آموزش درست کردن خورش ماست به سبک هندی

556

  • خورش ماست را به شیوه های مختلفی درست می کنیم در این پست به آموزش درست کردن خورش ماست به سبک هندی می پردازیم .

 

آموزش درست کردن خورش ماست به سبک هندی ، مواد اولیه :
مرغ پاک کرده ۱ عدد
ماست کیسه آب گرفته ۱ کیلو گرم
پیاز سرخ کرده ۲ قاشق سوپخوری
گشنیز ۲۵۰ گرم
زیره نیمه کوب ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
سیر ۳ الی ۴ عدد
زعفران سائیده شده یک قاشق چایخوری
روغن ۱۰۰ گرم
نمک وفلفل به مقدار لازم

 

آموزش درست کردن خورش ماست به سبک هندی :

مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن،با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،با حرارت ملایم می گذاریم بپزد. گشنیز را تمیز کرده، می شوئیم و ریز خرد می کنیم. سیر را کوبیده با گشنیز در روغن کمی سرخ می نمائیم و آن را در ظرف مرغ می ریزیم. زیره را اضافه نموده، زعفران را در کمی آب جوش حل می نماییم . نصف آن را در مرغ می ریزیم. به حد کافی نمک و فلفل به آن اضافه نموده،می گذاریم آب آن در حدود ۲ تا ۳ قاشق بماند. مرغ را از ظرف خارج می کنیم،کمی که سرد شد،آن را قطعه قطعه می کنیم و استخوانهای درشت آن را بیرون می آوریم. مرغ را دوباره در ظرف می ریزیم؛حرارت را کاملا ملایم می نماییم؛ماست را با بقیه زعفران و کمی نمک مخلوط کرده، هم می زنیم تا کاملا صاف شود و داخل ظرف مرغ می ریزیم و هم می زنیم. باید دقت کرد بعد از ریختن ماست،
خورشت نجوشد؛کافی است فقط ماست داغ شود؛در غیر این صورت ماست به علت جوشیدن می برد و خورشت آب انداخته،به صورت دلخواه در نمی آید. در صورتی که مرغ با مقدار آب ذکر شده پخته نشد، کمی آب اضافه می نماییم.
این خورشت را می توانیم با گوشت تهیه کنیم؛ در این صورت ۵۰۰ گرم گوشت بدون استخوان کافی است. البته گوشت برای پختن به آب بیشتری احتیاج دارد.

 

556

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *