طرز تهیه سوپ شلغم و هویج

امروز قصد داریم یک سوپ زمستانه را آموزش دهیم.این سوپ با شلغم درست میشود و برای سرماخوردگی بسیار مفید است.در ادامه با آموزش تهیه این سوپ آشنا شوید

مواد لازم

 

جوی پرک: دو پیمانه

شلغم خرد شده:یک پیمانه

پیاز خرد شده:یک پیمانه

هویج خرد شده:نصف پیمانه

کرفس خرد شده:نصف پیمانه

سیر:دو حبه به دلخواه

خامه:نصف پیمانه

آب مرغ:دو پیمانه

شوید خرد شده:یک سوم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

 

 

 

طرز تهیه:

در مرحله اول یک لیوان جوی پرک ، شلغم ، پیاز هویج ، کرفس و دو حبه سیر را با یک فنجان خامه به مدت ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید. بعد آب مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید۴۰ تا ۵۰ دقیقه روی حرارت ملایم پخته شود. سپس یک مقدار شوید خرد شده اضافه و با آب لیموی تازه سوپ را گرم میل کنید. این هم یک سوپ فوری و ساده که برای سرماخوردگی نیز بسیار مفید است.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *