دستور پخت کراکت مرغ

fo4181

  • آشپزهای گرامی در این جا می خواهیم به شما یک شام خیلی خوشمزه با مرغ را آموزش دهیم همراه ما باشید با دستور پخت کراکت مرغ در ادامه مطلب .

 

دستور پخت کراکت مرغ ، مواد لازم  :

 سینه مرغ 1 عدد
 قارچ متوسط  5 عدد
 فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری به میزان لازم
تخم مرغ  2 عدد
سیب زمینی متوسط 2 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

دستور پخت کراکت مرغ :

قارچ ها را خرد کرده تفت می دهیم سینه مرغ را با زردچوبه و پیاز و نمک می پزیم سیب زمینی را هم آب پز می کنیم.

مرغ پخته شده را ریز خرد می کنیم بقیه مواد را هم ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم سیب زمینی را هم رنده می کنیم.

سس مایونز را اضافه می کنیم تخم مرغ ها را با مواد مخلوط می کنیم.

من برای خوشمزه تر شدن آن یک پیاز کوچک را ریز می کنم و تفت می دهم و به مواد اضافه می کنم.

وقتی کل مواد را مخلوط کردید 1 ساعت می گذارید در یخچال تا خودش را بگیرد سیب زمینی را داغ رنده نکنید

اگر موادتان شل بود یک کم آرد سوخاری به آن اضافه کنید.

از مواد به اندازه یک گردو برمی داریم بین دو دست لول می کنیم داخل تخم مرغ زده بعد در آرد سوخاری می تابانیم مواظب باشید خیلی آرد نزنید طعم آن بد می شود.

در نهایت سرخ می کنیم.

fo4181

 

نکته :

این غذا یک فست فود محسوب می شود و باید با نان باگت، کاهو، خیارشور، گوجه سرو شود.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *