آموزش درست کردن کسرول

یک غذای فانتزی را در این جا به شما بیان می کنیم با ما باشید با آموزش درست کردن کسرول در ادامه مطلب.
 کَسرول به غذایی گفته می شود که در ظرف های عمیق شیشه ای یا سرامیکی تهیه می شود و عموما هم ترکیبی از چندین مواد خوراکی با هم است.

آموزش درست کردن کسرول ، مواد لازم:

  •     ۶ عدد سیب زمینی
  •     روغن زیتون
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۱۰ ورقه بیکن پخته و خرد شده
  •     ۳ پیمانه خامه ترش
  •     ۴ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  •     موسیر

 

آموزش درست کردن کسرول :

۱-فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲-روی سیب زمینی ها روغن زیتون بمالید و سپس همه اطراف آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
۳- سپس آنها را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
۴-سیب زمینی ها را از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن، آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
۵- دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید.
۶-نیمی از سیب زمینی های خرد شده را کف ظرف مستطیلی که با روغن چرب شده بریزید. نیمی از بیکن ها را روی آنها بریزید. خامه ترش و سپس پنیر را اضافه کنید. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید.
۷-ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.
۸-در آخر، کَسرول با پیازچه خرد شده تزئین و سرو نمائید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *