طرز تهیه آش اسفناج با گوشت قلقلی

با سرد شدن هوا همه خانم ها به دنبال آش های خوشمزه و مقوی هستند.همان طور که میدانید اسفناج سرشار از آهن و برای سلامتی بسیار مفید است.امروز تصمیم داریم یک آش بسیار خوشمزه با اسفناج را آموزش دهیم

مواد لازم برای تهیه آش اسفناج با گوشت قلقلی

 

 

  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ عدد پیاز
  • ۴۰۰ گرم اسفناج
  • نصف پیمانه برنج خام
  • ۷۰ گرم رشته
  • ۲ لیتر آب
  • کشک به مقدار لازم
  • پیاز داغ و سیرداغ به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه آش اسفناج با گوشت قلقلی

طرز تهیه آش اسفناج با گوشت قلقلی

 

 

ابتدا آب را همراه برنجی که شستید داخل یه قابلمه بزرگ بریزید و صبر کنید تا برنج کاملا پخته و تقریبا له شده و لعاب بیندازد.

وقتی برنج نرم شد، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری سیر داغ به آن اضافه کنید.

یک عدد پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. حالا گوشت چرخ کرده، پیاز و نمک و فلفل را داخل یک کاسه خوب با هم ورز دهید و گوشت‌های قلقلی کوچک درست کنید.

سپس گوشت‌های قلقلی را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خودشان را بگیرند.

 

اسفناج‌ها را خرد کنید و به مواد اضافه کنید. بهتر است اسفناج داخل آش را درشت خرد کنید تا ظاهر آش بهتر شود.

سپس به مقداری که دوست دارید به آش کشک هم اضافه کنید و صبر کنید تا آش جا بیفتد.

وقتی سبزی پخت، رشته را هم اضافه کنید و خوب آش را هم بزنید تا رشته‌ها به هم نچسبند. صبر کنید تا رشته‌ها خوب پخته و ضخیم شوند.

در نهایت به آش نعنا داغ هم اضافه کنید. نمک و فلفل آن را هم چک کنید و در صورت لزوم اضافه کنید.

آش آماده است. در ظرف مناسب سرو کرده و با نعنا داغ، پیاز داغ و کشک و سیر تزیین کنید. دقت کنید که در کل طول مدت پخت حرارت باید ملایم باشد.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *