چگونه سمبوسه اصلی جنوبی را درست کنیم؟

چگونه سمبوسه اصلی جنوبی را درست کنیم؟

چگونه سمبوسه اصلی جنوبی را درست کنیم؟

سمبوسه انواع و اقسام بسیار متفاوتی دارد که همراه با طرز تهیه های بسیار متفاوت در اینترنت یافت میشود که هیچ کدام از آنها سمبوسه اصلی جنوب را اموزش نمیدهد. بنابراین در مطلب زیر طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب را به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده     500 گرم
پیاز درشت     1 عدد
جعفری خرد شده     1 بسته
فلفل دلمه ای     1 عدد
فلفل قلمی     3 عدد
رب گوجه     3 ق غ پر
نان لواش     2 بسته
روغن     برای سرخ کردن
نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیر     به مقدار لازم

طرز تهیه سمبوسه خوزستان:
اول همه مواد را خرد می کنیم. پیاز را در تابه با کمی روغن سرخ میکنیم فلفل دلمه ای و فلفل قلمی را اضافه کرده و سه چهار دقیقه تفت می دهیم.

سپس گوشت را میریزیم و خوب سرخ میکنیم.

وقتی گوشت به روغن آمد ادویه ها ، نمک و جعفری را اضافه میکنیم و 4 دقیقه تفت میدهیم سپس رب را ریخته و به مدت 5 دقیقه می پزیم و خاموش می کنیم.

مواد را می گذاریم سرد شود سپس نان ها را از وسط برش میزنیم.

و مقداری از مواد را میان نان ریخته و لوله میکنیم. در آخر هم در روغن سرخ میکنیم.

طرز تهیه سس سمبوسه :
اگر جنوب رفته باشید حتما می دانید که سمبوسه بدون سس انبه بی معنی است.

مواد لازم برای سس انبه:
پودر انبه     2 قاشق غذاخوری
سرکه قرمز     نصف فنجان
رب گوجه      4 ق غ پر
فلفل قرمز و نمک     به مقدار لازم
آب     یک فنجان

طرز تهیه سس انبه:
همه مواد به جز سرکه را در قابلمه کوچکی ریخته و خوب هم میزنیم و به مدت 30 دقیقه می جوشانیم، زمانی که غلظت آن به حد النصاب رسید سرکه را میریزیم و بعد از 3 دقیقه خاموش میکنیم و همراه سمبوسه نوش جان کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *