فواید چای سبز

چای سبز در طب سنتی چین و هند برای کنترل خونریزی و زخم‌های التهابی استفاده می‌شود، همچنین از این چای برای هضم، بهبود قلب، سلامت روان و تنظیم دمای بدن کمک می‌گیرند.در ادامه فواید چای سبز را بدانید

چای سبز ، بومی چین و هند است و از مزایای بهداشتی آن در طول قرنها در سطح جهانی تقدیر شده است، این چایی اخیرا در ایالات متحده محبوبیت فراوانی یافته است. چایی دومین نوشیدنی پر مصرف بعد از آب است. با این حال، ۷۸ درصد از چای مصرف شده در سراسر جهان سیاه است و تنها ۲۰ درصد سبز است. نوع برگ چایی میزان آنتی اکسیدان موجود درد آن را نشان می‌دهد. چایی سبز دارای بیشترین مقدار آنتی اکسیدان است و کمتر از چایی‌های دیگر فرآوری می‌شود، به همین دلیل دارای آنتی اکسیدان و پلی فنول‌های مفید برای بدن است.

 

 

حقایقی درباره چای سبز

  • چای سبز در تهیه داروهای طب سنتی هند و چین استفاده شده است.
  • این چای انواع مختلفی دارد.
  • چای سبز می تواند به جلوگیری از طیف وسیعی از بیماری‌ها از جمله سرطان کمک کند.
  • برای اثبات بعضی از ادعاهای محققان به تحقیقات بیشتری نیاز است.

 

فواید چای سبز برای سلامتی

فواید چای سبز برای سلامتی

 

چای سبز در طب سنتی چین و هند برای کنترل خونریزی و زخم‌های التهابی استفاده می‌شود، همچنین از این چای برای هضم، بهبود قلب، سلامت روان و تنظیم دمای بدن کمک می‌گیرند.

مطالعات اخیر نشان داده است چای سبز می‌تواند روی خیلی از مسائل مربوط به بدن، از کاهش وزن تا اختلالات کبدی، دیابت نوع 2 و بیماری آلزایمر تاثیر مثبت بگذارد. اما برای اثبات صد در صد این موارد به تحقیقات بیشتری نیاز است.

 

 

 

پیشگیری از سرطان

به گفته موسسه ملی سرطان، پلی فنول‌های چای باعث کاهش رشد تومور در مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی شده است و می‌توانند از آسیب ناشی از اشعه UVB ماوراء بنفش محافظت کنند. در کشورهایی که مصرف چای سبز زیاد است، معمولا میزان سرطان کمتر است، اما هنوز کاملا مشخص نیست که چای سبز از بروز سرطان جلوگیری کرده است یا عوامل دیگر شیوه زندگی آن‌ها.

تحقیقات نشان داده این چای روی سرطان‌هایی مانند سرطان روده، کبد، سینه، پوست و … تاثیرات مثبتی داشته است.

 

 

 

سلامت قلب

در طی یک آزمایش که روی افراد مختلف انجام گرفت تعدادی از شرکت کنندگان روزی 5 فنجان چای می‌نوشیدند و تعداد دیگری فقط یک فنجان از آن را می‌نوشیدند. نتیجه نشان داد خطر مرگ و میر به ویژه بر اثر بیماری قلبی عروقی، در شرکت کنندگانی که حداقل ۵ فنجان چای سبز را در روز نوشیدند، به میزان قابل توجهی کمتر از افرادی بود که کمتر از یک فنجان چای در روز نوشیدند.

چای سبز حاوی کاتچین و ترکیبات پلی فنیکی است که به نظر می‌رسد اثرات محافظتی متعددی را به ویژه در سیستم قلبی عروقی اعمال کنند.

 

 

 

کاهش کلسترول

تحقیقات منتشر شده در سال ۲۰۱۱ نشان داد چایی سبز می‌تواند میزان ال‌دی‌ال که همان کلسترول بد خون است را کاهش دهد.

 

 

خطر سکته مغزی

شما می توانید با تغییر سبک زندگی و اضافه کردن چای سبز به رژیم غذایی روزانه‌تان خطر سکته مغزی را کاهش دهید.

 

 

دیابت نوع ۲

مطالعاتی که در این باره صورت گرفته با هم متناقض هستند. بعضی از تحقیقات نشان داده خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ برای افرادی که بیش از حد از این نوشیدنی استفاده می‌کنند بیشتر است و تحقیقات دیگر نشان داده این نوشیدنی می‌تواند از ابتلا به این بیماری جلوگیری کند.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *