با سرد شدن هوا همه به دنبال سوپ های خوشمزه و مجلسی هستند.امروز تصممی داریم یک سوپ جو خوشمزه را آموزش دهیم
مواد لازم برای تهیه سوپ جو برای ۴ نفر
- ۱ پیمانه (۱۶۰ گرم) جو (پوست گرفته)
- ۱۰ پیمانه (حدود یک و نیم لیتر) استاک گوشت
- ۲ عدد (۱۴۰ گرم) هویج (خرد شده)
- ۲ ساقه (۱۶۰ گرم) کرفس
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه پودر شده به میزان لازم
- ۱۰۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده
مواد لازم برای سس سفید
- یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ میلی لیتر) شیر
- یک چهارم پیمانه (۲۵ گرم)
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه پودر شده به میزان لازم
- ۲ قاشق سوپ خوری (۲۴ گرم) کره
- یک چهارم پیمانه ( ۵۰ گرم) خامه
طرز تهیه سس سفید
شیر را به آرامی به آرد اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید تا غلیظ شود. سپس نمک، فلفل و کره را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید سپس خامه را درون آن بریزید.
طرز تهیه سوپ جو
جو را از بیست و چهار ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید، سپس آب آن را خالی کنید و آن را با آب گوشت به مدت سه ساعت بپزید.
وقتی که جو نیم پز شد هویج و کرفس را به آن اضافه کنید و زمانی که جو کاملا پخته شد، یک چهارم پیمانه از آن را جدا کنید و مابقی آن را در آسیاب (مخلوط کن) بریزید تا له شود.
مجددا همراه جو (کنار گذاشته شده) روی حرارت قرار دهید و سس سفید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت بماند تا جا بیفتد.
پس از اینکه سوپ آماده شد پنیر را به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید سپس در ظرف سوپ خوری بریزید و روی آن را با مقداری پنیر رنده شده و جوهای ریز، هویج و کرفس تزئین کرده و سرو نمایید.