سفر و گردشگری تجاری باید چطور باشد

business-luggage-300x400

  • گردشگران تجاری در طول سفر خود با استفاده از وسایل کامپیوتری و اینترنت، کارهای خود را انجام می دهند. در نتیجه اشتباه در آوردن آداپتورها و شارژرها، می تواند مشکلات زیادی را برای شما ایجاد کند.

 

گردشگری تجاری که شامل شرکت در گردهمایی‌ها، سفرهای تشویقی، تشکیل جلسه‌ها یا برپا کردن نمایشگاه‌ها می‌شود، بخش زیادی از جابجایی های بین المللی را به خود اختصاص داده است. ماهیت سفرهای تجاری با سفرهای تفریحی تفاوت های زیادی دارد، در نتیجه گردشگران باید ملاحظاتی را در اینگونه سفرها رعایت کنند.

سفرهای بازرگانی معمولاً به مراکز مهم اقتصادی صورت می‌گیرد. بسیاری از مراکز بزرگ بازرگانی در سراسر دنیا در این امر رقابت می‌کنند تا پذیرای چنین مهمانانی باشند. کشورهایی همچون آمریکا، آلمان، ژاپن، انگلیس و چین بیشترین مسافران تجاری را به خود جلب می‌نمایند. حتی در آمریکا ۲۵ درصد مسافران را این نوع گردشگران تشکیل می‌دهند. در بسیاری از شهرهای بزرگ ایالات متحده آمریکا، مکان‌های خاصی در نظر گرفته شده است که آنها را مرکز مجامع و گردهمایی‌ها می‌نامند و بازرگانان یا کسانی که با هدف بازرگانی و تجارت به مسافرت می‌روند، می‌توانند از این محیط‌های آرام و تفریحی استفاده کنند.
از ویژگی‌های این نوع مسافرت‌ها، این است که میهمانان در هتل‌های کشور یا شهر مقصد پول‌های زیادی خرج و خرید می‌کنند و در مکان‌های تفریحی نیز مبلغ زیادی به مصرف می‌رساند. طبقه بازرگانان بیش از سایر طبقات از هتل‌ها استفاده می‌کنند. این امر شاید به لحاظ انجام امور حسابرسی آنان می‌باشد و هتل علاوه بر محل اقامت و استراحت، به عنوان دفتر کار هم، برای این قبیل توریست‌ها محسوب می‌شود. اکنون سفرهای تجاری بزرگترین منبع درآمد اقتصادی است که از نظر درجه اعتبار، در مراتب بالای اهمیّت قرار دارد.

در این مقاله قصد داریم به نکاتی کاربردی برای مسافران تجاری اشاره کنیم:

۱. اندازه قفسه های بالای صندلی های هواپیما را در نظر بگیرید.
اگر می خواهید ساک دستی تان را با خود به داخل هواپیما ببرید و در صف انتظار تحویل بار، قرار نگیرید، بهتر است، چمدانی را انتخاب کنید که در قفسه های بالای صندلی های هواپیما، جا شود. بهتر است یک ساک با حداکثر اندازه ای که در قفسه ها جا می شود و یک ساک کوچکتر داشته باشید، با این کار هیچ وقت نیاز به تحویل بار به هواپیما، پیدا نمی کنید.

۲. انتخاب لباس مناسب
سعی کنید لباس های یک رنگ را انتخاب کنید. مثلاً دو شلوار مشکی و یک ژاکت تیره. در غیر اینصورت باید برای ست شدن دو شلوار با رنگهای مختلف، دو کاپشن با خود بیاورید. این کار را در زمینه جوراب، پیراهن و کفش نیز می توانید انجام دهید. لباس های سنگین را بپوشید و لباس های سبک را در چمدان بگذارید.

۳. وسایل خود را در جای مناسب بچینید.
چمدان خود را سازماندهی کنید و با نظم خاصی وسایل را در آن بچینید. حتی کیف لپ تاپ را نیز منظم بچینید و کابل ها، رابط ها و شارژرها را در مکان مناسبی قرار دهید.

۴. آداپتورهای وسایل الکترونیک خود را بردارید.
گردشگران تجاری در طول سفر خود با استفاده از وسایل کامپیوتری و اینترنت، کارهای خود را انجام می دهند. در نتیجه اشتباه در آوردن آداپتورها و شارژرها، می تواند مشکلات زیادی را برای شما ایجاد کند.

۵. قبل از سفر دسترسی خود به اینترنت را بررسی کنید.
ممکن است شما در مقصد دسترسی خوبی به اینترنت داشته باشید و یا اینکه اتصال به اینترنت برایتان بسیار رنج آور باشد. ممکن است در یک هتل با نرخ هر شب ۳۰۰ دلار، مجبور به پرداخت روزانه ۳۰ دلار برای اتصال به اینترنت باشید. در نتیجه خرید یک برنامه داده بین المللی برای موبایلتان، ارزان تر از پرداخت روزانه نرخ های محلی خواهد بود.

۶. استفاده از شارژر USB دستگاه ها
امروزه اکثر وسایل الکترونیکی، امکان شارژ از طریق پورت USB دارند. در نتیجه به جای حمل تعداد زیادی کابل و شارژر، سعی کنید با اتصال دستگاه به USB لپتاپ خود، آنرا شارژ کنید. در ضمن در بسیاری از هتل های بین المللی، بورد شارژر اکثر موبایل ها و تبلت ها نصب شده است.

۷. صف بازرسی را هوشمندانه انتخاب کنید.
این توانمندی بیشتر یک هنر است تا تجربه. همیشه کوتاه ترین صف، بهترین گزینه نیست. دو چیز را باید چک کنید: کارایی پرسنل و مسافرانی که در جلوی شما ایستاده اند. خانواده ها با بچه های کوچک، بار غیر عادی که احتمالاً بازرسی بیشتری می شود، و هر کسی که به نظر می رسد در ۱۰ سال گذشته به هیچ فرودگاهی وارد نشده باشد!

۸. قبل از سوار شدن، وسایل خود را سازماندهی کنید.
این کار برای پروازهای طولانی بسیار ضروری است. قبل از سوار شدن، کتابهایی که می خواهید بخوانید را در یک کیف جدا در ساک دستی تان بگذارید. هنگامی که بر روی صندلی نشستید، کیف را در بیاورید، و ساک دستی را در بهترین جا (حتی اگر دور باشد) بگذارید. بسیاری از مسافران هنگام نشستن شروع به در آوردن وسایل مورد نیاز خود می کنند و در راهروهای هواپیما صف ایجاد می کنند.

۹. برنامه ای برای خواب و غذای خود داشته باشید.
قبل از سوار شدن در هواپیما غذا بخورید، تا زمان بیشتری برای خواب داشته باشید. خصوصاً در پروازهایی که در نصفه شب انجام می شود. دندان های خود را مسواک بزنید و لباس راحت بپوشید. سعی کنید سریع بعد از سوار شدن بخوابید و از صحبت کردن با همسفران خود خودداری کنید.

منبع هستی گشت

 

آشنایی با فرهنگ و گردشگری غذایی کشور بلغارستان

387b0bd79c21ee01dfd82467a22ba02c

  • زبان بلغاری زبانی هندواروپایی و از شاخه اسلاوی جنوبی است که نزدیک‌ترین به آن زبان مقدونی است و گویشوران آن با گویشوران زبان مقدونی درک مطلب می‌کنند. در زبان بلغاری کهن و معاصر صدها واژه فارسی وجود دارد که در مکالمات روزمره به‌کار می‌رود

 

غذاهای بلغاری

در سفر به بلغارستان هیچ نگرانی از بابت غذا خوردن نخواهید داشت؛ قیمت های مناسب خوراکی ها به شما اجازه می دهد رستوران های متنوع این کشور را امتحان کنید و به آسودگی از غذایتان لذت ببرید. انواع رستوران ها با غذاهای دریایی، ترکی، یونانی و انواع فست فود (KFC-MC) در سواحل ماسه های طلایی موجود است.
غذاهای بلغاری نوعی غذای اروپای شرقی اند که از آشپزی ترکی و یونانی هم تأثیر گرفته اند. این غذاها به علت شرایط آب و هوایی و جغرافیایی منطقه دارای سبزیجات، گیاهان دارویی و میوه های مختلف هستند.
انواع سوپ های سرد و گرم در اینجا وجود دارد که «Tarator» از سوپ های سرد معروفشان است. یکی از سالادهای خاص این کشور که شوپسکا (Shopska) نام دارد، مخلوطی از گوجه فرنگی، خیار، پیاز و فلفل خام یا کباب شده است که به همراه نمک و روغن زیتون طعمش را در خاطرتان جاودانه می کند.
موساکا (Moussaka) هم یکی از غذاهای معروف بلغارستان است که شامل سیب زمینی پخته، گوشت قیمه شده و نوعی سس مخصوص است. شیرینی های گوناگونی هم تهیه می شود که از آن جمله می توان به بانیتسا (Banitsa) اشاره کرد.
دو نوع پنیر سنتی در بلغارستان وجود دارد، اولی Kashkaval است که زرد رنگ و شبیه به پنیر آلمانی Dutch Gouda است و دوم پنیر معروف Sirene است که نوعی از پنیر فتا می باشد و از نظر مزه شبیه پنیر فتای یونانی است. این پنیر از شیر گوسفند ساخته می شود، اما گاهی از شیر گاو یا بز یا مخلوط اینها هم استفاده می گردد.
یک ماست محلی بلغاری که معروفیت خاصی دارد Kiselo Mlyako نام دارد. این ماست معمولاً از شیر گوسفند یا گاو درست می شود اما گاهی از شیر بوفالو هم استفاده می گردد که طعم ویژه ای به آن می دهد.
بیش از ششصد چشمه آب معدنی در بلغارستان وجود دارد که مزه کردن آنها می توان (بهترین و طبیعی ترین و جالب ترین تجربه ها باشد. دو نوشیدنی محلی در بلغارستان وجود دارد) یکی دوغ محلی که به آن Ayran می گویند و دیگری نوشیدنی به نام boza است که از ارزن درست می شود..

تمدن و فرهنگ بلغارستان

تاریخ تمدن در بلغارستان کنونی به ۳۵۰۰ سال پیش از میلاد مسیح باز میگردد، ساکنان اولیه این منطقه اقوام تراکیان بودند. نام بلغارستان برگرفته از بلغارها است که مردمی ترک بودند که از استپ های شمال دریای سیاه به آنجا مهاجرت کردند و بر قبایل اسلاو غلبه نمودند و در سال ۶۸۱ میلادی اولین پادشاهی بلغاری را بنا نهادند.
پادشاهی دوم بلغاری که در سال ۱۱۸۶ در ولیکو تارنووو تأسیس شد، دوباره مرزهای قبلی را برقرار ساخت و عصر طلایی جدیدی آغاز شد که در طی آن قلمرو بلغار با سه دریای سیاه، دریای آدریاتیک و دریای اژه هم مرز بود. در سال ۱۳۹۶، پس از یک جنگ طولانی، کشور به سلطه عثمانی ها درآمد. ابتدای قرن هجدهم سرآغازی بر دوره احیای بلغارستان بود که با شکوفایی کلیسا، ادبیات و فرهنگ بلغاری مشخص می گردد.
عناصر اصلی فرهنگ سنتی بلغارستان از میراث تراکیه‌ای، اسلاوی و بلغار تشکیل شده‌اند و نفوذ فرهنگی یونانی، رومی، عثمانی، ایرانی و سلتی نیز در فرهنگ این کشور دیده می‌شود.
نمونه سازهای سنتی بلغارستان عبارتند از کاوال (فلوتی که از ته دمیده می‌شود)، دودوک (سوت بلغاری)، کاباگیوا (نی‌انبان)، گادولکا (ساز زهی قوس‌دار) و توپان (طبل استوانه‌ای دو سر).
هفتاد درصد عطر رز در بازارهای بین‌المللی از بلغارستان می‌آید و جشن رزها در نیمه اول ژوئن در دره گل سرخ برگزار می‌شود. (در بلغارستان مرکزی در نزدیکی شهرهای کازانلوک و کارلوود). این جشن شامل یک گردهمایی شاد همراه با رزچینی همگانی است.
۸۳% جمعیت بلغارستان را بلغارها و ۱۰% را ترک‌ها و کولی‌ها تشکیل می‌دهند. بسیاری از دانشمندان ریشه بلغارها را از قبایل ترک زبان آسیای میانه (احتمالاً به همراه رگه‌های ایرانی) می‌دانند. همچنین گروه‌هایی از روس‌ها، رومانی‌ها، ارمنی‌ها، یونانی‌ها و سایر اقلیت‌های کوچک نیز در این کشور به سر می‌برند. زبان رسمی کشور، بلغاری است اگرچه جوانان بلغاری امروزه تکلم به انگلیسی را ترجیح می‌دهند.
۷۶ %جمعیت پیرو آیین مسیحیت نوع ارتدوکس هستند و ۱۰% جمعیت را مسلمانان تشکیل می‌دهند و ۸/۱۱ درصد بی‌دین هستند. در بلغارستان هشتاد هزار مسلمان علوی وجود دارد. گسترش اسلام در بلغارستان را می‌توان در تصرف این کشور توسط امپراتوری عثمانی ریشه‌یابی کرد.
زبان بلغاری زبانی هندواروپایی و از شاخه اسلاوی جنوبی است که نزدیک‌ترین به آن زبان مقدونی است و گویشوران آن با گویشوران زبان مقدونی درک مطلب می‌کنند. در زبان بلغاری کهن و معاصر صدها واژه فارسی وجود دارد که در مکالمات روزمره به‌کار می‌رود. تعداد این واژه‌ها حدود ۱۰۰۰ عدد است که بیشتر از طریق زبان ترکی و در دوره تسلط ۵۰۰ ساله عثمانی بر این کشور، وارد این زبان شده ‌است.

منبع قدس گشت

همه مزایای گردشگری غذایی ایران

387b0bd79c21ee01dfd82467a22ba02c

 

 

  •  در ایران نیز مانند هر کشور دیگری، انواع مختلفی از غذاهای سنتی و بومی وجود دارد که تاریخچه هرکدام بسیار پرمعناست؛ غذاهایی که با توجه به ویژگی‌های طبیعی و جغرافیایی و فرهنگی همان منطقه، طبخ و مصرف می‌شود.
خوراک می‌تواند ترکیبی از جنبه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، بیولوژیک و گردشگری مقاصد را نمایان سازد. امروزه بسیاری از کشورها شروع به ترویج گردشگری مواد غذایی به منظور افزایش رقابت مقصد گردشگری خود کرده‌اند و مواد غذایی به طور فزاینده به عنوان بخش مهمی از بازار گردشگری فرهنگی به رسمیت شناخته شده است.

غذا یکی از محرک‌های اولیه سفر است. گردشگری خوراک، این امکان را فراهم می‌کند که گردشگران از تمام حواس پنج‌گانه خود (بینایی، شنوایی، بویایی، چشایی و لامسه) برای لذت بردن از تجربه‌هایشان استفاده کنند. خوردن و نوشیدن، تجربه‌های به یادماندنی سفر را ایجاد می‌کند و گردشگران از طریق غذاخوردن و نوشیدن در مقصد برای محصولات فرهنگی هزینه می‌کنند.

بنا بر گزارش سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) بیش از یک سوم مخارج گردشگری صرف غذا می‌شود. آمار این گزارش همچنان نشان می‌دهد، سهم بخش خوراک و آشامیدنی در گردش مالی و اشتغال صنعت گردشگری بسته به هدف سفر از 12 تا 49 درصد متغیر است. به عبارتی، غذا و نوشیدنی از منابع مهم در اقتصاد، فرهنگ و پایداری مقاصد گردشگری است که می‌تواند پتانسیل قوی برای تنوع‌زایی مقاصد باشد.

در ایران نیز مانند هر کشور دیگری، انواع مختلفی از غذاهای سنتی و بومی وجود دارد که تاریخچه هرکدام بسیار پرمعناست؛ غذاهایی که با توجه به ویژگی‌های طبیعی و جغرافیایی و فرهنگی همان منطقه، طبخ و مصرف می‌شود. در میان کشورهای خاورمیانه و آسیای غربی، ایران یکی از منحصربه فردترین روش‌های طبخ غذا را دارد. غذای سنتی در ایران طی سالیان دراز، نه‌تنها تحت تأثیر فرهنگ غذایی کشورهای همسایه‌ای چون قفقاز، یونان، روسیه و منطقه خاور نزدیک بوده، بلکه به‌طور بسیار مشهودی، فرهنگ غذایی کشورهای همسایه مانند ترکیه را نیز متأثر از خود کرده است. در طبخ غذای سنتی ایرانیان، برخی مواد گیاهی جایگاه خاصی داشتند؛‌ مانند آلو، انار، به، آلوبخارا، زردآلو و کشمش. یک بشقاب ایرانی، به‌طور عمده شامل برنج و گوشت‌هایی نظیر گوشت بره، مرغ یا ماهی؛ سبزیجاتی چون پیاز، جعفری و انواع گیاهان و مغزها بوده و برای ایجاد طعم و مزه بهتر در غذا، از طعم‌دهنده‌هایی مانند زعفران، لیموعمانی و دارچین استفاده می‌شده است.

با توجه به فواید و کارکردهای گردشگری خوراک و همچنین وجود قابلیت‌های چشمگیر و تنوع مواد غذایی محلی و سنتی در مناطق مختلف کشورمان، پرداختن به این مقوله بسیار با اهمیت است که می‌توان از راه‌های مختلف آن را ترویج کرد. به طور مثال، برگزاری جشن‌ها و جشنواره‌های غذایی یکی از راهکارهایی است که به افزایش هویت محلی جامعه مقصد کمک می‌کند و از این رو مشارکت بیشتر جامعه محلی را به همراه دارد.

در کنار برپایی جشنواره‌ها می‌توان به برگزاری همایش‌های تخصصی در این زمینه نیز اشاره کرد که اتفاقا یکی از آنها با عنوان گردشگری خوراک و توسعه پایدار گردشگری در قالب دو محور اصلی گردشگری خوراک به عنوان یک مزیت برای توسعه و گردشگری درآمد و اشتغال برگزار شد. مدیران گردشگری می‌توانند از دستاوردهای علمی این گونه همایش‌ها به عنوان چراغ راهی برای بهره‌گیری هر چه بیشتر از مزیت‌های گردشگری خوراک برای افزایش جلب گردشگر به کشور بهره گیرند و درآمدهای ارزی ایران را افزایش دهند.

صنایع دستی در ثبات اقتصادی کشور چه نقشی دارد

dsfr_53_1481613254

 

  • می توان بین تولیدکنندگان صنایع دستی و تولید کنندگان بزرگ در کشور ارتباط برقرار کرد. حتی برندهای بزرگ می توانند محصولاتی را تولید کنند که با استفاده از خلاقیت و ایده فعالان صنایع دستی باشد.

 

تمام چارچوبهایی که در سیاست #اقتصاد مقاومتی نظیر درون زا بودن، #توسعه #پایدار و مقاوم کردن اقتصاد روی آنها تاکید شده، در صنایع دستی متمرکز است.

“معاون رئیس جمهوری”

به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، زهرا احمدی پور در گردهمایی ملی دانش آموختگان و دانشجویان صنایع دستی و رشته های مرتبط در دانشگاه الزهرا افزود: «با توجه به ظرفیت هایی که برای توسعه در کشور داریم، می توان گفت که توسعه از مسیر صنایع دستی فراهم می شود. این مساله در بلندمدت نیز در سیاست های کلان کشور جای خود را باز خواهد کرد.»

به باور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، با توجه به محدودیت های زیست محیطی و مشکلاتی که در زمینه زیرساخت های صنعتی بزرگ برای کشور به وجود آمده است، صنایع دستی می تواند کشور را به یک ثبات اقتصادی برساند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: «می توان بین تولیدکنندگان صنایع دستی و تولید کنندگان بزرگ در کشور ارتباط برقرار کرد. حتی برندهای بزرگ می توانند محصولاتی را تولید کنند که با استفاده از خلاقیت و ایده فعالان صنایع دستی باشد. سرانجام نتیجه این همفکری می تواند به تولید محصول فرهنگی تر منجر شود.»

احمدی پور با تاکید بر اینکه فعالان حوزه صنایع دستی می توانند این مساله را به عنوان یک راهبرد مد نظر قرار دهند، ادامه داد: «این مساله یک اولویت برای من و سازمان میراث فرهنگی است. برای رسیدن به این اهداف نیازمند کمک فعالان حوزه صنایع دستی هستیم تا بتوانیم هسته هایی را شکل دهیم و از ظرفیت های موجود در بخش های مختلف صنایع دستی استفاده کنیم؛ روندی که علاوه بر تولید ثروت برای کشور، منجر به تغییرات جدی در فرهنگ و سبک زندگی ما خواهد شد.»

در این مراسم همچنین از 8 نفر از دانش آموختگان موفق حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی تقدیر به عمل آمد.

هنر کوچ روهای ایران ثبت جهانی شد

dsfr_53_1481486402

 

  • وقتی کوچ روها محل زندگی خود را ترک می کنند، هیچ آلاینده ای از خود در آن محیط جا نمی گذارند و این تعامل فرهنگی با محیط اطراف در میان کوچ روها بسیار بالاست. هنرمندان هم در این سفر ایده هایی را برای خلق آثار دیگرمی گیرند.

فعالیت های هنری او شامل حجاری، چیدمان، کارهای چندرسانه ای و اینترنتی (نت آرت)، چیدمان ویدئویی، کارهای تعاملی و اخیرا ساختن آهندیس هاست که در ایران و جهان در معرض نگاه عموم مردم قرار گرفته است. نادعلیان بیشتر در طبیعت زندگی می کند و آثارش در بیش از 40کشور دیده شده است. پروژه بین المللی هنر کوچ رو از 14 آذر با حضور هنرمندان داخلی و خارجی به میزبانی ایران و دبیری نادعلیان آغاز شده و خود او علاوه بر کارهای اجرایی، کنار هنرمندان هم حضور دارد.

سفر هنرمندان از قشم تا کویر

نادعلیان که به واسطه فعالیت های هنری اش از چهره های مطرح بین المللی در عرصه هنر محیطی است، درباره پروژه بین المللی هنر کوچ رو به همشهری می گوید: این پروژه از نیمه آذر با حضور 20هنرمند بین المللی از روستای سلخ قشم آغاز شده و هنرمندان در حال خلق آثار هنری با چیزهایی هستند که اطراف آنها در طبیعت وجود دارد.

بعد از قشم نوبت به سفر به جزیره هرمز می رسد و سپس به سمت زاینده رود در اصفهان می رویم. ما به هنرمندان تأکید کرده ایم که موضوع کار در زاینده رود بحران بی آبی است، ادامه این سفر هم تالاب گاو خونی، سپس کویر مرنجاب و کاشان است. قرار است پس از پایان پروژه، فیلم آثاری که هنرمندان در این 15روز خلق کرده اند روز 28 آذر در موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش درآید.

این هنرمند که علاوه بر دبیری پروژه، خودش هم چند اثر در این سفر خلق می کند، درباره سفر 2 هفته ای اش یادآور می شود: آثار هنر محیطی کوچ رو تحت تأثیر یک رویکرد زیست محیطی و با دخالت کمتر در محیط خلق می شود که هنرمندان به صورت بداهه و با ابزاری که طبیعت در اختیارشان می گذارد، دست به خلق اثر هنری می زنند. این آثار میرا هستند و در طول زمان در طبیعت حل می شوند و به آن باز می گردند. پیام این هنرمندان محیطی پایداری و جلوگیری از تخریب، همچنین معرفی و شناساندن فرهنگ بومی در کنار زندگی معاصر است.

خلق هنری به شیوه کوچ رو ها

نادعلیان با اشاره به زندگی کوچ روها تأکید می کند: وقتی کوچ روها محل زندگی خود را ترک می کنند، هیچ آلاینده ای از خود در آن محیط جا نمی گذارند و این تعامل فرهنگی با محیط اطراف در میان کوچ روها بسیار بالاست. هنرمندان هم در این سفر ایده هایی را برای خلق آثار دیگرمی گیرند. دلیل این شباهت هم نزدیکی نحوه زیست کوچ روها و هنر محیطی است. در این پروژه هنرمندان مانند کوچ روها یک نوع جابه جایی دارند؛ آنها به مدت حدود 2 هفته به مناطق مختلف می روند و با یافته های عناصر محیطی آثاری را خلق می کنند.

حضور 9 هنرمند خارجی در ایران

پروژه بین المللی هنر کوچ رو پیش از این 6 دوره برگزار شده است؛ سفری که از کره جنوبی آغاز شد و پس از مشارکت کشورهایی چون آفریقای جنوبی و هندوستان، حالا نوبت به ایران رسیده تا میزبان هفتمین دوره آن باشد. احمد نادعلیان درباره ویژگی های این پروژه در ایران می گوید: امسال در مجموع 20 هنرمند در پروژه هنر کوچ رو مشارکت کرده اند که 11 هنرمند آن از ایران هستند.

9 هنرمند هم از کشورهای لیتوانی، کره جنوبی، آلمان، فرانسه، سوئیس، هلند و اسلوواکی هنر کوچ رو را ثبت می کنند. این کار در سال های اخیر به صورت ادواری شکل گرفته و در تمام این دوره ها اتفاق های خوب هنری در طبیعت ثبت شده است.

 

منبع الی گشت

کشورهای برتر برای بیماری های دندان و دندانپزشکی کدامند

  • بيماران و توريست هاي امريکايي بخصوص به دليل وجود بيمارستان هاي معتبر و مجهز که به عنوان شعبه اي از يکي از بيمارستان هاي صاحب نام و معتبر  امريکايي نظير بيمارستان جان هاپکينکز يا بيمارستان هاروارد، در اين کشور فعاليت دارند به کشور ترکيه سفر مي کنند.  

 

کشور مجارستان تنها از محل عرضه خدمات دندان پزشکي به توريست ها بالغ بر 227 ميليون يورو درآمد ساليانه دارد که به اين معناست که اين کشور بيش از 40 درصد از  سهم کل بازار توريسم اروپا را بخود اختصاص داده است . بااين حال اين کشور همچنان در تلاش براي کسب درآمدهاي بيشتر و جذب توريست بيشتر به ميزان دو برابر ميزان کنوني ظرف سه سال آينده است

به گزارش ويکتور اوربان نخست وزير کشور مجارستان توريسم دندان پزشکي چيزي است که اقتصاد اين کشور را به مسير درست خود هدايت مي کند . با توجه به اين موضوع هم اکنون سرمايه گذاري هاي کلاني دراين حوزه صورت گرفته که هدف از آن افزايش توان و استانداردهاي بهداشتي براي بيماراني است که به عنوان توريست هاي خارجي اين کشور را به عنوان نخستين مقصد درماني خود انتخاب مي کنند . علاوه براين دندان پزشکان اين کشور نيز با توجه به رونق بازار توريسم درماني تلاش هاي بيشتري را براي جذب توريست هاي بيشتر آغاز کرده اند.

10112_318

از سوي ديگر ترکيه نيز به يک مرکز بسيار جذاب براي توريسم دندان پزشکي براي بيماران خارجي مبدل شده است. به حدي که حتي توريست هاي درماني و متقاضيان بسياري براي دريافت خدمات ارزان قيمت  دندان پزشکي از امريکا به اين کشور سفر مي کنند.

براين اساس درحدود سال 2010 تا 2014 برآورد شده است که اين کشور شاهد 25 درصد رشد بيشتر در اين حوزه از توريسم باشد. علاوه براين دولت ترکيه نيز مقادر زيادي اعتبارات مالي براي توسعه و بازاريابي اين نوع توريسم درکشور اختصاص داده است. درحالي که هزينه اين نوع خدمات نسبت به ساير کشورها ارزان تر است اما از نظر کيفيت نيز از استانداردهاي بالايي برخوردار است. دربخش خصوصي به ويژه سرمايه گذاري هاي خوبي صورت گرفته که مي تواند بيماران بيشتري را با هدف دريافت کمک هاي درماني روانه اين کشور کند.

بيماران و توريست هاي امريکايي بخصوص به دليل وجود بيمارستان هاي معتبر و مجهز که به عنوان شعبه اي از يکي از بيمارستان هاي صاحب نام و معتبر  امريکايي نظير بيمارستان جان هاپکينکز يا بيمارستان هاروارد، در اين کشور فعاليت دارند به کشور ترکيه سفر مي کنند.

علاوه بر دو کشور مجارستان و ترکيه کشور کاستاريکا نيز از جمله کشورهاي صاحب نام در حوزه توريسم درماني است. اين کشور که تا جند سال قبل تنها يه مقصد برتر توريسم درزمينه زيبايي و جراحي پلاستيک بود اکنون ازسيستم درماني و بهداشتي قدرتمند و معتبري برخوردار شده که در زمينه هاي ديگري نيز ازجمله درمان بيماري هاي قلب و عروق ، بيماري هاي استخواني و آنکولوژي و ديگر بيماري ها با کيفيت بالاي درماني و بسيار حرفه اي خدمات مهمي به توريست ها عرضه مي کند.

اين تجيهزات در تمام کشور کاستاريکا پرکنده شده است اما علاوه بر کاستاريکا اگر به بقيه کشورهاي امريکاي لاتين نگاهي بيفکنيم مي بينيم که نيکاراگوته و مکزيک و سپس با فاصله اندکي السالوادور و پاناما در اين زمينه رشد چشمگيري داشته اند.

با اين حال افزايش قيمت نفت و نيز افزايش قيمت کرايه در هتل ها به علاوه افزايش سرسام آور هزينه هاي درماني از مهم ترين عواملي است که برخي کارشناسان معتقدند توريسم درماني را دچار چالش مي کند .

«لان يانگ من» يکي از محققان و متخصصان امور بهداشت و درمادن در زمينه بيمه و خدمات درماني و بهداشتي مي گويد:« به دليل افزايش بهاي نفت و هتل ها  بسياري از درمان ها را از شکل جهاني آن به محدوده هاي محلي و يا حداکثر به مقاصد نزديک تر به کشور خود باز مي گرداند. درنتيجه به زودي شاهد آن خواهيم بود که مسافران امريکايي درمان در امريکا و اروپاييان نيز به متخصصان و پزشکان اروپايي مراجعه کنند.

چطور می توانیم ویزای دبی بگیریم

  • ویزای دبی به صورت برگه‌ای صادر می‌شود و اجباری به الصاق عکس ندارد و برای دریافت آن ارائه اسکن رنگی از کلیه صفحه‌های گذرنامه دارای اعتبار کافی است.

روزانه تعدادی بسیاری از شهروندان ایرانی به عنوان‌های مختلف مانند کار، تجارت، تفریح و … به شهر دبی سفر می‌کنند و به همین منظور نیازمند دریافت روادید سفر به کشور امارات هستند. برای آشنایی با انواع روادید سفر به دبی و مراحل دریافت آن باشید.

روادید یا ویزا به مجوز ورود به کشور خارجی گفته می‌شود که کلیه اتباع خارجی (به استثنا اتباع کشورهایی که با یکدیگر قرارداد لغو روادید دارند) پیش از ورود به کشوری بیگانه برابر مقررات ملزم به دریافت آن هستند. در کلیه کشورهای جهان روادید اتباع بیگانه توسط مراجع قانونی از قبیل سفارتخانه‌ها و … صادر می‌شود، در حالی که روادید دبی به عنوان مجوز ورود به امیر نشین دبی توسط اداه مهاجرت و وزارت کار این کشور صادر می‌شود و کلیه افراد (به استثنای شهروندان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس شامل عربستان سعودی، بحرین، کویت، قطر، عمان و همچنین شهروندان برخی از کشورهای اروپایی؛ این افراد می‌توانند به هنگام ورود به خاک کشور امارات ویزای ۹۰ روزه دریافت کنند) ملزم به دریافت ویزا در هنگام سفر به این کشور هستند. البته نوع روادید بر حسب هدف و مدت سفر متغیر است و به چند نوع گروه مختلف تقسیم می‌شود. همچنین برای هریک از روادید‌ها مبلغی نیز از طرف درخواست کننده ویزا باید پرداخت شود و در صورت خرید بلیط بدون ویزا یک فقره چک به عنوان ضمانت نیز دریافت می‌شود.

949aa9a4-8546-488b-a807-eea9bbca4819

 

انواع ویزای دبی

نوع ویزا قیمت اقامت (روز) اعتبار (روز)
توریستی ۱۴ روزه عادی ۲۹۰ درهم ۱۴ ۶۰
توریستی ۱۴ روزه فوری ۳۷۰ درهم ۱۴ ۶۰
توریستی یک ماهه ۳۴۰ درهم ۳۰ ۶۰
توریستی سه ماهه ۱۰۹۰ درهم ۹۰ ۶۰
توریستی مولتی سه ماهه ۲۲۹۰ درهم ۱۴ ۶۰
توریستی ویژه دبی اتباع خارجی ۴۰۰ درهم ۱۴ ۶۰
توریستی یکماهه مولتی دبی ۱۰۱۰ درهم ۱۴ ۶۰

نکته قابل توجه اینکه ورود به هریک از شهرهای کشور امارات مستلزم دریافت روادید بوده و اقامت بیش از مدت ذکر شده در روادید حتی برای مدت یک روز غیر قانونی بوده و فرد خاطی ملزم به پرداخت جریمه نقدی خواهد بود. همچنین دریافت ویزای این کشور به دلیل عدم دخالت سفارت نیازی به مصاحبه حضوری ندارد و توسط کارگزاران بسیاری (که در کشور امارات کفیل نامیده می‌شوند) انجام می‌شود.

مدت زمان اخذ ویزای دبی

ویزای دوبی به دو صورت عادی و اضطراری صادر می‌شود. به طور معمول ویزای عادی در مدت۷ روز و ویزای اضطراری در مدت ۳ روز کاری صادر می‌شود.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دبی

ویزای دبی به صورت برگه‌ای صادر می‌شود و اجباری به الصاق عکس ندارد و برای دریافت آن ارائه اسکن رنگی از کلیه صفحه‌های گذرنامه دارای اعتبار کافی است.

منبع کجارو