آموزش درست کردن آش اماج

همراه ما باشید با آش محلی ، در این مطلب به شما آموزش درست کردن آش اماج را می دهیم .

 

آموزش درست کردن آش اماج ، مواد لازم  :

 

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
آرد سفید ۳۷۵ گرم 100 گرم / 341 کالری
پیاز ۲ عدد 100 گرم / 5 کالری
لوبیا ۱۰۰ گرم 100 گرم / 30 کالری
عدس ۱۰۰ گرم 100 گرم / 340 کالری
سبزی ۱ کیلو نامشخص

 

آموزش درست کردن آش اماج :

*. آرد را با کمی نمک مخلوط نموده در لاوک بریزید سپس آب رویش پاشیده بالش و ورز بدهید تا به صورت دانه های خشخاش درآید، آن وقت آن را از غربال رد کرده دانه های درشتش را گرفته. اسفناج و عدس را در دیگ ریخته بپزید.

*. سپس لوبیا و عدس را که قبلاً بار کرده اید در آن ریخته، اماج را در آن بپاشید و هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند.پس از اینکه پخته شد، نمک و پیاز داغ و فلفل و زرد چوبه در آن ریخته بگذارید چند دقیقه دیگر بجوشد سپس آن را سر سفره بیا ورید.

 

 

آموزش درست کردن آش اماج ، خواص عدس :

*. عدس منبع غنی پروتئین گیاهی است؛ به طوری که مقدار پروتئین موجود در ۱۵گرم عدس، بسیار بیشتر از ۱۵ گرم گوشت گاو است. ۴- عدس حاوی اسیدهای آمینه مختلف، ویتامین های گوناگون از جمله ویتامین B و مواد معدنی ای همچون آهن، کلسیم و فسفر است. ۵- عدس منبع بسیار خوبی از فیبرهای کاهش دهنده کلسترول اند که نه تنها کمک به کاهش کلسترول می کنند بلکه خاصیت تنظیم قندخون هم دارند زیرا فیبر بالای آنها از افزایش قندخون بعد از خوردن یک وعده غذایی جلوگیری می کنند. ۶۶- عدسها همچنین حاوی ۶ ماده معدنی مهم، ۲ ویتامین BB و همچنین پروتئین بدون، چربی می باشند.

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *