آموزش پخت لازانیای بادمجان, گوجه, فلفل دلمه ای

آموزش پخت لازانیای بادمجان, گوجه, فلفل دلمه ای

آموزش پخت لازانیای بادمجان, گوجه, فلفل دلمه ای

آموزش پخت لازانیای بادمجان, گوجه, فلفل دلمه ای

مواد درون یا همان مایه لازانیا میتواند متفاوت باشد و هرکسی به دلخواه مواد درونی آن را تغییر دهد در مطلب زیر آموزش لازانیای بادمجان, گوجه و فلفل دلمه ای قرار داده ایم.

● مواد لازم:

بادمجان خرد شده یک عدد بزرگ
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد متوسط
گوجه فرنگی خرد شده ۳ عدد درشت
قارچ ریز خرد شده ۱۰۰ گرم
پوره گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
ورق لازانیانصف شده ۲۵۰ گرم
خرده نان ۴ قاشق غذاخوری
پنیر پارمیزان ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان کافی
سس پاستا به مقدار لازم

● طرز تهیه:

بادمجان، پیاز و فلفل دلمه را در مقدار کمی روغن تفت دهید و پس از ۳ دقیقه گوجه فرنگی و قارچ ها را اضافه کنید و آن را هم بزنید. در این مرحله که سبزی ها کمی نرم شد،رب گوجه، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.

 ورق های لازانیا را طبق دستور روی جعبه بپزید و کنار بگذارید. برای تهیه سس پاستا، در ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ حبه سیر له شده تفت دهید و سپس ۳ ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید. سس را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
 ورق لازانیا را ۲ قسمت کنید و هر قسمت را با مواد و قارچ پر و لوله کنید و در ظرف مناسبی که از قبل کمی چرب شده است ، بچینید. روی آن سس پاستا و مخلوط خرده نان و پنیر پارمیزان بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر که از قبل روی ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن شده است، قرار دهید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *