آموزش پخت سمبوسه به روشی دیگر

آموزش پخت سمبوسه به روشی دیگر

آموزش پخت سمبوسه به روشی دیگر

در مطلب زیر طرز تهیه سمبوسه را برایتان قرار داده ام این سمبوسه به روشی دیگر و طرز پخت کاملا متفاوت تهیه میگردد.

مواد لازم : برای 6 نفر

گوشت چرخ کرده 0/5 کیلو
پیاز درشت 1 عدد
فلفل درشت دلمه 2 عدد
سیب زمینی 0/5 کیلو
روغن به میزان کافی
سبزی دلمه 1 کیلو
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نان لواش 20 عدد
آرد 3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید . سیب زمینی ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه بیفزایید . نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند . نان لواش را مربع یا سه گوش ببرید و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید . برای آن که لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با کمی آب حل کنید ، به طوری که مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانید . لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *