آموزش درست کردن دلمه بادمجان و عدس

بادمجان یک گیاه پرخاصیت است در این مطلب آشپزی به شما آموزش درست کردن دلمه بادمجان و عدس می پردازیم .

 

آموزش درست کردن دلمه بادمجان و عدس ، مواد لازم :
بادمجان : ۲ عدد
قارچ پخته : ۴/۱ پیمانه
پیاز داغ : ۳ قاشق سوپ خوری
برنج پخته شده : ۲/۱ پیمانه
عدس پخته : ۴/۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپ خوری
پنیر ریو : ۲/۱ پیمانه
آب گوشت : ۲ پیمانه
نمک ، فلفل و دارچین : به میزان دلخواه

 

آموزش درست کردن دلمه بادمجان و عدس :
ابتدا بادمجان ها را از وسط نصف کنید و مواد داخلی آن را با ی پاقو خالی کنید . بادمجان خالی شده را در آب بریزید و کمی نمک هم بزنید . بعد از چند دقیقه بادمجان ها را بیرون بیاورید و کنار بگذارید . سپس بادمجان را در روغن سرخ کنید .
مواد میانی را میانی را با هم مخلوط کنید و سپس مواد داخلی بادمجان ها را با مخلوط عدس ، برنج ، قارچ خرد شده پخته و پنیر ریو پر کنید .
رب گوجه فرنگی را با روغن زیتون تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود . سپس به آن آب گوشت ، پیاز داغ و ادویه ها را اضافه کرده و اجازه دهید قوام بیاید . سس را از روی حرارت بردارید و در قابلمه بچینید طوری که سر بادمجان به سمت بالا باشد . سس را روی دلمه ها و کنار آنها بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا خوب پخته شود .
دلمه کم کالری بادمجان و عدس آماده سرو است .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *