دستور پخت کتلت میگو

20132151213020a

با میگو یک نوع کتلت آموزش می دهیم با ما باشید با دستور پخت کتلت میگو ، مواد اولیه غذا برای 6 نفر می باشد .

 دستور پخت کتلت میگو ، مواد لازم برای ۶ نفر:

میگوی تازه ۵۰۰ گرم 100 گرم / 100 کالری
شیر نصف لیوان 100 گرم / 110 کالری
نان باگت ۳ عدد 100 گرم / 264 کالری
تخم مرغ ۲ عدد 100 گرم / 147 کالری
جعفری خرد شده نصف لیوان 100 گرم / 25 کالری
روغن آب کرده نصف لیوان 100 گرم / 900 کالری
نمک و فلفل به اندازه کافی 100 گرم / 0 کالری

دستور پخت کتلت میگو :

*. میگوهای پاک شده را با کمی نمک در مقداری آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.

*. سپس آن ها را در آبکش ریخته و بعد از این که آب آن رفت با چرخ گوشت، آن ها را چرخ کنید.

*. خمیر وسط نان باگت را بیرون آورده و آن ها را از الک رد کنید تا نرم شود.

*. به صورت پودر دربیاید همه مواد را با هم مخلوط کرده(به جز روغن) و کاملا هم بزنید.

*. روغن را در ماهی تابه ریخته و پس از این که گرم شد.

*. مقداری از خمیر را برداشته و با دست آن را پهن کنید و به شکل کتلت در روغن سرخ کنید.

خواص میگو :
*. میگو از منابع اسیدهای چربی از خانواده امگا 3 است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک می کند. البته توصیه می شود این ماده غذایی در هنگام تهیه با حداقل روغن و نمک طبخ شود، در این صورت به گزینه ای مناسب برای کاهش سطح فشارخون تبدیل خواهد شد زیرا سرخ کردن آن در روغن، کالری بیشتر به بدن می رساند و باعث افزایش وزن می شود که خود از عوامل بروز فشارخون است.

امیدواریم با تهیه این کتلت خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *