رنگینک یک دسر بسیار مقوی است که با خرما درست میشود.این دسر معمولا در ماه مبارک رمضان درست میکنند و برای بدن بسیار مفید است.برای آموزش تهیه این دسر ادامه مطلب را بخوانید
مواد لازم برای تهیه رنگینک:
- خرما: 300 گرم
- آرد سفید: 2 پیمانه
- کره: 2 پیمانه (آب کرده)
- مغز گردو: 150 گرم
- پودر پسته، هل و دارچین: به میزان لازم
- پودر قند: به میزان لازم
طرز تهیه:
- کلاهک خرماها را جدا کنید و هسته آنها را دربیاورید. گردوها را درشت خرد کنید و به جای هسته، داخل خرما قرار دهید.
- یک ظرف نسبتا گود بردارید و خرماها را به صورت خوابیده کنار هم بچینید تا کف ظرف را کامل پر کنند.
- داخل تابه روغن بریزید و اجازه دهید کمی گرم شود. آرد را الک کرده و کم کم به روغن اضافه کنید و اجازه دهید طلایی شود. آرد و روغن را هم بزنید و نگذارید زیاد سفت شوند.
- حالا به آرد و روغن، پودر قند، پودر دارچین و هل کوبیده اضافه کنید و مخلوط به دست آمده را روی خرماها بریزید.
- با پشت قاشق مواد را صاف کنید و برای تزیین رنگینک از پودر پسته استفاده کنید.
- در تهیه رنگینک دقت داشته باشید که مخلوط آرد و روغن به سفتی حلوا نباشد و قهوهای رنگ نشود. برای این که طعم و عطر بهتری داشته باشد میتوانید از کمی زعفران استفاده کنید.