاده کرد.یک نوشیدنی خوب، سرد و مفید برای تابستان نعنا میباشد. 100 گرم نعنا را در یک لیتر آب بجوشانید و میل کنید. هر روز استفاده نشود.یک گرم نعنا مانند چای دم کرده میل شود ولی هر روز استفاده نشود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *