آموزش پخت پیتزا بادمجان

طرز تهیه پیتزا بادمجان

آموزش پخت پیتزا بادمجان

آموزش پخت پیتزا بادمجان

در مطلب زیر طرز تهیه پیتزا با بادمجان گذاشته شده است. این پیتزا طرفداران ویژه خود را دارد بنابراین امیدوارم که حتما این پیتزا را در منزل تهیه کنید.


مواد لازم برای تهیه پیتزا بادمجان:

 بادمجان  2 عدد
 قارچ  200 گرم
 پنیر پیتزا 200 گرم
پیاز کوچک یک عدد
 ذرت  100 گرم
زیتون بدون هسته 50  گرم​

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا :

 آرد سفید  500 گرم
 آب گرم یک پیمانه
 خمیر مایه  یک قاشق غذاخوری
 روغن زیتون  یک قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا بادمجان :
اول مایه خمیر را با آب ولرم مخلوط کنید و​ مدت پنج دقیقه آن را در جای نسبتا گرمی قرار دهید و کمی صبر کنید.
آرد را الک کنید و سپس مایه خمیر را همراه نمک و روغن زیتون به آن اضافه کنید.
روی خمیر را کمی چرب کرده و ​ مدت یک ساعت و نیم صبر کنید تا حجم آن دو تا سه برابر شود، سپس آن را با وردنه باز کنید.
در حین زمان استراحت خمیر بادمجان‌ها را ورقه ورقه کنید و در آب و نمک قرار دهید.
سپس در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی ​ شود. بادمجان‌ها را روی خمیر پیتزا بچینید و سپس ذرت، قارچ، پیاز حلقه شده و زیتون را روی آن قرار دهید.
در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد از گذشت 10 تا 15 دقیقه که پنیر پیتزا طلایی شد غذای شما آماده است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *