طرز تهیه خورشت کنگر

کنگر یکی از سبزیجات بهاره میباشد.معمولا اکثر خانواده ها در فصل بهار خورشت کنگر را درست میکنند.امروز تصمیم داریم طرز تهیه این خورشت را به شما  عزیزان آموزش دهیم

مواد لازم برای تهیه خورشت کنگر

 

 

  • ۲۵۰ گرم کنگر خرد شده و تفت داده شده
  •  ۲۰۰ گرم نعناع و جعفری
  • ۲۰۰ گرم سبزی قورمه سبزی
  • ۲۵۰ گرم گوشت
  • ۲ عدد پیاز متوسط خرد شده
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • نمک و ادویه به میزان لازم
  • ۲ قاشق غذا خوری رب نارنج

طرز تهیه خورشت کنگر

طرز تهیه خورشت کنگر

 

 

قبل از هرچیزی سبزی‌های لازم برای تهیه این خورشت را لازم است که از قبل ترکیب و سرخ کرده باشید.

کنگرها را خوب بشویید و پاک کنید و سپس آن‌ها را خرد کنید. درون یک تابه مقداری روغن بریزید و کنگرهای پاک شده را درون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا سبک شوند. هنگام خرد کردن کنگر توجه کنید که باید آن را از کرفس درست‌تر خرد کنید.

پیازهای خرد شده را درون یک قابلمه بریزید و کمی نمک و ادویه به آن اضافه کنید و آن را خوب تفت دهید.

گوشت را به پیازها اضافه کنید و آن‌ها را با هم تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند.

سبزی‌ها و کنگرهای سرخ شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید.

درون قابلمه مقداری آب بریزید و در آن را بگذارید و اجازه دهید تا کنگرها و گوشت کاملا بپزند.

بعد از اینکه یک ساعت قابلمه با در بسته روی حرارت بود یک عدد پیاز را به صورت کامل و برش نخورده درون آن بیندازید تا کاملا بپزد.

بعد از پختن پیاز آن را از قابلمه خارج کنید و کاملا میکس کنید و سپس میکس شده آن را به درون قابلمه بازگردانید. با انجام این کار خورش شما غلیظ و خوش طعم می‌شود.

در مرحله آخر و بعد از پخت کامل رب نارنج به آن اضافه کنید.

خورشت شما آماده سرو است و می‌توانید از آن لذت ببرید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *