طرز تهیه کیک آجیلی

کیک آجیلی یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین کیک هاست.این کیک ایده بسیار مناسبی برای شب یلدا میباشد.همچنین میتوانید برای عصرانه آن را میل کنید

مواد لازم:

 

 

آرد: 260 گرم
پودرکاکائو: 40 گرم
تخم‌مرغ: دو عدد
روغن مایع: 125 میلی‌لیتر (نصف لیوان)
آب جوش: 125 میلی‌لیتر
شیر: 125 میلی‌لیتر
ماست: دو قاشق غذاخوری
بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
شکر: 200گرم
پودر بادام: 70 گرم
خمیر یوفکا و کرم پاتی سیر: به میزان لازم

 

 

 

روش تهیه:

1. ابتدا خمیر یوفکا را در ابعاد 15 در 15 سانتی‌متر برش می‌‌زنیم و هر تک برگ آن را داخل قالب مافین فرم می‌دهیم. داخل خمیر‌ها را با کرم پاتی سیر غلیظ پر می‌کنیم. قالب را به مدت 20 تا 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

2. برای تهیه کیک ابتد آرد و کاکائو را سه‌بار با هم الک می‌کنیم. مواد خشک را با هم مخلوط کرده در کاسه‌ای گود می‌ریزیم و وسط آن را باز می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها، ماست و تمامی مایعات را با هم مخلوط می‌کنیم، میان مواد خشک ریخته و با قاشق هم می‌زنیم.

3. وقتی خوب مخلوط شدند به مدت دو تا سه دقیقه مواد را با همزن برقی هم می‌زنیم. کف قالب مورد نظر را چرب کرده مایه را داخل آن پخش می‌کنیم. مافین‌های آماده شده را با فاصله و مرتب در مایه کیک می‌چینیم و به مدت 35 تا 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

4. بعد از پخت از انواع مغز‌های آجیل شیرین روی مافین‌ها ریخته و روی آنها را عسل می‌ریزیم.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *