طرز تهیه کیک لبو

کیک لبو یک کیک زمستانه میباشد.این کیک بسیار خوش رنگ و خوشمزه میباشد.در ادامه طرز تهیه این کیک را برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم:

 

لبو: 300 گرم
پودر هل: دو قاشق چای‌خوری
وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
کره: 200 گرم
شکر: 275 گرم
آرد: 350 گرم
تخم‌مرغ: چهار عدد
بیکینگ پودر: دو قاشق چای‌خوری

 

 

روش تهیه:

1. ابتدا در ظرفی گود، کره و شکر را با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا حجم آنها افزایش پیدا کرده و رنگ‌شان نیز روشن شود، در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به مواد کره اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام حدود 30 ثانیه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. هل، لبوی رنده‌شده و وانیل را نیز اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

2. بیکینگ پودر را داخل آرد ریخته، به مایه کیک اضافه می‌کنیم و با همزن برقی تمامی مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

3. این مواد را داخل قالبی گرد به قطر 28 تا 30 سانتی‌متر یا قالب مورد نظر ریخته و یک ساعت روی پنجره وسط فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد می‌پزیم.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *